| وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد | |
|
+5الهام ليلا meysam-r Arakadrish Yasaman 9 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 8:37 am | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 8:44 am | |
| ايول ايول ... داش مجيد رو ايول چه ربطي به داش مجيد داشت ؟ آهان ... چيزه ... اون يكي ديگه است ايول ايول ... مش ياسي رو ايول (خنده ي بلند ...) ياسي جون خيلي قشنگ بودن ... ممنون خيلي وقت بود از اين كارا نكرده بودي ... به آق مولم ميگم همه ي غيبت هات رو ببخشه راستي توي اون عكي دوميه ... يكي به اون ماماني بگه حواسش به لباس سفيدش باشه ها ... هر لحظه ممكنه گل گلي بشه (بوف ... ها ها ها ... ) | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 9:50 am | |
| شرمنده ياسمن جان ... دست خودم نيست
يه ساعت نشده دلم شكست ... اومدم تا حرفام رو پس بگيرم و جمله هام رو اصلاح كنم ...
شده تا حالا وقتي جا و وقتش نباشه بخندي و چند لحظه بعد سوز دلتنگي دامنگيرت بشه و ... حسرت و اندوه آسمون چشمات رو باروني كنه ؟
...
عشق به بچه ... كوچولو و معصوم ... يه نوزاد ... وقتي ميتونه اينقدر عميق باشه كه قدرتش رو ... حتي از پشت تار و پود يه نقاشي بي جون اينطوري
به رخ بكشه ...
...
امروز چي گذشت به قلب آسموني اون عاشق تنها ... وقتي جريان داغ خون دلبندش دستها و گونه هاش رو رنگين كرد ؟ ....
لحظه اي كه حقارت ... چنگال بيرحمش رو با تمام قدرت بر حنجره ي حقيقت فرو كرد ...
و چشماي دردمند پدري محزون و تنها رو ... باروني كرد ؟
...
... | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 12:26 pm | |
| خیلی قشنگ بود یاسمن جان | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 12:32 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- شرمنده ياسمن جان ... دست خودم نيست
يه ساعت نشده دلم شكست ... اومدم تا حرفام رو پس بگيرم و جمله هام رو اصلاح كنم ...
شده تا حالا وقتي جا و وقتش نباشه بخندي و چند لحظه بعد سوز دلتنگي دامنگيرت بشه و ... حسرت و اندوه آسمون چشمات رو باروني كنه ؟
...
عشق به بچه ... كوچولو و معصوم ... يه نوزاد ... وقتي ميتونه اينقدر عميق باشه كه قدرتش رو ... حتي از پشت تار و پود يه نقاشي بي جون اينطوري
به رخ بكشه ...
...
امروز چي گذشت به قلب آسموني اون عاشق تنها ... وقتي جريان داغ خون دلبندش دستها و گونه هاش رو رنگين كرد ؟ ....
لحظه اي كه حقارت ... چنگال بيرحمش رو با تمام قدرت بر حنجره ي حقيقت فرو كرد ...
و چشماي دردمند پدري محزون و تنها رو ... باروني كرد ؟
...
