| کتاب هاي زيبا | |
|
+8MajidDiab Jany S H I R I N Yasaman الهام yasamiin دلارام Arghavan 12 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 3:22 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- چند سال پیش یه پایگاه اطلاع رسانی معتبر در انگلستان از مردم خواسته بود کتاب های محبوبشون رو معرفی کنن، مثل یه جور نظر سنجی
نتایج این نظر سنجی این لیستیه که این پایین می بینید:
۱-ارباب حلقه ها/جی.آر.آر تالکین
۲-غرور و تعصب/جین اوستن
۳-نیروهای اهریمنی اش/فیلیپ پالمن
۴-کتاب راهنمای مسافر کهکشان/داگلاس آدامز
۵-هری پاتر و جام آتش/جی کی رولینگ
۶-کشتن مرق مقلد/هارپر لی
۷-وینی خرسه/ای ای میلنه
۸-۱۹۸۴ /جرج اورول
۹-شیر،جادوگر و گنجه/سی اس لوییس
۱۰-جین ایر/شارلوت برونته
۱۱-گره ی کور /جوزف هلر
۱۲- بلندی های بادگیر/امیلی برونته
۱۳- آواز پرنده/سباستین فالکز
۱۴-ربه کا/دافنه دو موریه
۱۵-ناطور دشت/جی.دی سالینجر
۱۶-باد در بیدستان/کنت گراهام
۱۷-آرزوهای بزرگ/چارلز دیکنز
۱۸-زنان کوچک/لوییسا می الکوت
۱۹-ماندولین سروان کرلی/لوییس دبر نیر
۲۰- جنگ و صلح/لئو تولستوی
۲۱- بر باد رفته/مارگارت میچل من ميميرم واسه شماره 5 و 21 دروغ گفتم نميميرم.... | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 3:25 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 3:39 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الأحد مايو 11, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 2:39 am | |
| - دلارام نوشته است:
- چند سال پیش یه پایگاه اطلاع رسانی معتبر در انگلستان از مردم خواسته بود کتاب های محبوبشون رو معرفی کنن، مثل یه جور نظر سنجی
نتایج این نظر سنجی این لیستیه که این پایین می بینید:
۱-ارباب حلقه ها/جی.آر.آر تالکین
۲-غرور و تعصب/جین اوستن
۳-نیروهای اهریمنی اش/فیلیپ پالمن
۴-کتاب راهنمای مسافر کهکشان/داگلاس آدامز
۵-هری پاتر و جام آتش/جی کی رولینگ
۶-کشتن مرق مقلد/هارپر لی
۷-وینی خرسه/ای ای میلنه
۸-۱۹۸۴ /جرج اورول
۹-شیر،جادوگر و گنجه/سی اس لوییس
۱۰-جین ایر/شارلوت برونته
۱۱-گره ی کور /جوزف هلر
۱۲- بلندی های بادگیر/امیلی برونته
۱۳- آواز پرنده/سباستین فالکز
۱۴-ربه کا/دافنه دو موریه
۱۵-ناطور دشت/جی.دی سالینجر
۱۶-باد در بیدستان/کنت گراهام
۱۷-آرزوهای بزرگ/چارلز دیکنز
۱۸-زنان کوچک/لوییسا می الکوت
۱۹-ماندولین سروان کرلی/لوییس دبر نیر
۲۰- جنگ و صلح/لئو تولستوی
۲۱- بر باد رفته/مارگارت میچل نیروهای اهریمنی اش/فیلیپ پالمن کتاب راهنمای مسافر کهکشان/داگلاس آدامز کشتن مرق مقلد/هارپر لی باد در بیدستان/کنت گراهام وینی خرسه/ای ای میلنه آواز پرنده/سباستین فالکز ماندولین سروان کرلی/لوییس دبر نیر من اینا رو نخوندم اگه کسی اطلاعی در مورد بهترین ترجمه از این کتابها داره بهم بگه ممنون میشم البته فکر میکنم همه شون ترجمه نشدن | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 9:42 am | |
| آقا جمع کنین بند و بساطو ... نمایشگاه تموم شد ... | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| |
| |
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 12:46 pm | |
| خدایی اگه یکی تو این فروم تریپش به کتاب خونی بخوره شیرین خانمه من تعجب کردم از اینکه نمایشگاه نیومد البته فکر کنم روزهای قبل دیگه کتابها رو درو کرده بود | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 1:38 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- خدایی اگه یکی تو این فروم تریپش به کتاب خونی بخوره شیرین خانمه
من تعجب کردم از اینکه نمایشگاه نیومد البته فکر کنم روزهای قبل دیگه کتابها رو درو کرده بود شما باز شرمنده کردین من که توی تاپیک نمایشگاه گفتم که من همون روز نمایشگاه بودم ولی نمیدونستم که شما هم اونجایین! بیشتر از 60-70 تومن نتونستم خرید کنم (اوضاع جوری شده که به جایی که بگم چند تا کتاب خریدم، میگم چند تومن کتاب خریدم!!!!!) | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الإثنين مايو 12, 2008 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 7:31 am | |
| میدونی برباد رفته رو خواهرم چندین سال قبل از کتابخونه دانشگاهشون گرفته بود مرتب بهم میگفت بخون قشنگه من هم لج باز و یکدنده گفتم نمیخونم.تا اینکه فیلمش را دیدم دیدم سرم کلاه رفته.. - دلارام نوشته است:
- آفرین مرجان جونم داستان پر رو درست گفتی
با یاسمین رفتم بلندیهای بادگیر رو خریدم البته هنوز شروع نکردم به خوندن ریکا و بربادرفته رو هم حتما میگیرم و می خونم، مخصوصا بر بادرفته که خیلی تعریفش رو ازتون شنیدم ممنون مرجان عزیزم، خیلی لطف کردی | |
|
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 9:28 am | |
| - Jany نوشته است:
- میدونی برباد رفته رو خواهرم چندین سال قبل از کتابخونه دانشگاهشون گرفته بود
مرتب بهم میگفت بخون قشنگه من هم لج باز و یکدنده گفتم نمیخونم.تا اینکه فیلمش را دیدم دیدم سرم کلاه رفته..
