| رامشاد | |
|
+10maryashena amin MajidDiab الهام adonis Arakadrish Arghavan Anika دلارام ramshad 14 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
ramshad رهگذر
تعداد پستها : 18 Registration date : 2008-01-15
| عنوان: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 6:17 am | |
| سلام. من رامشاد هستم. 33 سالمه؛ در تهران زندگی می کنم. راستش من با این که همیشه ؛ به خصوص بعد از سال 79 که ماهواره گرفتم؛ همیشه دوست داشتم زبان عربی رو می فهمیدم. اما از درس عربی بدم می اومده. الان یک رفیق دندان پزشک در مصر پیدا کردم که مرتب با هم در ارتباطیم. منتها با زبان انگلیسی. حالا می خوام عربی یاد بگیرم. تا با زبان خودش باهاش حرف بزنم. دوستان لطف کنند تجربیات خودشون رو انتقال بدن. ممنونمیشم. راستی این جا ظاهرا نیمه تعطیل به نظر میاد؟در حال تعطیل شدنه؟ مثل این که مدیران اصلی اش ول کردن رفتن؟ | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 6:22 am | |
| سلام خیلی خیلی خوش اومدین، صفا آوردین نیمه تعطیل چیه آقا؟ فروم ما کلی هم بازه یه عالمه دوست با صفا و با مرام داریم اینجا یه سری به بخشای مختلف بزنی خودت متوجه می شی ایشاا... که خدا خودش حافظ این جمعه و اینجا رنگ تعطیلی به خودش نمی بینه امیدوارم لحظه های خوبی رو با بروبچز با صفای فروم بگذرونی بازم خوش اومدی | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| |
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 6:32 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 6:47 am | |
| از طریق سایتهای مختلف آموزش عربی و چند جلد کتاب محاوره(البته به طور جدی شروع نکردم ) و دیکشنری عربی به فارسی و بالعکس. البته من می خواستم از افرادی که تبحر دارند کمک بگیرم. ترانه های عربی و ترجمه ی آنها هم خیلی موثر است و راههای بسیاری که اگر انگیزه باشد(و حتما هست) این امر به سهولت امکان پذیر خواهد بود.من در دبیرستان عربی همیشه بهترین بودم و کلی کتاب جنبی داشتم(مثل عربی آسان و...) و کمتر از 20 نمی گرفتم.البته در مورد انگلیسی هم همینطور بود و تا دانشگاه ادامه داشت.ولی باید اعتراف کنم عربی کمی مشکل است ولی در حد ترهنه فکر می کنم آسان باشد(البته صاحب نظران باید بگویند.من فقط نظر خودم را گفتم) | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 7:55 am | |
| سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدید . اینجا تعطیل نیست فقط به خاطر مشغله ی زیاد یه کم خلوت شده. در ضمن الان فصل امتحانا هم هست. اگه می خواید عربی یاد بگیرید کتابای دبیرستان زیاد به کارتون نیمیاد و در ضمن باید متوجه شده باشید که زبان مصری با اون عربی که شما یادگرفتید متفاوته.ولی اگه همین جور هم بتونید صحبت کنید متوجه می شن. متاسفانه اکثر کتاب های در دسترس در باره ی دستور زبان عربیه که البته لازمه ولی برای مکالمه کافی نیست. اینجا دوستانی هستند که به زبان عربی تسلط دارن که می تونید ازشون کمک بگیرید . و در مورد ترانه ها چون اکثرا با لهجه ی مصری هستن کمک کننده هستند و در ضمن زیبا هستن حتی اگه عربی بلد نباشید! در ضمن اگه دوستتون وقت داشتن از ایشون هم می تونید کمک بگیرید ! امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 9:16 am | |
| بابا تعطيل چيه رامشاد جون ... دست مريزاد ... ايول توي اين بوران و سرما ... وسط يخبندون و انبوه اين برفا ... كل ملت تعطيل سراسري اعلام كردن ... رفتن دنبال عشق و حالشون !! بيچاره بچه هاي اينجا ... شال و كلا كرده و نكرده ... يه چشم خواب يه چش بيدار ... يه ته نون سنگك خشك و خالي به دست ... هر روز صبح اول سحر .. خبر دار جولو در واستادن ... نكن اين كارا رو براي مزاح بود ... جدي نگير ... خوش اومدي ... ايشالا از محضر بچه ها استفاده كني نه ... چيزه ... ايشالا بچه ها از محضر شما استفاده كنن عربي ... مهم نيست بفهمي يا نفهمي ... مكالمه عربي زياد گوش كن ... همين برنامه هاي ماهواره رو ميگم (البته بهداشتي هاش) . هر چند خودم ، چند وقته بساط رو جم كردم و ديگه سراغش نميرم !! بايد ذهن و حافظه ات به شنيدن و دنبال كردن كلمه ها ... عادت كنه !! معني كلمه زياد ياد بگير ... از اين كتابهاي عربي در سفر و مكالمات و اصطلاحات و ... ميتوني استفاده كني دوست عربي زبوني كه بتونه راهنماييت كنه ... چه ايراني چه غيرش !! ... خيلي عاليه !! و مهمتر از همه پشتكار و انگيزه ي قوي !! آقا من خودم عربي ... صفر ... ميتوني هيچ كدوم از حرفام رو باور نكني | |
