مصاحبه مجله "سمرة" با نوال /آوریل ۲۰۰۸(قسمت اول)نوال الزغبی: دوران کودکی من ،دوره منع کردن ها بود- توخیلی به این آلبومت اطمینان داشتی ،آیا این یک نوع رقابت برایت در دنیای شهرت و ستاره بودنت هست؟
- نوال : من توی این آلبوم با خودم رقابت کردم!
- چرا آلبومت کوتاه بود و فقط ۸ تا ترانه داشت و مثلا" ۱۰ تا یا بیشتر نبود، مثل روال معمول آلبومهایی که بقیه خواننده ها بیرون میدن؟
- نوال : من روی کیفیت ترانه ها تمرکز کردم نه کمیت آنها.به همین خاطر ترجیح دادم ۸ تا ترانه متنوع و قوی را انتخاب کنم که همه آنها مورد توجه قرار گیرند.
ـ عنوان آلبومت "خلاص سامحت "هست ، چه کسی را میخواهی ببخشی؟
ـ نوال : من قلبم بزرگه و همه رو میبخشم و هرگز کینه ای نبودم.
ـ یعنی خلاص سامحت پیغام خاصی برای شخص خاصی از طرف تو نبوده ؟،خصوصا" اینکه بعضیها این ترانه را به موضوع طلاقت و اختلافاتت با همسرت ربط دادن .
ـ نوال : دوست ندارم راجع به زندگی شخصیم صحبت کنم.
ـ میگن که تو خیلی در برخوردهای اجتماعی محافظه کاری میکنی تا ستاره باقی بمونی،تشکر کردنت از همسرت در این آلبوم هم در این چهار چوب قرار میگیره؟
ـ نوال : این درست نیست ،چنانچه من میخواستم در روابط اجتماعی اینگونه برخورد کنم اشتباه بود ،یه سری مسائل شخصی وجود داره که من دوست ندارم راجع به اونها صحبت کنم چون اونها حق فرزندان و همسرم است، این موضوع از نظر من تمام شده است و وقتیکه مردم به این موضوع اینطور که شما نگاه میکنید ،نگاه میکنند به این معنی است که کمک کردن به هم و عشق ورزیدن یک رابطه دو طرفه بین یک زوج میباشد.
ـ در آلبوم جدید از ۲ جهت جسورانه عمل کردی، اولا" به کار بردن کلمه"قتل" در ترانه قلبی اسالوا و ثانیا" همکاری برای اولین بار با یحیی سعادة که در ساختن کلیپهاش خیلی جسور هست معروفه،آیا اینها رو در نظر گرفتی؟
ـ نوال : شکی در این نیست که در کار جسارت لازم هست و در مورد کلمه قتل ،این کلمه در جای خودش و متناسب با ترانه به کار گرفته شد.در لبنان مرسوم هست که وقتی ما کسی رو دوست داریم حالا سوای اینکه مرد باشه یا زن،بهش میگیم :"هر کس بخواد به طرفت نزدیک بشه میکشمش"-"اللی یقرّب صوبک بدی اقتلوا"- (تشکر ویژه از الیاس عزیزم )ولی این به معنای واقعی کشتن نیست و اما درباره همکاری من با یحیی سعادة ،ایشان واقعا" متجدد هستند و ایده هاشون منو شگفت زده میکنه ولی این واقعا" به معنای شجاعت و یا جسور بودن من نیست.
ـ ولی تو خودت رو یک خواننده جسور توصیف کردی؟
ـ نوال : درسته ولی جسارت من در حد جسارت یحیی نیست .اون جسورتر از اونی هست که لازمه.
ـ چه حکمتی پشت این قضیه هست که به فرزندانت اجازه حضور در نشریات و رسانه ها رو نمیدی؟
ـ نوال : برای اینکه دوست ندارم آنها اسباب تجارت بشن.
ـ ولی در اروپا ستاره ها همراه فرزنداشون حضور پیدا میکنن و این نزد طرفداران آنها اثر فوق العاده ای داره.
ـ نوال : اگر بچه هایم را همراهم ببرم میگن زیاده روی میکنم، اگر نبرم میگن چرا نمیخوای طرفدارات بچه هاتو ببینن، برای همین ترجیح میدم که به اونها در زندگیشون آزادی اختیار بدم و نظرم را در یک موضوع خاص به اونها تحمیل نکنم و تکرار میکنم که دوست ندارم اونها اسباب تجارت و معامله بشن.
ـ چرا وقتی راجع به فرزندانت ازت میپرسیم ناراحت میشی؟
ـ نوال : کلّا" شما پرسیدین منم جواب دادم !
ـ تو مادر موفقی هستی و در جای خودش وقت زیادی هم صرف آلبومهایت میکنی، چه جوری در این دو تا کار موفق هستی؟
ـ نوال : من هم مثل هر مادری هستم که خارج از خانه کار میکند و بچه هایش را ساعتهای مشخصی ترک میکنه و در این مورد مقصر هم نیست ، همه قرارهایم قبل از ظهر است و سفرهایم از ۲ یا ۳ روز بیشتر نمیشه و بقیه روزها با فرزندانم هستم.
ادامه دارد...
منبع:
www.nawalalzoghbi.blogfa.com