| وائلي هاش بسم الله | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: وائلي هاش بسم الله الإثنين ديسمبر 10, 2007 2:57 pm | |
| یالا می خوام بدونم چند نفرتون طرفدار پرنس من هستید.دوست دارم در مورد اتفاقاتی که این روزا براش می افته صحبت کنیم.کنسرتی که داشت. میوزیک اوورد..شکل جدیدش.خودش آلبومش منتظرتونم. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الإثنين ديسمبر 10, 2007 8:08 pm | |
| اخبار جديد كه هيچي اما صداي خيلي دلنشين و سنگيني داره . واقعا بي نظيره اين سه تا آهنگ رو خيلي دوس دارم : بحبك انا كتير تبكي الطيور قربي ليي بخصوص دوتاي آخر . خوشحال ميشم آهنگهاي نابش رو بهم معرفي كني | |
|
| |
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 4:16 pm | |
| خب من خبر زیاد دارم.تازه از کنسرت آمریکا به همراه نجوی کرم برگشته.آلبومش بی سابقه فروش کرده به طوری که به نسخه دوم رسیده.فرداشب به همراه کارول سماحه در بیروت برای ال جی کنسرت داره. سال نو ابوظبی به قول خودشون راس سنه کنسرت داره قیمت های بلیط کنسرتش هم 420،541 و 560 دلاره این هفته هم قراره کلیپ بیحن را بسازه.دیگه در مورد آلبوم جدیدش اینکه واقعا قشنگه.شامل 8 ترانه است."بیحن"،"مشتاق کتیر"،"انطفی المشوار"،جایی ع بالی"،"من قلبی حبیتک"،"قصه عشاق"،"مش قادر" و "هدیتی" که اخرین ترانه یک مواله که آهنگ سازش خود وائله. من خیلی دوستش دارم.موال میدونی که نوعی ترانه است که همه خواننده ای نمی تونه بخونه و نیاز به قدرت صدای زیادی داره. وائل این نوع ترانه زیاد داره و خیلی هم به این نوع خوندن علاقه داره. ترانه هاشم یه جند تایی را برات می نویسم .اونایی را هم که کلیپ شده جلوشون می نویسم.بیشتر هم خواستی من همه جوره در مورد وائل در خدمت هستم. جن الهوی، حکایت عاشق(کلیپ) خدنی لیک مشتاق لما نکون سوی مش کتیر ان حبیتک بالغرام شو هالخبریه الحلوی سالونی(کلیپ) شورایک(کلیپ) ورد الاحمر مزعل کل البنات(کلیپ) ندانی شوق(کلیپ خیلی قدیمیه ) قربونت | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 4:41 pm | |
| تریپ جدیدش که خیلی باحاله یه چیزایی تو مایه لالیگای اسپانیا من که هنوز تو کف این نگاه خمارشم من از وائل یه آهنگ گوش دادم اونم دوئلی بود که با نوال داشت التحدی رو می گم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 6:40 pm | |
| دست مريزاد jany
چه اطلاعات بروزي !!
نه ... ايول
منم كليپهاي :
مزعل کل البنات
شورایک
سالونی
والبته التحدي رو ديدم
يادش بخير ...
ميخواستم واسه ي كلكسيون آلبومهاي كاستم يه پشت نواري هم از وائل داشته باشم
چقدر سرچ كردم
آخر سر يه عكس گير آوردم كه موهاش تموم جلوي چشاش رو پوشونده ، دستش رو زده زير چونه اش . يه زنجير دونه درشت هم دور گردنش خودنمايي ميكنه
عكس حالت محزوني داره
خلاصه با photoshop يه خورده باهاش ور رفتم و پرينت گرفتم ، الانم جات خالي روي دكور اتاقم داره خودنمايي ميكنه
كاش اون همه وقت صرف نكرده بودم و راحت ميومدم پيش خودت و يه دونه از اون عكساي توپت رو واسه ي پشن نواري ميگرفتم
ايول داره اين پرنس تو ، jany | |
|
| |
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:53 am | |
| Arakadrish جون بخوای یه عالمه عکی تو بخش عکس برات میذارم. گاهی سر بزن.یا می خوای آدرس ایمیلت رو بده برات بفرستم.فقط من متاسفانه یه کمی گرفتارم ممکنه یه کم طول بکشه.
اين مطلب آخرين بار توسط در الجمعة ديسمبر 14, 2007 12:01 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:58 am | |
| آلبوم جدیدش خیلی قشنگه.هم ترانه هاش هم اهنگهاش. آهنگ بیحن که تو خونه ما خیلی طرفدار داره.ترجمه اش را هم که رامتین زحمت کشیده تو بخش ترجمه ها اورده. من که با صدای او می خوابم و بیدار می شم.بابام میگه انقدر که تو خونه ما عربی میبینید و گوش میدید خود عربا گوش نمیدن. - MajidDiab نوشته است:
- تریپ جدیدش که خیلی باحاله
یه چیزایی تو مایه لالیگای اسپانیا من که هنوز تو کف این نگاه خمارشم من از وائل یه آهنگ گوش دادم اونم دوئلی بود که با نوال داشت التحدی رو می گم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الجمعة ديسمبر 14, 2007 4:59 pm | |
| ممنون Jany اون پشن نواري رو ميذارم ، اصلا ببين چجوريه !! عكس قشنگيه . نيست ؟ اگه اسم كاست و ... الحان و كلمات رو اشتباه گذاشته بودم ، گير ندي ها !! ذوق زده بودم ، ميخواستم زودتر پرينت بگيرم !! واسه ي عكس هم مزاحمت ميشم ممنون | |
|
| |
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الأربعاء ديسمبر 19, 2007 3:11 pm | |
| این عکسو من دارم وائل در هر صورت خوشگله.حالتش خلی به عاشقا میمونه. ما که دل و دینمون سر این خواننده خوش تیپ رفت. ولی عکسای خوگلتر از این هم هست.برات میفرستم. به ایمیلت سر بزن. ممنون Jany اون پشن نواري رو ميذارم ، اصلا ببين چجوريه !! عكس قشنگيه . نيست ؟ اگه اسم كاست و ... الحان و كلمات رو اشتباه گذاشته بودم ، گير ندي ها !! ذوق زده بودم ، ميخواستم زودتر پرينت بگيرم !! واسه ي عكس هم مزاحمت ميشم ممنون [/quote] | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله السبت فبراير 09, 2008 7:16 pm | |
| واااای... من چرا ای پست و ندیده بودم؟؟ من شدیدا وائلی ام.... هم چهرش... هم استیلش.. همم صداش... واقعا یه دونست.. چه تو عربا...چه تو خواننده های ایرانی... مرجان جونم ممنون بابت اطلاعاتت... گرچه من دیر اومدم.... | |
|
| |
| عنوان: رد: وائلي هاش بسم الله الأربعاء فبراير 13, 2008 9:02 am | |
| به هر حال خوش اومدی عسل جون کامم رو شیرین کردی اطلاعات جدید تر اینکه پنج شنبه 14 فوریه در مصر کنسرت داره البته با نیکول صبا و اینکه به نقل از بچه های عالم وائل کفوری که با مدیر برنامه ای وائل تماس گرفته بود "وائل این روزها در آرامش به سر میبره" البته بعد از اون همه اذیتی که از طرف شبکه روتانا شد و حتی اجازه سخت کلیپ بیحن را بهش نداد وائل قرار بود که این کلیپ رو به خرج خودش بسازه که اونم فعلا منصرف شده.من که بیقرار کلیپش هستم. | |
|
| |
| وائلي هاش بسم الله | |
|