| Baram Doa Konid | |
|
+8hobbelma7boob's brother Arakadrish Assal nAvId دلارام meysam-r الهام MILAD 12 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 4:09 pm | |
| سلام به همه دوستای گلم چه خبر ؟ خوش میگذره ؟ من یه خبر دارم و اون هم اینه که فردا یعنی جمعه دارم میرم مسابقات کاراته..... برام دعا کنید دیگه.... میگن دعای انسان های پاک زود تر اجابت میشه... پس اگه برام دعا کنید حتما سربلند میشم.... از همتون متشکرم.... بای Topic No : 2
اين مطلب آخرين بار توسط MILAD در الخميس مارس 06, 2008 11:30 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 4:13 pm | |
| ............................ | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 5:28 pm | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 6:50 pm | |
| وااااااای ... میلاد عزیز ... مسابقه ؟ یادش به خیر ... مسابقه کاراته ... برات آرزو میکنم طرف رو ناک اوتش کنی ... | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 7:23 pm | |
| چشم... ایشالا که با دست پر برمی گردین... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 7:59 pm | |
| يك كاراته بزن گردناشون رو قطع كن . البته رو به قبله ها !! بعدم جسداشونو كول كن بيار آشپزخونه ... به افتخارت يه كباب پزون حسابي راه ميندازيم موفق باشي ميلاد | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الخميس فبراير 21, 2008 8:29 pm | |
| سلمان؟؟ واقعا نیازی به این همه خشانت هست؟؟ حالا ایشالا ببره و ما هم یه دلی از عزا در بیاریم... ولی آخه گردن.. جسد... | |
|
| |
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 4:59 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 8:59 am | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 11:54 am | |
| انشالا که برنده می شی میلاد جان اگرم کتک خوردی بیا عکسشو بده دیگه کاریت نباشه با سلمان می ریم حالشو می گیریم | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 1:41 pm | |
| سلام الان 2 ساعتی هستش که از مسابقه برگشتم... شرمندم... به خدا شرمندم... شرمنده این همه مهربونی های شما....( واقعا دوستتون دارم ) بچه ها مسابقه مهدی بی باک با رقیب اماراتیش رو تو مسابقات آسیایی دوحه یادتونه ؟ تمام تکنیک ها رو بی باک می زد اما رقیبش امتیاز می گرفت ... تا جایی که آخر با نامردی مدال طلا رو ازش گرفتن.... امروز هم همچین اتفاقی برای من افتاد... من مقابل یه کمربند مشکی ایستادم در حالی که خودم کمربند زرد دارم ( کمربند چهارم کیوکوشین ) سه بار با پا زدم تو سر حریفم و باید با همون دو تای اولی مبارزه رو می بردم اما با ناداوری هیچ کدوم از سه ضربه من رو قابل قبول ندونستن.... حریفم هم چسبیده بود به من و پشت سر هم مشت و ضربات پا می زد... من هم دستام رو بالا گرفته بودم و اصلا توجهی به ضرباتش نمی کردم... در کیوکوشین وقتی به یه نفر امتیاز می دن که با زدن ضربه ، حریف احساس ضعف و درد کنه... اما من خیلی ریلکس جلوی ضربه هاش ایستاده بودم.... اما داورها با نامردی رای پایان مسابقه رو به نفع حریف من اعلام کردن.... حالا ما هر چی اعتراض می کنیم ، انگار نه انگار... باز هم از همتون ممنونم .... باز هم شرمنده.... | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 1:55 pm | |
| - MILAD نوشته است:
- سلام
الان 2 ساعتی هستش که از مسابقه برگشتم...
شرمندم... به خدا شرمندم... شرمنده این همه مهربونی های شما....( واقعا دوستتون دارم )
بچه ها مسابقه مهدی بی باک با رقیب اماراتیش رو تو مسابقات آسیایی دوحه یادتونه ؟
تمام تکنیک ها رو بی باک می زد اما رقیبش امتیاز می گرفت ... تا جایی که آخر با نامردی مدال طلا رو ازش گرفتن....
