هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

spanish train

+2
Arakadrish
leila
6 مشترك
نويسندهپيام
leila
میهمان
میهمان
leila

تعداد پستها : 88
Registration date : 2007-12-04

spanish train Empty
پستعنوان: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 7:02 am

خب امروز اهنگ بسیار زیبای قطار اسپانیایی رو داریم که به جرات میگم که یکی از شاهکارهای کریس دی برگ میباشد و با اینکه یه کمی طولانیه ولی بازم مثل همیشه ازتون میخوام که حتما بخونیدش چون به قول خودم ارزششو داره. قبلش لازمه که یه مقدار در مورد موضوع آهنگ براتون بگم ،میدونید که در تمام ادیان بر سر موضوع اخراج شیطان از بهشت اتفاق نظر وجود داره .و میدونید که شیطان یکی از والاترین عابدان خدا بوده و در هنگام اخراج از بهشت در مقابل عبادات چند هزار ساله خود در برابر خدا ، طلب عوض میکنه.و این حق را پیدا میکنه که وسوسه کننده ای برای روح انسان باشد. و به قولی خدا و شیطان بر روی روح انسان شرط بندی میکنند که در این آهنگ به طرز زیبا و تمثیل واری به این مطلب اشاره میکند.

نکته: داستان توسط یک راوی روایت میشه و برای جلوگیری از تداخل صحبت راوی با حرفهای شیطان ، مکالمات شیطان به رنگ دیگری نوشته شده

http://leila20.persiangig.com/Spanish%20Train.mp3

Spanish Train
قطار اسپانیایی

there is spanish train that runs between Gaudalquivir and old Saville. and at dead of night the whistle blows and people hear she's running still.
قطار اسپانیایی است که بین گوادالاخارا و سویل رفت و آمد میکنه ودر انتهای شب سوت میزنه و مردم میشنوند که هنوز در حال حرکت است.

and then they hush their children back to sleep , lock the doors , upstairs they creep, for it is said that the souls of the dead fill that train ten thousand deep.
و سپس اونها بچه هاشونو برای برگردوندن به رختخواب ساکت میکنند، درها رو قفل میکنند ، ترسان و آهسته به طبقه بالا میروند، و ارواح مرده تا عمق ده هزارتایی قطارو پر میکنند.

well a railwayman lay dying with his people by his side.
سوزنبان ومردم اطرافش در حال مرگ دراز کشیده اند.

his family were crying , knelt in prayer before the died.
و خانواده اش گره کنان در حالی که دعای قبل از مرگ را میخوانند ، بر زمین زانو زده بودند

but above his bed just a waiting for the dead , was the Devil with a twinkle in his eye." well god's not around and look what i found. this one's mine".
اما بالای بسترش ،تنها کسی که در انتظار مرده بود، شیطان بود با برقی در چشمانش."خوبه ، خدا این طرفا نیست و ببین چی پیدا کردم، این یکی مال منه ."

just then the lord himself appeared in a blinding flash of light and shouted at the Devil " get thee hence to endless night"
در همان لحظه خداوند در نوری خیره کننده ظاهر میشود و بر شیطان فریاد میزند : گورت و گم کن و برو به جهنم .( endless night استعاره از جهنم است)

but the Devil just grinned and said " i may have sinned, but there is no need to push me around . i got him first , so you can do your worst, he's going underground"
" but i think i'll give you one more chance" said the Devil with a smile.
اما شیطان تنها پوزخندی میزند و میگوید: شاید من گناهکار باشم ولی احتیاجی نیست منو دک کنی ، من اونو اول پیدا کردم . هر کاری میخوای بکن ولی اون داره به زیر خاک میره. و با لبخند میگه:ولی دارم فکر میکنم یه شانس دیگه بهت بدم

" so throw away that stupid lance , it's really not your style"
پس اون نیزه احمقانه رو دور بنداز ، که اصلا این تیپ قیافه گرفتن بهت نمیاد

"joker is the name, poker is the game , we'll play right here on this bed , and then we'll bet for the biggest stakes yet" the souls of the dead"
جوکر اسمه ، پوکر بازیشه،همینجا روی این سریر بازی میکنیم، وسپس روی بزرگترین ما یه شرط بندی تا حال ( stake به پول شرط بندی در بازی ورق گفته میشه ) که جان مردگان باشه شرط بندی میکنیم

.
and i said " look out , lord, he's going to win, the sun is down and the night is riding in , thet train is dead on time , many souls are on the line , oh lord he's going to win .
,و من گفتم " نگاه کن ، خدایا، داره برنده میشه،خورشید غروب کرد و شب فرا میرسه ،و سر موقع مقرر اون ترن مرده به حساب میاد ،ارواح زیادی بر روی ریل هستند،آه خدایا اون داره برنده میشه !

