| يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! | |
|
+9h@sti S H I R I N MILAD Assal ليلا دلارام MajidDiab yasamiin hobbelma7boob's brother 13 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
hobbelma7boob's brother میزبان
تعداد پستها : 288 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2008-01-22
| عنوان: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 10:52 am | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 2:38 pm | |
| سوالاي مشكوك مي پرسي؟ خوب اگه مي گفتي براي چي فكر كنم بهتر بتونيم كمك كنيم اينجه همه دانشگاه ميرن فكر كنم... ولي خوب من سراسري (غير انتفاعي)ميرم.گرمسار | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:03 pm | |
| من فارق التحصیل آزاد واحد تهران جنوبم گروه ما یعنی مهندسی شیمی از نظر علمی گروه خوبی بود یعنی دو تا استاد بزرگ داریم که مال دانشگاه شریف هستند که یکیشون استاد تمام هست یه استاد دیگه داریم مال دانشگاه پلی تکنیک هست و یه استاد کله گنده دیگه که تو موسسه پارسه درس میده و از اون استاد باحالهای روزگاره اما زمان ما که بودیم از لحاظ امکانات زیاد تعریفی نداشت ولی الان ترم به ترم داره بهتر میشه کلا تهران جنوب یکی از بهترین و دانشکده مهندسیش می تونم بگم اولین یا حداقل دومین واحد آزاده ( از لحاظ علمی ) ولی کلا امتحانهای فوق العاده سختی از ما میگیرند و اصلا نمیشه توش کشکی کشکی نمره گرفت بر خلاف اسمش که بعضی ها فکر میکند هتله | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:10 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:16 pm | |
| آره دیگه عمو من تایستون فارق التحصیل شدم یعنی فارق التحصیل نصفکی فقط کارآموزیم مونده بود که اونم انجام دادم و لی خب کلک رشتی زدم و گزارش رو ندادم تا فارق التحصیل نشم و نشم سرباز ایران زمین واسه این گذاشتم واسه بعد از کنکور فوق همین چند روز پیش گزارش رو دادم به استادم یه نمره 19.75 گرفتم و شدم فارق اللیسانس رسمی شیرنی هم بمونه با جواب کنکور ارشد چون زیاد امیدی نیست میگم | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 3:21 pm | |
| نه عزیز تهران جنوب اون یه دانشگاه دیگه است | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 4:20 pm | |
| منم هم دانشگاهی مجیدم توی دانشگاهمون هم استاد فوق العاده خوب داریم هم استاد فوق العاده افتضاح ولی از خیلی از دانشگاهای دولتی کیفیت آموزشی بالاتره امتحاناش هم که همونطور که مجید جان گفت اصلا شوخی بردار نیست یعنی به راحتی که هیچ، به سختی هم نمی شه نمره گرفت من مهندسی صنایع با گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم می خونم | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 4:25 pm | |
| اینکه پرسیدی "کجا میشه" اگه منظورت از لحاظ مکانیه، اتوبان شهید محلاتی، خیابون آهنگ | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 4:29 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- اینکه پرسیدی "کجا میشه" اگه منظورت از لحاظ مکانیه، اتوبان شهید محلاتی، خیابون آهنگ
بله بله منظورم از اینکه کجا میشه همون از نظر مکانی بود دست شما درد نکنه که به سوالم کامل جواب دادید موفق باشید | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 7:24 pm | |
