| فقط اصاله... | |
|
+4Arakadrish دلارام MajidDiab moein 8 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
moein رهگذر
تعداد پستها : 24 Age : 37 Registration date : 2007-12-12
| عنوان: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 7:03 am | |
| سلام بچه ها کسی هست که "اصاله" رو اندازه من دوست داشته باشه!!!؟ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 7:07 am | |
| - moein نوشته است:
- سلام بچه ها
کسی هست که "اصاله" رو اندازه من دوست داشته باشه!!!؟ سلام خیلی خوش اومدید اگه نوال و عمرو دیاب رو بگید من هستم البته اصاله هم صدای قشنگی داره من بعضی از ترانه هاش رو گوش کردم به هر حال به جمع ما خوش اومدی | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 7:52 am | |
| من هم صدای اصاله رو خیلی دوست دارم، اما نمی دونم اندازه دوست داشتن شما چقدره خوش اومدی سلام | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 4:14 pm | |
| سلام نگفتي تو كدوم معيني !! معين شريف يا همون معين خودمون (كفتر كاكل به سر) اينجوري كه تو گفتي احتمالا كسي به پات نميرسه ديگه ! ها ؟ اصاله خواننده ي خوبيه ، هم سنگين رنگين هم خوش صدا من « فين حبيبي » خيلي دوس دارم راستي يادم رفت ... خوش اومدي | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 8:19 pm | |
| سلام معین جان
اولا خوش اومدی
دوما ، به گمونم یکی هست که خیلی توی راسته اصاله هست
اون هم کسی نیست جز شیرین خانم ...
ولی ، باز هم خود دانی دیگه
ما که در خدمتیم | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: فقط اصاله... الأربعاء ديسمبر 12, 2007 9:07 pm | |
| به قول آقا مجید اگه نوال و عمرو می گفتی من بودم ولی اصاله رو هم دوست دارم بخصوص چند تا ار آهنگاش به هر حال خوش اومدی | |
|
| |
moein رهگذر
| عنوان: مرسی... الخميس ديسمبر 13, 2007 2:15 pm | |
| من از خوش امد گویی همتون بی نهایت ممنونم.. ولی نکته مهمی که دلارام جان بهش اشاره کرد این بود که شما اصلا نمیدونید من چقد اصاله رو دوستش دارم!!!! ....ولی خیلی دوسش دارم!!ضمنا اماده تاسیس سندیکای شیفتگان ایشون هم هستم!! | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: فقط اصاله... الخميس ديسمبر 13, 2007 8:17 pm | |
| چه خوب بابا ... من هم میشم راننده ... | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: فقط اصاله... الخميس ديسمبر 13, 2007 8:36 pm | |
| بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار از اشنایی با یک طرفدار اصاله خوشحالم! من توی این فروم(ببخشید!فروم قبلی!!) هی میگفتم اصاله!همه یا نوال بودن یا نانسی!
صدای اصاله رو هیچکس نداره.هم ترانه هاش فوق العاده ن هم اهنگ هاش از کدوم اهنگش بگم؟؟؟؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: فقط اصاله... الخميس ديسمبر 13, 2007 9:02 pm | |
| - bahar نوشته است:
- بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار از اشنایی با یک طرفدار اصاله خوشحالم!
من توی این فروم(ببخشید!فروم قبلی!!) هی میگفتم اصاله!همه یا نوال بودن یا نانسی!
صدای اصاله رو هیچکس نداره.هم ترانه هاش فوق العاده ن هم اهنگ هاش از کدوم اهنگش بگم؟؟؟؟ م بقاش انا !! معنيش چي ميشه ؟ | |
|
| |
S H I R I N میزبان
تعداد پستها : 322 Registration date : 2007-12-07
| عنوان: رد: فقط اصاله... الخميس ديسمبر 13, 2007 9:07 pm | |
| یعنی "این من نیستم" یا همون"اسمم رو عوض میکنم" فارسی فکر میکنم "ما بقی انا " بوده یا چیزی مثل این | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: فقط اصاله... الجمعة ديسمبر 14, 2007 6:01 am | |
| درينگگگگگگ.... افتاد حالا البته با كلي صر و صدا ! همه ي ملت از خواب پريدن !! احتمالا تو هم مث من تا لنگ ظهر ميخوابي آره ؟ ممنون ! اگه ترجمه ي كامل آهنگ رو هم داري ... من دوزاري زياد دارم | |
|
| |
moein رهگذر
| عنوان: رد: فقط اصاله... الجمعة ديسمبر 14, 2007 8:50 am | |
| - bahar نوشته است:
- بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار از اشنایی با یک طرفدار اصاله خوشحالم!
