| Lotfan Javgir Nashavid !!! | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
moein رهگذر
تعداد پستها : 24 Age : 37 Registration date : 2007-12-12
| عنوان: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 3:24 pm | |
| دوستانی که میخوان وجهی به حساب مذکور واریز کنند احتمالا تا بحال فیلم خارجی در تلویزیون ندیدن!! کتابی که نویسندش خارجی بوده نخوندن/ سی دی رایت شده استفاده نکردن/پخش زنده مسابقات ورزشی رو نگاه نمیکنن/ واسه نرم افزارای پی سی شون حق کپی رایت پرداخت میکنن!! و .... در غیر اینصورت لطفا ابتدا حقوق صاحبان اونها رو پر داخت کنن بعد ادای با شخصیتا رو درارن!!!! | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 3:58 pm | |
| - moein نوشته است:
- دوستانی که میخوان وجهی به حساب مذکور واریز کنند احتمالا تا بحال فیلم خارجی در تلویزیون ندیدن!!
کتابی که نویسندش خارجی بوده نخوندن/ سی دی رایت شده استفاده نکردن/پخش زنده مسابقات ورزشی رو نگاه نمیکنن/ واسه نرم افزارای پی سی شون حق کپی رایت پرداخت میکنن!! و .... در غیر اینصورت لطفا ابتدا حقوق صاحبان اونها رو پر داخت کنن بعد ادای با شخصیتا رو درارن!!!! دوست عزیز اگه من یا هر کدوم از بچه ها پول رو به این حساب بریزیم، نه کسی متوجه میشه نه قراره برامون تقدیرنامه بفرستن. یه مسئله شخصیه و با وجدان ادم سرو کار داره وقتی که صاحب فیلم، از شما حق پخش فیلمش رو خواسته، موظفی که این کار رو بکنی ضمنا من اگر نرم افزار و فیلم و... در دسترسم باشه که بتونم بخرم، همین کار رو میکنم همینجوری که تا حالا حتی یک فایل صوتی یا تصویری از موسیقیهایی که دارن در ایران فروش میرن رو دانلود نکردم یا فیلم ایرانی از گوشه خیابون نخریدم صاحب اثر حق داره و حقش رو باید تا جایی که میتونیم ادا کنیم اینکه ایران عضو قانون کپی رایت نیست، تقصیر من مصرف کننده نیست حالا شما فرض کنین که همه جو گیر شدن! مگه بده؟ حق مهرجویی که یه فیلمساز عالیه بهش بر میگرده و خوشحالم که من بیننده میتونم سهمی داشته باشم شم اگه دوست ندارین، کسی مجبورتون نکرده. ببینید و لذت ببرید | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 4:07 pm | |
| اینکه صدا و سیما فیلمهاش رو از پشت شهرداری میخره و فوتبالها رو از الجزیره ضبط میکنه مسئولیتش با خودشه چون میتونه بخره و نمیخره همونجوری که من اگه بتونم پول وسیله ای که استفاده میکنم رو بدم ، و اینکار رو نکنم ، مسئولیتش با منه ضمنا، فرهنگسازی بالاخره از یک جا باید شروع بشه امیدوارم حداقل درصد کمی از هزینه های فیلم، اینجوری برگرده | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 4:11 pm | |
| منظورتون رو از ادای با شخصیتها رو در نیارید نمی فهمم اما مطمئن باشید تمام این مبالغی که شما میگید از حساب های مسدود شده ایران در امریکا کسر خواهد شد و اگر زمانی قرار شد این مبالغ به این برگرده با کسر این مبالغ هنگفت بر خواهد گشت در ثانی فکر نکنم کسی هم از این کپی برداری طرفداری کرد من هم نظر شیرین جان رو تائید میکنم خودم تا حالا نزدیک 200 دلار فقط کتاب ارجینال خردیم در حالیکه فایلهای الکترونیکیش موجوده در ضمن تاجایی که اطلاع دارم اکثر فیلمها خریداری شده پخش مستقیم اکثر بازی ها هم خریداری شده | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 4:21 pm | |
| ببین آقا معین قضیه سی دی های خارجی و.. با این کاملا متفاوته من فکر میکنم خارجیا به قدر کافی به ما بدهکارن که نیاز نباشه شما سنگشون به سینه بزنی اینقدر در حال حاضر و در طول تاریخ حق ملت ما رو خوردن که حسابش از دستمون در رفته من یکی اگه یه نرم افزار یا فیلم خارجی رو بدون حق کپی رایت استفاده کنم یه ذره وجدانم ناراحت نمی شه ببخشیدا اگه پیش گرگ بره باشی احمقی اما در مورد محصولات داخلی قضیه کاملا فرق میکنه و کاملا حق کپی رایتو رعایت می کنم این فیلم رو هنوز ندیدم ولی اگه ببینم حتما واریز می کنم پولشو اینجا هم کسی نیاز نداره ادا در بیاره بچه های اینجاهمه با شخصیت هستن ما خیلی وقته همو می شناسیم و نیازی نداریم واسه هم کلاس بزاریم به نظرم بهتره یه کم تو حرف زدن مراعات بیشتری بکنین همیشه این جمله رو با خودم میگم: بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم!!!! | |
|
| |
moein رهگذر
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 4:41 pm | |
| اصلا خارجیا به کنار!دیوار حاشا هم بلند ماشا ا..!! اون روزا که اهنگای چاووشی رو با لذت گوش میدادین فکر میکردین که با این کار باعث شدین صداش از فیلم سنتوری حذف بشه ؟ غرامت اونو چه جوری میدین؟ دیگه نگین سی دی اونم خریدین!! من اگه این حرفا رو میزنم دلم بحال خودم و خودت میسوزه مگه وطن یعنی چی ؟ غیر از من و توئه؟؟ محسن چاووشی یک نمونه از صد هزار ه(با صراحت نصف بار جذابیت فیلم رو بدوش کشید) ولی از این پولا یه قرونم تو جیبش نمیره | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 4:50 pm | |
| من واقعا نمی فهمم قصد شما از این حرفها چیه شما لابد خودتون با لذت گوش میدادید این توهم براتون ایجاد شده که همه مثل شما اند من که برای اولین بار صداش رو فیلم شنیدم اینم که به کسی مجوز نمی دن مسئولش من نیستم بابام که رئیس ارشاد نیست در آخر هم هیچ کس از کارایی که به زعم شما ناشایسته دفاع نکرده که شما با این تاپیک نظر بچه ها رو به مسخره میگیرید | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الثلاثاء مارس 04, 2008 5:05 pm | |
| حتما باورتون نمیشه اگه بگم از صدای چاوشی خوشم نمی یاد که بخوام بیام آهنگاشو بگیرم تازه لذت هم ببرم!!!!! اصولا از این خواننده های جدید زیاد خوشم نمی یاد من معمولا خواننده های پیش از انقلاب گوش میدم تو خواننده های جدید یه رضا یزدانی رو دوست دارم که اونم 2 تا آلبوم داره هردوشو هم اصلشو خریدم به قول مجید علایق خودتونو به حساب ما نزارین من تعجب می کنم شما موضعتون عجیبه شما که دم از وطن و حق مردم می زنین باید از این حرکت حمایت کنین که فرهنگ سازی شه نه در مقابلش موضع بگیرین!!!
