| حمايت از سنتوري | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 7:58 am | |
| پول بليت سنتوري را به اين حساب واريز كنيد
شماره حساب : 0116407795 (بانك تجارت شعبه چهارراه پارك كد032 ) به نام فرامرز فرازمند و داریوش مهرجویی
حمايت مردمي از سنتوري پرويز براتي فاجعه قاچاق «سنتوري» آخرين ساخته داريوش مهرجويي همچنان نقل محافل است و واكنش تند سينماگران را در پي دارد. روز گذشته ايدهاي در گروه «ادب و هنر» اعتماد ملي شكل گرفت مبني بر اينكه هركس طي روزهاي اخير سيدي يا DVD «سنتوري» را به شكل غيرقانوني خريداري كرده، مبلغي به حساب تهيهكننده اين فيلم واريز كند. يادمان هست كه كارگردان اين فيلم و موكلش اعلام كرده بودند خريدن اين سيدي شرعا حرام است. همچنين طي ماههاي گذشته بسياري از سينماگران، فعالان و مسوولان فرهنگي اين كار را تقبيح كرده و آن را بهمثابه نوعي «سرقت» دانسته بودند. از اين رو خريداران سيدي «سنتوري» كه به واسطه همين سيدي اين فيلم را ديدهاند براي آنكه در «سرقت» و «قاچاق» سهيم نباشند ميتوانند بهاي بليت آن را به شماره حساب مشترك تهيهكننده و كارگردان فيلم واريز كنند. اين ايده روز گذشته ابتدا با داريوش مهرجويي (كارگردان «سنتوري») و در ادامه با فرامرز فرازمند (تهيهكننده آن) در ميان گذاشته شد. مهرجويي و فرازمند، هم از اين ايده استقبال كردند و هم نگران بودند. استقبال آنها از اين جهت بود كه معتقد بودند اين حركت باعث وحدت سينماگران ميشود، اما نگرانيشان از آن بابت بود كه ميگفتند مبادا طرح اين ايده به معناي «محتاج بودن» آنها تلقي شود. نهايتا هر دو ضمن موافقت با اين ايده، اعلام كردند كه عوايد احتمالي آن صرف امور خيريه خواهد شد. مهرجويي در اين باره به اعتماد ملي گفت: «من شخصا با اين ايده موافقم. ژست قشنگي است و يك نوع وحدت و همدلي را ميرساند. ما ميتوانيم شماره حسابمان را اعلام كنيم، ولي اميدوارم مردم عزيز در جريان باشند كه ما محتاج نيستيم و هرچه به حسابمان واريز شود، صرف امور خيريه ميشود.» فرازمند هم كه قاچاق سيدي «سنتوري» را «ضربه به سينماي ايران» ميدانست، گفت: «اينجا مساله پول در ميان نيست. ما بايد به ضربه روحي فكر كنيم كه به مهرجويي و بقيه عوامل فيلم وارد شده است. بحث من اين است كه ميگويم اگر قرار بود سنتوري اكران نشود، چرا پروانه ساخت داديد؟!» او همچنين درباره ايده گروه «ادب و هنر» اعتماد ملي اضافه كرد: «من قبلا هم گفته بودم كه اگر «سنتوري» فروش داشت 50 درصد آن را صرف امور خيريه ميكنم. حتي ميتوان صرف كمك به زحمتكشان و فعالان عرصه سينما كرد كه نيازمند ياري هستند. به هر حال شخصا با اين ايده موافقم و اعلام ميكنم كه عوايد احتمالي اين طرح را صرف امور خيريه ميكنيم.» فرازمند در ادامه به درخواست خبرنگار اعتماد ملي، حساب مشترك خود و مهرجويي را اعلام كرد. اين حساب مشترك به نام «داريوش مهرجويي و فرامرز فرازمند» و از اين قرار است: 0116407795 (بانك تجارت شعبه چهارراه پارك كد 032). همانطور كه كارگردان «سنتوري» گفته، اين طرح ميتواند قبل از هر چيز به همدلي و وفاق در سينما خصوصا سينماي فرهنگي و مستقل بينجامد؛ شايد مبلغ 1000 يا 1500 تومان بهاي يك بليت كه از سوي خريداران اين سيدي يا بينندگان آن به حساب تهيهكننده و كارگردان آن واريز ميشود، مبلغ چنداني نباشد و همگان، حتي آنهايي كه اين سيدي را نخريدهاند، مايل به همراهي با اين طرح باشند، اما بايد بدانيم كه عوايد اين حركت بيش از هر چيز به ثبات سينماي مستقل كمك كرده و ضربهاي كه به اين سينما خورده را جبران ميكند. تاكيد ميشود همانطور كه كارگردان و تهيهكننده «سنتوري» متذكر شدهاند اين حركت براي كمك مالي به آنها نيست؛ بلكه هدف از آن، يادآوري پديده زشت «قاچاق» است.
منتشر شده درروزنامه اعتماد ملی | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:04 am | |
| من که هنوز فیلم رو ندیدم ولی حتما پولش رو میریزم به حساب | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:26 am | |
| ولی ننوشته بود چقدر باید بریزیم آقا ما که شنبه دیدیم باید نصف قیمت حساب کنیم | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:42 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- ولی ننوشته بود چقدر باید بریزیم
آقا ما که شنبه دیدیم باید نصف قیمت حساب کنیم من خونده بودم 1500 تومن | |
|
| |
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:44 am | |
| من 200 بار دیدم اینجوری که ورشکست می شم | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:57 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- من 200 بار دیدم اینجوری که ورشکست می شم
حالا یکیش رو حساب کنین 199 تای دیگه ش پیشکش! من از طرف مهرجویی میبخشم | |
|
| |
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الإثنين مارس 03, 2008 11:59 am | |
| چشم اون یکی رو هم ببخش دیگه ولی به نظر من کار واقعا عالی بود نامردیه اگه کسی ببینه و نریزه من امروز عصر فهمیدم فردا خواهرم میره می ریزه | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الأربعاء أبريل 09, 2008 7:35 am | |
| من معمولا خيلي كم تحت تاثير فيلمي قرار ميگيرم ولي واقعا سر فيلم سنتوري خيلي ناراحت شدم...
مخصوصا با بازي قشنگه بهرام رادان....
حالا كه خوب فكر ميكنم ميفهمم كه چرا به اين فيلم مجوز ندادن..
آخه اگه مجوز ميگرفت اون وقت ما با چه رويي ميخواستيم جشن انرژي اتمي بگيريم واسه خودمون؟ | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| |
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الجمعة أبريل 11, 2008 2:32 pm | |
| به نظر من به يه بار ديدنش مي ارزه.... من كه خيلي تحت تاثير قرار گرفتم.... نمي دونم چرا آخه آدم احساساتي نيستم.... ميدونـــــــــــــــــــــــــــــــين تو روحيم اثر سوء گذاشت اوووووووووووووه yes ولي مكالمه هاشون خيلي باحال بود.... براي بچه ها بد آموزي داشت | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري الجمعة أبريل 11, 2008 4:23 pm | |
| | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: حمايت از سنتوري السبت أبريل 12, 2008 5:19 am | |
| میخوام اول پول رو بریزم به حساب، بعد فیلم رو ببینم! چند وقته که فیلم توی خونه ست و عذاب وجدان اجازه نمیده که ببینمش! | |
|
| |
| حمايت از سنتوري | |
|