| پشت کنکوري ها | |
|
+7ليلا s@ba الهام دلارام بهاره MajidDiab leila 11 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:10 pm | |
| بابا لیلا جان رسما عصمت دانشگاه ازاد رو زیر سوال بردی که با هم بله با ما هم بله ؟؟؟؟؟ این همه برج تقطیر یادت دادم این همه استخراج گفتم اهاااااااااااااااااااااااااااااااا حالا که اینطور شد می خواستم یه برج تقطیر برات بسازم با سینی های بابل کپ ولی نمی سازم برو بگو همین شریفی ها برات بسازن | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:40 pm | |
| گذشته از شوخی بعضا دانشگاههای ازاد از لحاظ علمی بیش از سراسری نباشه کمتر نیست مثلا تو خود دانشگاه ما مخ هایی هستن که بیا و ببین امتحاناتمون هم خیلی سخته خیلی ما تهران جنوب هستیم هم من هم دلارام اگه حرف من رو قبول ندارید از اون بپرسید | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:43 pm | |
| خیلی با حال بود اونی که ما پر کردیم که خیلی شبیه این بود در عوض صلاحیت همه بروبچز دانشگاهمون تایید شدست باور ندارین از مجید بپرسید همه خانوم، همه آقا با شخصیت با کلاس درسخون!!!!!!! محیط کاملا فرهنگی اصلا اکازیون | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:53 pm | |
| البته اینا که من گفتم از نظر علمی نبود منم تایید می کنم که دانشگاه ما از نظر علمی از خیلی از دانشگاه های دولتی سره اکثر استادا دکترا دارن و کیفیت آموزشی و امکانات خیلی خوبه این یه واقعیته که دانشگاه آزاد به استاداش حقوق بیشتری می ده واسه همین استادای خوب رو جذب می کنه البته نه توی همه واحدهاش بچه هایی که جذب می شن هم اکثرا در سطح خوبی هستن نمونش بچه های دانشگاه قزوین که همیشه توی مسابقات روبوکاپ مقام کسب می کنن البته صندلی هاش خیلی داغونه، اما خب... من که راضی هستم اما از لحاظ فرهنگی.... نمی دونم، شاید دانشگاهای دیگه هم اینجوری باشه شاید این مشکل بیشتر از دانشگاه از خانواده ها باشه | |
|
| |
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:55 pm | |
| کاملا اکازیون ا نصف قیمت به علت سفر به آمریکا نصف قیمت می فروشم بدو بدو آتیش زدم به دانشگام خونه دار و پشت کنکور دار زنبیلو بردار و بیار | |
|
| |
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 3:59 pm | |
| به تازه دلارام جان طبقه پائین ساختمون 2 صندلی گذاشتن در حد سالن کنفرانس تیم ملی خانواده ها هم خوب اومدی بعضی بچه ها اینقدر گشنگی می کشن بیچاره ها که صندلی رو گاز می زنند | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 6:42 pm | |
| سلام ممنون لیلا جان از اینکه دلمون رو شاد کردی! من حرف آقا مجید رو قبول دارم واقعا دانشگاه آزاد از نظر علمی و آموزشی شاید از خیلی از دانشگاههای دولتی هم بالاتر باشه | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 8:07 pm | |
| کلی خندیدیم و ریسه رفتیم دستت درد نکنه... منم یه مدتی به دلایل زیادی کردن پول بابا و این صوبتا دور از جون شما ... شدیم رفتیم دانشگاه آزاد ... خدا روز بد نصیبتون نکنه ..خوردیم به پست یه مغرور که به هرچی دانشجو تو دانشگاه آزاد درس میخوندن فحش میداد یه بار یکی از بچه ها از دهنش در رفت و گفت : استاد حالا اگه یه روزی ما مثل شما شدیمممممممم........ استاد وسط حرفش پیاده شد و با عصبانیت گفت : چیییییییییی تو مثل من بشی؟!!! تو کجا من کجا.... خلاصه از خودش و از جد پدر مادریش تعریف کرد و به ما فهموند که امیر کبیر درسخونده و الان داره دکترا میگیره ... 4تا برنامه فلان نوشتن که این همه کلاس نداشت ... این آقا مدیر گروهمون بود و باعث شد خاطرات نه چندان خوشایندی از دانشگاه آزاد برامون باقی بمونه | |
|
| |
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 8:32 pm | |
| جالبه...تا پیش از این فکر میکردیم استاندارد دانشگاه دولتی بالاتره نگو در خواب غفلت بودیم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الإثنين يناير 28, 2008 9:53 pm | |
| اسمش روشه ...
آزاد
اسلاميش رو گذاشتم در كوزه آبش رو بخورم (عصبانيت شديد)
خدا نگهدار اين گاوهاي پرواري باشه ... گردن ... تنه ي چنار ... !! گيوتين هم جوابگو نيس (بزرگواران هيئت موسس !!)
جيب پر مايه و ... صبر فروتنانه ... باشه روزي اين مردم بيچاره ...
اووووه كلي كار مونده !! اين گاوها زايمون كرده ان !! يكي ؟ ... دو تا ؟
هر كدوم ده تا !!
بايد همه شون بزرگ بشن ... تنومند ... گردن كلفت !! آخور حسابي ميخوان ... علوفه ي عالي ... (آقازاده هاي حضرات)
اين همه گاو و چرا يادي ز شير شرزه نيست ؟؟
بر دلم داغ و به لب طعمي ز بوي خنده نيست !
ببخشيد بچه ها ... الان به شدت كفري ام ... يكي كاردم رو بياره !!
اين مطلب آخرين بار توسط در الثلاثاء يناير 29, 2008 9:06 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الثلاثاء يناير 29, 2008 4:57 am | |
| ای بابا مثل اینکه سوء تفاهمات پیش اومده قصد من از اینکه این فرم گذاشتم ابدا و اصلا و به هیچ وجه توهین به دانشگاه آزادیها یا خدا نکرده موقعیت علمی دانشگاه آزاد نبود نکته مورد نظر من و نویسنده این فرم بر میگرده به فرمهای عجیب غریبی که موقع ثبت نام دانشگاه (قبل از اینکه اینترنتی بشه ) باید پر میکردیم . از هفت جد و آباد آدم سوال میکردن مثلا اگه سه تا آشنا که منو میشناسن منو تایید کنن چی میخواد بشه و اگه نکنن چی میخواد بشه ، والا ما نفهمیدیم : بازم میگم اصلا قصد جسارت نداشتیم ، خود منم دو سال کاردانیم و دانشگاه آزاد خوندم و بعد کارشنا سیم و دانشگاه دولتی قبول شدم ، ولی به جرات میگم بار علمی که من از دانشگاه دولتی گرفتم ، به گرد پای اون چیزی که من تو دانشگاه آزاد یاد گرفتم نمیرسه که متاسفانه این برمیگرده به ضعف بعضی دانشگاه ها و امکاناتشون در بعضی رشته های خاص. آقا مجید بچه خوبی باش و اون برج تقطیرم باسه ما رو کن و گرنه خودت میدونی چی میشه دیگه .منو میشناسی دیگه اون سوسکها هم که یادت هست دیگه، نه؟ از من گفتن بود خود دانی | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الثلاثاء يناير 29, 2008 9:22 am | |
| مممممممم من هم خب فکر نمیکنم همیشه دانشگاه های دولتی بهتر باشن ... همیشه هم آزاد خوب نیست ... بستگی به موقعیت دانشگاه داره ... مثلا خب واقعا نمیشه دانشگاه امیر کبیر ، خواجه نصیر الدین طوسی یا شریف رو با دانشگاه های دولتی شهرستانی مقایسه کرد ... و همینطور آزاد ها ... خیلی از دانشگا های آزاد از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتر هستن ... نمیگم از همه ... مثلا خب همون دانشگاه آزاد تهران مرکز یا تهران جنوب ، خب خیلی بهتر از دانشگاه دولتی یه شهرستان منطقه 3 هست دیگه ... نیست ؟ باز هم نمیدونم والا ... | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الأربعاء يناير 30, 2008 10:28 pm | |
| لیلا جون مطلبت عالی بود من که کلی خندیدم ......... ولی به نظره من آدم نمی تونه هیچ جایی و برای هیچ موضوعی حکم کلی بده هر جایی و هر چیزی جای خودشو داره نمی شه همه چیرو باهم از یه دید مقایسه کرد................. | |
|
| |
leila میهمان
| |
| |
SaSaN میهمان
تعداد پستها : 78 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الخميس يناير 31, 2008 7:11 am | |
| والا من که کاری ندارم کدوم بهتره. من که از بس سر این انتخاب رشته آزاد دارم سختی می کشم که کم کم داره مو هام سفید می شه. درسم خوبه اما نمی خوام ریسک کنم و احتمالا تهران رو نزنم. شاید زنجان چون اونجا می تو نم در رابطه با رشتم کار هم بکنم. خلاصه نمی دونم.... ولی باز هم دم هاشمی گرم با این آزادی که درست کرد که همه برن دانشگاه. | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: پشت کنکوري ها الخميس يناير 31, 2008 9:37 am | |
| | |
|
| |
| پشت کنکوري ها | |
|