من توی این فروم(ببخشید!فروم قبلی!!) هی میگفتم اصاله!همه یا نوال بودن یا نانسی!
صدای اصاله رو هیچکس نداره.هم ترانه هاش فوق العاده ن هم اهنگ هاش از کدوم اهنگش بگم؟؟؟؟ منم همینطور!! و ازتون میخوام یه بار(دیگه) "بین ایدیک" رو گوش بدیدو بعنوان یه هدیه ازطرف من به همه طرفدارای اصاله بپذیرید! | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: فقط اصاله... الجمعة ديسمبر 14, 2007 12:02 pm | |
| سلام معین جان خیلی خوش اومدی اتفاقا من هم صدای اصاله رو خیلی دوست دارم ....از این عکسش هم خیلی خوشم میاد [img] [/img] | |
|
| |
| عنوان: رد: فقط اصاله... الجمعة ديسمبر 14, 2007 12:07 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- درينگگگگگگ....
افتاد حالا البته با كلي صر و صدا ! همه ي ملت از خواب پريدن !!
احتمالا تو هم مث من تا لنگ ظهر ميخوابي آره ؟
ممنون !
اگه ترجمه ي كامل آهنگ رو هم داري ...
من دوزاري زياد دارم اینم ترجمه کاملش که هلنا جان قبلا زحمتشو کشیدن جای هلنا واقعا خالیه خیلی معنی قشنگی داره ما بقاش أنا من اسمم را عوض مي کنم لو ما ارجعتش ليي بقلبك تاني هنا اگر دوباره با تمام عشقت پيش من برنگشتي لو ما حلفتش ان الثانية في بعدي سنة اگر قسم نخوردي که هر ثانيه بدون من مثل يک سال مي گذرد لو ما أمنتش ان الجنة في حضني أنا اگر باور نکردي که بهشت فقط در آغوش من است ما بقاش أنا من اسمم را عوض مي کنم من نيستم است ) اين يک مثل درعربي مي باشد که معادل فارسي آن (من اسمم را عوض مي کنم) لو ما أعرفتش ان حنانك سره حناني اگر نفهميدي که رازدوست داشتن تو, من بودم و أن الحب فقلبك كان مخلوق علشاني و عشقي که در قلبت وجود دارد فقط براي من آفريده شده است و أنك مهما بعدت هترجع تتمناني و هرچه قدرازمن دوربشوي باز دلت من را مي خواهد ما بقاش أنا اسمم را عوض مي کنم لو ما أندمت على الأيام اللي أبعدتها اگر به خاطر روزهايي که از من دور شدي پشيمان نشوي لو ما دفعتش ثمن الغربة اللي أنا عشتها اگر تاوان تنهايي که من کشيدم پرداخت نکني لو ما شربتش كاس المر اللي شربتها اگر جام شوکران تلخي را که من نوشيدم نچشي مابقاش أنا اسمم را عوض خواهم کرد أنا عن نفسي راح أسكت لكن مطمنة من در درون خود ساکت باقي خواهم ماند وليکن آسوده هستم قلبي مؤمن هو دليله و أنا مؤمنة قلب من آسوده است به همين دليل من هم آرام و بدون اضطراب هستم لو ما أرجعتش تبكي عشان ترجعلي أنا اگر پيش من برنگشتي و گريه نکردي که مي خواهي باز با من باشي ما بقاش أنا اسمم را عوض خواهم کرد. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: فقط اصاله... الجمعة ديسمبر 14, 2007 5:31 pm | |
| آي گفتي ها ... آره جاش خيلي خاليه ! باز حال دادي و من شرمنده ات شدم داش امين دستت درست لوطي | |
|
| |
| |
| |
| فقط اصاله... | |
|