| امضا شناسي | |
|
+10MajidDiab HeLena Yasaman hobbelma7boob's brother الهام ليلا MILAD amin دلارام Arghavan 14 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 8:50 am | |
| کسانی که به طرف عقربه های ساعت امضا مکنند انسان های منطقی هستند ! کسانی که بر خلاف عقربه های ساعت امضا میکنند دیر منطق را قبول می کنند و بیشتر غیر منطقی هستند ! کسانی که از خطوط عمودی استفاده می کنند لجاجت و پافشاری در امور دارند! کسانی که از خطوط افقی استفاده می کنند افرادی منظم هستند ! کسانی که پیچیده امضا می کنن شکاک هستند ! کسانی که در امضای خود اسم و فامیل می نویسند خودشان را در فامیل برتر می دانند ! کسانی که در امضای خود فامیل می نویسند دارای منزلت هستند ! کسانی که اسمشان را می نویسند و روی آن خط می زنند شخصیت خود را نشناخته اند ! کسانی که به حالت دایره و بیضی امضا می کنن کسانی هستند که می خواهند به قله برسند !!! بدون تردید بیان این موضوع از طرف من به این معنی نیست که باهاش موافقم !!!!!! امضای من هم ساعت گرد و هم افقیه و هم فامیلمو می نویسم !!! من امضای پدرم اینقدر پیچیده و سخته که هیچ و قت نتونسم تقلیدش کنم البته بیچاره شکاک نیست ! من هر وقت می خواستم پای مشق شبمو امضا کنم امضای مامانو جعل می کردم !!!!!! | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 11:18 am | |
| ممنون ارغوان جون بر عکس تو من هیچ وقت نتونستم امضای مامانم رو تقلید کنم در عوض همیشه مشقام رو خودم با جعل امضای بابام امضا می کردم امضای من هم خط کج داره هم خط افقی هم یه قسمت از فامیلیم اصلا هم بیضی و دایره نیست شخصیت من چجوریه؟ | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 12:01 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
| |
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 2:12 pm | |
| | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 2:12 pm | |
| ارغوان جون اگه یکی امضاش ضربدر باشه چی ؟ | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 2:33 pm | |
| - MILAD نوشته است:
- ارغوان جون اگه یکی امضاش ضربدر باشه چی ؟
فکر کنم ....... شخصیت محکمی داشته باشه و سخت از عقیدش بر گرده !!!! زیاد جدی نگیر میلاد جان از خودم در کردم. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 7:50 pm | |
| منم گمونم منطقی باشم و در امور لجاجت و پافشاری داشته باشم بعضی وقتا فامیلمم مینویسم ... ماهم در خانواده کلآ متخصص جعل امضای پدر هستیم الته جرات ننموده ایم تاحالا چک بکشیم وگرنه حالی میبردیم اساسی | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 8:03 pm | |
| من از خطهای افقی استفاده میکنم... اسمم رو هم پایینش می نویسم اما روش خط نمی کشم... یعنی من چجور آدمیم؟ ارغوان جان ممنون از مطلبت | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي الجمعة فبراير 22, 2008 8:10 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 11:08 am | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 1:11 pm | |
| حق با شماست آقا امین اگه می دیدمش خیلی گله ازش داشتم .یکی دو تا هم نبود. ازش ناراحتی به دل ندارم ولی یه چیزایی از یاد آدم نمیره. یه مشکل دیگه ای که داشتم نقاشی کردن بود .از دیکته و ریاضی هم بد تر.همیشه نقاشیم افتضاح بود و کلی دعوام می کرد .خب نمی تونستم بکشم !!!! اینقدر دعوام کرد تا دیگه هرجا مداد رنگی می دیدم حالم بد می شد.تا وقتی که وارد دانشگاه شدم.ترم دوم ما یه درس زیست شناسی عملی که سمتی از اون شامل کشیدم تصویر از لام هایی که زیر میکروسکوپ می دیدیم بود .بعد از مدتی دوباره مجبور شدم مداد رنگی دست بگیرم .کارم همیشه از همه قشنگ تر می شد. بعد از اون شروع کردم به نقاشی کردن البته هر وقت دلم می گرفت.خیلی عالی نیست ولی بدم نیست . می دونین توی مدرسه ها خیلی بد با بچه ها برخورد می شد. هر پدر و مادری که می یومد و به معلم کادو می داد بچش مورد توجه مخصوص قرار می گرفت .تازه من یه مدرسه ی نمونه مردمی تو منطقه یک می رفتم ولی خیلی سختی کشیدم !!! | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 2:54 pm | |
| جدا باید خیلی آدم بدی بوده باشه که اینقدر تو روحیت تاثیر منفی داشته البته ارغوان جان شما هم نبایستی زیاد بهش توجه می کردی البته تو اون سن و سال آدم خیلی حساس و تاثیرپذیره اما در هر صورت فکر می کنم باید یه کم بیشتر اعتماد به نفس می داشتی من که معمولا اعتماد به نفس بیش از حد دارم همینه که بعضی مواقع چوبش رو هم می خورم ولی در کل به نظرم اگه یه چیز تو زندگیم داشته باشم همین اعتماد به نفس و غرورمه که خیلی برام با ارزشه فکر می کنم با ارزش ترین چیزیه که دارم به شما هم همین توصیه رو دارم که اینقدر برای خودتون ارزش قائل شین که تحت تاثیر یه همچین افرادی قرار نگیرین آدمایی که چون خودشون چیزی بارشون نیست و توخالی هستند می خوان دیگرانو تحقیر کنن و مانع پیشرفتشون بشن و باید بهشون گفت: بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم!!!!!! | |
|
| |
Arghavan میزبان
| |
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 3:26 pm | |
| خیلی ممنون آقا امین. ای وای چه حیف شد که عکشو ندارما !!!!!!!!!!!! والا می دادم آقا سلمان جرش بده (منظورم عکسه بودا ) !!!!! | |
|
| |
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 3:31 pm | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: امضا شناسي السبت فبراير 23, 2008 3:46 pm | |
| بدجنس چیه ؟ نزنید از این حرفا. شما احتمالا آدم تنوع طلبی هستین !!!!!!!!!!
