| Wahid | |
|
+7meysam-r دلارام Arakadrish الهام Assal MajidDiab Wahid 11 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
Wahid رهگذر
تعداد پستها : 21 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: Wahid الأحد يناير 20, 2008 6:47 pm | |
| در اين شب زيباي زمستان خدمت تمامي دوستان عزيزم در فروم "عربي رايان" سلام عرض ميكنم. باعث افتخار بنده است كه در جمع صميمي دوستان عزيز در اين فروم حضور دارم و از مطالب بسيار جالبي كه در فروم هست استفاده ميكنم. وقتي روزهاي نخستين افتتاج سايت، عضو فروم شدم تصميم گرفتم بدلايل شخصي فعاليتي نداشته باشم و از دور نظاره گر فعاليتهاي دوستان باشم اما چنان مطالب و بحثهاي دوستان شيرين و جذاب بود كه بالاخره امشب به ميان دوستان آمدم و از نزديك شاهد فعاليتهاي دوستان باشم و الان كه عضو شدم احساس آرامش ميكنم. بايد اعتراف كنم كه گاهي وقتها بياد خاطرات گذشته و به ياد دوستاني كه باهاشون درباره موسيقي عربي و خوانندگان عرب بحث ميكردم مي افتم و خوب وقتي ميديدم از اين دوستان سالها است كه خبري نيست احساس ناراحتي ميكردم و هر روز به سايت Rotana.persianblog.com سر ميزدم تا شايد خبري از دوست قديمي ام روتانا و ديگران شود اما در اين چند سال دوستان جديدي پيدا كردم كه كمتر از روتانا نيستند و خيلي خوشحال هستم در غياب دوستان قديمي چنين دوستان عزيزي مثل نويد، دلارم، مجيد دياب، دلارم، بهاره، عسل، آدونيس و ساير دوستان فروم دارم. از دوستان ميخوام تا پايان كنار هم باشيم و هرگز همديگر رو ترك نكنيم. انشاالله كه هميشه با مهر و صميميت در كنار هم باشيم. همچنين لازم ميدونم از دوستان عزيزم هلنا و رضاي عزيز نيز بابت ايجاد اين فروم، كه بار ديگر دوستان را دور هم جمع كرد تشكر و قدرداني كنم. همه شما رو دوست دارم و براي همه شما آرزوي موفقيت ميكنم.
حرفهایم را باور کن وقتی می گویم که جای تو همیشه در بین چشمان من است حتی اگر از من دور باشی. تو را همیشه در کنار خود می بینم. به من بگو عزیزم که چگونه می توانم تو را فراموش کنم. عزیزم نمی توانم از تو دور بشوم عشق تو سراسر وجودم را فرا گرفته است. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Wahid الأحد يناير 20, 2008 6:56 pm | |
| سلام داش وحید کجا بودی دلمون برات تنگ شده بود حال می کنی چه فرومی ساختیم | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: Wahid الأحد يناير 20, 2008 7:14 pm | |
| ااااااااا سلام آقا وحید..... چه عجب....کجا بودین پس؟؟ خیلی خیلی خوش اومدین... جاتون واقعا خالی بود...... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Wahid الأحد يناير 20, 2008 7:52 pm | |
| سلام آقا وحید خیلی خوش اومدی ولی چقدر دیر کردین....جاتون توی فروم خیلی خالی بود...... خیلی خوشحال شدیم..... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Wahid الأحد يناير 20, 2008 8:19 pm | |
| سلام وحيد جان خوش اومدي . دلمون برات تنگ شده بود . خوشحالم كه دوباره ميبينمت . از شيراز چه خبر ؟ مشكل زنبورهاي قرمز حل شد ؟!
پاينده باشي . | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Wahid الإثنين يناير 21, 2008 3:08 am | |
| سلام وحید جان چه خوب کاری کردی که بالاخره به جمع دوستات اومدی جات خالی بود یادته یه بار با Vahid همه رو گذاشتی سر کار؟ خیلی خوشحال شدم وقتی پیامت رو دیدم، چه خوب که ما خوب و صمیمی بودیم و تو دلت خواست که بیای توی این جمع صمیمی امیدوارم اینجا حسابی بهت خوش بگذره منتظر چند تا عکس مشتی داغ داغ تازه از تنور بیرون اومده هستیم، تو همیشه عکسات دست اوله | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: Wahid الإثنين يناير 21, 2008 5:21 am | |
| سلام آقا وحید خوبین ان شاء الله ... خوشحالم از حضورت.... من میثم هستم دوست جدید بچه ها... یه کلاس زیر بازارچه به همت سلمان و بقیه بچه ها راه انداختم خوشحال میشم یه دوست شیرازی هم به اونها اضافه بشه... ورودت رو خوش آمد میگم...موفق باشی عزیزم | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: Wahid الإثنين يناير 21, 2008 5:57 am | |
| سلام ما هم به شما خوش آمد می گوییم. دقیقا شما رو می شناسم و خاطرم هست. از وبلاگتان قبلا استفاده می کردم بله، علاقه مند به خانم پاسکال !آنهم چندین سال! خواننده ی خوبیست . موفق باشید. | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 8:18 am | |