- دلارام نوشته است:
با یاسمین رفتم بلندیهای بادگیر رو خریدم البته هنوز شروع نکردم به خوندن ریکا و بربادرفته رو هم حتما میگیرم و می خونم، مخصوصا بر بادرفته که خیلی تعریفش رو ازتون شنیدم ممنون مرجان عزیزم، خیلی لطف کردی فیلم بربادرفته بهتر از کتابشه یکی از معدود مواردی که دیدم فیلم از کتاب بهتر شده همین بوده(فکرکنم فقط همین رو دیدم که بهتره!) فکر میکنم چاپ قدیمش رو پیدا کنی خیلی بهتره و یه چیز دیگه! اگه بعد از خوندن بربادرفته، خواستین ببینین بعدش چی میشه، به هیچ عنوان سراغ کتاب"اسکارلت" نرین! بدترین دنباله کتابی بود که تا حالا خوندم! | |
|
| |
| |
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 10:39 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- یعنی می خواهی بگی که این کتاب برباد رفته رو بر باد داد ؟؟؟؟؟؟
تا این حد تقریبا! تنها شباهتش با بربادرفته شخصیت اسکارلت و کمی تا قسمتی رت بود! ماجرا از امریکا به ایرلند منتقل شده بود و یه قسمتهاییش خیلی سیاسی بود! اصلا اون لحن بربادرفته رو نداشت کسی تا حالا خوندش؟نظرتون چی بوده؟ | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 2:34 pm | |
| مرسی شیرین جون من در حقیقت فقط چند صفحه از اسکارلت رو خوندم و پشیمون شدم و کنارش گذاشتم نظرم در مورد دنباله کتاب ربکا به نام خانم دووینتر هم همینه...اونم قشنگ نیست خوب البته میدونی که فیلم برباد رفته چندین اسکار برده(بین عدد 7 و 11 شک دارم).. و اولین فیلم رنگی ساخته شده هم هست. من اسکارلت رو خیلی دوست دارم و همچنین رت باتلر - S H I R I N نوشته است:
- Jany نوشته است:
مرتب بهم میگفت بخون قشنگه من هم لج باز و یکدنده گفتم نمیخونم.تا اینکه فیلمش را دیدم دیدم سرم کلاه رفته..
- دلارام نوشته است:
با یاسمین رفتم بلندیهای بادگیر رو خریدم البته هنوز شروع نکردم به خوندن ریکا و بربادرفته رو هم حتما میگیرم و می خونم، مخصوصا بر بادرفته که خیلی تعریفش رو ازتون شنیدم ممنون مرجان عزیزم، خیلی لطف کردی فیلم بربادرفته بهتر از کتابشه یکی از معدود مواردی که دیدم فیلم از کتاب بهتر شده همین بوده(فکرکنم فقط همین رو دیدم که بهتره!)
