| my number one | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: my number one الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 7:30 am | |
| خوب درسته که من عاشق و کشته مرده موسیقی عربیم ولی از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون یک کلمه عربی هم بلد نیستم . نتیجتا یه آهنگ قشنگ انگلیسی میذارم که البته ریتم قشنگی مثل آهنکهای شرقی داره و مفهوم زیبا. و هر کی عربی بلده میتونه به عربی ترجمش کنه .... البته شاید خیلیهاتون شنیده باشیدش که در این صورت تداعی خاطرات میشه.... البته زحمت دانلودش با خودتون ، ولی جون من دانلودش کنید چون قشنگه و ارزش گوش دادن داره پشیمون نمشین ( تقدیم به arakadrish جان ) خب آهنگ my number one از خانم helena paparizou (یونانی تبار) http://www.anysonglyrics.com/lyrics/h/Helena-Paparizou/My-Number-One-Lyrics.htm You’r my lover Undercover You’r my sacred passion and I have no other
You’r delicious So capricious If I find out you don’t want me I’ll be vicious
Say you love me And you’ll have me In your arms forever and I won’t forget it
Say you miss me Come and kiss me Take me up to heaven and you won’t regret it
You are the one You’re my number one The only treasure I’ll ever have You are the one You’re my number one Anything for you cause you’re the one I love
You’re my lover Undercover You’r my sacred passion and I have no other
You’re afire And desire When I kiss your lips, you know, you take me higher
You’re addiction My conviction You’re my passion , my relief, my crucifixion
Never leave me And believe me You will be the sun in my rainy season
Never leave me And believe me In my empty life you’ll be the only reason
تو معشوق منی عشقی سری و مخفی و تو تنها عشق مقدس منی تو دل برو عزیزی خیلی هوس باز اگه بفهمم که منو نمی خوای، عصبانی میشم بگو دوستم داری و منو تا ابد در آغوش میگیری و من اینو فراموش نخواهم کرد بگو دلت برام تنگ شده بیا و مرا ببوس منو به بهشت برسون و بدون از این کار پشیمون نمیشی تو تکی تو آس منی ( درجه یکی ، بیستی) با ارزشترین چیزی که تا به حال داشته ام تو تکی تو آس منی همه چیزو برای تو میخوام چون تو تنها کسی هستی که دوسش دارم تو معشوق منی عشقی سری و مخفی و تو تنها عشق مقدس منی تو یه آتیشی و یک آرزو میدونی! وقتی که لبهاتو میبوسم ، منو به اوج میبری تو یه جور عادتی یک باور محکم و خلل ناپذیر تو عشق منی ، مایه آرامشی، و هم مایه عذاب هرگز رهایم مکن منو باور کن تو خورشید روزهای بارانی من خواهی بود هرکز رهایم مکن منو باور کن تو تنها دلیل و انگیزه در زندگی پوچ من خواهی بود در اخر اضافه میشود که در بعضی متون ، secret passion نوشته شده که به نظر این حقیر غلط است و اصل کلمه sacred passion است . چون از روی تلفظ کلمه هم میشود تشخیص داد . یعنی با اطمینان 150% میگم. مگر اینکه خانم هلنا لهجه بدی داشته باشه
اين مطلب آخرين بار توسط در الأربعاء ديسمبر 12, 2007 7:42 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: my number one الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 7:32 am | |
| آخ یادش به خیر تو فروم قبلیه من اهنگ اینو گذاشته بودم یادتون هست ؟ خیلی قشنگه دستت 1000 بار درد نکنه | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: my number one الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 12:49 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: my number one الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 3:52 pm | |
| نه راست می گم به خدا تو فروم قبل من یه تاپیک زده بودم یه آهنگ با صدای هلنا یادت اومد به هر حال سورپرایز بود چون من لیریک و ترجمه اش رو نگذاشته بودم دستت درد نکنه آهنگ خیلی قشنگیه | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: my number one الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 6:24 pm | |
| سلام سلام سلام اومدم ... ليلا جان پس كو لينكش ؟؟ هر چند نه سواد عربي درست و درموني دارم و نه ... از انگليسي چيزي تو چنته دارم ، اما بنظرم خيلي آشناس لينكش رو ميذاري ؟ لطفا گل كاشتي آبجي ليلا ممنونم ... ممنون بازم بذاري ها ، باشه ؟ | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: my number one الأربعاء ديسمبر 12, 2007 7:28 am | |
| - Arakadrish نوشته است:
ليلا جان پس كو لينكش ؟؟
خواهش دارم گفتم که زحمت دانلود با خودتون لینکم تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی همش که نباید لقمه اماده بزارم دهنتون شوخی کردم اینم بخاطر روح ماهت(http://www.anysonglyrics.com/lyrics/h/Helena-Paparizou/My-Number-One-Lyrics.htm ) | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: my number one الأربعاء ديسمبر 12, 2007 4:51 pm | |
| به ياد « ليلا » ي فرشيد امين ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ... تو كجايي ..... آآ...آآآ... ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ... خوب سر كار گذاشتي ما را... آآ...آآ...آآ... اون چاقو و پنجه بوكس رو رد كن بياد حالا منو سر كار ميذاري خونت رو ميريزم ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ... لينك في...في... ف.ي.ل.ت.ر شده ميذاري واسم ؟؟ نفس كشششششششششششش يه ساعته دارم دور خودم ميچرخم منتظرم تا پاتو بذاري اينجا ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ... حالت رو ميگيرم ليلا .. آآ..آآ .... | |
|
| |
| عنوان: رد: my number one الأربعاء ديسمبر 12, 2007 4:56 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- به ياد « ليلا » ي فرشيد امين
ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ...
