| ولنتاين يا سپندارمذگان؟ | |
|
+5h@sti دلارام s@ba MajidDiab Assal 9 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 6:44 am | |
| ولنتاين يا سپندارمذگان؟ -------------------------------------------------------------------------------- سلام بچه ها احتمالا شنیدید که ما خودمون یه روزی مثل ولنتاین داریم که تاریخش 29 بهمن هستش ولی چراما باز هم ولنتاین رو جشن میگیریم؟ وقتی خودمون یه همچین روزی رو در تاریخ باستانمون داشتیم....
ولنتاين يا سپندارمذگان؟
روز والنتاین : (روز عشاق و یا روز عشق ورزی) مصادف با ۲۵ بهمنماه (۱۴ فوریه) در بعضی فرهنگها روز ابراز عشق است.
این ابراز عشق معمولاً با فرستادن کارت والنتاین به صورت ناشناس انجام میشود. سابقهٔ تاریخی روز والنتاین به جشنی که به افتخار قدیس والنتاین در کلیساهای کاتولیک برگزار میشد، باز میگردد.
در صده سوم میلادی که مطابق میشود با اوایل شاهنشاهی ساسانی در ایران، در روم باستان فرمانروایی بوده است بنام کلودیوس دوم. کلودیوس عقاید عجیبی داشته است از جمله اینکه سربازی خوب خواهد جنگید که مجرد باشد. از این رو ازدواج را برای سربازان امپراتوری روم قدغن میکند.
کلودیوس به قدری بیرحم وفرمانش به اندازهای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان را نداشت. اما کشیشی به نام والنتیوس (والنتاین)، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری میکرد. کلودیوس دوم از این جریان خبردار میشود و دستور میدهد که والنتاین را به زندان بیندازند. والنتاین در زندان عاشق دختر زندانبان میشود. سرانجام کشیش به جرم جاری کردن عقد عشاق، با قلبی عاشق اعدام میشود...
بنابراین او را به عنوان فدایی و شهید راه عشق میدانند و از آن زمان نهاد و نمادی میشود برای عشق!
در کشورهای اروپایی و امریکائی دادن شکلات به عنوان هدیه روز والنتاین از شهرت خاصی برخوردار است. تزئین شکلات و پختن انواع ان نیز از اداب این روز به شمار می رود. از نظر علمی هم ثابت شده است که خوردن شکلات دات یا همان سیاه میزان عشق را در انسان بالا می برد البته نه مصرف بی رویه ان. سپندارمذگان:
در ایران باستان، نه چون رومیان از سه قرن پس از میلاد، که از بیست قرن پیش از میلاد، روزی موسوم به روز عشق بوده است. در تقویم ایرانی دقیقا مصادف است با ۲۹ بهمن، یعنی تنها 4 روز پس از روز والنتاین. این روز سپندارمذگان یا «اسفندارمذگان» نام داشته است. سپندارمذگان جشن زمین و گرامی داشت عشق است که هر دو در کنار هم معنا پیدا میکردند. در این روز زنان به شوهران خود با محبت هدیه میدادند. مردان نیز زنان و دختران را بر تخت شاهی نشانده، به آنها هدیه داده و از آنها اطاعت میکردند. اخیرا گروهی از دوستداران فرهنگ ایرانی پیشنهاد کرده اند که به منظور حفظ فرهنگ ایرانی سپندارمذگان بجای والنتاین به عنوان روز عشق گرامی داشته شود | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 8:35 am | |
| همون ولنتاین بهتره به نظر من آخه این اسمه ایرانیه چیه ؟ سپندارمذگان آهان همونی که بالا نوشتم رو تا بخواهی به یاد بیاری بعد بگی روز تموم میشه بعد هم کادو رو دستت باد میکنه آخرش هم جز ضایع شدن حاصلی نداره برات و اونوقته که آرزو می کردی تو شیلنگ شنا کنی ولی اینجوری ضایع نشی و اونوقته که می گی مجید بس بابا مخمون رو خوردی مگه نه | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 8:47 am | |
| ممنون عسل جون....... کشور ما بیشتر از اینها تمدن پیشرفته داره.....
بچه ها یه سوال؟
روز ولنتاین روز دوستی پاکه.............. نه به قول دختر و پسرای امروز فقط مال اونهاست.........
باور می کنید دوست من به مادرش و پدرش این روز هدیه میده با نام دوستی پاک.........
نمی دونستم بهتون بگم یا نه به نظر من هم درسته این حرف .........
نظر شما چیه؟
می خواستم روز دوستی پاک بر همتون مبارک..............(گفتم شاید ناراحت شید به خاطر همین نگفتم) | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 11:07 am | |
| منم با صبا جان کاملا موافقم این روز، روز دوست داشتن و محبته، نه روز عشقولانه بازی اما در مورد روز سپندارمذگان خودمون من خیلی دوست دارم وقتی خودمون چیزی رو داریم قدرش رو بدونیم و دنبال تریپ اجنبیش نریم اما کلا همه چیزای خوب رو قبول می کنم و روی این که حتما وطنی باشه حساسیت ندارم به همین دلیل بنده هر دو روز رو قبول می کنم و در هر دو روز به شما عزیزان عیدی و هدیه داده می باشم | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 12:55 pm | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 12:58 pm | |
| ممنون عسل جون به خاطر مطلب قشنگت ما هميشه از اينا جلوتر بوديم راست مي گين بچه ها ...روز عشق پاك و دوستي پاكه.... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 3:20 pm | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 6:31 pm | |
| خیلی با حالی دلارام جان ممنونم عزیزم | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 7:50 pm | |
| ممنون از نظراتون... مجید جان اسمش یه ذره طولانی هست ولی هم قدمتش بیشتره هم تاریخ و ریشه اش قشنگتره... منم موافقم دلارام جان... هر روزی که روز عشق و محبت باشه روز عزیزیه... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الخميس فبراير 14, 2008 7:30 pm | |
| سلام منم چون اسم ایرانیشو بلد نیستم جفتشو باهم تبریک میگم .. همیشه عاشق باشید | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الخميس فبراير 14, 2008 8:38 pm | |
| من از اين قرتي بازيا خوشم نمياد با هر كي حال كني بااس يه شيشك درسته (يه نوع گوسفند) جولو پاش بزني زيمين !! اين حرفاي قلمبه سلمبه ... همش كشك ... خب عاشق و معشوق هم شيكم دارن !! با دوست دارم كه معده روده ها چيزي كاسب نميشن كاش يه روز جهاني آبگوشت داشتيم كه توي اون همه ي خاطر خواه ها ، ميتونسنن مجاني سيبيلاشون رو چرب كنن و يه دلي از عزا در بيارن !! | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ الجمعة فبراير 15, 2008 7:52 am | |
| ممنون عسل من یه جایی دیگه داشتم دنبال این اطلاعات میگشتم دستت درد نکنه و حالا اینجا من به خاطر گل روی داداش سلمانم روز 16 فوریه(یعنی فردا)مصادف با 27 بهمن را روز جهانی آبگوشت اعلام میکنم همه تون هم مهمونید میتونید به عنوان هدیه کاسه آبگوشت بفرستید دیزی و کله پاچه هم قبوله به سلامتی داداش سلمان و روز آبگوشت و عیدالآبگوشت مبارک | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| |
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: ولنتاين يا سپندارمذگان؟ السبت فبراير 16, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |