| ترجمه و متن آلبوم بيحن | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 11:04 am | |
| خب بیحن را که رامتین گذاشته بود و مشتاق کتیر را که من قبلا براتون گذاشته بودم این ترجمه ها رو از متن انگلیسی براتون برمیگردونم ایراد ترجمه من رو ببخشید بعضی بخشاش فکر میکنم ایراد داره از هلنا مخوام در رفعش کمکم کنه. چون متن انگلیسی اون یه کم با اون چیزی که من از متن عربی میفهمم فرق داره شاید هم ایراد از عربی منه. انطفی المشوار وانطفى المشوار ليلي صار نهار وعدك إلي اكبر كذبة واحترقت بنار reen]راه به پایان رسیدشب من روز شد،وعده تو بهمن یک دروغ بزرگ بود و من در اتشش سوختم كيف كنت تقلي بحبك؟؟؟ كيف كنت تغار؟؟؟ چطور میگفتی دوستت دارم ؟و چطور حسادت میکردی؟ وياما كانو قلبي وقلبك يتحاكو اسرار و قلبهای ما رای چه مدت طولانی ای رازشان را به یکدیگر میگفتند ولما ارجع اسمع همسك ونودي اخبار و وقتی برمیگردیمم ومیگو ییم خدا حافظ برای هم خبر میاوردیم هلأ بدك تبعد عني ؟؟ روح يا غدار روح يا غدار حالا میخوای از من دور بشی؟برو ای مکار(خائن) رحت وبعرف ما رح ترجع لأنك اناني رفتی ومیدونم که بر نمیگردی چون تو خودخواهی عيني مش رح تبكي وتدمع فل وانت الجاني چشمانم اشک نمیریزند و گریه نمیکنند برو تو ای جانی كيف كنت تقلي بحبك؟؟؟ كيف كنت تغار؟؟؟ چطور میگفتی دوستت دارم ؟و چطور حسادت میکردی؟ شو كنت ليالي اسهر لحالي قلقان ومحتار چه شبهایی که من تنها بیدار بودم سرگردان و حیران بودم رحت بعيد بُعدك أكيد وانتسى اللي صار تو از من دور شدی و من اطمینان دارم که رفتی و هرچه اتفاق افتاده بود فراموش شد.
كيف كنت تقلي بحبك؟؟؟ كيف كنت تغار؟؟؟ چطور میگفتی دوستت دارم ؟و چطور حسادت میکردی؟
هلأ بدك تبعد عني ؟؟ روح يا غدار روح يا غدار حالا میخوای از من دور بشی برو ای مکار برو ای مکار
جايي عبالي
جايي عبالي شوفك حدي وقبالي صرلي ليالي عم ناديلك بخيالي به ذهنم میاید که تو را در کنار خود وروبروی خودم ببینم. شبها تو را در خیالم صدا کردم انتي حياتي فرحة عمري وامالي بنادي عليكي وقلن اني بحبك عالعالي عالعالي تو زندگی منی.شادی عمرم و ارزوهایم.تو را صدا میکنم وبا صدای بلند میگویم که تو را دوست دارم رايح لعندك هالليلة حتى احكي فيكي امشب به نزد تو می آیم تا از تو بگویم وغنيلك احلى مواويلي انا صوتي بهديكي برایت بهترین ترانه هایم را میخوانم و صدایم را به تو تقدیم میکنم. رح وصل لأحبابي لأهلي ولأصحابي من به انهایی که دوست دارم به خانواده ام و دوسستانم خواهم گفت آه من حبك آه من قلبك بعيوني بخبيبكييييييي آه از عشق تو اه از قلب من ،من تو را در چشمانم پنهان میکنم ضلك حدي طيري وهدي تسلملي هالطلة کنارم بمان، پرواز کن و درکنارم فرود آیااین صحنه برای همیشه برایم باقی خواهند ماند نورتي الدنيي حواليي جمالك بحلي دنیای من را روشن کردی و زیباییت زندگی من را شیرین کرد شو بحبك يا حياتي چقدر دوستت دارم ای زندگی من انتي روحي وآهاتي تو روح من و اه من هستی آه من حبك آه من قلبك انتي نور عينيي آه از عشق تو اه از قلب من تو نور چشمان من هستی .........
ادامه دارد........