well the railwayman he cut the cards and he dealt them each a hand of five. and for the lord he was praing hard or that train he'd have to drive.
سوزنبان ورقها را بر میزند و به هر دست 5 تا ورق میده. و از صمیم قلب برای خدا دعا میکرد، و شایدهم برای اون قطاری که مجبوره برونه

well the Devil he had three aces and a king and the lord he was running for a straight, he had the queen and the knave and nine and ten of spades. all he needed was the eight ....
شیطان 3 تا آس داشت و یک شاه و خدا می خواست یه استرایت جور کنه ( در بازی ورق به سه یا چند ورق متوالی استرایت میگویند ) ، خدا یک بی بی و یک سربازو نه و ده پیک داشت.و فقط به یک هشت احتیاج داشت.

and then the lord he called for one more card but he drew the diamond eight , and the Devil said to the son of god " i belive you' ve got it straight " so deal me one for the time has come , to see who'llbe the king of this place,
سپس خدا یه کارت دیگه خواست ، ولی اون یه دونه هشت خشت بیرون کشید، شیطان به پسر خدا ( عیسی ع )گفت : من مطمئنم دسته تو استرایته ، حالا موقع اونه که یه ورقه دیگه به من بدی تا ببینی چه کسی برنده این جمعه.

but as he spoke , frome beneath his cloak , slipped another ace.
ودر حالی که داشت اینو میگفت ، از زیر شنلش یواشکی یه آسه دیگه رو کرد.

ten thousand souls were the opening bid, and it soon went up to fifty-nine , but the lord didnt see what the Devil did , and he said " that suits me fine"
ده هزار روح شروع شرط بودند ( در بازی ورق اصطلاح bid به معنی تعیین قیمت یا بلوف کردن قیمت است) و خیلی زود تا عدد 59 بالا رفتن . ولی خدا که متوجه تقلب شیطان نشده بود به شیطان گفت : دست من خوبه
(در اصطلاح ورق بازی suit به معنی ورقهای هم خال است ).

i'll raise you high to a hundred and five, and forever put an end to your sins"
من روی دستت تا 105 اوردم ( در اصطلاح ورق raise به معنی رو دست کسی خوندن ، بالا تر آوردن است ) و برای همیشه به تمام گناهان تو پایان میدم .

but the Devil let out a mighty shout" my hands wins"
ولی در همین لحظه شیطان فریاد بلندی میزند که : دست من برد !!!!

and i said lord , oh lord , you let him win , the sun is down and the night is riding in , that train is dead on time ,many souls are on the line , oh lord dont let him win .
و من گفتم : خدایا ، آه خدایا گذاشتی ببره؟خورشید غروب کرد و شب فرا میرسه ، و سر موقع مقرر اون ترن مرده به حساب میاد ، جانهای زیادی بر روی ریل هستند، خدایا نذار ببره.

well that spanish train still runs betwen , Guadalquivir and old saville.
و همچنان آن قطار اسپانیایی بین گوادالاخارا و سویل در حال رفت و آمده.

and at dead of night the whistle blows, and people fear she's running still........
ودر انتهای شب سوت میزنه و مردم همچنان نگران از حرکت اون.

and far away in some recess, the lord and the Devil are now playing chess
و دورتر در خلوتگاهی ، خدا و شیطان حالا دارن شطرنج بازی میکنند..

the Devil still cheats and wins more souls. and for the lord , well, he's just doing his best .
شیطان هنوز با تقلب جانهای بیشتری رو میبره، و خدا همچنان نهایت سعی و تلاش خودشو میکنه .

and i said " lord , oh lord , you' ve got to win , the sun is down and the night is riding in, that train is still on the time, oh my soul is on the line
oh lord you' ve got to win
و من گفتم : خدا یا ،آه خدایا ، تو باید ببری، خورشید غروب کرده و شب فرا میرسه و اون قطار همچنان در وقت مقرر میاید و روح من بر روی ریل است .آه خدایا تو باید ببری

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 8:03 am

آقا من جاي اولين نظر رو رزرو كردم Twisted Evil

گوش بدم و حالش رو ببرم ... بعد ميام و نظر ميدم Laughing

شرمنده ديگه ... من جام رو به كسي نميدم ... خواستين زودتر بياين tongue

Laughing Laughing
meysam-r
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
meysam-r

تعداد پستها : 1071
Registration date : 2007-12-28

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 8:50 am

سلام لیلا جون

دستت درد نکنه....