تو كجايي .....
آآ...آآآ...
خوب سر كار گذاشتي ما را... آآ...آآ...آآ...
اون چاقو و پنجه بوكس رو رد كن بياد
حالا منو سر كار ميذاري
خونت رو ميريزم ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ...
لينك في...في... ف.ي.ل.ت.ر شده ميذاري واسم ؟؟
نفس كشششششششششششش
يه ساعته دارم دور خودم ميچرخم منتظرم تا پاتو بذاري اينجا
حالت رو ميگيرم ليلا .. آآ..آآ ....
سلمان جان اروم باش خونسری خودت رو حفظ کن به لیلا خانم چه که ای اس پی دم خونتون از اون بسیجیه ای مخلصه که کلمه لیریک رو مثل واپه های مستهجن و سیاسی می دونه اصلا چه معنی داره این تهاجم فرهنگیه اقا این چیز .... اینه بده دیگه که فیلتر شده ( نکته ای اس پی ما بسیجی نیست چون فیلتر نشده ) | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: my number one الأربعاء ديسمبر 12, 2007 5:02 pm | |
| الان نمی تونم دانلود کنم
اما بعدا حتما دانلودش می کنم
چقدر معنی قشنگی داره
ممنون لیلا جان | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: my number one الأربعاء ديسمبر 12, 2007 8:57 pm | |
| آره من هم یادمه مجید جان گذاشته بود توی اون فروم در هر صورت ... Thanx Dear Leila... | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: my number one الخميس ديسمبر 13, 2007 5:25 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- Arakadrish نوشته است:
- به ياد « ليلا » ي فرشيد امين
تو كجايي .....
آآ...آآآ...
خوب سر كار گذاشتي ما را... آآ...آآ...آآ...
اون چاقو و پنجه بوكس رو رد كن بياد
حالا منو سر كار ميذاري
خونت رو ميريزم ليلا .. آآ..آآ ....آآ....آآ...
لينك في...في... ف.ي.ل.ت.ر شده ميذاري واسم ؟؟
نفس كشششششششششششش
يه ساعته دارم دور خودم ميچرخم منتظرم تا پاتو بذاري اينجا
حالت رو ميگيرم ليلا .. آآ..آآ ....
سلمان جان اروم باش خونسری خودت رو حفظ کن به لیلا خانم چه که ای اس پی دم خونتون از اون بسیجیه ای مخلصه که کلمه لیریک رو مثل واپه های مستهجن و سیاسی می دونه اصلا چه معنی داره این تهاجم فرهنگیه اقا این چیز .... اینه بده دیگه که فیلتر شده ( نکته ای اس پی ما بسیجی نیست چون فیلتر نشده ) وای وای فرار کنیم هو ا پسه خدا به دادم برسه به جون خودم نمیدونستم فیلتره وای آقا مجید هوای منو داشته باش سلمان بد جور خشمگین ناکه خوب بابا برید یه سایت دیگه! چیزی که زیاده سایت حالا بیا و خوبی کن ، ای بابا | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: my number one الجمعة ديسمبر 14, 2007 3:30 pm | |
| چه معنی قشنگی داره البته سایت که فیلتره..ما هم دستمون به جایی بند نیست | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| |
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: my number one الجمعة ديسمبر 14, 2007 9:31 pm | |
| | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: my number one السبت ديسمبر 15, 2007 5:08 am | |
| من گیج شدم
کدوم سایت فیلتره؟
من این اهنگ می خواهم
چه جوری دانلودش کنم؟ | |
|
| |
Ali میزبان
تعداد پستها : 293 Age : 37 Location : Tabriz Registration date : 2007-12-06
| عنوان: رد: my number one الخميس ديسمبر 20, 2007 5:30 pm | |
| ف ی ل ت ر شکن مشدی دارم هر کی میخواد آدرسه میلشو بده واسش بفرستم
فقط اسم ف ی ل ت ر شکن رو چسبیده ننویسین که میان خودمو ف ی ل ت ر می کنن | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: my number one الجمعة ديسمبر 21, 2007 7:11 am | |
| اگه قسطي هم ميدي و ... از اون چيني هاي بنجلش ، نندازي بهم ، من طالبم !! نه بابا ميخوام اين سايت تبيان رو ببينم ... !! غير اخلاقي چيه ؟؟ حرف واسم در نيارين ... بده | |
|
| |
| my number one | |
|