فکر میکنم چاپ قدیمش رو پیدا کنی خیلی بهتره و یه چیز دیگه! اگه بعد از خوندن بربادرفته، خواستین ببینین بعدش چی میشه، به هیچ عنوان سراغ کتاب"اسکارلت" نرین! بدترین دنباله کتابی بود که تا حالا خوندم! | |
|
| |
| |
| |
S H I R I N میزبان
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 3:02 pm | |
| - Jany نوشته است:
- مرسی شیرین جون
من در حقیقت فقط چند صفحه از اسکارلت رو خوندم و پشیمون شدم و کنارش گذاشتم نظرم در مورد دنباله کتاب ربکا به نام خانم دووینتر هم همینه...اونم قشنگ نیست خوب البته میدونی که فیلم برباد رفته چندین اسکار برده(بین عدد 7 و 11 شک دارم).. و اولین فیلم رنگی ساخته شده هم هست. من اسکارلت رو خیلی دوست دارم و همچنین رت باتلر
- S H I R I N نوشته است:
- Jany نوشته است:
- دلارام نوشته است:
با یاسمین رفتم بلندیهای بادگیر رو خریدم البته هنوز شروع نکردم به خوندن ریکا و بربادرفته رو هم حتما میگیرم و می خونم، مخصوصا بر بادرفته که خیلی تعریفش رو ازتون شنیدم ممنون مرجان عزیزم، خیلی لطف کردی فیلم بربادرفته بهتر از کتابشه یکی از معدود مواردی که دیدم فیلم از کتاب بهتر شده همین بوده(فکرکنم فقط همین رو دیدم که بهتره!)
فکر میکنم چاپ قدیمش رو پیدا کنی خیلی بهتره و یه چیز دیگه! اگه بعد از خوندن بربادرفته، خواستین ببینین بعدش چی میشه، به هیچ عنوان سراغ کتاب"اسکارلت" نرین! بدترین دنباله کتابی بود که تا حالا خوندم! دنباله ربکا رو تا حالا ندیدم! حتی نشنیده بودم که دنباله داره! مسلما هیچی ربکا نمیشه! ولی بربادرفته اولین فیلم رنگی ساخته شده نیست ولی جزء اولینهاست و فکر میکنم 10 تا اسکار گرفته تا چند سال پیش پرتماشاگر ترین فیلم تاریخ سینما بود!!(از تایتانیک هم بیشتر!!!) بحث رو به فیلم منحرف نکنیم! میپردازیم به بحث شیرین کتاب !! | |
|
| |
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 3:28 pm | |
| دوستانی که به بحث مدیریت تولید علاقه دارن، کتاب "هدف" رو بخونن، نوشته دکتر گلدرت، انتشارات پیک آوین به کمک یک رمان، خیلی از درسای مدیریت تولید رو به صورت واضح و ملموس درس یاد میده و تئوری های قشنگ و پرکاربردی رو بیان میکنه کسانی که به پول درآوردن از راه مدیریت سرمایه علاقه دارن هم دو تا کتاب زیر رو بخونن: "پدر پول دار، پدر بی پول" نوشته رابرت کیوساکی، انتشارات پیک آوین و کتاب فوق العاده "ثروتمندترین مرد بابل" نوشته جورج کلاسون، انتشارات موسسه فرهنگی راه بین. این کتاب رو خیلی شدید پیشنهاد میکنم | |
|
| |
| عنوان: رد: کتاب هاي زيبا الثلاثاء مايو 13, 2008 4:14 pm | |
| - S H I R I N نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
- یعنی می خواهی بگی که این کتاب برباد رفته رو بر باد داد ؟؟؟؟؟؟
تا این حد تقریبا! تنها شباهتش با بربادرفته شخصیت اسکارلت و کمی تا قسمتی رت بود! ماجرا از امریکا به ایرلند منتقل شده بود و یه قسمتهاییش خیلی سیاسی بود! اصلا اون لحن بربادرفته رو نداشت
کسی تا حالا خوندش؟نظرتون چی بوده؟ من ختم تمام كتاباي جايزه نوبل و ادبي گرفتنم.... كتاب اسكارلت نوشته الكساندر ريپلي.... شيرين جان من خوندم... اسكارت از اونجايي شروع ميشه كه بعد از مرگ ملاني...مامي هم ميميره و رت مياد براي مراسم تدفين.... طي ماجراهايي رت ازدواج ميكنه و زنش در موقع زايمان ميميره ...زنش خيلي شبيه ملاني هاميلتون بوده... اسكارلت روي زمينايي كه خريده و از زمان پدري داشته كار ميكنه و يه دهكده ميسازه .... ودر آخر به هم ميرسن.... از نظر من به هر حال داستان خوبي داشت....از اين نظز كه به هم ميرسن... ولي خوب آخر بر باد رفته يه چيز ديگست... ديالوگ آخر فيلم بر باد رفته كه رت در جواب اسكارلت ميگه: عزيزم راستش اصلا برام مهم نيست.... مشهورترين ديالوگ سسنما در طول تاريخ بوده كه من تو تاپيك مشهور ترين ديالوگها گذاشتم.... من كتاب برباد رفته رو بيشتر ميپسندم...ولي از اسكارلت هم خوشم اومد.... ولي من خوندنشو توصيه ميكنم....چون به هر حال كتابي بوده اسكارلت كه در سطح جهاني مطرح شد وميشه باهاش در مقام مقايسه بر اومد.... | |
|
| |
| کتاب هاي زيبا | |
|