امروز هم همچین اتفاقی برای من افتاد...
من مقابل یه کمربند مشکی ایستادم در حالی که خودم کمربند زرد دارم ( کمربند چهارم کیوکوشین ) سه بار با پا زدم تو سر حریفم و باید با همون دو تای اولی مبارزه رو می بردم اما با ناداوری هیچ کدوم از سه ضربه من رو قابل قبول ندونستن.... حریفم هم چسبیده بود به من و پشت سر هم مشت و ضربات پا می زد... من هم دستام رو بالا گرفته بودم و اصلا توجهی به ضرباتش نمی کردم...
در کیوکوشین وقتی به یه نفر امتیاز می دن که با زدن ضربه ، حریف احساس ضعف و درد کنه... اما من خیلی ریلکس جلوی ضربه هاش ایستاده بودم.... اما داورها با نامردی رای پایان مسابقه رو به نفع حریف من اعلام کردن.... حالا ما هر چی اعتراض می کنیم ، انگار نه انگار...
باز هم از همتون ممنونم .... باز هم شرمنده.... شرمنده چیه داداش سرت رو بالا بگیر ... عزیزم همین که همه سعیت رو کردی یعنی عین عین خوده پیروزی ... جلوی اون حریف قرار گرفتن مرد میخواد که تو مردونه ایستادی و مبارزه کردی... این جور مبارزه ها واسه شناخت توانایی ها آدم لازمه ... ما همه مون به داشتن همچین دوستی افتخار می کنیم... مرتضی علی یارت باشه | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 2:01 pm | |
| آره میلاد جان دکتر روانشناسپور راست میگه مهم اینه تلاشتو کردی و پیش خودت و دیگران رو سفیدی بقیش هم مهم نیست ناداوری همیشه هست | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 3:57 pm | |
| میلاد جون دشمنت شرمنده باشه داداش گلم اصلا ناراحت نباش سرو تو بالا بگیر تو هم مدال آوردی مدال جوانمردی آوردن این مدال کار هر کسی نیست من مطمئنم اگه در حقت نامردی نمی کردن حتما قهرمان بودی کاریش نمیشه کرد برات دعا می کنم دوره های بعد حتما قهرمان بشی موفق باشی مجنون دیاب - MILAD نوشته است:
- سلام
شرمندم... به خدا شرمندم... شرمنده این همه مهربونی های شما....( واقعا دوستتون دارم )
تمام تکنیک ها رو بی باک می زد اما رقیبش امتیاز می گرفت ... تا جایی که آخر با نامردی مدال طلا رو ازش گرفتن....
من مقابل یه کمربند مشکی ایستادم در حالی که خودم کمربند زرد دارم ( کمربند چهارم کیوکوشین ) سه بار با پا زدم تو سر حریفم و باید با همون دو تای اولی مبارزه رو می بردم اما با ناداوری هیچ کدوم از سه ضربه من رو قابل قبول ندونستن.... حریفم هم چسبیده بود به من و پشت سر هم مشت و ضربات پا می زد... من هم دستام رو بالا گرفته بودم و اصلا توجهی به ضرباتش نمی کردم...
در کیوکوشین وقتی به یه نفر امتیاز می دن که با زدن ضربه ، حریف احساس ضعف و درد کنه... اما من خیلی ریلکس جلوی ضربه هاش ایستاده بودم.... اما داورها با نامردی رای پایان مسابقه رو به نفع حریف من اعلام کردن.... حالا ما هر چی اعتراض می کنیم ، انگار نه انگار...