یه کم ترسناک بودا......... affraid

جسارت نشه ها ولی من فکر کنم این از همون دست پخت های شیطان پرست هاست که شیطان رو انقدر بالا میبرن تا حد خدا و بین خدا و شیطان یه همچین بازیهایی در میارن...

البته من نمی تونم قضاوت کنم... چون نه خواننده اش رو میشناسم نه هدفش رو... اما پرداختن به همچین مسائلی مثل راه رفتن رو لبه ی تیغه...
No

اگه اطلاعاتی راجع به این قضیه دارین بگذارین... من خالی ام از این قبیل اطلاعات ...

موفق باشین ... یاحق Laughing flower
leila
میهمان
میهمان
leila

تعداد پستها : 88

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 1:46 pm

meysam-r نوشته است:

جسارت نشه ها ولی من فکر کنم این از همون دست پخت های شیطان پرست هاست که شیطان رو انقدر بالا میبرن تا حد خدا و بین خدا و شیطان یه همچین بازیهایی در میارن...

Laughing flower

از دستتون یه خورده دلگیر شدم آقا میثم چون کریس دی برگ و تا حد خواننده های شیطان پرست تنزل دادین ، ودوم اینکه از شما توقع داشتم خیلی عمیق تر از این به مفهوم آهنگ توجه کنید .

حالا یه کم توضیح میدم تا شاید این سوء تفاهم که ممکنه برای دیگران هم بوجود بیاد رفع بشه .

کریس دی برگ نه تنها جزء گروه های شیطان پرست نیست بلکه کاملا خواننده ای متعهد است که اغلب آهنگهای اون مضمونی اخلاقی و اجتماعی دارد و گاها هم آهنگهایی با مضمون جنگ و تنفر از جنگ وزشتیهای اون خونده است که از جمله اون آهنگها میتونم به آهنگ ( مرزborderline) ( انقلاب revolution) ( صدای اسلحه the sounds of gun) و یا آهنگی که با خواننده عرب-الیسا - خونده به اسم شب لبنانی اشاره کنم که همگی دارای مفاهیم عمیقی هستند.

جالبه که بدونید طبق اون چیزی که من خبرشو از رسانه ها شنیدم ( حالا این که شایعه است یا نه ، نمیدونم ) در آینده ای نه چندان دور کریس دی برگ و گروه آرین در ایران یک کنسرت مشترک خواهند داشت .

اما این اهنگ ، این آهنگ یک تمثیل زیبا از یک واقعه ( اخراج شیطان از بهشت ) است . و اینکه در اون از بازی خدا با شیطان میگه ، نه اینکه قدرت خدا رو کم رنگ کرده باشه ، بلکه اشاره به تقابله این دو قدرت داره که قدرت خدا با معیار قدرت خوب و قدرت شیطان با معیار قدرت پلید در نظر گرفته شده که همیشه در حال مقابله با هم هستند اون هم برای نجات یا نابودی روح انسان .که البته در این راه شیطان از هیچ ریا و حقه بازی دریغ نمیکنه .

دقیقا همین تمثیل در دین زرتشت و در دوره هخامنشیان در سمبل اله فروهر دیده میشود . اگه این سمبل را دیده باشید ، در انتهای سمبل دو پایه در دو جهت مخالف وجود داره که یکی نماد نیروی خوب یا قدرت خدا ( سپنتا مینو ) و دیگری نماد قدرت شیطان است ( انگرا مینو ) . هر دوی این پایه ها به اندازه هم و لی در جهت مخالفن .
این به اون معنی نیست که نیروی شیطان به اندازه قدرت خداست ، بلکه به این اشاره میکنه که انسان در مقابل این دو نیرو به یک اندازه تاثیر پذیره .

امیدوارم که سوء تفاهم برطرف شده باشه .
الهام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
الهام

تعداد پستها : 2828
Registration date : 2007-12-02

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 2:23 pm

ممنون لیلا جون

البته من طبق معمول نتونستم دانلود کنم....
http://toradoostdaram.blogfa.com
HeLena
Admin
Admin
HeLena

تعداد پستها : 256
Registration date : 2008-01-27

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالجمعة فبراير 08, 2008 3:27 pm

واااااااااااو لیلا جان....

این ترانه یکی از پر معناترین ترانه هایی است که تا به حال شنیدم.

البته از این ترانه میشه دو نوع طرز فکر رو برداشت کرد.

یکی اینکه خداوند با تمام بندگان خود حتی با شیطان نیز عادل و درستکار است,
و دیگری همون تعبیری بود که میثم جان برداشت کردند.

به نظر من در این ترانه, تمامی روح انسان ها همونطور که گفته شده ,
چشم به عظمت و شکوه خداوند دوخته شده, تا بتونه اونها رو از دست شیطان که مظهر پلیدی و گمنامی است نجات بده.
این چیزی هست که انسان ناخواسته و در ضمیر ناخودآگاه خود. همیشه در حال پیوستن به خداوند و صدا کردن نام او هست.

یعنی اینکه تمام انسان ها .حتی در زمانی که پلیدی و سیاهی سراسر وجودشون رو فرا گرفته .
باز هم نقطه ای از سفیدی و امید باقی مونده تا در اون به خدای خود پناه ببرن.

ممنون عریزم .
meysam-r
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
meysam-r

تعداد پستها : 1071
Registration date : 2007-12-28

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالإثنين فبراير 11, 2008 9:11 am

meysam-r نوشته است:
سلام لیلا جون

دستت درد نکنه....

یه کم ترسناک بودا......... affraid

البته من نمی تونم قضاوت کنم... چون نه خواننده اش رو میشناسم نه هدفش رو...

اما پرداختن به همچین مسائلی مثل راه رفتن رو لبه ی تیغه...
No

اگه اطلاعاتی راجع به این قضیه دارین بگذارین... من خالی ام از این قبیل اطلاعات ...

موفق باشین ... یاحق Laughing flower
سلام لیلا جان نمی خواستم ناراحتت کنم امیدوارم منو ببخشی ... به جمله هایی که قرمز کردم توجه کن ... گفتم قضاوت نمی کنم چون نمی شناسم...

بعدش هم گفتم دست پختشون ... چون اینها رخنه می کنند حتی در بهترین ها و مقربها تا به اهدافشون برسن...

دنبال اطلاعات کامل هستم ... اگه فرصت شد راجع به این موضوع بحث می کنیم...

ممنون از صبر و حوصله ات

ان شاء الله که داداش کوچیکت نرنجیده باشی Laughing flower
s@ba
مشتاق
مشتاق
s@ba

تعداد پستها : 700
Registration date : 2008-01-09

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالأربعاء فبراير 13, 2008 8:09 pm

خیلی ممنون لیلا جون من عاشق آهنگهای کریسم ............ زندگی من کریسه........

آقا میثم اتفاقا مرد بسیار خوبی هم هست......

آقای کریس یکی از نوادگان شاهی هست.....بسایر متعهد .... یک خواننده ی قدیمی که هنوز تو دل مردم جا داره......

من تمام آهنگاشو دارم.........
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 26, 2008 1:09 am

سلام leila جان ...
قرار بود بيام و نظرم رو بگم ... اومدم اما شرمنده بابت اين همه تاخير !!

از دو ديدگاه ميشه درمورد اين ترانه و هر اثر هنري مشابهي صحبت كرد . يكي بحث زيبايي شناسي و اون يكي بحث اعتقادي و اخلاقي
درمورد قسمت اول كه هيچ بحثي نيست . سبك بيان ماوقع اجراي خواننده درنهايت زيباييه . در اين مورد هيچ صحبتي ندارم

اما
چيزي كه ميخوام درموردش صحبت كنم نگرش خاصيه كه توي اين اثر ، نسبت به سرچشمه ي هستي وجود داره

در نگرش اسلامي ، قدرت حاكم بر هستي فقط و فقط يك قدرت و اونم قدرت لايزال الهيه . درسته انسان قدرت داره ، ملائك قدرت دارن
ابليس و دار و دسته اش قدرت دارن اما ، اين قدرت ، نيروي محدوديه كه تا فرصتي محدود و مشخص با اراده ي پرودگار در اختيارشون قرار

داده شده . و منطقي و طبيعي اينه كه ، بدون اذن كردگار از نيروي سايرين خبري نخواهد بود .
آموزه هاي اسلامي ابليس رو اينجوري معرفي ميكنن :

موجودي خودخواه و حقير كه از درگاه خدا رونده شد ، خداوند تا روز معلوم بهش فرصت داد تا بشر رو وسوسه بكنه . فقط وسوسه !!
شيطان قدرتي براي دخل و تصرف درهستي نداره !!

