| ايامي بيک | |
|
+8Jany Anika Arakadrish الهام بهاره S H I R I N MajidDiab دلارام 12 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: ايامي بيک الأربعاء يناير 09, 2008 3:24 pm | |
| این ترانه از آلبوم جدید الیسا به نام "ايامي بيک" هست، اونایی که شنیدن می دونن که این آلبوم یک اثر فوق العاده و به یاد موندنی از الیساست. این ترجمه کار من نیست، من از سایت http://www.arabmusic.ir/ پیداش کردم. امیدوارم از ترانه و ترجمش لذت ببرید. و انا اقدر احب من تانی...دانا من وقتی للتانی...بنادیک من میتونم دوباره دوست داشته باشم...از الان تا بعدا...من ترو صدا میکنم لو انسی قلبی انا فاکر...دا فالاول و فالاخر...انا لیک اگه من فراموش کنم،قلبم به یاد خواهد داشت...از اول تا آخر...من مال تو هستم و انا اقدر احب من تانی...دانا من وقتی للتانی من میتونم دوباره دوست داشته باشم...از الان تا بعدا بنادیک وانت اللی مش سامع...وکل الدنیا سامعانی من ترو صدا میکنم ولی تو به من گوش نمی دی...و کل دنیا ادعای منو میشنون لو انسی قلبی انا فاکر...دا فالاول و فالاخر اگه من فراموش کنم،قلبم به یاد خواهد داشت...از اول تا آخر انا لیک و بقولها م الاخر...یا ریتک تبقی علشانی من مال تو هستم و من همیشه اینو میگم...آرزو دارم تو همیشه مال من باشی حبّیت...ایامی بیک...و بعیشها لیک...و لا عمری حبّیت من قبلیک من عاشق بودم...روزهایم با توسپری میشد...و برای تو زندگی میکردم...و من هیچوقت عاشق نبودم قبل از تو طب هنسی لیه؟...و انا ادّ ایه...کلمت نفسی علیک...دانا لیک پس من چرا باید فراموش کنم؟...چقدر روزها رو برات بشمارم...من خیلی از تو تعجب میکنم...من مال تو هستم معاک یا حبیبی نسّتنی...حاجات جوایا تعبتنی عزیزم وقتی که با تو هستم فراموش میکنم...همه چیزهایی که منو خسته میکنه و سنین قبلک مخاصماها...معاک دلوقتی صالحتنی و چیزهایی که سالها در قلب تو بوده...با هم میتونیم التیام ببخشیم ملیش غیرک انت فالدنیا...و مافیش فی حیاتی ناس تانیة من تو دنیا کس دیگری رو جز تو ندارم...و کس دیگری در زندگی من وجود نداره و ازّای...ودی بردو تیجی منّی...ما فکّرش فهواک ثانیه و چگونه...فکر دیگری جز عشقت تو سر من نخواهد آمد،حتی برای یک ثانیه بعید أو جنبی و انا فاکراک...و لو انت فین...انا شایفاک هر قدر هم که از من دور باشی،من به تو فکر میکنم...و تو هر چی که باشی...من ترو می بینم و انا لو مع مین...یا حبیبی...بقلبی معاک و با هر کس که باشم...عزیزم...همیشه قلب من با تو خواهد بود | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ايامي بيک الأربعاء يناير 09, 2008 3:46 pm | |
| دستت درد نکنه عزیز فکر نکنم تا کسی این آهنگ رو دانلود نکره ارزش کارت رو بفهمه | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: ايامي بيک الأربعاء يناير 09, 2008 4:39 pm | |
| بسیار عالی بود! اهنگ فوق العاده ایه | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: ايامي بيک الأربعاء يناير 09, 2008 6:06 pm | |
| ممنون دلارام جان زیبا بود و دوست داشتنی | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 3:35 pm | |
| اینم ترجمه ترانه "خد بالک علی" از همین آلبوم. منبع ترجمه همون سایت هست و دوستی به نام خانوم نگین زحمت ترجمه ترانه رو کشیدن که من ازشون تشکر می کنم و امیدوارم همه آلبوم رو ترجمه کنن و دل من شاد شه خد بالک علیّ، دی مش معاملة تعاملنی بیها مواظب من باش، این راه درستی برای رفتار کردن با من نیست وابقی افتکر لیّا، ایام تعبتی عشانک فیها و یادت باشه که هر روز جانم را فدایت می کنم یا ریتک بس تفهمنی وما تستهولشّ اگر تو فقط منو بفهمی و نسبت به من ترحم نداشته باشی یوحدة تبقی مجروحة وما بتبینش زنی هست که درد میکشه بدون اینکه نشان بده دی الوحدة أد ما تضحّی و تستحمل این زن قربانی شده و باز خیلی تحمل میکنه اول ما بتفکّر تنسی...مابتستا ذنّش وقتی که تصمیم بگیره فراموش کنه...از تو اجازه نخواهد گرفت کان فی حاجات ناقصاک و انا...کمّلتها چه کمبودی داری...من کاملش میکنم و حاجات کتیر مش حلوة فیک...جمّلتها چه چیزی در تو زیبا نیست...من زیباش من کنم انا فرصة لو ضیِّعتها...تعتزعل علیها عشق من خوشبختیه...و تو از تلف کردن آن،افسوس خواهی خورد مین غیری عایشه تخاف علیک...طول عمرها چه کسی غیر از من روز هایش را با تو خواهد گذراند...و نگران تو باشه؟؟؟ مین غیری هتسیب روحها لیک...لو سبتها چه کسی غیر از من اجازه خواهد داد که بری در روحش...اگر تصمیم به ترکش بگیری؟؟؟ مین غیری لو تحتاجلها...قوام هتلاقیها چه کسی غیر از من ترا پیدا خواهد کرد...هروقت احتیاج به کسی داری؟؟؟ http://www.arabmusic.ir/ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 4:58 pm | |