اين مطلب آخرين بار توسط Jany در السبت مارس 08, 2008 5:30 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 12:28 pm | |
| ممنون مرجان خانم گل خیلی زحمت کشیدی لطفا ویدیوهای قشنگش رو بگذار من نمی دونم کدومش قشنگه | |
|
| |
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 4:11 pm | |
| خواهش میکنم من ترانه هاشو تو بخش کلوپ هواداران لبنانی گذاشتم ویدئو هاش سه تا شو دارم از برنامه میشن فشن که البته خیلی کیفیت نداره و چون از عالم وائل کفوری گرفتم وسط تصویر ارم کلوپ رو داره.اگه میبینی خوبه برات بگذارم البته کلیپهای قبلیش رو دارم اونا رو سر فرصت میگذارم - MajidDiab نوشته است:
- ممنون مرجان خانم گل
خیلی زحمت کشیدی لطفا ویدیوهای قشنگش رو بگذار من نمی دونم کدومش قشنگه | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 4:17 pm | |
| [quote="Jany"]خواهش میکنم من ترانه هاشو تو بخش کلوپ هواداران لبنانی گذاشتم ویدئو هاش سه تا شو دارم از برنامه میشن فشن که البته خیلی کیفیت نداره و چون از عالم وائل کفوری گرفتم وسط تصویر ارم کلوپ رو داره.اگه میبینی خوبه برات بگذارم البته کلیپهای قبلیش رو دارم اونا رو سر فرصت میگذارم - MajidDiab نوشته است:
- ممنون مرجان خانم گل
خیلی زحمت کشیدی لطفا ویدیوهای قشنگش رو بگذار من نمی دونم کدومش قشنگه [/quote نه مرجان عزیزم اگه آپلودش کنی برات زحمت داره شما فقط ترانه های تاپش رو معرفی کن من خودم می گردم لینکشو پیدا می کنم | |
|
| |
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 4:51 pm | |
| زحمتی نیست من 4 تا رو بعد از ظهر فرستادم 4 تا دیگه رو تا ده دقیقه دیگه میفرستم. میمونه ترانه حبک عذاب که سال قبل تکی خوند و اون هم خیلی قشنگه که بعدا میگذارم | |
|
| |
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 5:22 pm | |
| ادامه... مش قادر مش قادر اتصور حالي لحظة من دونك نمی توا نم خودم را یک لحظه بدون تو تصور کنم وحياتك انا كرمالك عايش لعيونك به زندگی تو قسم میخورم که به خاطر تو برای چشمان تو زندگی میکنم وشو ما بتحكي وتقسى عليي ما رح قلك شي هرچی بگی مهم نیست،یا اینکه به من سخت بگیری(با من قهر کنی)من شکایت نمیکنم بعيونك حاسس حنية نستني كل شي در چشمان تو محبت و مهربانی میبینم که باعث میشود همه چیز را فراموش کنم. والله انت غالي عليي وغرامك عايش فيي به خدا قسم که تو برای من عزیزی و عشقت در وجود من زندگی میکند ما بعرف ليش ما فيي انساك انا نمیدانم چرا نمیتوانم فراموشت کنم كل شي قدامي بذكرني بإيام الهنا هرچیزی که روبوری من است روزهای شادمان را به یادم میآورد وشو ما بتحكي وتقسى عليي ما رح قلك شي هرچی بگی مهم نیست،یا اینکه به من سخت بگیری(با من قهر کنی)من شکایت نمیکنم بعيونك حاسس حنية نستني كل شي در چشمان تو محبت و مهربانی میبینم که باعث میشود همه چیز را فراموش کنم. والله انت غالي عليي وغرامك عايش فيي به خدا قسم که تو برای من عزیزی و عشقت در وجود من زندگی میکند
من قلبي حبيتك
حبيبي ما فيي شيلك من عينيي عشق من نمیتوانم تو را از چشمانم جدا کنم(پاک کنم) بعدك عايش فيي وحبك ما انطوى تو هنوز در وجود من زندگی میکنی و عشقت به پایان نرسیده است من قلبي حبيتك حبيبي سميتك تو را از قلبم دوست دارم و تو را معشوقه ام (عشق من) نامیدم ضيعتك ما لقيتك فرقنا الهوى تو را گم کردم ونیافتمت عشق ما را از هم جدا کرد لو بدك بليالي البرد بقطف وبجمعلك ورد اگر در شبهای سرد گل سرخ بخواهی من برای تو گل میچینم و برایت گل جمع میکنم سهرت كتير نطرت كتير رجعلي بدي حبك بعد من مدتها بیدار بودم و انتظارت را کشیدم برگرد میخواهم تو را بیشتر دوست داشته باشم عم شوفك بمنامي بليلاتي واحلامي من تو را در در خوابم در شبهایم و در رویاهایم میبینم غرامك يا غرامي راجعلي عنجد عشق تو ای عشق من به درستی به سوی من برمیگردد حبيبي نسّيني انك مش ناسيني عشق من از یادم ببر که تو مرا از یاد میبری رجعلي وخليكي عيش بهالدنيي برگرد و بگذار با هم در این دنیا زندگی کنیم لما بترجع ليي وبشوفك بعينيي وقتی تو برگردی و من تو را با چشمانم ببینم قلبي بيرقص فيي يا حبي الهني قلبم در درون من از شادی خواهد رقصید ای عشق شاد من لو بدك بليالي البرد بقطف وبجمعلك ورد اگر در شبهای سرد گل سرخ بخواهی من برای تو گل میچینم و برایت گل جمع میکنم سهرت كتير نطرت كتير رجعلي بدي حبك بعد من مدتها بیدار بودم و انتظارت را کشیدم برگرد میخواهم تو را بیشتر دوست داشته باشم عم شوفك بمنامي بليلاتي واحلامي من تو را در در خوابم در شبهایم و در رویاهایم میبینم غرامك يا غرامي راجعلي عنجد عشق تو ای عشق من به درستی به سوی من برمیگردد | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 6:10 pm | |
| marjan jan khaste nabashi babate tarjomehaye hashanget azat mamnoonam kheili kheili ziba bood | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الأربعاء مارس 05, 2008 7:54 pm | |
| ممنون مرجان جان خیلی شعرای قشنگی داشت | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الخميس مارس 06, 2008 2:38 am | |
| مخلص آق وائل و مرجان خانوم گل عزیزم هستیم دستت درد نکنه عزیزم شغرای زیبایی داشت | |
|
| |
| عنوان: رد: ترجمه و متن آلبوم بيحن الجمعة مارس 07, 2008 5:50 am | |
| خوشحالم که دوست داشتید بچه ها امین جان و دلارام گلم ترانه هاش هم خیلی قشنگند امیدوارم خوشتون بیاد | |
|
| |
| ترجمه و متن آلبوم بيحن | |
|