هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

خنده.........

+2
nAvId
s@ba
6 مشترك
نويسندهپيام
s@ba
مشتاق
مشتاق
s@ba

تعداد پستها : 700
Registration date : 2008-01-09

خنده......... Empty
پستعنوان: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 9:50 am

سلام به همگی

راستش فکر کردم علاوه بر پستهایی که اطلاعاتی رو به اطلاعاتمون اضافه می کنه یه کم هم نیاز به شوخی و خنده داریم درسته داریم ولی نه اونقدر.
به این نتیجه رسیدم که بیایم سوتی هامون،و تقلبهای دوران تحصیلمون وهمچنین شیطونی های دوران تحصیل رو برای هم بگیم و نظر هم بدیم.
lol! lol! lol! Laughing Very Happy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
s@ba
مشتاق
مشتاق
s@ba

خنده......... Empty
پستعنوان: سوتی..........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 9:51 am

خوب اول از سوتی خودم شروع می کنم امیدورام کلی روحتون شاد شه....
من از بچگی به دوست بابام عمو و خانومشون زنمو میگفتم اسم این خانوم مهین خانوم بود
من بچگی عادت داشتم میگفتم زنمو میهن اون موقع ها میگفت بچم اشکال نداره
توی هین چند ماه پیش بعد از سالهای زیاد زنگ زد از قضا من گوشی رو برداشتم خدا اون روزه نیاره که بهش گفتم زنمو میهن چطوری ؟
حالا اینور خواهرا می خندیدین من اینور به لکنت از خنده افتاده بودم
می دونید چی بهم گفت گفت عزیزم اسم من مهینه نه میهن واقعا قاطی کرده بود
کلی خدیدیم جاتون خالی Laughing Laughing
nAvId
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
nAvId

تعداد پستها : 2240
Registration date : 2007-12-04

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 5:55 pm

Laughing

جالب بود ...

حتما اگه اونجا بودیم بیشتر هم میخندیدیم ... Laughing

سوتی ؟ !!! scratch

والا الان یادم نمیاد ... بعدا حتما تعریف میکنم ... Laughing
http://www.werfriends.blogfa.com
h@sti
میزبان
میزبان
h@sti

تعداد پستها : 426

خنده......... Empty
پستعنوان: سوتی...........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 6:49 pm

بچه ها ،سوتی ،سوتی باحال...........

یه بار خواهرم یکی از انگشت های پاش در رفته بود من با خواهرم رفتیم بیمارستان پیش دکتر.دکتر گفت:باید از پای خواهرتون عکس بگیرید.رفتیم به طبقه ی 2 که عکس از پاش بگیریم اومدم بگم کجا باید بریم که با بی هواسی از یه دکتر پرسیدم ببخشید عکاسی اینجا کجاست اون مرد نگذاشت نه برداشت گفت برید سر چهار راه می بینید بعد کلی دلمون اونجا شاد شد....

lol! afro lol! afro
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 6:57 pm

من سوتي مجيد رو ميگم Shocked

اون سري توي حياط ... همه جم شده بوديم ... من و نويد ، پاره آجر انداختيم تو حوض ... !!

امين و مريم موش آب كشيده شدن ...

امين سنگ پروند ...

گيششش

شيشه اومد پايين ... مجيد خودش رو از اتاق انداخت بيرون

زير شواري بدست ... درحال كوك زدن به يه قسمت تابلو از زير شلواري ... يه لا ... به پا Laughing Laughing

كلي خنديديم بهش
----------------------------------------------------------------

يه بنده خداي ديگه هم بود ... يه روز سرد زمستوني ، موند توي مستراح ... آفتابه به دست ... با شير يخ زده

Laughing Laughing
الهام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
الهام

تعداد پستها : 2828
Registration date : 2007-12-02

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 6:58 pm

h@sti نوشته است:
بچه ها ،سوتی ،سوتی باحال...........

یه بار خواهرم یکی از انگشت های پاش در رفته بود من با خواهرم رفتیم بیمارستان پیش دکتر.دکتر گفت:باید از پای خواهرتون عکس بگیرید.رفتیم به طبقه ی 2 که عکس از پاش بگیریم اومدم بگم کجا باید بریم که با بی هواسی از یه دکتر پرسیدم ببخشید عکاسی اینجا کجاست اون مرد نگذاشت نه برداشت گفت برید سر چهار راه می بینید بعد کلی دلمون اونجا شاد شد....

lol! afro lol! afro

lol! lol! lol!

با حال بود....
http://toradoostdaram.blogfa.com
ليلا
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
ليلا

تعداد پستها : 1095
Registration date : 2007-12-21

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 7:59 pm

راستش من یه ماجرای ضد حال برام اتفاق افتاده که هروقت بهش فکر میکنم احساس بدی بهم دست میده ...

5 یا 6 سال پیش رفته بودیم پارک ... قسمت تئاترش ... من تقریبآ16 ساله بودم ... یه آقایی دوتا صندلی اونورتوره من نشسته بود ... این آقای بازیگر مدام حرکات و حرفای خنده دار اجرا میکرد .. همه میخندیدن .. من تا میومدم بخندم میدیدم این آقا درحالی که داره از خنده میمیره .. خم شده و منو نیگا میکنه .. منم هی خودمو کنترل میکردم ... هی مردم میخندیدن ..هی من خودمو کنترل میکردم ... همش احساس میکردم داره یه جوری نیگا میکنه ..میخواستم با کفشم بکوبم رو دماغش! گفتم بزار حالا اینجا آبرو ریزی نشه ... خلاصش تئاتر تموم شد و ما اومدیم بیرون... از قضا جایی که مانشسته بودیم بغلیامون همین آقاهه با خونوادش بود .. منم همش حرص میخوردم دیگه ... بعد یه لحظه سرمو برگردونم دیدم رویه صندلی با یه خانوم نشسته و داره حرف میزنه ... بهش میگفت: توروخدا اخم نکن دیگه .. خوب ببخشید ... یه ذره که دقت کردم دیدم اون خانومه بغل دستی من تویه سالن تئاتر بود Shocked

تازه دوزاریم افتاده بود .. این دوتا نامزد بودن ... خانومه قهر کرده بوده و تو سالن به آقاهه نیگا نمیکرده ..آقاهه هم که میخواسته دل خانومو بدست بیاره مدام به سمت ما نیگا میکرده و میخندیده scratch

پیش خودم گفتم خوب شد با کفشم نزدم تو دماغش affraid چون واقعآ میخواستم اینکارو بکنم lol!
s@ba
مشتاق
مشتاق
s@ba

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 8:19 pm

----------------------------------------------------------------

يه بنده خداي ديگه هم بود ... يه روز سرد زمستوني ، موند توي مستراح ... آفتابه به دست ... با شير يخ زده

آقا سلمان این یکی کی بود راستشو بگو تا مچ نگرفتیم..........

Very Happy
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986

خنده......... Empty
پستعنوان: رد: خنده.........   خنده......... Icon_minitimeالخميس يناير 24, 2008 10:18 pm

صبا جان ... بيخيال بابا ... زير سبيلي ردش كن بره Shocked

همون دفعه اولي ... توي آشپزخونه ، كلي سنگ رو يخ شدم ... هنوز بچه ها تازه داشتن فراموش ميكردن ...

اسمش رو نياري ها Laughing Laughing

خنده.........
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-