باز هم از همتون ممنونم .... باز هم شرمنده.... | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 4:29 pm | |
| خواهش می کنم داداشی وظیفمه تو دوست داداش نویدی همچون خودش برامون عزیزی بارها به خودم میگم بردن مدال اونم ناجوانمردانه چه احساسی دارن آدم باید تلاش کنه و مزد تلاششو ببینه نه از دست رنج دیگری بهره ببره به نظرم اون ادما هیچ وقت بویی از انسانیت نبرده باشن چون مهمترین رکن تو تمامی ورزشها انسانیت و جوانمردیه این صفا ت تو وجود آدما خیلی به ندرت یافت می شه یا اصلا وجود نداره اما قهرمان واقعی کسیه که به این دو رکن پاینبد باشه مثل تو داداش گلم تو هم می تونسی قهرمان بشی اما می خواستی با جوانمردی قهرمان بشی نه با کلک وفریب به نظرم قهرمان واقعی کسیه که همیشه تو تمامی میدونای نبرد اول به یاد خدا باشه و از خدا بترسه و دوم به فکر حیله و کلک نباشه امیدوارم همیشه تو تمامی میدونای نبرد قهرمان باشی مجنون دیاب - MILAD نوشته است:
- magnoon diab نوشته است:
- میلاد جون دشمنت شرمنده باشه
داداش گلم اصلا ناراحت نباش سرو تو بالا بگیر تو هم مدال آوردی مدال جوانمردی آوردن این مدال کار هر کسی نیست من مطمئنم اگه در حقت نامردی نمی کردن حتما قهرمان بودی کاریش نمیشه کرد برات دعا می کنم دوره های بعد حتما قهرمان بشی
موفق باشی مجنون دیاب
- MILAD نوشته است:
- سلام
باز هم از همتون ممنونم .... باز هم شرمنده....
مرسی آبجی جون از اینکه بهم دل گرمی دادی... همین طور از امین جون و آقا میثم...
راستش وقتی داشتم با استادم در مورد رای داور ها صحبت می کردم ، می گفت که هر 4 داور طرف حریفم بودن.. از طرف دیگه براشون افت داشت که کمربند مشکیشون ، از یه کمربند زرد کتک بخوره... نکته جالب این بود که بعد از مسابقه همه تماشاچی ها برای اون کمربند مشکیه اظهار تاسف می کردن... | |
|
| |
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 6:38 pm | |
| عیب نداره... حریف شما با داورایی که نا حقی کردن جواب کاری که کردن و می گیرن... مهم این بود که تلاشتو کردی و سربلند از این مسابقه اومدی بیرون.. ایشالا دفعه ی بعد حتما قهرمان میشی... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 7:19 pm | |
| ایشالا تویه مسابقه های آتی پیروز از میدون بیای بیرون ... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 8:40 pm | |
| محبوبه جون راست می گه میلاد جان تازه فکرش رو بکن که اون آدم نالایق که با کلک و پارتی بازی میره بالا بالاخره به یه حریفی می رسه که یا خیلی قوی تره یا پارتیش کلفت تره اون وقت حالش اساسی میره تو قوطی فدای سرت مواظب خودت باش تا اون کبودی ها که میگی خوب شه هر وقتم دلت خواست یه چند تا از اون فن های مشتیت روی نوید اجرا کن مخلص مش نوید هم هستنننننننننن | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 9:02 pm | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Baram Doa Konid الجمعة فبراير 22, 2008 9:10 pm | |
| دلارام جان ... یکی طلبت ... ========== اشکالی نداره میلاد عزیز ... به قول همه دوستان ، مهم اینه که تو سعی خودت رو کردی ... مگه نکردی ؟ تو که خودت میدونی بهتر بودی ... مگه نمیدونی ؟ تو مسابقه دادی که برتری خودت رو نشون بدی ... مگه ندادی ؟ واسه کبودیهای تنت هم دل نمیسوزونم ... چون اینا باید باشه که کار کشته بشی ... خودم اینقدر تنم از این کبودیها داشته که نگو ... تازه ، پیشنهاد میکنم اون فنون رو روی من امتحان نکنی ... حالا این دلاام جان یه چیزی گفت ... تو به خودت رحم کن ... | |
|
| |
| Baram Doa Konid | |
|