مصاحبه مجله "سمرة" با نوال /آوریل ۲۰۰۸(قسمت دوم)اين هم قسمت دوم ترجمه، اميدوارم خوشتون بياد و کم و کاستيهاشو ببخشيد..
ـ آیا تو مادر سختگیری هستی؟
ـ نوال: سختگیر،وقتی که باید سختگیر باشم و وقتی هم که ایجاب کند دعوا هم میکنم.
ـ همه ما در دوران کودکیمان از بعضی چیزها محروم بودیم که سعی میکنیم آنها را برای بچه هایمان مهیا کنیم.تو از چه چیزی محروم بودی که سعی میکنی الان آن را برای بچه هایت تغییر بدی؟
ـ نوال : به طور کلی من از چیزی محروم نبودم ولی یک سری از مسائل برام قدغن بود ،مثلا" اجازه شرکت در جشن تولد را نداشتم یا اینکه با دوستام برم بیرون.اما بچه های من اجازه دارن که به دیدن دوستاشون بروند ولی به شرط رعایت اعتدال و مراقبت
ـ تا چه حدی نسبت به دخترت تیا میترسی(نگرانی)؟
ـ نوال: من با اون دوستم ،او مرا از هر چیزی که برایش اتفاق می افتد با خبر میکند ،و من به همه موضوعها رسیدگی میکنم و برایش مثل یک دوست هستم.
ـ تا چه حدیفکر میکنی در اجتماع موثر بودی؟
ـ نوال : در اوایل کارم خیلی تاثیر داشتم. اینو واقعا" میگم من از نظر ظاهری،یک خواننده متفاوت هستم .آرایش غلیظ و لباس شب سن یک خواننده را زیاد نشان میدهد برای همین من پوشیدن جین را انتخاب کردم و اولین خواننده در لبنان بودم که به این شکل ظاهر شد و طرفدارانم هم این مدل را دوست داشتند و از ان به بعد تقلید کردن خواننده ها از من شروع شد ،من این موضوع را حقیقتا" میگم نه از روی غرور و همین مساله به من کمک کرد که بتونم تغییری در ظاهر و شکل یک خواننده ایجاد کنم.
ـ این از نظر ظاهری هست اما از نظر درونی و مفهومی هم تاثیر داشته؟
ـ نوال : این"استایل" نوال الزغبی در موسیقی و در زمینه خواندن شد مثل استایل نجوی کرم و راغب علامه .اگر یک روش خاص نداشتم تا الان در عرصه هنر و خوانندگی باقی نمی ماندم.
ـ موفقیت تو تا چه حدی دیگران را ناراحت میکنه؟
ـ نوال : برام مهم نیست ، بعضیها باید ناراحت بشن چون اگر کسی ناراحت نشه این به این معنی هست که اصلا" موفقیتی وجود نداشته.
ـ چه خصوصیتی داری که بهش افتخار میکنی؟
ـ نوال : من مهربون هستم ،درسته که این ویژگی منو دچار یه سری مشکلات میکنه ولی بعضی وقتها احساس میکنم که خدای من از من راضی هست و من هم میدانم که چه چیزی را میخواهم.
[[b] منبع:
www.nawalalzoghbi.blogfa.com