| زندگي با بهترين عشق در دنيا | |
|
+3magnoon diab yasamiin Arghavan 7 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| |
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الأربعاء أبريل 16, 2008 8:45 am | |
| ارغوان جون خيلي قشنگ بود مرسي... خيلي خوشم اومد از اين داستان... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الأربعاء أبريل 16, 2008 9:22 am | |
| ارغوان جون دست گلت درد نکنه خیلی خیلی عالی بود بازم از این کارای خوب خوب بکن | |
|
| |
Arghavan میزبان
| |
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الأربعاء أبريل 16, 2008 1:10 pm | |
| - magnoon diab نوشته است:
- ارغوان جون دست گلت درد نکنه
خیلی خیلی عالی بود بازم از این کارای خوب خوب بکن سعیمو می کنم ! | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الأربعاء أبريل 16, 2008 3:12 pm | |
| - Arghavan نوشته است:
- yasamiin نوشته است:
- ارغوان جون خيلي قشنگ بود مرسي...
خيلي خوشم اومد از اين داستان...
خواهش می کنم عزیزم .خوشحالم که خوشت اومده من از داستاناي كوتاه خيلي خوشم مياد... كتاب نشان لياقت عشق و عشق بدون قيد و شرط يه سري داستان كوتاه از نويسنده هاي گمنامه كه خيلي قشنگه... ولي يه ذره تنبليم مياد تو فروم بذارم ولي بجاش تو زحمتشو ميكشي عزيزم مرسي | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 5:30 am | |
| | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 10:43 am | |
| ممنونم ارغوان جان .... مثل همیشه قشنگ بو د ..... این داستانت منو یاد حرف یه معلم انداخت ....... تو راه دانشگاه پیش 2 تا معلم نشسته بودم ...... با اینکه هر دوشون 15 16 سال سا بقه ی تدرس داشتن اما دولت نمی دونم به چه دلیلی اونارو مجبور کرده بود که ادامه تحصیل بدن آخه اونا دیپلمه های قدیم بودن .... حالا بگذریم ..... یکی از اونا که به گمونم از اون معلمایی بود که بچه ها هیچ وقت فراموششون نمی کنن گفت : من یه دفتر دارم که به بچه ها میدم تا هر چی دلشون می خواد توش بنویسن .. تا ازشون یادگاری داشته باشم ... چند وقت پیش که داشتم کشومو مرتب می کردم اون دفتر و دیدمو هق هق گریه کردم دلم برای تک تک اون بچه ها تنگ شده .... یاد معلمای خودم افتادم نا خدا گاه ......چقدر همشون مهربونو دوست داشتنین ..... ببخشید سرتو درد آوردم ...... | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 11:13 am | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 11:49 am | |
| ارغوان عزيزم باز هم يه داستان جالب، يه نكته ي زيبا...ممنون! خيلي خوشم اومد...و هم زمان به اين فكر مي كردم كه اگه اين بچه هاي مهربون وقتي بزرگ بشن زحمتا و محبتاي مادرشون رو فراموش كنن، اگه محبتاي اونا رو جبران نكنن باز هم ارزشش رو داره؟ ولي خب يه مادر هميشه عاشق بچه هاش نه؟ عشق بزرگيه... | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 12:12 pm | |
| مرسی قشنگ بود. درست مثل من و قشنگترین عشق دنیا یعنی دخترم. من هم از این خاطرات زیاد دارم نمونه اش همین امروز که... بگذریم. از این موارد بسیار زیاد برای من اتفاق افتاده و هر روز که می گذره بیشتر عاشق این فرشته ی مهربون کوچولو می شم. واقعا هم لذت داره و این لذت فراتر از دیگر لذتهای دنیاییست . امیدوارم شما هم بی نصیب نباشید. موفق باشید | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: زندگي با بهترين عشق در دنيا الخميس أبريل 17, 2008 3:15 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- ارغوان عزيزم باز هم يه داستان جالب، يه نكته ي زيبا...ممنون!
خيلي خوشم اومد...و هم زمان به اين فكر مي كردم كه اگه اين بچه هاي مهربون وقتي بزرگ بشن زحمتا و محبتاي مادرشون رو فراموش كنن، اگه محبتاي اونا رو جبران نكنن باز هم ارزشش رو داره؟ ولي خب يه مادر هميشه عاشق بچه هاش نه؟ عشق بزرگيه... خواهش می کنم یاسمن جون. مادرا حتی اگه بچه ها تمام محبت های اونا رو فراموش کنن بازم اونا رو دوست دارن.البته ناراحت و دلسرد می شن ولی فراموش می کنن و می بخشن. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| |
| |
| زندگي با بهترين عشق در دنيا | |
|