علی آقا اینارو جدی نگیرید .فقط برای اینه که کمی تفریح کنیم. | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: امضا شناسي الأحد فبراير 24, 2008 8:34 am | |
| ممنون ارغوان جون مطلب جالبي بود. منم امضام اسممه | |
|
| |
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
| عنوان: رد: امضا شناسي الأحد فبراير 24, 2008 8:42 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: امضا شناسي الأحد فبراير 24, 2008 11:58 am | |
| ممنون ارغوان جان ...
اتفاقا دوران مدرسه و این امضا کردن ها برای من دردسر بود.. حالا 8 که خوبه خانومی , من اولین بار که وارد مدرسه ی ابتدایی, تو ایران شدم, تازه یه سال بود ایران اومده بودیم . و زیاد فارسی حرف زدنم خوب نبود, چون بابا و مامان تو لبنان همیشه باهام عربی صحبت می کردن . بعد یه بار کلاس اول دبستان توی درس دیکته 12 - (منفی دوازده گفتم شاید نتونید بخونید ) شدم..!!
خوب آخه کلمه های ایرانی زیادی بلد نبودم .. البته در این مورد برادرم رکورد شکوند و اون منفی 24 شد .!!!
البته معلم کلاس اول دبستان من یکی از بزرگترین شانس های زندگیم بود . چون اگرچه با تمام بچه های کلاس بد بود, و هر کس مشقش رو نمی نوشت با چوب می زد رو دستش , ولیکن من رو خیلی دوست داشت و همیشه بهم کمک می کرد که فارسی رو خوب یاد بگیرم . و به تمام بچه های کلاس هم گفته بود که هر کدومشون هر روز یک کلمه بهم یاد بدن , البته بابا هم خیلی کمکم کرد.
در مورد جعل امضا هم برادرم همیشه امضای مامان رو برای من و خودش جعل می کرد , البته یه بار خیلی ضایع شد چون مامان که فارسی بلد نبود , برای همین معلمه پرسید مامانت که فارسی بلد نیست چه جوری بهت دیکته گفته
به خاطر همین برادرم در عین فداکاری, از اون روز به بعد تمام سعیش رو کرد که امضای بابا رو جعل کنه..
ممنون ارغوان جان واقعا مطلب جالبی بود که من رو به یاد خاطرات بچگی ام انداخت . | |
|
| |
| عنوان: رد: امضا شناسي الثلاثاء فبراير 26, 2008 10:56 am | |
| - HeLena نوشته است:
- ممنون ارغوان جان ...
اتفاقا دوران مدرسه و این امضا کردن ها برای من دردسر بود.. حالا 8 که خوبه خانومی , من اولین بار که وارد مدرسه ی ابتدایی, تو ایران شدم, تازه یه سال بود ایران اومده بودیم . و زیاد فارسی حرف زدنم خوب نبود, چون بابا و مامان تو لبنان همیشه باهام عربی صحبت می کردن . بعد یه بار کلاس اول دبستان توی درس دیکته 12 - (منفی دوازده گفتم شاید نتونید بخونید ) شدم..!!
خوب آخه کلمه های ایرانی زیادی بلد نبودم .. البته در این مورد برادرم رکورد شکوند و اون منفی 24 شد .!!!
البته معلم کلاس اول دبستان من یکی از بزرگترین شانس های زندگیم بود . چون اگرچه با تمام بچه های کلاس بد بود, و هر کس مشقش رو نمی نوشت با چوب می زد رو دستش , ولیکن من رو خیلی دوست داشت و همیشه بهم کمک می کرد که فارسی رو خوب یاد بگیرم . و به تمام بچه های کلاس هم گفته بود که هر کدومشون هر روز یک کلمه بهم یاد بدن , البته بابا هم خیلی کمکم کرد.
در مورد جعل امضا هم برادرم همیشه امضای مامان رو برای من و خودش جعل می کرد , البته یه بار خیلی ضایع شد چون مامان که فارسی بلد نبود , برای همین معلمه پرسید مامانت که فارسی بلد نیست چه جوری بهت دیکته گفته
به خاطر همین برادرم در عین فداکاری, از اون روز به بعد تمام سعیش رو کرد که امضای بابا رو جعل کنه..
ممنون ارغوان جان واقعا مطلب جالبی بود که من رو به یاد خاطرات بچگی ام انداخت . می بینم که همه تو کار جعل سابقه داریم هلنا جان دیدی داداشا چقدر فداکارند | |
|
| |
| امضا شناسي | |
|