... سلمان جون راست میگه این روزا حال و هوای عجیبیه که با هیچ علم و منطقی نمیشه از علتش خبردار شد... غمی که با تمام قدرتش به گلوی ما چنگ میزنه... اما دیدن این مادرا منو یاد مادر خودم انداخت ... نمی خوام نصیحت کنم ها... اما یادمون نره اگه عشق امام حسین و محبتش تو دلمون از صدقه سر همین پدر و مادرامونه... همین پیرغلام ها... یاد این شعر افتادم من غم حسین با شیر از مادر گرفتم... قدرشون رو بدونیم همین این یه تذکر به خودم بودها | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 7:09 pm | |
| شاید تا همین یه سال پیش نمیتونستم درک کنم حس یه مادر و این همه جون کندنشو
حالا میدونم جون کندنشم با عشقه ... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 19, 2008 11:16 pm | |
| دستت درد نکنه یاسی خانوم.. عکسای خیلی قشنگی بود... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 20, 2008 5:56 am | |
| دلم واسه مامانم تنگ شد مرسی یاسمن گلم | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 20, 2008 8:58 am | |
| ممنون یاسی جونم اینا خیلی ناز بودن | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 20, 2008 9:07 am | |
| یاسمن جان خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه راستی بچه ها مادر بودن چه حسی داره ؟؟؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 20, 2008 9:20 am | |
| ليلا جان ، حالا اين جون كندن شيرين هم هست يا نه ؟ داش مجيد ... همون جور كه داري ميري ، به الهام بگو واسه دلارام يه جعبه دسمال كاغذي بياره ... و يه كم دلداريش بده ... امين رو هم صدا بزن ... بگو ، بياد ، حس مادري رو برامون توصيف كنه !! | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 20, 2008 6:46 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- دلم واسه مامانم تنگ شد
مرسی یاسمن گلم دلارام جان ... !!! چی شده ؟ ممنونم ازت یاسمن جان ... واقعا عکسهای قشنگی بودن ... از دور ببینی که خیلی عالی میشه ... دلارام جان ... چی شده خب ؟ | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الإثنين يناير 21, 2008 3:31 am | |
| چیزی نشده نوید جان همینجوری دلم تنگ شد ممنون که حواست هست و اهمیت میدی | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الإثنين يناير 21, 2008 1:30 pm | |
| خب خب ... خدا رو شکر دلارام جان ... خدا رو شکر ... | |
|
| |
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 26, 2008 7:45 pm | |
- ليلا جان ، حالا اين جون كندن شيرين هم هست يا نه ؟
داش مجيد ...
همون جور كه داري ميري ، به الهام بگو واسه دلارام يه جعبه دسمال كاغذي بياره ... و يه كم دلداريش بده ...
امين رو هم صدا بزن ... بگو ، بياد ، حس مادري رو برامون توصيف كنه !!
آره شیرینه .. اگه نتیجش آدمی باشه که زندگیش پر باشه از تقوا و انسانیت | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد السبت يناير 26, 2008 9:54 pm | |
| زندگي براي فردا ... شيريني يك رويا ...
تولد پاره اي از عشق ... موجودي شيرين و زيبا !!
شاد باشه و خرم ... پاك و بي ادعا ...
براش ... اين بهترين آرزوي منه ... ليلا
... | |
|
| |
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 27, 2008 8:24 pm | |
- زندگي براي فردا ... شيريني يك رويا ...
تولد پاره اي از عشق ... موجودي شيرين و زيبا !!
شاد باشه و خرم ... پاك و بي ادعا ...
براش ... اين بهترين آرزوي منه ... ليلا
... اوه .... ذوق مرگم کردی با این شعر و این دعا مرسی ... ایشالا برآورده شه هرچی آرزو داری تو دنیا | |
|
| |
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأحد يناير 27, 2008 8:38 pm | |
| وااااااا ... خدا نکنه ذوق مرگ بشی شما لیلا جان ... من هم دعا میکنم هر چی آرزو دارن بچه های فروم ، بر آورده بشه ... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الإثنين يناير 28, 2008 1:27 am | |
| ليلا جان اين كه شعر نبود ... يه احوالپرسي و دعاي خيلي معمولي بود ! اما شعر هم ميذارم ... يكي رو همينجوري الكي الكي جوگير شدم و توي « هديه اي به سلمان جيگر خوار » گذاشتم ببين اما ... بهم نخندي ها ممنون از لطفت از طرف من ببوسش ... | |
|
| |
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الإثنين يناير 28, 2008 8:46 am | |
| آخه شبیه شعر بود و قافیه مافیه داشت دستت درد نکنه ... ایشالا توهم همیشه سالم و سلامت و مورد توجه عنایت خدا باشی نوید جان آخه یهو دیدم کیف کردم | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد الأربعاء يناير 30, 2008 5:04 am | |
| واااي بچه ها ببخشيد دير اومدم خوشحالم كه خوشتون اومده قابلي نداشت | |
|
| |
| وااااااااااااااااااااااي من خيلي خوشم اومد | |
|