| پياده روي من و ... | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 4:18 am | |
| چند روز پيش با يكي از دوستاي گلم از دانشگاه برمي گشتيم. پياده اونم از خيابون ساحلي...چند تا عكس هم گرفتيم. روز بعد از امتحانها بود، واقعا لازم داشتيم. گفتم چند تا از عكس ها رو بذارم اينجا اگه كيفيتش خوب نيست ببخشيد ديگه. اين قايق و درخت رو خيلي خيلي دوس دارم. يه درخت زيبا و تنها اينجا خيلي قشنگه...حيف كه الان دارن خيابون درست ميكنن و نميشد برم نزديك تر... اون سنگايي كه دايره وار كناره هم هستن تو دريا، صبح ها پر از مرغ دريايه | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 8:18 am | |
| اااااااااااا... (به نشانه حسرت!) خوش به حالت یاسمن هر روز دریا می بینی منم دریا می خوام خداییش خوش به حالت ما یه روز امتحانمون رو بد دادیم گفتیم بریم یه دوری بزنیم که حالمون جا بیاد اینقده توی ترافیک موندیم که من وقتی رسیدم خونه کمترین دردم درد بد دادن امتحانم بود منم دریا می خوام | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 4:10 pm | |
| وااااای ... من هم از صمیم قلبم ممنونم ازت یاسمن عزیز ... چقدر آرومه دریای شما ... ما هم اینجا دریا داریم ... همیشه مواجه ... همیشه همیشه ... هیچ وقت آروم نیست ... آروم و قرار نداره ... بی طاقتی میکنه ... بی قراری میکنه ... عین ... ... باز هم ازت ممنونم ... | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 4:56 pm | |
| خوش به حالتون ما که همش باید حسرت بخوریم | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 5:32 pm | |
| سلام یاسمن جان خیلی قشنگ بود...من خیلی دریا رو دوست دارم... مخصوصا وقتی طوفانیه | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 8:55 pm | |
| چه دریای قشنگی دارید ... من تا به حال ندیدمش.... امیدوارم به زودی ببینم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الثلاثاء فبراير 05, 2008 9:27 pm | |
| قلقلقل ... قلقل ... آهاااا... قلقلقل ... آهااااي ... دارم غرق ميشم ... بجاي عكس گرفتن بياين كمكم كنين ... قلقلقلق ... آهاااااي ... | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الأربعاء فبراير 06, 2008 7:13 pm | |
| دستت رو بده داداش نترس بابا دستكش دستمه تازه موقعيت اضطراريه مچكلي ني | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الأربعاء فبراير 06, 2008 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الخميس فبراير 07, 2008 7:32 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- دستت رو بده داداش
نترس بابا دستكش دستمه تازه موقعيت اضطراريه مچكلي ني ياسي جون ميخوام برات ثابت كنم دليل محجوريت ما چيزي نيست جز وجود همون دستكش !! روح ما انسانها هيچ پوشيدگي و خفايي از همديگه نداشت . از جنس نور بوديم و وجودمون غير روشنايي چيزي نداشت اين فاصله ي بين ما وقتي ايجاد شد كه سنگ سنگين جسم رو بار روحمون كردن (البته به دليل حماقت خودمون !!)... درست شد مثل يه دستكش برايدستهاي نوراني و لطيف روح ... حجابي كه ، ما رو به چين و چروك مزخرف و بي ارزش خودش مشغول كرد و از فكر كردن به همديگه ... معذور !! اوني كه داره غرق ميشه ، روح شكسته و غمزده ي منه ... نه جسم بيهوده و تب كرده ام دستي كه براي كمك ميخوام ، دستيه كه بتونه لطافت انگشتاي روحم رو لمس كنه ... نه دستي كه از لمس كردن زخمهاي چرك گرفته ي تن و اندامم ، پروا كنه !! دستي كه من ميخوام ... دستيه ... بدون دستكش !! دستكش ها هميشه كشنده ي لطافت و زيبايي ان !! ببخشيد ... ديوونه باز زنجير پاره كرد ! | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: پياده روي من و ... الخميس فبراير 07, 2008 7:56 pm | |
| يه موج بلند مياد و سرم رو ميكنه زير آب !! دو قلوپ آب شور و تلخ مزه ميخورم قلقلقل... قلقل ... ياسي بيخيال شو ... دسكش مسكش رو ولللش... كمكم كن كه ... قلقلقل... قلقلقل... كمكم كن كه دارم خفه ميشم ... فلسفه ملسفه كيلويي چن ؟ شيرجه هه رو برو كه داداشيت از دس رف بجمب | |
|
| |
| پياده روي من و ... | |
|