ramtin رهگذر
تعداد پستها : 8 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: شو هالقلب نوال الإثنين فبراير 11, 2008 4:28 am | |
| گوش کردن به ترانهلهجه ترانه : لبنانی ترانه : شو هالقلب = چه دلی داری ؟ خواننده : نوال الزغبى طوری وانمود می کنم که انگار نشندیم چی گفتی و اگه می شنیدم می رفتم و رهات می کردم اگه می تونستی بفروشی ، حیف از این عشقی که گم خواهد شد می دونی چی گفتی ؟ اگه می فهمیدی که نمی گفتی می گی چند روزی از هم جدا می شیم و دوباره پیش هم بر می گردیم چه دلی داری؟!اگه داشتی که حس می کردی یه کم من رو می شناختی که از دوری تو می میرم کم کم یه بار توی چشام نگاه کن و ترس و آتیش دیونگی هام رو ببین دل مشتاق من تحمل فراقت رو نداره،پیش من تو بمون آسونه واست آزارم بدی؟!یعنی می خوای که زندگیم و تموم کنی؟ بی روح می شم وقتی می ری می گی برگرد
راح اعمل حالى مسمعتك لو اسمع راحت وودعتك لو فيك تبيع حرام يضيع هيك الهوا تعرف شو معنى الى حكيتوة لو تعرف ماكنت حكيتوة بتقلى نغيب يومين نغيب نرجع سوا شو هالقلب الى عندك لو فى عندك قلب يحس شوية انت بتعرفنى انى بعدك عنى بموت شوية شوية مضطلعش مرة بعيونك بقشع خوفى وانرى جنونى قلبى المشتاق مش حمل فراق ضللك معى بيهون عليك تعزبنى بدك يخلص عمرى يعنى صير بلا روح لما بتروح تقلى ارجعى شو هالقلب الى عندك لو فى عندك قلب يحس شوية انت بتعرفنى انى بعدك عنى بموت شوية شوية | |
|