| اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا | |
|
+11hobbelma7boob's brother moein yasamiin maryashena MajidDiab بهاره الهام ليلا Assal Yasaman HeLena 15 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 16, 2008 12:29 pm | |
| سلام دوستان ..
در این تاپیک تصمیم گرفتم که هر کدوم از بچه ها , هر فیلم قدیمی و جدید ایرانی و خارجی جالبی رو که دیدین, کمی از داستان و همچنین توضیحاتی رو که احساس می کنیم مفید هست رو بنویسن, تا دیگر دوستان نیز استفاده کنند.
اين مطلب آخرين بار توسط HeLena در الأحد فبراير 24, 2008 12:04 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: فيلم نقاب السبت فبراير 16, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الأحد فبراير 17, 2008 4:39 pm | |
| خيلي وقت بود مي خواستم اين تاپيك رو بزنم...هي نشد... مي خواستم پيشنهاد كنم كه اينجا هر كس هر فيلم قشنگي كه ديده رو معرفي كنه.فيلمي كه خسلس دوس داشتين...و دليلش رو هم اگه مي تونين بگين. اگه بتونيين يه مختصر توضيح هم بدين عالي ميشه خب من خودم چند وقت پيش فيلم Atonement رو ديدم...."كفاره" فيلم جالبي بود! خوشم اومد. كارگردان Joe Wright تاريخ فيلم ( 4January 2008 (USA موضوع فيلم Drama / Romance / War بازيگران Saoirse Ronan Keira Knightley James McAvoy و .... فيلم قشنگيه...تونستين حتما ببينينش | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الأحد فبراير 17, 2008 5:07 pm | |
| من...
مممممم
Million Dollar Baby
عزیز میلیون دلاری
خیلییی قشنگه..حتما ببینین...
دیگه...
Inside Man
مرد نفوذی...
کانال 4 خودمونم گذاشته...
The I inside
من درون
اینم کانل 4 خودمون گذاشته...
آهان...یه ...چیزی...اینو حتما حتما ببینین...
Secret
راز
فعلا همینا...
بازم می گم...رازو حتما ببینینا... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الأحد فبراير 17, 2008 7:13 pm | |
| منم یه فیلم دیدم حدود 3 سال پیش که خیلی به دلم نشست .. البته به خاطر مفهمو م بار معنایی فیلم
بی وفا یه فیلم آمریکایی گمونم ... نمیدونم بازیگران و کارگردانش کی بود ... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الإثنين فبراير 18, 2008 3:31 am | |
| هلنا جان تایپیکت خیلی جالبه و ایده ی خیلی خوبیه..
من فیلمی که الان به ذهنم می رسه ..میم مثل مادر
در مورد فیلم نقاب هم از تو ضیحاتت ممنونم | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الثلاثاء فبراير 19, 2008 1:23 pm | |
| - Assal نوشته است:
- من...
مممممم
Million Dollar Baby
عزیز میلیون دلاری
خیلییی قشنگه..حتما ببینین...
دیگه...
Inside Man
مرد نفوذی...
کانال 4 خودمونم گذاشته...
The I inside
من درون
اینم کانل 4 خودمون گذاشته...
آهان...یه ...چیزی...اینو حتما حتما ببینین...
Secret
راز
فعلا همینا...
بازم می گم...رازو حتما ببینینا... آخ گفتي عزيزم منم Million Dollar Baby رو ديدم اولش حوصلم نميشد نياه كنماااا ولي بعد كه ديدمش كلي خوشم اومد...خيلي قشنگ بود اين دخمله ...اسمش رو نيدونم...خيلي قشنگ بازي ميكنه تو يه فيلم ديگه هم بازي كرده بود...Boys Dont Cry اونم خيلي قشنگ بود. Inside Man و The I inside رو نديدم اما راز رو ديدم...خيلي خيلي جالبه. بچه ها حتما ببينين. ليلا جون منم تعريف بي وفا رو شنيدم اما هنوز نديدمش | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الثلاثاء فبراير 19, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الثلاثاء فبراير 19, 2008 2:23 pm | |
| داداشي يه كوچولو توضيح كجاييه؟ چه جوليه؟موضوع فيلم منظولمه هاااا ممنون | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الثلاثاء فبراير 19, 2008 2:40 pm | |
