hobbelma7boob میزبان
تعداد پستها : 166 Age : 34 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: بهترين بازيگران الثلاثاء يناير 29, 2008 1:24 pm | |
| سلام میخواستم ببینم که توی بازیگرای ایرانی و خارجی از کیا بیشتر خوشتون میاد. من خودم توی ایرانیا از پرستویی و سیامک انصاری و نسرین مقانلو و عزت الله انتظامی خیلی خوشم میاد. راستی این دختر شریفی نیا که توی ساعتی شنی بازی میکرد هم خیلی چهره ی عجیبی داری.خیلی خوشگل نیست،ولی خیلی به دل میشینه،خیلی معصومه،مگه نه ؟! توی خارجی ها هم زناشون که هیچی(چون هیچ بویی از بازیگری نبردن ،فقط .......فکر کنم فهمیده باشید)توی مردهاشونم از رابرت دنیرو خیلی خوشم میاد و نیکولاس کیج(مخصوصا اون خنده های عجیبش)و تام هنکس.جواناشونم که مثل زناشونن دیگه. | |
|
hobbelma7boob میزبان
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين بازيگران الثلاثاء يناير 29, 2008 2:46 pm | |
| تو خارجیها از تام کروز خوشم میاد من یکی کشته مرده لبخندش هستم تو ایرانی ها شهاب الدین حسینی و مهران مدیری راستی عباس جون می تونم در مورد هنرپیشه دیگه هم بگم تو هندی ها از سلمان خان خوشم میاد چون شبیه داداشمه تو مکزیکی ها از فرناندو کولنگا خوشم میاد اصلا هم از هنرپیشه های خانم هم خوشم نمی یاد مخصوصا هنرپیشه های هالیوود منم با نظر عباس موافقم مجنون دیاب | |
|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين بازيگران الثلاثاء يناير 29, 2008 2:53 pm | |
| تو ایران شهاب حسینی گلشیفته فراهانی هم همینطور خارجی هیچ کس الان به ذهنم نمی یاد شاید لئوناردو دی کاپریو | |
|
hobbelma7boob میزبان
| عنوان: رد: بهترين بازيگران الثلاثاء يناير 29, 2008 3:18 pm | |
| منم سیّد شهاب الدّین رو خیلی دوسش دارم.البته خودشو. | |
|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: بهترين بازيگران الثلاثاء يناير 29, 2008 5:29 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- تو ایران شهاب حسینی
گلشیفته فراهانی هم همینطور خارجی هیچ کس الان به ذهنم نمی یاد شاید لئوناردو دی کاپریو اتفاقاً داداشی 22 دی ظهر حول و حوش ساعت سه توی فرودگاه امام خمینی گلشیفته و شقایق و مادشون با یه دختر خانم دیگه درست کنار من به فاصله نیم متری نشسته بودن و داشتن از کافی شاپی که رفته بودن صحبت میکردن و منم از دیدن مسافرم انقدر هیجان داشتم که اونا رو یادم رفته بود | |
|
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: بهترين بازيگران السبت فبراير 16, 2008 12:00 pm | |
| به نظر من پرویز پرستویی و رضا شفیعی جم واقعا یکی از نوابغ سینمای ایران هستند.
هر نقشی رو که بر عهده بگیرن, اونقدر طبیعی بازی می کنند که انگار سالهاست به قول معروف این کاره هستند.
نمی دونم طنز جام جهانی رو دیدید یا نه ..؟!
در یک قسمت از اون, سیامک انصاری, چهره ها و شخصیت های مختلفی از رضا شفیعی جم رو مشاهده می کنه , که تصور می کنه دچار توهم و خیالات شده . اگرچه این قسمت یک قسمت کوتاه و طنز بود و شاید هم به سرعت فراموش بشه , ولیکن هنر شفیعی جم, اونقدر زیبا و ماندگار بود و هر کدوم از نقش ها رو با اینکه به طور متسلسل بودند , اونقدر زیبا و هنرمندانه بازی کرد ,که واقعا به نظر من اگر در دنیای هالیوود کسی اینچنین نقش بازی می کرد, سرتاپاش رو طلا می گرفتن.
پرویز پرستویی نیز جای خودش رو داره . تفاوت بین نقش حاجی در آژانش شیشه ای و رضا در فیلم مارمولک اونقدر زیاده , که هنرنمایی پرستویی بدون هیچ توضیحی واضح و آشکاره.
به نظر من یکی از دلایل موفقیت و همچنین تبحر یک بازیگر اجرای نقش های متفاوته .
مثلا در فیلم های قدیم اکثر بازیگران نقش های کلیشه ای داشتند , که تصور نمی کنم, بازی کردن در یک نقش کلیشه ای حتی اگر بسیار زیبا و هنرمندانه باشه , یک افتخار به شمار بیاد.
البته جا داره از پیشکسوتان نیز یادی بکنیم, مثل عزت الله انتظامی و همچنین اکبر عبدی و علی رضا خمسه که بنیان گذار سینمای طنز ایرانه .
احساس می کنم خیلی حرف زدم.
از بازیگران زن ... از معتمد آریا خوشم اومد . بازی روون و جالبی داره , و همچنین گوهر خیر اندیش.
از بازیگران مرد خارجی نیز از ساموئل جکسون خوشم میاد, ویل سمیث و همچنین جیم کری با اون لبخند عجیب و غریبش..!!
از بازیگران زن خارجی نیز نیکول کیدمن بازیگر توانایی هست .
ممنون حب المحبوب جان به خاطر طرح این موضوع . | |
|
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: بهترين بازيگران السبت فبراير 16, 2008 6:01 pm | |
| خب... من عاشق پرویز پرستوییم... بازیش...صداش...متانتش...چشماش... تمام حسش تو چشماشه... گلشیفته رم خیلی دوست دارم... هم بازیش هم شخصیتش... شهاب حسینی هم همین طور... امین حیایی...هر نقشی بهش بدن از پسش بر می اد...واقعا بازیگر تواناییه... خارجی هم .... مممممم تام کروز...براد پیت....جورج کلونی... البته بعضی از فیلماشونو... ولی کارای Clint Eastwood رو خیلی دوست دارم... مخصوصا Million Dollar Baby .... اگه ندیدین پیشنهاد می کنم حتما ببینین... | |
|
mass0ood میزبان
تعداد پستها : 142 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين بازيگران الجمعة مارس 21, 2008 9:58 pm | |
| منم از بازیگرای ایرانی از بازی پرویز پرستویی، مهران مدیری، رضا شفیعی جم، امین حیایی و اکبر عبدی خوشم میاد از بازیگرای زن هم : مهناز افشار، نیکی کریمی و گلشیفته فراهانی از باریگرای خارجی هم : دیکاپریو، جیم کری و کوین سمیث از بازیگرای زن هم : نیکول کیدمن و همچنین lucy lawless که واقعا خوب بازی می کنه | |
|