| به به ببین کی اومده سلام داش وحید گل دلمون واست تنگ شده بود کجا بودی داداش؟ خیلی صفا آوردی | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 9:46 am | |
| به به ببینین کی اومده خیلی خیلی خوش اومدی وحید جان جات خیلی خالی بود بچه ها گرمای فروم بیشتر شد چون وحید اومده | |
|
| |
Wahid رهگذر
تعداد پستها : 21 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: پاسخ به پيامهاي دوستان عزيز در فروم عربي رايان الثلاثاء يناير 22, 2008 2:34 pm | |
| با سپاس فراوان از دوستان جواب پيامهاي شما در يك پست مرتب دادم پاسخ به مجيد دياب عزيز ميرسي از پيامت مجيد. داش مجيد كوچولو شدي ! مجيد جان فروم از نظر امكانات بسيار خوب هست ولي اين فروم هنوز مثل فروم قبلي نيست و واقعا جاي هلنا و رضا عزيز خيلي خالي است و زماني اين فروم يك فروم عالي خواهد بود كه اين دوستان نيز حضور داشته باشند. بنظرم در غياب اين دوستان ما بايد تلاش بيشتري براي موفقيت اين فروم انجام بديم كه اين امر نيازمند همكاري تمام دوستان است. در ضمن عمرو دياب هم اول فبراير در فستيوال دبي شركت ميكند. فكر ميكنم خبر داشته باشيد. انشااله در ادامه نيز موفق باشيد پاسخ به عسل جان عسل جان از لطفي كه به من داريد بسيار متشكر هستم. پاسخ به الهام جان الهام جان الان مغزم رو فعال كردم كه ببينم شما رو يادم مياد ولي ديدم نه. البته از وحيد زياد انتظار نداشته باشيد چون من يادم نمياد كه امروز صبحانه چي خوردم چه برسه به اين كه موضوع. اميدوارم. البته سعي ميكنم به فايلهاي قديمي برگردم ببينم شما رو ميتونم بشناسم يا نه. پاسخ به اراك ادريش دوست عزيز با درود به شما. آواتور قشنگي داريد. در شيراز هم خبر خاصي نيست جز آسفالتهايي كه يكروز مخابرات ميكنه و دوباره آسفالتش ميكنند و روز ديگه شركت برق، آب، گاز و جديدا هم شركت ديگري آسفالتهاي شهر رو كنده و اين داستان همچنان ادامه دارد. پاسخ به دلارم عزيز دلارم جان از محبتي كه به بنده داريد بسيار سپاسگذارم. صحبت از اسم Vahid شد. مدتي بود شخصي هر روز ايميل ميزد و ميگفت بيسواد وحيد رو به اين شكل ( Vahid ) مينويسند و ( Wahid ) اينجوري اشتباه هست و مثل اين ميمونه كه شما وحيد را بصورت وهيد بنويسيد. خلاصه من هم بهش گفتم پروفسور اسامي در زبان انگليسي قاعده خاصي ندارند. گاهي خودم شك ميكنم كه كدام درست هستند! در خصوص تصاوير هم قول ميدم كه اين فروم اولين سايتي باشد كه عكسهاي جديد رو منتشر كند. پاسخ به آقا ميثم اقا ميثم آواتور شما واقعا خيلي جالب و بامزه هست. براي شما هم آروزي موفقيت ميكنم پاسخ به آنيكا جان آنيكا جان ميرسي و خوب بنظر ميرسد كه ديگه از وبلاگ پاسكال مشعلاني استفاده نميكنيد. وبلاگ پاسكال در گذشته يكي از بهترين وبلاگهاي عربي بود ولي متاسفانه الان ديگه اينطور نيست. البته هنوز ذره اي از عشقم به پاسكال كم نشده است. پاسخ به امين جان داش امين خودمون چطوري. دلم من هم براي شما و ساير دوستان تنگ شده بود و بهمين خاطر تصميم گرفتم پيش بچه ها بيام و الان هم خيلي خوشحال هستم. موفق باشيد امين جان پاسخ به بهاره جان بهاره خانم ميرسي از ابراز لطفتان و واقعا بنده لايق اينهمه محبت دوستان نيستم. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 4:41 pm | |
| به بههههههههههههههه ... چاکر آقا وحید گل گلاب ، میوه کم یاب ... چطوری فقط وحید ... only Wahiiiiiiiiiiiiiiid ... !!! خیلی مخلصیم هاااااااااا ... بهت گفتم که دیر کردی ... البته ، ببخشید که من هم دیر کردم ... خوش اومدی ... خوش اومدی ... بفرما دهنت رو شیرین کن ... اِ ... چیز ... هنوز از فر در نیاوردم شیرینی ها رو ... ان شاء الله برای عصرونه ... | |
|
| |
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 5:12 pm | |
| وحید جان...تایپیک زیباترین خواننده ی زن عرب رو یادته؟ اون تایپیک مال من بود....یادش بخیر اومدی جریمه م کردی گفتی بخشم رو به آشوب کشیدی!! البته من تو اون فروم با این ای دی می اومدمnawal_367 | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 5:54 pm | |
| آره ... آره ... من یادمه ... هم تاپیک رو و هم یوزرت رو الهام جان .. چه بلبشویی شده بود هاااااااا ... بچه شر بودی اون موقع ها ... الان سر به زیر شدی ... ببخشید ... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Wahid الثلاثاء يناير 22, 2008 6:34 pm | |
| ممنون وحيد جان ... چاله چوله ها رو بپا ... برقرار باشي . رفتي حافظيه ، سلام ما رو برسون ... | |
|
| |
| Wahid | |
|