|
| |
ramshad رهگذر
| |
| |
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 11:49 am | |
| سلام دوست عزیز آقای رامشاد خوش آمدی در مورد تعطیلی باید بگم نه اینطور نیست بلکه مدیران سایت(رضا و هلنای عزیز) به خاطر مشغولیات زیاد فعلا در دسترس نیستن اما اینو بگم قبل از راه اندازی این ساین توی سایت قبلی عربی رایان علاوه بر مدیران اصلی سایت من و بعضی از دوستان مدیریت بخش های مختلف سایت رو به عهده داشتیم و توی این سایت هم در تلاشیم تا مطالب سایت هر چه پربارتر باشه . در مورد زبان عربی هم اگر سوال داری من در حد توانم می تونم کمکت کنم مع اطیب تمنیاتی لک بالتوفیق | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 12:45 pm | |
| سلام دوست خوبم... خیلی خوش اومدید.. درسته تازگیها سایت خلوته به خاطر اینکه خواهر وبرادرای گلم امتحان دارن... منم اینجا براشون چای و غذا درست میکنم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 1:42 pm | |
| سلام خوبی اقا خیلی خوش اومدی همین جور که میبینی فعالیت از سر و روی بچه ها می باره یکم دیگه اینجا بمونی می فهمی این فروم با باقی فرومهای دنیا یه فرق اساسی داره میشه گفت تکه مدیرهای اصلی هم رفتن مرخصی فعلا ان شاالله بیشتر ببینیمت اینجا | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 1:55 pm | |
| سلام آقا رامشاد خوش اومدی عزیز کی گفته اینجا تعطیله؟ تو فقط اسمشو بگو تا با دسته زنجونی سلمان .... اما جدای از شوخی خیلی خیلی خوش اومدی انشالا که اینجا بهت خوش بگذره | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 2:50 pm | |
| دوست عزیز خوش اومدی | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: رامشاد الثلاثاء يناير 15, 2008 3:21 pm | |
| سلام به آقا رامشاد گل ... خیلی خوش اومدی ... صفا آوردی ... نه ، تعطیل که نیست .. خدا نکنه که باشه ... بچه های به این باحالی و ... تعطیلی ؟ خوش اومدی آقا ... بهترین کمکت هم همون دوست مصریته ... من هم خیلی لهجه مصری رو دوست دارم ... و همونطور که ارغوان عزیز گفتن ، اصلا اون کتابهای دوران دبیرستان و راهنمایی به کارتون نمیاد ... اصلا نمیاد ... !!! اونها عربی نیست ... یعنی ... عربی هست ... ولی فقط عراقیه ... ! هیچوقت مصری نیست ... ! باز هم میگم ، خوش اومدی | |
|
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الأربعاء يناير 16, 2008 8:10 am | |
| سلام و تشکر مجدد از همه. راست می گین کتاب های دبیرستان و راهنمایی اصلا کاربردی نیست.من دیدم در وبلاگ قبلی کنار هر آهنگی که ترجمه شده لینک دانلودش هم هست و این نشون از یک کار حرفه ای میده. راستش من هنوز به رنگ و روی این انجمن عادت نکردم و هنوز هم قسمت های مختلفش رو بازدید نکردم؛ اما تصمیم گرفتم عربی رو این جوری یاد بگیرم که ترانه ها رو گوش بدم و متنشونم هم زمان ببینم و ترجمه شون رو هم بخونم. فکر کنم روش خوبیه. رفقا راههای دیگه و سایت های دیگه به ذهنشون می رسه بگن استفاده کنیم. راستی کسی سایت یا وبلاگی سراغ داره که به همین روش برای آهنگ های انگلیسی زبان عمل کنه؟ یعنی متن آهنگ+ترجمه فارسی+لینک دانلود؟ اگه باشه عالیه! | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: رامشاد الأربعاء يناير 16, 2008 9:00 am | |
| پيدا كردي ... منم بازي بيخبر نذاري ممنون | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: رامشاد الأربعاء يناير 16, 2008 9:08 am | |
