سلام بچه ها چند روز پيش يه مصاحبه در مجله مودان با نوال انجام شد که ترجمهشو براتون گذاشتم
کم و کاستيشو به بزرگي خودتون ببخشيد
مصاحبه مجله "مودان" آوريل 2008
نوال الزغبی:بازیگری جزء برنامه هایم نیست
ـ آلبوم " خلاص سامحت" چه چیزی را بهت نشان میده؟
نوال ـ خلاص سامحت آغاز مرحله جدید در زندگی هنری من است که بعد از بازگشت به شرکت روتانا آن را شروع کردم و همچنین یکی از آلبومهایی است که به آن افتخار میکنم برای اینکه شامل ترانه های متفاوتی از جهت متن،موسیقی و توزیع میباشد.
ـ میگی"بازگشت به روتانا " ،علت نبودنت در روتانا چی بود؟
نوال ـ فکر نمیکنم الان وقت مناسبی برای صحبت کردن درباره این موضوع باشه ولی به شما تاکید میکنم که قبلا" با روتانا کار کرده ام و با شرکت روتانا ۳ آلبوم بیرون دادم و هیچ مشکلی با روتانا نداشتم.
ـ گفته شد که بازگشتت به روتانا به خاطر اختلافت با محسن جابر به خاطر دستمزدت برای آلبومت بوده؟
نوال ـ اشتباهه،هیچ اختلافی با محسن جابر نداشتم.
ـ عده ای بیان کردند که عنوان آلبوم ،پیامی است برای همسرت بعد از اینکه اختلافات بینتون تمام شد؟
نوال ـ درست نیست،چون اولا" اینکه هیچ اختلافی بین من و همسرم نبوده و هر آنچه که نوشته شده فقط شایعه بوده.ثانیا" من در زندگیم ترانه ای را نمیخوانم که در زندگی شخصیم دوست دارم،من ترانه ای را میخوانم که فکر میکنم طرفدارانم را شگفت زده و خوشحال میکند.
ـ پس مجبورم که ازت بپرسم ترانه های آلبومت را چه جوری انتخاب میکنی؟
نوال ـ انتشار هر آلبومی احتیاج به یک بازه زمانی داره،در این مدت من به کشورهای بزرگ عربی سفر میکنم و با آهنگسازها و شعرای زیادی ملاقات میکنم و ترانه هایی را که برام جذاب هست را انتخاب میکنم و بعد آنها را بارها میخوانم و وقتی که من و همسرم ایلی نسبت به آنها احساس زضایت کردیم ،آنها را به آلبوم اضافه میکنیم.
ـ چه خصوصیاتی در یک ترانه تو را جذب میکنه و به شگفت میاره؟
نوال ـ اولا"زیبایی کلام و موضوع ترانه سپس آهنگ و اینکه چه جوری با ترانه هماهنگ هست و مهمتر از همه اینکه ترانه از نظر فکری و شخصیتی به من نزدیک باشه.
ـ چرا ترانه"قلبی اسالوا" را برای تصویر برداری انتخاب کردی؟
نوال ـ راستش ما بیش از ۱ ترانه را برای تصویر برداری انتخاب کردیم و ترانه ای را تصویربرداری خواهیم کرد که قلبم بیشتر باهاش ارتباط برقرار کنه.
ـ ولی معمولا"مسئولان شرکتی که باهاش قرارداد میبندند ترانه های آلبوم و ترانه هایی که باید تصویر برداری بشن را انتخاب میکنند؟
نوال ـدرست نیست،انتخاب ترانه با مشورت بین خواننده و شرکت تولید انجام میشود و البته من نظر آنها را هم درباره آنچه انتخاب کردم پرسیدم و آنها هم مخالفتی با هیچ کدام از آنها نداشتند.
ـ نوال شروع شهرت تو از زمان دویتو(اجرای ۲تایی) با وائل کفوری بود .چرا آن تجربه را در این آلبوم تکرار نمیکنی؟
نوال ـ موفقیت دویتو با یک خواننده به معنای موفقیت در همه دویتو ها نیست.آن دویتو در زمان خودش موفق بود و ترانه اش هم مناسب بود.زمانیکه یک ترانه به اون شکل پیدا کنم حتما"با یک خواننده مناسب خواهم خواند.
ـ بعضیها بهت تهمت میزنن که ایده پوستر آلبومت از یک خواننده خارجی دزدیده شده؟!!!
نوال ـ من واقعا"چیزی راجع به این موضوع نمیدونم .پوستر آلبوم از عکسهای کاریل وشربل هست و از تصمیمهای مسئول فروش در شرکت روتانا ، که آن را مناسب دیدند و انتخاب کردند و من چیزی راجع به این موضوع نمیدونم.
ـ با وجود همه موفقیتهایت در عرصه خوانندگی و تواناییهایت در بازیگری که در ویدئو کلیپ هایت دیده میشود ،چرا از سینما دوری میکنی؟
نوال ـ سینما خارج از برنامه هایم هست و هوس نمیکنم که بازیگر بشم.
ـ ولی در ویدئو کلیپها خوب بازی میکنی ؟
نوال ـ بازی کردن در کلیپ کر ساده ای هست چون فقط نشان دادن احساساتی هست که ترانه بهت منتقل میکنه .پس اساس کار،ترانه هست.اما خواننده بودن همراه بازیگری احتیاج به مهارتی داره که من آن را ندارم و راستش من زیاد بازیگری را هم دوست ندارم.
منبع:
www.nawalalzoghbi.blogfa.com