تعداد پستها : 166 Age : 34 Registration date : 2007-12-02
عنوان: مروان خوري السبت ديسمبر 08, 2007 10:30 am
سلام این چندتا آهنگ از مروان خوریه که واقعا صدای قشنگی داره. اگه تا حالا آهنگی ازش رو گوش داده باشید خودتون بهتر میدونین چی میگم اگر هم که گوش ندادین حتما یه دفعه گوش بدین. راستی مروان خوری قبل از اینکه خواننده بشه شاعر بوده و البته الان هم هست و مثلا برای الیسا تا حالا خیلی شعر گفته(البته شعرهای درست حسابی) خلاصه که حتما این آهنگهارو دانلود کنید و گوش بدین.
تعداد پستها : 34 Location : بالای رنگین کمان Registration date : 2007-12-06
عنوان: رد: مروان خوري السبت ديسمبر 08, 2007 5:25 pm
ای خدا این کابوس چطوری تموم میشه؟؟؟؟چه گناهی کردم به درگاهت؟هر جا میرم که از این جنون فرار کنم خودش دنبالم میاد چطوری بگم که دیوونه مروان و عمرو دیابم و هر چی فرار میکنم بازم همین آش و همین کاسه؟؟؟؟؟؟خدایا خودت کمک کن . . . مروان هم شاعره،هم آهنگسازه و هم خواننده(تا ببینی که به چندین هنر آراسته ام!!!!) و جالبه که زیباترین کارهاش رو برای دیگران انجام داده.....شاید تو یک فرصت یک لیست شگفت آور از این هنرنماییها رو گذاشتم ممنونم حب المحبوب عزیزم.....جنون خفته من بیدار شد.ترانه"کل العرب" رو شنیدی؟؟؟مروان اون رو با نهال نبیل به لهجه مصری اجرا کرده.همین دو هفته پیش مروان عاشق اجرای دوئته......گمونم تا اینجا چهار تا آلبوم چهارتا دوئت....بامزه نیست؟؟؟؟
با عشق(تا سرحد جنون)،بیتا
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
عنوان: رد: مروان خوري السبت ديسمبر 08, 2007 5:58 pm
سلام فکر می کنم بعضی از آهنگاش قشنگ باشه.
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: مروان خوري الأحد ديسمبر 09, 2007 6:56 am
bita_forever نوشته است:
ای خدا این کابوس چطوری تموم میشه؟؟؟؟چه گناهی کردم به درگاهت؟هر جا میرم که از این جنون فرار کنم خودش دنبالم میاد چطوری بگم که دیوونه مروان و عمرو دیابم و هر چی فرار میکنم بازم همین آش و همین کاسه؟؟؟؟؟؟خدایا خودت کمک کن . . . مروان هم شاعره،هم آهنگسازه و هم خواننده(تا ببینی که به چندین هنر آراسته ام!!!!) و جالبه که زیباترین کارهاش رو برای دیگران انجام داده.....شاید تو یک فرصت یک لیست شگفت آور از این هنرنماییها رو گذاشتم ممنونم حب المحبوب عزیزم.....جنون خفته من بیدار شد.ترانه"کل العرب" رو شنیدی؟؟؟مروان اون رو با نهال نبیل به لهجه مصری اجرا کرده.همین دو هفته پیش مروان عاشق اجرای دوئته......گمونم تا اینجا چهار تا آلبوم چهارتا دوئت....بامزه نیست؟؟؟؟
با عشق(تا سرحد جنون)،بیتا
در مورد عمرو دیاب باید بگم تا من اینجا هستم اونم ( عمرودیاب ) هم اینجاست
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: مروان خوري الأحد ديسمبر 09, 2007 10:26 pm
بیتا جون من هم دیوونه عمرو دیابم خیلی دوسش دارم و روزی نیست که ترانه هاشو گوش ندم
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: مروان خوري الإثنين ديسمبر 10, 2007 8:26 pm
اول بذار از حب المحبوب تشكر كنم بعد بيام سروقت تو
بايد عرض كنم مروان نه تنها آهنگساز و.... هست بلكه بهترين پيانيست حال حاضر لبنانه