موجود زبوني كه ياراي مقابله با يكي از اوليا ا... رو نداره چجوري ميتونه قدرتي همسنگ و همطراز آفريدگار بزرگ داشته باشه ؟؟
من درست نميدونم ، اطلاعاتم به شدت ناقصه ... توي مكتبهاي تحريف شده يا اصلا بي ريشه ي فكري ، شيطان بعنوان قدرتي دركنار

و همسنگ خدا تلقي ميشه !! ميتونه طبق اراده ي خودش دست به هر اقدامي بزنه !! اين يك تصور وحشتناكه ...
دنيايي رو مجسم كن كه داره توسط دو خدا اداره ميشه ... بنده اي رو تصور كن كه محبوب و مغبوض دوخداي مختلف باشه ... فكر ميكني

چه سرنوشتي منتظرشه ؟ احتمالا چيزي مثل اوني كه به سر « آدونيس» اومد !!
معشوق « آفروديته» (الهه ي زيبايي) و مورد نفرت « آرتميس» (الهه ي شكار) ... با تدبير آرتميس كشته ميشه و درنهايت با استغاثه ي

آفروديته و يه عليا مخدره ي ديگه ، از درگاه خداي خدايان ، « زئوس» ، حياتي دوباره يافته و تبديل به الهه يي تازه ميشه !! و اين يعني
فاجعه اي بزرگتر ... پيوستن الهه اي تازه به جمع گردانندگان عالم ...

ببخشيد بحث به بيراهه رفت . فقط قصدم اين بود كه بگم : چند خدايي بودن عالم دقيقا مترادف با از هم پاشيدن عالمه !!
توي مسيحيت هم مشكل چند خدايي ، درقالب تثليث وجود داره ...

در آيين زرتشت هم وجود خداي سپيدي و سياهي دردسر سازه .
اما اسلام مبحث توحيد رو بعنوان خط بطلاني بر تمام مشكلات موجود مطرح ميكنه و حقيقت هستي رو به اين صورت مطرح ميكنه كه :

« ولو كانوا الهة لغير ا... في السموات و الارض لفسدتا»

بحث حقيقت و واقعيت هستي به كنار . مقايسه ي آيين ها و مكاتب مختلف هم وللش ... داستان هاي عاشقانه ي الهه هاي يونان باستان
هم باشه واسه شب ولنتاين ...

اگه قرار باشه خدا و ابليس سر روح آدم قمار كنن ... بعد مجبور بشي بشيني هي خدا خدا كني كه :
يارب حواست جمع باشه ... رودست نخوري ها ... بپا اين دفه بايد حالش رو بگيري !!

اين چه زندگي ؟؟
خودكشي بهتر از اين حيات نيست . حالا سوال . دليل آمار بالاي خودكشي در غرب چيزي غير از احساس تهي شدن از خوده ؟

نبود تكيه گاهي استوار و مقاوم ... وجود نيرويي شكست ناپذير و مقتدر دربرابر هر اراده اي ؟ عدم اعتقاد به قدرت خلل ناپذير و راسخ خداوندي ؟؟

Shocked
يه ليوان آب جوش لطفا ... كف كردم از زور پرحرفي Laughing

اگه كسي پايه است ادامه بديم ؟ bounce
s@ba
مشتاق
مشتاق
s@ba

تعداد پستها : 700
Registration date : 2008-01-09

spanish train Empty
پستعنوان: رد: spanish train   spanish train Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 26, 2008 7:26 pm

به نظر من باید در این جا به جای خدا فرشته رو قرار می داد تا شیطان و خدا رو هم سطح نمی کرد.........

به نظر من بهترین توصیف زشتی و خوبی برای مبارزه ی بدی و خوبی درباره ی روح انسان نفس های درونی و وجودی انسانه ......... نفس اماره و لوامه که همیشه واقعا در حال جنگند........

من منظور آقا سلمان در مورد این که:وجود خدای سپیدی و سیاهی دردسرسازه رو نفهمیدم!(در آیین زردشت)

اونطور که من می دونم زردشت وقتی ظهور کرد در مورد خدای اهوره مزدا صحبت کرد و این که جهان به دو قسمت تقسیم می شه........
یکی اصل خیر و نیکی(سپنتامینو) و اصل زشتی و بدی(انگرمینو).
اینو تاریخ می گه........... اما من هنوز کتاب مذهبیشون رو نخونمدم...........

یه بار چند سال پیش انجیل خوندم ............ ولی خیلی پراکنده ازش یادمه........

خیلی دوست دارم کتابای مذهبی دینهای دیگه رو بخونم ........... برام جالبه بدونم واقعا اونها اندیششون درباره ی جهان و خدا چیه...........؟ اون انجیلی که من ازش یادمه انگلیسی نوشته شده بو و زیرش به فارسی با سایزهای کوچیک نوشته بودند....
حالا نمی دونم میشه جایی کتابای مذهبی ادیان مختلف رو پیدا کرد یا نه؟
یه موقعی خیلی ذهنمو مشغول کرده بود اما بد یه مدت بی خیالش شدم... باز حرفای شما باعث شد برم دنبالش اما نمی دونم کجا..............؟

spanish train
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1