| فیلم وکیل مدافع شیطان محصول ۱۹۹۷ آمریکا،به کارگردانی تیلور هکفور با فیلم نامه ای از جانتان لمکین بر اساس رمانی از اندرو نیدرمن است.کوین لوماکس(با بازی کیانو ریوز)وکیل بسیار موفقی است که قبلا بازپرس بوده است.او رکورد دار پرونده های موفق است.در دادگاه او وکالت مردی که به اتهام تجاوز به یک دختر در حال محاکمه است به عهده دارد و موفق می شود علی رغم گناهکار بودن مرد او را تبرئه کند.در همین حین رئیس یک شرکت بزرگ حقوقی در نیویورک او را جذب شرکت خود می کند و با پیشنهاد های مالی خود او را اغوا می کند.او در شرکت به موفقیت شغلی خود ادامه میدهد در حالیکه همسرش از واقیت و او در حال دور شدن است. شیطان،رئیس این شرکت است.جان میلتون-شیطان-(با بازی آل پاچینو) در راس سازمانی قرار دارد که به دفاع از حقوق مجرومان می پردازد نه متهمان.این دستگاه شیطانی به جانشینی برای ادامه حیات خود نیاز دارد و کوین نادانسته توسط جان میلتون برای بر آوردن این خواسته مورد استفاده قرار می گیرد.در انتها کوین متوجه حقه جان می شود و برای نابود شدن دستگاه او خود را می کشد.البته این تمام ماجرا نیست و در آخر فیلم بیننده در می یابد که تمام اینها رویاهایی بوده اند که در مخیله کوین در خلال همان دادگاه کذایی اولی جاری بوده است. جدای از فیلم نامه قوی این فیلم، اجراهای حرفه ای ساختاری بسیار قوی به فیلم داده اند.بازیگران مطرح و حرفه ای و در صدر آنها آل پاچینو با قدرت تمام در نقشها خود می درخشند.کارگردان با مهارت تمام از خالی کردن طولانی مدت سکانسها از حضور آل پاچنو،پرهیز می کند؛زیرا او یک عامل کلیدی در کل روند فیلم است.داستانهای فرعی فیلم که با حضور همسر کوین،آن ماری(با بازی چارلیز تیرون)ایجاد می شود، جذاب هستند اما نه به اندازه داستان اصلی فیلم. درمجموع فلسفه اومانیسم در سرتاسر فیلم جاریست.فلسفه ای که با در راس قرار دادن انسان،نیاز ها و هوسهای او تمام معادلات بشری را رقم میزند | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الثلاثاء فبراير 19, 2008 3:57 pm | |
| اخرین فیلمی که من دیدم
چند ساعت پیش بود
فیلم سنتوری
با بازی بهرام رادان وگلشیفته فراهانی
فیلم خوبی بود | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 9:54 am | |
| - Assal نوشته است:
- من...
مممممم
Million Dollar Baby
عزیز میلیون دلاری
عسل جون اتفاقا من اين فيلم رو ديدم خيلي قشنگه و اينكه چقدر قشنگ و شجاعانه مي ميره واقعا فيلم بي نظيري بود | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 10:01 am | |
| - ليلا نوشته است:
- منم یه فیلم دیدم حدود 3 سال پیش که خیلی به دلم نشست .. البته به خاطر مفهمو م بار معنایی فیلم
بی وفا یه فیلم آمریکایی گمونم ... نمیدونم بازیگران و کارگردانش کی بود ... ليلا جون بي وفا خيلي قشنگه ريچارد گر بازيگر مرد فيلمه واي كه من عاشق ريچارد گر ممممممممم ان فيت فول (بي وفا) قشنگترين فيلم ريچارد فيلمهاي ديگه ريچارد: عروس فراري كه با جوليا رابرت بازي ميكنه مرد پروانه اي(تو تي وي خودمون نشون داده) با من برقص shall we dance خيلي فيلماي قشنگ ديگه كه الان حضور ذهن ندارن | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 10:04 am | |
| هر كي فيلم ترسناك ميخواد بياد پيش من من بهش معرفي كنم....
يه فيلم خيلي قشنگ كه زيادم ترسناك نيست (روح آمريكايي) خيلي خوشم اومد از اون فيلمايي بود كه آخرش نتيجه گيري خيلي قشنگي ميكنه از باورهاي و اعتقاداي غلط زندگي آدما | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 8:03 pm | |
| آره یاسمین جان...
خیلی قشنگ مرد...
یکی از قشنگترین نمونه های اتانازی رو نشون داد... | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الخميس فبراير 21, 2008 8:07 pm | |
| میشه بازم بگم؟؟
یه فیلم میشه گفت خیلی قشنگ...
که واقعیت داره..
در مورد تجاوز و بعدش قتل به خانم و دخترای کارگر یکی از روستاهای مکزیکه...
که همه روش سرپوش می ذارن...
جنیفر لوپز بازیگر اصلیشه...
برخلاف موضوعش فیلم مشکل داری نیست اصلا...منظورم از نظر اخلاقیه....