| منم مثلآ درس خوندم مهندسی نرم افزار کامپیوتر .... ولی خوب کلآ از زشته ی تحصیلیم خوشم نیومد ... واسه همین دنبالشو نگرفتم .. من استادای خوب و بد زیاد داشتم ...ولی خوب چون مدیر گروهمون ضدحال بود کلآ برام وحشتناک بود درس خوندن تو دانشگاه حالا بیشتر راغبم که برم فنی همه چیو یاد بگیرم ... | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 7:33 pm | |
| من مترجمی زبان انگلیسی می خونم... قزوین... سراسری (غیرانتفاعی) دانشگاه ما بزرگترین غیر انتفاعی ایران.. قراره از ترم بعدم ایشالا بشه دانشگاه و اسم غیرانتفاعی رو از روش بردارن... استادامونم خدارو شکر خوبن...البته خب بدم هست بینشون...ولی اکثرا خوبن... از نظر علمی ام...خب مثل اینکه قراره پدرمونو تو این ترم دربیارن.. خود شما چی علی آقا؟؟ | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! السبت مارس 01, 2008 10:20 pm | |
| علی جون من هم دانشجو هستم... دانشجوی سوم دبیرستان ، رشته ریاضی فیزیک ..... دانشگاه بین کهکشانی ( بین المللی ) جاویدان.... | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 5:22 am | |
| | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 6:48 am | |
| من هم دانشگاه هنر تبریز(سراسری)درس میخونم که قبلا قسمتی از دانشگاه صنعتی سهند بود و 10 سالی هست که مستقل شده سال اخر مهندسی معماری(و البته ترجیح میدادم که " مهندسی" رو ازش حذف میکردن!) سطح علمی دانشگاه خیلی خوبه و بیشتر اساتیدمون واقعا خوبن. تقریبا بیشتر اساتیدمون از علم و صنعت و بهشتی میان ولی یکی دو ساله که بورسیه های دانشگاهمون برگشتن و بعضی از درسای تخصصی رو با اساتید هیئت علمی تبریز میگذرونیم البته این مسئله سالهای اول کمتر بود! نمیدونم چرا هیچوقت اینو نمیفهمن که دانشجو باید دو ترم اول قوی بشه نه وقتی میره سال 2 یا 3 چند تا از طراحان سوالهای کنکور ارشد رو میتونین اینجا پیدا کنین ولی متاسفانه خیرشون به ما نمیرسه!! درمورد امتحانا هم که نگووووووووو! حضور و غیابها به شدت کنترل میشه و اگه از 3/16 بیشتر بشه .... اخه تعدادمون کمه و اساتید حتی اگه حضور و غیاب هم نکنن میفهمن کی هست و کی نیست! متاسفانه!! | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 11:41 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 12:39 pm | |
| - نقل قول :
- حضور و غیابها به شدت کنترل میشه و اگه از 3/16 بیشتر بشه ....
اخه تعدادمون کمه و اساتید حتی اگه حضور و غیاب هم نکنن میفهمن کی هست و کی نیست! متاسفانه!! این داستان واقعی است ما ترمهای آخر که بودیم دانشگاهمون یکم با هتل داشت رقابت می کرد تقریبا فکر کنم در حال گرفتن ستاره پنجم بودیم که یه دعوا بین شرکت نفت و دانشگاه ما این وسط وضعیت رو ترکوند شرکت نفت که وضع چهار ستاره ما رو می دونست تو جدیدترین اگهی استخدامیش در اون زمان شرایط ویژه ای واسه ازادی ها در نظر گرفت یه تبعیض نژادی محض !!! آقای جاسبی هم که دید اینجوریه به شرکت نفت گفت بیشین بینیم !!! رئیس جمهور نتونست با ما در بیوفته زیادی حرف بزنید می دم نوچه هام چاهاتون رو آتیش بزنن ها و اینطوری شد که دعوا به دیوان عدالت کشور رسید و اونجا هم معلومه رای به نفع کی صادر شد خوب به نفع ما آخه استخدام بی تبعیض حق مسلم ما بود و ما حتی اون زمان پروتکل الحاقی هم نمی پذیرفتیم و کار به جای رسید گفتیم اصلا از ان پی تی هم خارج می شیمااا خلاصه دانشگاه