اين مطلب آخرين بار توسط amin در الأربعاء مارس 05, 2008 8:39 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الأربعاء مارس 05, 2008 4:29 pm | |
| - moein نوشته است:
- اصلا خارجیا به کنار!دیوار حاشا هم بلند ماشا ا..!! اون روزا که اهنگای چاووشی رو با لذت گوش میدادین فکر میکردین که با این کار باعث شدین صداش از فیلم سنتوری حذف بشه ؟ غرامت اونو چه جوری میدین؟ دیگه نگین سی دی اونم خریدین!!
من اگه این حرفا رو میزنم دلم بحال خودم و خودت میسوزه مگه وطن یعنی چی ؟ غیر از من و توئه؟؟ محسن چاووشی یک نمونه از صد هزار ه(با صراحت نصف بار جذابیت فیلم رو بدوش کشید) ولی از این پولا یه قرونم تو جیبش نمیره فکر کنم اشتباه گرفتین! من تا حالا اهنگهای چاووشی رو گوش ندادم! و مسئولیت این شبکه های زیر زمینی یا رو زمینی!! که البومها رو پخش میکنن هم با من نیست! ضمنا تا جایی که میدونم چاووشی برای این فیلم قراردادش رو بسته و دستمزدش رو گرفته و توقیف شدن فیلم هم فقط به چاووشی مربوط نمیشه. اگه اینجوری بود، بعد از حذف صدای اون مجوز میگرفت متاسفانه اصلاحیه هایی که به فیلم زدن بیشتر از این حرفا بوده من نمیگم همه فیلمها رو اورجینال خریدم. مثلا فیلمهایی مثل فیلمهای کیارستمی که در ایران اکران نمیشن رو خریدم.چون کار دیگه ای نمیتونم بکنم! ولی من شخصا هیچوقت لذت فیلم دیدن در سینما( حتی سینما های مسخره و بی امکانات ) رو به دیدن دی وی دی ترجیح میدم قبلا هم گفتم، شما اگه نمیخواین پولش رو ندین! کسی هم نمیاد بهتون حرفی بزنه ولی لطفا به من و امثال من ایراد نگیرین ممنون | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الأربعاء مارس 05, 2008 8:31 pm | |
| چی شده ؟ !!! دعوا سر چیه ؟ اولش سر چی بوده ؟ !!! گیج میشوییییییییم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الخميس مارس 06, 2008 5:14 am | |
| دعوایی نیست نوید جان داریم گفتگوی تمدنها میکنیم موضوع سر اینه که من یه شماره حساب معرفی کردم و گفتم هر کی دوست داره پول سنتوری رو به این حساب بریزه و متهم شدیم به ادا در اوردن الان داریم رفع اتهام میکنیم | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الخميس مارس 06, 2008 9:15 pm | |
| آها که اینطور ... من هم یه شماره حساب میدم ... شماره حساب 3434 بانک ملی ایران شعبه اسکان ... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الخميس مارس 06, 2008 9:20 pm | |
| اینم یه شماره حساب دیگه 000000000000003333333355555555566666666666666 بانک عربی رایان شعبه سینما و تلویزیون به نام الهام نیمه شب بیدار زاده | |
|
| |
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الجمعة مارس 07, 2008 3:41 am | |
| | |
|
| |
moein رهگذر
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الجمعة مارس 07, 2008 5:17 pm | |
| بچه ها ازتون دعوت میکنم نظرتون رو جدی بنویسین تا هممون به یه نتیجه کلی برسیم!! | |
|
| |
| عنوان: رد: Lotfan Javgir Nashavid !!! الجمعة مارس 07, 2008 5:22 pm | |
| - moein نوشته است:
- بچه ها ازتون دعوت میکنم نظرتون رو جدی بنویسین تا هممون به یه نتیجه کلی برسیم!!
خوب دوست عزیز ما هم جدی نوشتیم دیگه کلا نمی تونی تو این فروم تاپیکی رو پیدا کنی که رد پایی از شوخی و صمیمیت توش نباشه امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره | |
|
| |
| Lotfan Javgir Nashavid !!! | |
|