| ای ول دلارام جان من دیشب می خواستم این ترجمه رو بگذارم ولی از بس غرق صحبت با یکی از دوستام بودم یادم رفت نمی دونی چه دوست گلیه می شینی پای صحبتش تا 3 صبح نشستی اصلا هم نمی فهمی کی ساعت 3 شده بازم ممنون | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 6:04 pm | |
| قابل تو رو نداشت مجید جان | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 6:05 pm | |
| - bahare نوشته است:
- ممنون دلارام جان
زیبا بود و دوست داشتنی ممنون عزیز دلم همه این آلبوم زیباست و دوست داشتنی خوشحالم که دوست داشتی | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 6:29 pm | |
| دستت درد نکنه دلارام جان من از این آلبوم الیسا خیلی خوشم اومده بخصوص همین ترانه ی خد بالک علی... | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 7:27 pm | |
| - الهام نوشته است:
- دستت درد نکنه دلارام جان
من از این آلبوم الیسا خیلی خوشم اومده
بخصوص همین ترانه ی خد بالک علی... خواهش می شود گل من قابل تو رو نداشت دست مترجمش درد نکنه منم این ترانه رو خیلی دوست دارم البته هر کاری می کنم نمی تونم یه آهنگ این آلبوم رو بیشتر از بقیه دوست داشته باشم همش قشنگه | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 8:05 pm | |
| دارم الان بهش گوش ميدم ... نميدونم چه احساسي دارم ... اما اين رو مطمئنم كه هيچ آهنگي مثل « ليالي » و « حاسب نفسه » نميتونه من رو جادو كنه !! هنوز كه هنوزه حيفم مياد ... گوششون بدم !! اينم يه مدله ديگه !! بهم نخندين | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 9:06 pm | |
| شادی و آرامش و لذت یه چیز دیگست.. یه جور دیگست... یه جای دیگست.. اینا همش بهانست بیخیال | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: ايامي بيک الخميس يناير 10, 2008 9:29 pm | |
| اين حرفت رو بايد با طلا نوشت .
بعد روش رو با مس آبكاري كرد و دست آخر
گل ماليش كرد تا ... كسي چشم طمع بهش نداشته باشه !!
درسته ... همش يه جاي ديگه است !! | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ايامي بيک الجمعة يناير 11, 2008 12:20 am | |
| سلام دلارام جون. من هنوز این آهنگو گوش ندادم ولی از بابت معرفی سایت بالا ازت یک دنیا ممنونم.البته قبل از این آهنگ ،قبلا که پرسیدم عربیت خوبه؟ و گفتی کپی پیست و...من همون موقع وقتی این سایتو دیدم دعا به جون شما کردم مرسی.این آهنگم باید قشنگ باشه ولی کلا الیسا رو تا حالا آهنگاشو خیلی زیاد علا قه نداشتم به جز یکیش که خیلی هم معروفه. | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الجمعة يناير 11, 2008 6:43 am | |
| - Anikaو Mobina نوشته است:
- سلام دلارام جون. من هنوز این آهنگو گوش ندادم ولی از بابت معرفی سایت
بالا ازت یک دنیا ممنونم.البته قبل از این آهنگ ،قبلا که پرسیدم عربیت خوبه؟ و گفتی کپی پیست و...من همون موقع وقتی این سایتو دیدم دعا به جون شما کردم مرسی.این آهنگم باید قشنگ باشه ولی کلا الیسا رو تا حالا آهنگاشو خیلی زیاد علا قه نداشتم به جز یکیش که خیلی هم معروفه. قابل شما رو نداشت آنیکا جان سایت خیلی خوبیه و بهترین ویژگیش اینه که تقریبا هر روز آپ می شه پیشنهاد می کنم این آلبوم رو بگیری و بشنوی، کار خیلی زیبا و با ارزشیه از الیسا یه ترانه دیگه هم داره به نام "عیشالک" اون رو خیلی دوست دارم، شعر قشنگی داره هلنا برامون ترجمش کرده: عيشالك احلى سنين به خاطر تو قشنگترین سالهای زندگیم را می گذرانم في العمر يا ضي العين سالهای عمرم ای نور چشمان وفي قلبي يا غالي حنين و ای گنج من , در قلب من مهربانی و محبت وجود دارد وغرام من اول يوم في هواك و در قلب من از همان نخستین روز که عاشق تو گشتم عشق پدیدار شد كان حلمي اكون وياك تمام رویای من این بود که با تو باشم لو يوم من عمري معاك