ما هم از ترم بعد که ترم آخر ما بود خفن ناک شد و ناگهان خلع ستاره شد و از صنف هتلداران کمی بیرون اومد اولین تیر این ترکش هم خورد به من بیچاره چون یه جلسه ازمایشگاه عملیات واحد رو غیبت کردم جلسه دوم که رفتم استاد با کمال خونسردی گفت حذف اونجا بود که من بدو آهو بدو من بدو استاد بدو تا آخر سر راضی شد اگه تونستم برج تقطیری که در حال کار بود توضیح بدم سر کلاس بمونم منم هول شده بودم به طرز رقت آمیزی رفتم پای دستگاه شروع کردم توضیح دادن استاد این ریبویلر هستش و با گفتن این جمله حرارت عجیبی رو دستم حس کردم آخ سوختم آخه دستم رو گذاشته بودم رو یه ریبویلر واقعی بهتر بگم دستم رو گذاشته بودم رو چیزی که مثل یه بخاری بود که تا آخرین درجه روشنش کرده باشی سرمو کردم بالا دیدم همه دارند زیر زیرکی میخندن و استاد هم لبخند به لب منتظره تا ادامه اش رو توضیح بدم منم دیدم اینجوریه با دست جزغاله شده خودم رو از تک و تا ننداختم و خونسردیمو حفظ کردم و باقیش رو توضیح دادم عاقبت هم از این درس نمره 17.5 گرفتم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 3:09 pm | |
| من دانشگاه یزد زبان خوندم ادبیات انگلیسی پوستم کنده شد ولی خیلی دوستش داشتم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 4:02 pm | |
| پس آفرین به خودم من پشت کنکوریم بعد از سه سال تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم شاید یه مدت خوندم بعد قید درس خوندن رو زدم زیاد اهل درسو مشق نبودم اما همیشه جز شاگردای زرنگ بودم درس می خوندم اونم موقع امتحانات | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الأحد مارس 02, 2008 8:59 pm | |
| خب خب خب ... داش مجید ... اینو جزو سوتی های شما ، در ذهنم هک میکنم ... ============= من ... یعنی نوید ... من هم آزاد درس میخونم ... به قول برو بچز که ... آزاد به دنیا اومدیم ، آزاد زندگی میکنیم و آزاد هم میمیریم ... رشته من هم مثل علی جان ، مهندسی کامپیوتر هست ... و البته ، گرایش نرم افزار ... دانشگاه : دانشکده فنی مهندسی و علم پایه واحد ساری ... مکان : ساری - میدان خزر - 8 کیلومتری جاده دریا ... به اینجا که رسیدین ، یه محوطه گنده رو میبینین که با یه سردری گنده ، اسم دانشگاه روش نوشته ... جدید التاسیس هست ... مکانش خیلی بزرگه ... فکر کنم بزرگترین دانشگاه استان مازندران قراره بشه ... البته ، هنوز در حال تکمیله ... ولی به سرعت پیشرفت کاری داره ... همه رشته ها رو هم قراره بیارن ... همه رشته های تربیت بدنی ، فنی مهندسی ، پزشکی ، علوم انسانی و ... اساتید هم که ... فقط بلدن پوست بکنن ... ولی خوبه ... استادهای خوبی داریم ... منتها من از دست دوتاشون خیلی کفری شدم ... اعصابم رو به هم ریختن ... که خدا رو شکر ... از شر یکیشون فعلا خلاص شدیم ... اما بقیه اساتید ، خوب کار میکنن تقریبا ... ================ من کلا از تهران جنوب خیلی خوشم میومد ... کاش انتخابش میکرم ها ... | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الإثنين مارس 03, 2008 5:44 am | |
| خوب منم که لیسانس عمران دارم پس دیگه دانشجو نیستم خوب انشالا فوق لیسانسو قبول شم دوباره دانشجو میشم من چقدر باهوشم | |
|
| |
| عنوان: رد: يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! الإثنين مارس 03, 2008 5:47 am | |
| | |
|
| |
| يک سوال از شما داشتم!!!!!!!!!!!!! | |
|