| سلام آقا رامشاد.... خیلی خوش اومدین..... با این که فروم یه کوچولو خلوت شده ولی مطمئن باشین با بچه های گل اینجا خیلی بهتون خوش می گذره..... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: رامشاد الأربعاء يناير 16, 2008 9:53 am | |
| منم همینجوری که شما می گید رفتم سراغ یادگرفتن زبون محبوبم، یعنی عربی البته یه بدی داره اونم اینکه الان فقط جمله های عاشقانه بلدم | |
|
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 12:17 am | |
| من یک سایت خیلی توپ پیدا کردم که در اون عربهایی پیدا میشن که فارسی بلدن. یعنی فروم فارسی دارن. اینجا: http://bahrain2day.com/forums/index.php?showforum=69حالا من چون عربیم خوب نیست نمی دونم چه جوری باید در اونجا پست بدم. یکی از دوستان چک کنه و خبر بده. واسه یاد گرفتن عربی معرکه اس. راستی صفحه تنظیمات پروفایلمم رو هم نتونستم پیدا کنم تا تنظیم کنم که عکس ها و آواتار ها و امضاها رو بهم نشون نده! برای اینم دوستان کمک کنند. | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 7:24 am | |
| متاسفانه الان وقت ندارم درست این فروم نگاه کنم ولی از عنوان سایت که بحرین امروزه بر میآید که لهجه خلیجیه و در ضمن با نگاه بسیار کوتاه و بی دقتی که انداختم به نظرم رسید برای دوستان عرب زبانی که می خوان فارسی یاد بگیرن مناسب تره.البته اگه اشتباه می کنم به خاطر دقت نکردنمه. اگه به زبان english وارد باشید .سایت هایی هستند که arabic to english هستن .
در مورد اواتور و مشخصات در قسمت بالای صفحه روی مشخصات فردی کلیک کنید و تنظیمات انجام بدید. | |
|
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 9:15 am | |
| تقصیر فایر فوکس بود! به من دکمه های ارسال پست را نشون نمی داد. از اپرا استفاده کردم تونستم پست بدم. | |
|
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 9:15 am | |
| - Arghavan نوشته است:
- متاسفانه الان وقت ندارم درست این فروم نگاه کنم ولی از عنوان سایت که بحرین امروزه بر میآید که لهجه خلیجیه و در ضمن با نگاه بسیار کوتاه و بی دقتی که انداختم به نظرم رسید برای دوستان عرب زبانی که می خوان فارسی یاد بگیرن مناسب تره.البته اگه اشتباه می کنم به خاطر دقت نکردنمه.
اگه به زبان english وارد باشید .سایت هایی هستند که arabic to english هستن .
در مورد اواتور و مشخصات در قسمت بالای صفحه روی مشخصات فردی کلیک کنید و تنظیمات انجام بدید. ممنون. منتظر دریافت اسم اون سایت هایی که گفتین هستم. | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 11:09 am | |
| من ديروز يه كوچولو سر زدم...يه خوش آمد هم به شما گفته بودم ولي نيستش دوباره ميگم خيلي خيلي خوش اومدي | |
|
| |
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 12:31 pm | |
| وااااای خیلی ممنون از معرفی این سایتتان.تفریبا می تونم بگم منم مثل موقعیت شما رو دارم و قبلا که خیلی بیشتر به دنبال یادگیری عربی بودم.حالا دوست شما چرا فارسی یاد نمی گیره؟ سایتهایی هستند که آموزش فارسی رو به عرب زبانان می دن.حتما براتون لینکشو می دم.امیدوارم بازم از تجربیاتتون ما رو هم بهره مند کنید. موفق باشید یک زمانی علا قه ی من به یادگیری عربی خیلییی بیشتر بود.دوباره می خوام ادامه بدم. farao: | |
|
| |
ramshad رهگذر
| عنوان: رد: رامشاد الخميس يناير 17, 2008 3:32 pm | |
| - Anika نوشته است:
- وااااای خیلی ممنون از معرفی این سایتتان.تفریبا می تونم بگم منم مثل موقعیت شما رو دارم
و قبلا که خیلی بیشتر به دنبال یادگیری عربی بودم.حالا دوست شما چرا فارسی یاد نمی گیره؟ سایتهایی هستند که آموزش فارسی رو به عرب زبانان می دن.حتما براتون لینکشو می دم.امیدوارم بازم از تجربیاتتون ما رو هم بهره مند کنید. موفق باشید یک زمانی علا قه ی من به یادگیری عربی خیلییی بیشتر بود.دوباره می خوام ادامه بدم. farao: خواهش می کنم. یک حسن این جا اینه که تشویق می شیم به یادگیری بیشتر. اتفاقا رفیق من خیلی دنبال یادگیری زبان فارسیه. منتظر لینک هاتون هستم. از خوش آمدگویی بقیه دوستان هم ممنونم. چه جمع با محبتی دارین! | |
|
| |
| رامشاد | |
|