حتی اگر تنها یک روز از عمرم را همراه با تو باشم وكتير وانا بتمناك يا حبيب القلب وبستناك و من تو را بسیار می خواهم و انتظارت را می کشم عزیز دلم قربني حبيبي كمان عزیزم تو هم من را به خودت نزدیک کن انا شوقي اليك ولهان اشتیاق من به تو غیر قابل تصور می باشد املالی لدنيا حنان تمام دنیا را برای من سرشار از مهر و محبت کن نسيني معاك كل الاحزان و کاری کن که همراه با تو تمام غصه ها و رنجها را فراموش کنم عشقاك وانا مهما اقول عاشق توام و هر چه قدر بگویم انا روحي معاك على طول روح من همیشه در کنارت و در اطرافت می باشد دنا قلبي كتير مشغول من قلبم بسیار گرفتار توست يا حبيب العمر بقالو زمان مدتهای طولانی قلب من اسیر توست ای عشق زندگی عيشالك به خاطر تو زنده ام | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ايامي بيک الجمعة يناير 18, 2008 8:17 am | |
| | |
|
| |
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
| |
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الإثنين يناير 28, 2008 8:28 am | |
| سلام اینم ترجمه اواخر الشتا از دوست عزیز، نگین که البته افتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم اما ازشون تشکر می کنم به خاطر ترجمه ها منبع هم که همون سایت قبلیه : http://arabmusic.irامیدوارم لذت ببرید دیگه هلنا اومد و ما از ترجمه سایت های دیگه بی نیاز شدیم کنّا فاواخر الشتا قبل اللی فات آخرهای زمستان بود،قبل از اینکه تمام شود زیّ الیومین دول عشنا مع بعض حکایات در طی آن دو روز ما خاطراتی با هم داشتیم انا کنت لمّا احب اتونس معاه من دوست داشتم که اوقات دلپذیرم را با تو بگذرانم،با تو احساس آرامش میکردم انا کنت باخد بعضی وروحلو من سکات دوست داشتم با تمام قسمتهای وجودم،بروم به سکوت (خلوت) او والناس ف عزّ البرد یجروا ویستخبّوا...و انا کنت بجری و اخبّی نفسی قوام ف قلبو مردم دویدند و مخفی شدند از سرما...و من دویدم و مخفی شدم از گرمای قلب او ولحدّ لمّا اللیل یلیّل ببقی جنبو...وافضل فی عزّ البرد ویاّه بالساعات تا آخر شب پیش او ماندم...در سرما،با او،ساعتها علی سهوة لیه الدنیا بعد ما عشمتنّا...وعیشّتنا شوّیة رجعت موتتنا پس چرا دنیا ما را از هم جدا کرد حتی بدون یک اخطار...به ما اجازه یک زندگی کوتاه بده،بدون جدا کردن دوباره ما والدنیا من یومیها یا قلبی عودتنا...لّما بتّدی حاجات قوام تاخد حاجات آن روز دنیا به من یاد داد...که وقتی چیزی به من میده،یک چیز دیگر را از من میگیرد وسط الشوارع ناس کتیرة مرّوحین در خیابانها هر کس به سمتی میرفت والناس فی قلبی همّ همّ و هو فین مردم دارند میروند دنبال کار خودشان،ولی او کجاست؟ و انا ماشیة بتلفت و بساُل کل یوم من قدم میزنم و هر روز از خودم میپرسم بیعمل ایه دلوقتی و بیحلم بمین او الآن چکار میکنه و چه کسی در رویاهاش است؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: ايامي بيک الثلاثاء يناير 29, 2008 1:20 am | |
| شكرا زيادا عربيم حرف نداره ، نه ؟؟ ممنون دلارام | |
|
| |
| عنوان: رد: ايامي بيک الثلاثاء يناير 29, 2008 3:35 am | |
| | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: ايامي بيک الثلاثاء يناير 29, 2008 2:00 pm | |
| سلام دلارام جون... خیلی قشنگ بود دست گلت درد نکنه ... | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ايامي بيک الإثنين أبريل 14, 2008 3:09 pm | |
| این آلبوم که کلا خیلی محشر شده ... خداییش دست حنجره الیسا هم درد نکنه ... دست دست شما هم درد نکنه دلارام جان ... | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: ايامي بيک الإثنين أبريل 14, 2008 5:34 pm | |
| delaram jan mer30 babate tarjome ha ali boodan | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: ايامي بيک الإثنين أبريل 14, 2008 5:42 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- دارم الان بهش گوش ميدم ...
نميدونم چه احساسي دارم ... اما اين رو مطمئنم كه
هيچ آهنگي مثل « ليالي » و « حاسب نفسه » نميتونه من رو جادو كنه !!
هنوز كه هنوزه حيفم مياد ... گوششون بدم !!
اينم يه مدله ديگه !! بهم نخندين arak jan shadidan bahatoon movafegham behesh tajma3na saat ro ham man ezafe mikonam | |
|
| |
| ايامي بيک | |
|