| كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: راه اندازي آموزش مكالمه محلي عربي2 الخميس يناير 17, 2008 1:15 pm | |
| این هم سری اول کلمات پر کاربرد: اذا بتریدی: لطفا شو اسمک:اسمت چیه انت منین:اهل کجایی بعیده شویه: یک کم دور انت شوبتشغل: کارت چیه مسا النور: عصر بخیر اشلونک:چطوری ماشی الحال: خوبم شکر شو رقم جوالک: شماره موبایلت چنده | |
|
| |
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: آموزش مكالمه محلي عربي4 الخميس يناير 17, 2008 1:16 pm | |
| سری سوم کلمات: کرت:کارت شناسایی هویه:شناسنامه تذکره:بلیط بسبوره:پاسپورت ولو:اهمیت نداره- قابل نداره تکرم:خوش آمدی بیش ساعه:ساعت چنده ادیش الساعه: ساعت چنده ایمتی الدرس:زمان کلاس چقدره | |
|
| |
ramshad رهگذر
تعداد پستها : 18 Registration date : 2008-01-15
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الخميس يناير 17, 2008 3:38 pm | |
| - adonis نوشته است:
- سری سوم کلمات:
کرت:کارت شناسایی هویه:شناسنامه تذکره:بلیط بسبوره:پاسپورت ولو:اهمیت نداره- قابل نداره تکرم:خوش آمدی بیش ساعه:ساعت چنده ادیش الساعه: ساعت چنده ایمتی الدرس:زمان کلاس چقدره دوست عزیز؛ از زحمتی که می کشی ممنون. میشه لطف کنی همه رو تو یک تاپیک بزنی؟ در ضمن لطفا منبعت رو هم اعلام کن. شما چه جوری با اینا آشنا شدی؟ دوباره ممنون. | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الخميس يناير 17, 2008 3:39 pm | |
| در لهجه ی مصری
لطفا : لو سمحت
اسمت چیه؟ : اسمك ايه؟
اهل کجایی؟ :انت منين ؟
یک کم دور: بعيده شوية
کارت چیه؟ : بتشتغل ايه؟
عصر بخیر: مساء الخير
چطوری؟ : ازيك؟
خوبم شکر : الحمد لله
شماره موبایلت چنده؟ : رقم موبايلك ايه ؟
در ضمن من فکر می کردم که اذا بتریدی یعنی اگه می خواهی .لطفا در این مورد توضیح بدید. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الخميس يناير 17, 2008 4:00 pm | |
| - ramshad نوشته است:
- adonis نوشته است:
- سری سوم کلمات:
کرت:کارت شناسایی هویه:شناسنامه تذکره:بلیط بسبوره:پاسپورت ولو:اهمیت نداره- قابل نداره تکرم:خوش آمدی بیش ساعه:ساعت چنده ادیش الساعه: ساعت چنده ایمتی الدرس:زمان کلاس چقدره دوست عزیز؛ از زحمتی که می کشی ممنون. میشه لطف کنی همه رو تو یک تاپیک بزنی؟ در ضمن لطفا منبعت رو هم اعلام کن. شما چه جوری با اینا آشنا شدی؟ دوباره ممنون. آقا رامشاد :آقا رضا (adonis) : هفت سال برای تحصیل در سوریه و لبنان و اردن بودند در ضمن سفری هم به مصر داشتن !!!! | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الخميس يناير 17, 2008 4:54 pm | |
| در لهجه ی مصری
کارت شناسایی: كرت
شناسنامه: البطاقة الشخصية (البته مثل مال ما نیست مثل یه کارت شناساییه کامله که همه چیز توش ذکر شده حتی شغل و آدرس محل زندگی و کار.)
بلیط: تذكره
پاسپورت: باسبور
خوش آمدی: اهلا وسهلا
ساعت چنده؟: الساعة كام؟
کلاس کیه؟:ايمتى الدرس؟
کلاس چقدر طول خواهد کشید؟ :حياخد اد ايه ؟ | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الجمعة يناير 18, 2008 3:18 am | |
| من فکر کردم ایشون خانم رامشاد هستند چون قید نکردند.در ضمن بله آقا امین کشور عربی تحصیل کردند. و استادند. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الجمعة يناير 18, 2008 1:54 pm | |
| آنیکا خانم حق با شماست من دو تا اشتباه کردم که جا داره از هردوی این دوستان(adonis و ramshad) عذر خواهی کنم.که به حساب کم خوابی و خستگیم بذارید. | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الجمعة يناير 18, 2008 2:59 pm | |
| ارغوان جون من نمی خواستم اشتباه از شما بگیرم؛در واقع همه به رامشاد عزیز گفتند آفا رامشاد ولی ایشان مشخص نکرده بودند که خانم هستند یاآقا.البته اصلا مهم نیست و فرقی نمی کند. در ضمن عربی مصری شما مثل اینکه خوب است.ممنون از زحمات شما و همینطور آقای ادونیس
اين مطلب آخرين بار توسط در الجمعة فبراير 01, 2008 1:44 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي السبت يناير 19, 2008 1:55 pm | |
| آنیکا خانم من باید از شما تشکر کنم که اشتباهمو بهم گوشزد کردید چون من اصلا متوجه نبودم.
عربی مصری من اونقدر هم که باید خوب نیست ولی امیدوارم که بهتر بشه.در ضمن من برای یاد گیری مصری چند تا کمک دارم که وقتی چیزی رو بلد نباشم ازشون می پرسم. | |
|
| |
mshooka رهگذر
تعداد پستها : 12 Location : تهران سعادت آباد Registration date : 2008-05-17
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي الإثنين مايو 19, 2008 2:05 pm | |
| کسي نيست به من بگه انا مسرور لزيارتکم به مصري چي مي شه ؟ انا محتاج کتير حتي بعرفو دلوئتي. انا مابعرف قوانين اللي توجد هون . | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي السبت نوفمبر 15, 2008 9:28 am | |
| | |
|
| |
| كلمه ها و اصطلاحات در لهجه هاي مختلف عربي | |
|