| امروز چند شنبه است؟! | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: امروز چند شنبه است؟! الجمعة يناير 18, 2008 5:52 am | |
| ایام هفته: السبت:شنبه الاحد:یکشنبه التنین:دوشنبه التلاتا:سه شنبه الاربعا:چهار شنبه الخمیس:پنج شنبه الجمعه:جمعه | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الجمعة فبراير 08, 2008 2:29 pm | |
| دوستان عزیز ...
با دیدن پست آدونیس جان یه بازی به ذهنم رسید.
اینکه هر شخصی با توجه با روزهای هفته که آدونیس جان زحمتش رو کشیدند و نوشتند, هر روز بیاد و روزی رو که در اون هست اعلام کنه , و احساسش رو نیز بیان کنه. اینکه ممکنه اون روز براش همچون خاطره ای تلخ یا شیرین باشه, و یا اینکه چند وقت پیش در چنین روزی اتفاق خاصی رو پشت سر گذاشته.
به عنوان اولین نفر من شروع می کنم.
الیوم جمعه امروز جمعه است
یاییییی انا فرحانه کتیر کتیر وایی من خیلی خیلی خوشحالم
مشان البکره عطله و انا الیوم مرح انام. برای اینکه فردا تعطیله و من امروز رو اصلا نمی خوابم. | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الجمعة فبراير 08, 2008 2:47 pm | |
| اليوم جمعه امروز جمعه است انا متعب قليلا من یه کم خسته هستم کنت مع اصدقایی و اهلی طوال نهار در طول روز با دوستانم و خانواده ام بودم ...........؟ شنا کردیم بدی انام میخوام بخوابم | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الجمعة فبراير 08, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! السبت فبراير 09, 2008 3:11 am | |
| صباح الخیر اعزایی و ع حد قول الاعراب صباح الإشطه (قشطه) عزیزان صبح بخیر و به قول عربها صبحت سرشیری باشه یعنی پر از قوت و انرژی و نشاط باشه
اليوم ؛ يوم السبت امروز شنبه است انا في هاليوم فرحان كتير من امروز خيلي خوشحالم بتسالون ليش مي پرسین چرا؟ لانو هید الیوم یوم النشاط و بدایه العمل چون امروز روز نشاط و شروع کاره مع السلامی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! السبت فبراير 09, 2008 7:49 am | |
| توی دی ایز ستر دی اند آخ ببخشید عربی بود اليوم ؛ يوم السبت امروز شنبه است ( باتشکر از آدونیس عزیز ) انا فی حاله هنگ شدیدا من شدیدا هنگ کردم و اذکر ذکر یوم السبت و در حال گفتن ذکر روز شنبه هستم یاسلون ما هو ؟ ( با دخل و تصرف در پست آدونیس ) می پرسید چیه ؟ الهینگامه الهینگامه هینگامه هینگامه | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! السبت فبراير 09, 2008 8:25 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- توی دی ایز ستر دی اند
آخ ببخشید عربی بود اليوم ؛ يوم السبت امروز شنبه است ( باتشکر از آدونیس عزیز ) انا فی حاله هنگ شدیدا من شدیدا هنگ کردم و اذکر ذکر یوم السبت و در حال گفتن ذکر روز شنبه هستم یاسلون ما هو ؟ ( با دخل و تصرف در پست آدونیس ) می پرسید چیه ؟ الهینگامه الهینگامه هینگامه هینگامه الیوم یوم السبت امروز شنبه است (با تشکر از همه دوستان عزیز ) و انت باحال کثیر یا مجید و تو خیلی باحالی مجید تقبل ا... اذکارک خدا ذکرهات رو قبول کنه انا لا اقدر تکلم لغه العربیه من نمی تونم به زبون عربی صحبت کنم وین یا امین، متی تعلم عربی به انا؟ کجایی امین؟ کی به من عربی یاد میدی؟ انا خجلان بشدت من خیلی جخالت می کشم عفوونی بنده را عفو بفرمایید | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! السبت فبراير 09, 2008 8:53 am | |
| الیوم یوم السبت اناگیج و مبهوتا انا لا اقدر تکلم العربیه انا چیکار کنم خو | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأحد فبراير 10, 2008 2:05 am | |
