بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم!
+2
بهاره
hobbelma7boob's brother
6 مشترك
نويسنده
پيام
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
عنوان: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! السبت فبراير 23, 2008 3:56 pm
بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم!
اول ميري شهرستان تالش تو استان گيلان ... بعدش ميري اسالم و جاده ي اسالم خلخال رو ميگيري و ميري ... يه جاده ي كوهستاني تو مايه هاي عباس آباد كلار دشت
البته بعضي وقتا هم فقط مه داره و هيچي ديده نميشه
حدود 20 كيلومتر كه رفتي ميرسي به يه جاده ي فرعي كه اولش تابلو زده نهالستان پيرسون ... برو اون تو
يه نيم ساعتي كه رفتي ديگه بايد ماشين رو بزار ي يه كنار و بر ي تو جنگل ( تنهايي يه نموره ترسناكه )
بعدش ميري بالا و بالا و بالا تا اينكه جنگل تموم بشه و برسي به مراتع
بازم ادامه بد ه و بر و بالا و بالا و بالا تا اينكه بري تو ابرا و ديگه هيچي ديده نشه
همينجوري ادامه بد ه و بر و و برو و برو و برو تا اينكه برسي اون بالا و بهو با خودت بگي اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ
و بلكه هم مااااااااااااااااااا
و بعد يه نفس عميق ميكشي و همه چي زيبا ميشه و عشق به زندگي و ...
حتما بریداااااااااا خیلی قشنگه. حداقل یه بار برید و یه نفس عمیق بکشید و چند دقیقه ای رو به دور از زندگی ماشینی و دود و دم ماشین ها باشید واقعا این زندگی ماشینی باعث شده که از همه چی فاصله بگیریم ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امیدوارم از این تصاویر خوشتون اومده باشه
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
عنوان: رد: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! السبت فبراير 23, 2008 4:11 pm
S T O P
سفر خوش .. از مسافرین محترم تقاضا می شود از خیال خود بیرون بیایند..
ممنون داداش عباس آقا .. عکسهای جالبی بود .. اما حیف که دست و پا بسته این زندگی ماشینی شدیم..
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! الأحد فبراير 24, 2008 8:51 am
عنوان: رد: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! الأحد فبراير 24, 2008 11:47 am
ممنون علی جان .
البته من باید اعتراف کنم که اینقدر اینجا طبیعت دیدم , که دلم برای دود و دم یه ذره شده ..!
ولیکن حتی در مورد طبیعت نیز تفاوت زیادی بین طبیعت ایران و اینجا وجود داره , احساس می کنم که در طبیعت ایران, در بوی نان تنور, در سادگی روستاها در صدای وزش باد و حرکت برگ های درختان نیز یکجور آشنایی به چشم می خوره..
علی جان اگه اجازه بدید , چون این تاپیک مربوط به ایران هست , اون رو به قسمت تاریخ منتقل کنم.
عنوان: رد: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! الأحد فبراير 24, 2008 11:55 am
HeLena نوشته است:
ممنون علی جان .
البته من باید اعتراف کنم که اینقدر اینجا طبیعت دیدم , که دلم برای دود و دم یه ذره شده ..!
ولیکن حتی در مورد طبیعت نیز تفاوت زیادی بین طبیعت ایران و اینجا وجود داره , احساس می کنم که در طبیعت ایران, در بوی نان تنور, در سادگی روستاها در صدای وزش باد و حرکت برگ های درختان نیز یکجور آشنایی به چشم می خوره..
علی جان اگه اجازه بدید , چون این تاپیک مربوط به ایران هست , اون رو به قسمت تاریخ منتقل کنم.
این فروم مال خود شماست و من نمی تونم هیچ دخالتی در کار شما کنم. شما می تونید این مطلب رو هرجا که دوست دارید منتقل کنید. موفق باشید
عنوان: رد: بابا ايران ما قشنگترين جاهاي دنيا رو داره ... ما خبر نداريم! الأحد فبراير 24, 2008 11:57 am