| ارجعلي --- تامر حسني | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 6:18 pm | |
| سلام بچه ها ... والا براتون ميخوام يه ترجمه بذارم از " تامر حسني " ، خواننده جوان و خوش صداي مصري ... و يه ترانه بسيار توپ !!! نام ترانه : ارجعليآلبوم : يا بنت الايهخواننده : تامر حسنيلهجه ترانه : مصريتقدیم به : همه بر و بچ گل فروم عربی رایان متن عربي :حبيبي انا قلبي و اجعني انت عامل فيه انت ساحرني والا ايه ما کل الناس بتقدر تنسي تنسي طب انا مش قادر انساک ليه
ارجعلي انا قلبي معاک مش قادر انسي هواک يا حبيبي يا احلي ملاک يا روح الروح ارجعلي انا قلبي معاک مش قادر انسي هواک يا حبيبي يا احلي ملاک يا روح الروح
عندي امل کلي امل اشوفک تاني في حضني ايه العمل ايه العمل ارجعلي تاني و خدني عندي امل کلي امل اشوفک تاني في حضني ايه العمل ايه العمل ارجعلي تاني و خدني
انا تعبان من غيرک اسمعني و راضي ضميرک لو عادي تسيبني الي غيرک انا و الله اموت
انا تعبان ، اسمعني ، اااه ، انا و الله اموت
اه اااه ...
ساکت ليه ، هتعمل ايه ، يا مالک روحي و امري شفت حصللي عشانک ايه فرحني لو يوم في عمري ساکت ليه ، هتعمل ايه ، يا مالک روحي و امري شفت حصللي عشانک ايه فرحني لو يوم في عمري
فين ايام ليالينا و الفرحة اللي في عنينا لما بتکون لوحدينا و ديبين في غرام
انا تعبان من غيرک اسمعني و راضي ضميرک لو عادي تسيبني الي غيرک انا و الله اموت
انا تعبان من غيرک ...ترجمه فارسي :اي عشق من ، قلب من آکنده از غم و اندوه است. تو در قلب من چه ميکني ؟ مرا جادو ميکني ، مگر نه ؟ اگر هر کسي بتواند فراموش کند ، چرا من نمي توانم تو را فراموش کنم ؟
به سوي من برگرد ، قلبم با توست ، نميتوانم عشق تو را فراموش کنم ؛ اي عشق من ، اي زيباترين فرشتگان ، اي جان جانان به سوي من برگرد ، قلبم با توست ، نميتوانم عشق تو را فراموش کنم ؛ اي عشق من ، اي زيباترين فرشتگان ، اي جان جانان
آرزو دارم ، همه آرزوي من اين است که تو را دوباره در آغوش خود ببينم چه ميشود کرد ، چه ميشود کرد که دوباره بيايي و مرا براي خود کني ؟ آرزو دارم ، همه آرزوي من اين است که تو را دوباره در آغوش خود ببينم چه ميشود کرد ، چه ميشود کرد که دوباره بيايي و مرا براي خود کني ؟
من از دوري تو خسته ام ، اي خودخواه صداي مرا بشنو اگر مرا با کسي غير از خودت رها کني ، به خدا قسم که من ميميرم
...
چرا سکوت ؟ چه ميکني ؟ اي صاحب روح و جان من حال و روز مرا ميبيني ، مرا خوشحالم کن ، حتي براي يک روز در عمرم چرا سکوت ؟ چه ميکني ؟ اي صاحب روح و جان من حال و روز مرا ميبيني ، مرا خوشحالم کن ، حتي براي يک روز در عمرم
کجاست آن روزگاري که در شبهايش ، شادي در چشمان ما بود و هنگامي که با هم تنها بوديم ، در عشق ذوب ميشديم
من از دوري تو خسته ام ، اي خودخواه صداي مرا بشنو اگر مرا با کسي غير از خودت رها کني ، به خدا قسم که من ميميرم
من از دوري تو خسته ام ... خب ... من اينو ترجمه کردم ... ولي ميدونم توش اشکالاتي هم وجود داره ... شما به بزرگواري خودتون ببخشين ديگه ... از هلناي عزيز هم خواهش ميکنم که اشکالاتش رو بهم گوش زد کنه ... لينک دانلود آهنگ رو هم اين پايين ميذارم ... فقط روش کليک کنين ... ارجعلی
اين مطلب آخرين بار توسط در الأربعاء يناير 30, 2008 7:29 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 6:35 pm | |
| ایول مش نوید عربی هم بلدی؟ بابا دمت گرم خیال کرده بودم فقط آشپزی و مهندسیت خوبه احساس می کنم دارم کم میارم پس من چرا بلد نیستم؟ | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 7:04 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- ایول مش نوید
عربی هم بلدی؟ بابا دمت گرم خیال کرده بودم فقط آشپزی و مهندسیت خوبه احساس می کنم دارم کم میارم پس من چرا بلد نیستم؟ آخییییی نگو همچین دلارام جان ... والا من هم کلی طول کشید ترجمه کردم یه خورده ، یه خورده فکر هم نکنم خیلی درست بوده باشه ناراحت نباش دیگه ... | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 7:13 pm | |
| والا چی بگم نوید جان اما الان که باز خوندم ترجمه ت رو دیدم چه شعر قشنگی داره خیلی با احساسه واقعا ممنون، دارم سعی میکنم دانلودش کنم اما ظاهرا می خواد نشه | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 7:16 pm | |