| صباح الاشطه(قشطه) صبح بخیر احنا فی یوم الاحد دلوئتی ما الان توی روز یک شنبه هستیم انا هالسا بدی بشرب الشای و الفطور هیا فدلوا بالفطور من الان میخام چای و صبحانه بخورم بفرمایید صبحانه لکن الیوم ضاق خلقی اما امروز بی قرار و بی حوصله ام بتسالون لیش؟و شوبک؟ می پرسید چرا؟وچی شده؟ ساشرح لکم السبب فیما بعد ان شا الله بعدا بهتون می گم مع السلامی خدا نگهدار | |
|
| |
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأحد فبراير 10, 2008 9:04 am | |
| الیوم الاحد امروز یک شنبه است کنت مشغول طوال نهار فی البنک در طول روز در بانک سرم شوغ بود علی ارجع الی البنک هلق باید برگردم الان لیس لدی الوقت وقت ندارم سوف ارجع الیکم برمیگردم پیشتون مع السلامی خداحافظ | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأحد فبراير 10, 2008 1:56 pm | |
| النهارده الحد (الأحد)امروز یکشنبه است. الجو برد وفيه سحابهوا سرد و ابری است. انا ما روحتش الجامعهمن به دانشگاه نرفتم. انا روحت السوق مع ماما.من با مامان به خرید رفتم. النهارده کان يوم جميلامروز روز خوبی بود. انا اتفرجت على الماتش النهائي لبطولة كأس افريقيا بين مصر والكاميرون ، ومصر فازت وانا استمتعت وبقيت فرحانه من مسابقه ی فینال جام ملت های افریقا را تماشا کردم.مصر برد و من لذب بردم و خوشحال شدم .
اين مطلب آخرين بار توسط در الأحد فبراير 10, 2008 4:34 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأحد فبراير 10, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأحد فبراير 10, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الجمعة فبراير 15, 2008 6:01 am | |
| الیوم الجمعه امروز جمعه است الیوم جمیل جدا امروز جدا زیباست انا فرحان من شادم لان لدی ثمانیه الایام لارتاح چون هشت روز برای استراحت دارم کنت متعبا قلیلا منذ شهرین از دو ماه قبل یه کم خسته بودم الان لدی الاسبوع الکامل لارتاح ولافعل کل ما اتمناه و حالا یک هفته کامل دارم برای استراحت و انجام هرچه که دوست دارم اتمنا لکم خیر و عافیه براتون آروزی خیر و سلامتی دارم | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الثلاثاء فبراير 26, 2008 2:11 am | |
| نحنا دلوئتی فی یوم التلاتا ما در روز سه شنبه ایم دا الیوم یوم ژمیل جدا امروز روز قشنگیه شو رایکم انتم یا احبایی دوستان نظر شما چیه شو اکیتم للفطور صبحانه چی خوردین انا اکلت الجبن و الزیده و المربی مع القشطه کمان شربت الشای من پنیر و کره و مربا و سرشیر و چای خوردم[/color] | |
|
| |
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الثلاثاء فبراير 26, 2008 9:14 am | |
| اکلت ...... و حلیب بیسکوییت و شیر خوردم | |
|
| |
| عنوان: رد: امروز چند شنبه است؟! الأربعاء فبراير 27, 2008 3:37 pm | |
| الیوم الاربعاء امروز چهارنبه است انا فی البیت الان من الان خانه هستم کتبت هذه فی البنک و نقلته لکمبیوتری الان ان را توی بانک نوشتم وحالا به کامپیوترم انتقال دادم الیوم اشعر بارتیاح بعض شی امروز یک کم احساس ارامش می کنم بعد کل ما حصل لی و لاحساسی منذ اسبوع بعد تمام اون چیزی که برای من و احساسم اتفاق افتاد اشعر بالاحساس الجمیل و الحب من جدید دوباه حسی قشنگ و عشق دارم (الافکار سودا ترکتونی)؟ فکر های سیاه ترکم کرده اند والدموع فی عینی لیست الدموع الحزن و اشکهای چشمانم اشک اندوه نیستند لدیهن معنی الاخری معنای دیگری دارند رجعت الیوم لنفسی و لاحساسی و لذکریاتی امروز به خودم به احساسم و خاطراتم برگشتم اشکر الله علی هذا و اقدر اصدقایی لمساعدتهم و محبتهم لی خدا را شکر میکنم به ان خاطر و از دوستانم به خاطر کمکشان و محبشتشان به من تقدیر میکنم. الله یحمیکن خدا حفظتان کند | |
|
| |
| امروز چند شنبه است؟! | |
|