اسمشم
Boarder Town | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الجمعة فبراير 22, 2008 7:43 pm | |
| منم یه فیلم دیگه دیدم که بدک نبود ... نمیتونم بگم محشر بوده ... ولی واقعیت بده زندگیهای غربی و شرقی رو نشون میده دیگه wild .richid البته گمونم اینه اگه اشتباه نکنم ماجرای دختریه که به خاطر وضع پدرش به کارهای غیر اخلاقی رو میاره و متوجه میشه که مادرش هم قبلآ چنین کار رو کرده و اینجوری باعث سرشکستگی پدرش میشه که نهایتآ پدر فوت میکنه و دختر به همراه مردی راهی جایی میشه که در ایران بهش میگن خانه عفاف .... عاشق پسری بوده که برحسب اتفاق تویه همین خونه میبینتش و با تغییر قیافه در جمع ظاهر میشه ....بقیشم حوصله ندارم توضیح بدم | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 23, 2008 8:08 am | |
| - Assal نوشته است:
- میشه بازم بگم؟؟
یه فیلم میشه گفت خیلی قشنگ...
که واقعیت داره..
در مورد تجاوز و بعدش قتل به خانم و دخترای کارگر یکی از روستاهای مکزیکه...
که همه روش سرپوش می ذارن...
جنیفر لوپز بازیگر اصلیشه...
برخلاف موضوعش فیلم مشکل داری نیست اصلا...منظورم از نظر اخلاقیه....
اسمشم
Boarder Town عسل جونم من اين فيلم و ديدم خيلي قشنگه واقعيتاي باورنكردني توش هست.... خيلي خوشم اومد از اين فيلم | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 23, 2008 7:52 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- هر كي فيلم ترسناك ميخواد بياد پيش من من بهش معرفي كنم....
يه فيلم خيلي قشنگ كه زيادم ترسناك نيست (روح آمريكايي) خيلي خوشم اومد از اون فيلمايي بود كه آخرش نتيجه گيري خيلي قشنگي ميكنه از باورهاي و اعتقاداي غلط زندگي آدما یاسی جون من مشتریم فیلمای ترسناک تو مایه جن گیر و این چیزا... میشه اسم چند تا فیلم رو بنویسی ممنونم | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 23, 2008 7:53 pm | |
| بچه ها ممنونم از همتون به خاطر فیلمایی که معرفی کردید | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 23, 2008 8:22 pm | |
| خواهش می کنم عزیزم... من قبل از یاسمین جان چندتا بگم؟؟ چشم 1 و 2 مرگ طولانی مدت رینگ...یا همون حلقه... یه چند تا دیگه هم هست الان یادم نیست... میام میگم... فقط الهام جان اینارو تنها نبینیا... | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا السبت فبراير 23, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا الأحد فبراير 24, 2008 8:03 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
فیلم وکیل مدافع شیطان محصول ۱۹۹۷ آمریکا،به کارگردانی تیلور هکفور با فیلم نامه ای از جانتان لمکین بر اساس رمانی از اندرو نیدرمن است.کوین لوماکس(با بازی کیانو ریوز)وکیل بسیار موفقی است که قبلا بازپرس بوده است.او رکورد دار پرونده های موفق است.در دادگاه او وکالت مردی که به اتهام تجاوز به یک دختر در حال محاکمه است به عهده دارد و موفق می شود علی رغم گناهکار بودن مرد او را تبرئه کند.در همین حین رئیس یک شرکت بزرگ حقوقی در نیویورک او را جذب شرکت خود می کند و با پیشنهاد های مالی خود او را اغوا می کند.او در شرکت به موفقیت شغلی خود ادامه میدهد در حالیکه همسرش از واقیت و او در حال دور شدن است. شیطان،رئیس این شرکت است.جان میلتون-شیطان-(با بازی آل پاچینو) در راس سازمانی قرار دارد که به دفاع از حقوق مجرومان می پردازد نه متهمان.این دستگاه شیطانی به جانشینی برای ادامه حیات خود نیاز دارد و کوین نادانسته توسط جان میلتون برای بر آوردن این خواسته مورد استفاده قرار می گیرد.در انتها کوین متوجه حقه جان می شود و برای نابود شدن دستگاه او خود را می کشد.البته این تمام ماجرا نیست و در آخر فیلم بیننده در می یابد که تمام اینها رویاهایی بوده اند که در مخیله کوین در خلال همان دادگاه کذایی اولی جاری بوده است. جدای از فیلم نامه قوی این فیلم، اجراهای حرفه ای ساختاری بسیار قوی به فیلم داده اند.بازیگران مطرح و حرفه ای و در صدر آنها آل پاچینو با قدرت تمام در نقشها خود می درخشند.کارگردان با مهارت تمام از خالی کردن طولانی مدت سکانسها از حضور آل پاچنو،پرهیز می کند؛زیرا او یک عامل کلیدی در کل روند فیلم است.داستانهای فرعی فیلم که با حضور همسر کوین،آن ماری(با بازی چارلیز تیرون)ایجاد می شود، جذاب هستند اما نه به اندازه داستان اصلی فیلم. درمجموع فلسفه اومانیسم در سرتاسر فیلم جاریست.فلسفه ای که با در راس قرار دادن انسان،نیاز ها و هوسهای او تمام معادلات بشری را رقم میزند مرسي مجيد جان | |
|
| |
| اي ول عجب فيلمي بوداااااااااااااااا | |
|