| به به مرسی نوید جان | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 7:38 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- والا چی بگم نوید جان
اما الان که باز خوندم ترجمه ت رو دیدم چه شعر قشنگی داره خیلی با احساسه واقعا ممنون، دارم سعی میکنم دانلودش کنم اما ظاهرا می خواد نشه آره متن ترانه که خیلی قشنگه ... واقعا هم احساسیه من که خیلی این ترانه رو دوست دارم جا داره از Ali جون تشکر کنم که این آهنگ رو بهم معرفی کرد ... ولی باید راحت دانلود بشه ها ... نشد هنوز ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 7:41 pm | |
| دارم از nogomi دانلود می کنم با 6rb نشد | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 8:03 pm | |
| - bahare نوشته است:
- به به
مرسی نوید جان خواهش میکنم بهاره جان فقط اگه ترجمه رو هم نگاه نمیکنین ، خود ترانه رو دانلودش کنین خیلی قشنگه به نظرم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 8:11 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- دارم از nogomi دانلود می کنم
با 6rb نشد اه ؟ مگه میشه ؟ خب ...Save Target As رو بزنین ... باز هم جواب نمیده ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 8:18 pm | |
| دارم می گوشمش نوید جان اولین آهنگیه که از تامر میشنوم ممنون، واقعا قشنگه و پر از احساس از این به بعد تامر هم جز خواننده های مورد علاقه منه | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الأربعاء يناير 30, 2008 8:28 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- دارم می گوشمش نوید جان
اولین آهنگیه که از تامر میشنوم ممنون، واقعا قشنگه و پر از احساس از این به بعد تامر هم جز خواننده های مورد علاقه منه آهااااااااااا ایول ... خب نفر بعدی ... نفر بعدی زود باشه که دیره ها ... بدو بدو ... | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 5:34 am | |
| | |
|
| |
SaSaN میهمان
تعداد پستها : 78 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 7:02 am | |
| باز هم مثل همیشه داش نوید گل کاشت. ایولا داش نویدددددددددددددددد... من چند وقت هستش که رفتم تو کار تامر و واقعا خیلی ازش خوشم اومده. الان هم دارم تامر می گوشم. | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 7:09 am | |
| سلام نوید جان خسته نباشی دستت درد نکنه خیلی معنیش قشنگ بود ... | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 7:12 am | |
| ساکت ليه ، هتعمل ايه ، يا مالک روحي و امري شفت حصللي عشانک ايه فرحني لو يوم في عمري این تیکه اش بخصوص موفق باشی گلم ... با اینکه آهنگ رو گو ش نکردم ولی واقعا خوشم اومد ...یاحق | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 10:40 am | |
| وای بچه ها ... خیلی منو شرمنده م کردین ... خواهش میکنم ... وظیفه بود ... بعد قرنها تونستم یه ترجمه کوچولوی پر از عیب و ایراد داشته باشم ... ======== بله ، درسته میثم جان ... این تیکه خیلی قشنگه ، حتی این تیکه رو خیلی قشنگ هم میخونه ... ! بهت پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنی ... حتی 1MB هم نمیشه ... کمتره از اون ... منتها با Real Player اجرا میشه دیگه ... اگه هم اون رو ندارین که من خودم بعدا اون رو با پسوند mp3 آپلودش میکنم و میذارمش اینجا ... برای دانلود همین ترانه با همین لینکی که اینجا گذاشتم ، حتما روی لینک راست کلیک کنین و Save target as رو بزنین ... !!! | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 12:32 pm | |
| تامر خواننده ی بسیار عالی ای هست و با گذشت زمان هم بهتر و بهتر می شه . این اهنگش رو به خصوص خیلی دوست داشتم و دارم.از همون ابتدا که آلبومش اومد. معنی ش رو هم حدود 90%متوجه میشدم ولی از نظر من ترجمه ی شما واقعا کامل است. حوصلک هم خیلی زیباست . همچنین حبیبی و انت بعید و... همه و همه.راستی فیلمهاش رو هم تا حالا دیدید؟ خیلی دوست دارم داشته باشم.و ببینم. می گم حالا که سلیقتون شبیه منه فکر میکنم از ترانه های تامر سیف هم خوشتون بیاد. همچنین طمنی علیک از محمد فؤاد هم بسیار قشنگه.
اين مطلب آخرين بار توسط در الخميس يناير 31, 2008 3:25 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 2:31 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- وای بچه ها ...
خیلی منو شرمنده م کردین ...
خواهش میکنم ... وظیفه بود ...
بعد قرنها تونستم یه ترجمه کوچولوی پر از عیب و ایراد داشته باشم ...
========
بله ، درسته میثم جان ...
این تیکه خیلی قشنگه ، حتی این تیکه رو خیلی قشنگ هم میخونه ... !
بهت پیشنهاد میکنم حتما دانلودش کنی ... حتی 1MB هم نمیشه ... کمتره از اون ...
منتها با Real Player اجرا میشه دیگه ...
اگه هم اون رو ندارین که من خودم بعدا اون رو با پسوند mp3 آپلودش میکنم و میذارمش اینجا ...
برای دانلود همین ترانه با همین لینکی که اینجا گذاشتم ، حتما روی لینک راست کلیک کنین و Save target as رو بزنین ...
!!! مرسی داداشیه خوش سلیقه و با احساسم... حتما دانلود می کنم این گلها هم واسه تشکر ... [img] [/img] | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 3:18 pm | |
| اوه مای گااااااااااااااااااااد...!!
این ترانه یکی از فوق العاده ترین ترانه هاییست که تا به الان شنیدم , و دیدن ترجمه ی این ترانه از یکی از بهترین دوستانم , باعث شد که زیبایی این ترانه هزاران برابر بشه.
اوه اصلا باورم نمیشه ... چقدر این ترانه و معنی این ترانه رو دوست دارم .
شنیدن این ترانه همچون شنیدن صدای شرشر آب در صحرا , وسوسه انگیز و دلنشینه .
دوری تامر از معشوقش و شنیدن خواهش و تمنای تامر برای برگشت اون , و اینکه بدون معشوق ادامه ی زندگی محال هست, واقعا تاثیر گذار و نفسگیره .
نوید جان بابت این ترانه و ترجمه ی بسیار خوب این ترانه بهت تبریک می گم.
البته یه کوچولو اشتباهات جزئی داره , که اگه اجازه بدی اونها رو برات بنویسم . و بعد از اون با اجازه ی شما نوید جان , این ترانه رو در وبلاگ قرار بدیم .
چون واقعا حیفه که دیگر دوستان از شنیدن این ترانه, و دیدن ترجمه ی زیبای نوید جان محروم بمونن.
انا تعبان من غيرک اسمعني و راضي ضميرک من از دوري تو خسته ام ، اي خودخواه صداي مرا بشنو
در این بیت که به نظرم اوج زیبایی ترانه است ,
کلمه ی راضی به معنای رضایت می باشد , و من غیرک نیز به معنای به غیر از تو , ضمیر به معنای روح و وجود هست .
یعنی اینکه خواننده از اینکه با دیگران باشد خسته شده و از معشوق می خواد , که روح و قلبش رو راضی کنه که به دوباره به سمت اون برگرده. در اینباره نیز اصطلاحی در زبان عربی وجود داره , به معنای اینکه مبعندک ضمیر یعنی وجدان نداری . تصور می کنم که ترجمه ی این ترانه بدین صورت بهتر باشه :
من از عشق ورزیدن به دیگران خسته شده ام صدای من را بشنو و قلب خود را راضی کن
واقعا بهت تبریک میگم نوید عزیز,
باقی ترانه در نهایت دقت و زیبایی ترجمه شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: ارجعلي --- تامر حسني الخميس يناير 31, 2008 4:52 pm | |
| واااااااای .... یعنی بقیه ش درست بود ؟ ایول به خودم ... اصلا فکرش رو هم نمیکردم ... واقعا ممنونم از اظهار لطفت هلنای عزیز ... ازت هم ممنونم بابت تصحیح اشتباهم ... والا من خودم روی این قسمت خیلی شک داشتم ... خیلی هم روش فکر کردم ها ... ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید ... گفتم اینطوری انگار یه خورده بهش میاد . آخه میدونی ... من روی همین چیزی که شما هم گفتی فکر کردم ... این نتیجه رو هم گرفتم ... ولی گفتم با خودم ... معنی "راضی" که "راضی کن" نمیشه ... میشه ؟ فکر کنم "راضی کن" میشه "ارضی" ... ها ؟ برای همین اونطوری آوردمش توی ترجمه م ... بعدش هم "غیرک" ... بله ، دقیقا حق با شماست نمیدونم چرا اونطوری آوردمش ... در ضمن ، اجازه ما هم دست شماست ... هر کاری میخوای باهاش بکن شما ... خوشحال میشم ... | |
|
| |
| ارجعلي --- تامر حسني | |
|