تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 6:47 am
دخــــــــــــــــــــــتــــــــــــــر بهار از ژوآن باند
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 8:51 am
دختر بهار
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 9:37 am
محسن چاووشی
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 9:40 am
Love story
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 10:45 am
220 از T.A.T.U
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 10:51 am
دختر چل گیس بهار سرخی خوش رنگ انار دوردونه ی ماه و نسیم عطر همیشه موندگار پیرهن آسمون به تن فرشته زیبای تن غروب خسته م رو ببر تا شب مهتابی شدن تا دنیا دنیاست تو بمون کنارم من هیچکس غیر تو دوست ندارم تا دنیا دنیاست دل من فداته اون دلی که عاشق خنده هاته
تا دنیا دنیاست تو بمون کنارم من هیچکس غیر تو دوست ندارم تا دنیا دنیاست دل من فداته اون دلی که عاشق خنده هاته
از ژوآن باند واقعا آهنگ قشنگیه
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 10:53 am
plant of Nothing از Tatu
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 12:41 pm
دختر بهار
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 12:56 pm
it's hard to say good bye - celine cion & paul anka
این یکی هم خیلی دوست دارم.ولی حجمش زیاده. فرمت کم حجمش رو ندارم.کلیپشم روی you tube هستش .
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 3:55 pm
پشيمان از سروش
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 4:31 pm
دختر بهار از ژوآن باند
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 6:02 pm
بنده به شخصه امروز فقط به عمرو دیاب گیر دادم، اونم سه پیچ ...
الانم دارم لیلی نهاری رو گوش میدم
یادمه اولین آهنگی بود که از عمرو شنیدم
بعدش توسط مجید جان، بیشتر باهاش آشنا شدم
لیلی نهاری از عمرو دیاب آلبوم لیلی نهاری
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 6:24 pm
Arghavan نوشته است:
این یکی هم خیلی دوست دارم.ولی حجمش زیاده. فرمت کم حجمش رو ندارم.کلیپشم روی you tube هستش .
خب، این بار تصمیم گرفتیم یه سرچی توی این زمینه بزنیم
و اینا دستگیرمون شد ارغوان خانم ...
این ویدیو:
اینم Lyric این ترانه:
There's something in your eyes that's far too revealing Why must it be like this a love without feelin' Something wrong with you I know I see it in your eyes Believe me when I say It's gonna be okay
I told you from the start I won't be demanding I won't be demanding If you have a change of heart I'll be understanding I'll be understanding When love becomes a broken heart and dreams begin to die Believe me when I say We'll work it out some way
I'll never try to hold you back I wouldn't try controlling you If it's what you want It's what I want I want what's best for you And if there's something else that you're looking for I'll be the first to help you try Believe me when I say It's hard to say goodbye
We've lost that loving touch we used to feel so much I try to hide the truth that's in my eyes The love without feeling But when I feel we're not in love, I know I'm losing you Believe me when I say We'll work it out some way
I'll never try to hold you back I wouldn't try controlling you If it's what you want It's what I want I want what's best for you And if there's something else that you're looking for I'll be the first to help you try Believe me when I say It's hard to say goodbye
Don't say goodbye
If it's what you want It's what I want I want what's best for you
I'll never try to hold you back I wouldn't try controlling you If it's what you want It's what I want I want what's best for you And if there's something else that you're looking for I'll be the first to help you try
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 6:30 pm
بر و بچز ...
میگم اگه لینک ترانه هایی که گوش میدیم رو بذاریم هم خوبه ها ...
الان به یادم افتاد
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 6:33 pm
الان هیچی گوش نمیدم..... بی خیال بابا ....ساعت 2 نصفه شبه......آهنگ کجا بود الان......
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس أبريل 16, 2009 7:01 pm
nAvId نوشته است:
بنده به شخصه امروز فقط به عمرو دیاب گیر دادم، اونم سه پیچ ...
الانم دارم لیلی نهاری رو گوش میدم
یادمه اولین آهنگی بود که از عمرو شنیدم
بعدش توسط مجید جان، بیشتر باهاش آشنا شدم
لیلی نهاری از عمرو دیاب آلبوم لیلی نهاری
یاد اون روزهای سبز همیشه به خیر منم دارم محمد اصفهانی می گوشم
بوی بارون جان من کجایی کجایی که بی تو دل شکسته ام سر به زانوی غم نهاده ام به گوشه ای نشسته ام آتشم به جان و خموشم چو نای مانده از نوا مانده با نگاهی به راهی که می رود به ناکجا ای گل آشنا بی قرارم بیا وای از این غم جدایی
امشب خیلی دلم گرفته آخه فردا دوباره می خوام برم تبریز وقتی جمعه ها غروب میرسم اونجا دلم میخواد یه نفر گلوم رو بگیره فشار بده تا راحت بمیرم آخه غم غربت اونجا و تو اون موقع ذره ذره خفه ام میکنه
Arghavan میزبان
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 2:16 am
nAvId نوشته است:
Arghavan نوشته است:
خب، این بار تصمیم گرفتیم یه سرچی توی این زمینه بزنیم
و اینا دستگیرمون شد ارغوان خانم ...
این ویدیو:
اینم Lyric این ترانه:
There's something in your eyes that's far too revealing Why must it be like this a love without feelin' Something wrong with you I know I see it in your eyes Believe me when I say It's gonna be okay
I told you from the start I won't be demanding I won't be demanding If you have a change of heart I'll be understanding I'll be understanding When love becomes a broken heart and dreams begin to die Believe me when I say We'll work it out some way
We've lost that loving touch we used to feel so much I try to hide the truth that's in my eyes The love without feeling But when I feel we're not in love, I know I'm losing you Believe me when I say We'll work it out some way
Don't say goodbye
If it's what you want It's what I want I want what's best for you
I'll never try to hold you back I wouldn't try controlling you If it's what you want It's what I want I want what's best for you And if there's something else that you're looking for I'll be the first to help you try
دستت درد نکنه نوید جان .ولی من خودم هم اینا رو داشتم .گفتم که حجمش خیلی زیاده .ولی خب بهاره جون قراره زحمتشو بکشه و هر وقت وقت کرد فرمت کم حجمش رو قرار بده.
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 6:24 am
الان دارم سمفونی خاله خاله گفتن این عسل خاله این قند عسل خاله و عمه عمه گفتن این شیرین عسل عمه رو گوش میکنم
Naghme میهمان
تعداد پستها : 50 Registration date : 2009-01-30
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 9:56 am
كبوتر عشق شهلا سرشار
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 2:09 pm
دختر بهار
Arghavan میزبان
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 2:17 pm
some body's me -enrique
بچه ها شما فرمت ام پی تری این آهنگ رو دارین ؟ اگه می شه آپلودش کنید خیلی ممنون میشم
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة أبريل 17, 2009 5:08 pm