| يا احلي ما في ايام- امل حجازي | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الجمعة أبريل 25, 2008 4:12 pm | |
| این ترانه زیبا از امل حجازی هستش که من چند وقت پیش کلیپش رو تو روتانا دیدم.البته خود ترانه رو بیشتر دوست دارم .این ترانه با لهجه ی مصریه.من ترجمشو میذارم . ترجمش خیلی خوب نمیشه .منظورم اینه که روان نیست و اون زیبایی عربی رو نداره .احتمالا چون من از فن ترجمه سر رشته ندارم .دوستان که ترجمه ی بهتری به ذهنشون میرسه کمک کنن لطفا.حتما گوشش کنید. يا احلي ما في ايام ای زیبا ترین در روزها وياك مافيش ولا حاجة بعيد في الدنيا ديهبا تو هیچ چیز در این دنیا دور(از دسترس) نیست كل اللي بحلم بيه وياك باشوفه بعينياتمام آرزوهایم با تو را با چشمانم می بینم (یعنی آرزو هام محقق شدن) كفيا عليا باحس بهواكبرایم کافی است که عشق تو رو احساس می کنم كفيا عليا باحس بهو اک يا احلى ما في الايام يا عمري انا ای زیباترین در روزها .ای زندگی من حاعيشلك سنين العمر عشان بحبك اناسال های عمرم رو زندگی خواهم کرد چون عاشقت هستم بعاد بقى ولا في لقاك حافضل كدهدر دوری و یا در دیدنت همینطور خواهم ماند من كتر شوقي وخوفي عليك ولهفة عينيااز شدت شوق و ترس و اشتیاق در چشمانم مابقيتش عارفة اقولك ايه وايه اللي فيانمیدانم چه بگویم و مرا چه می شود ماليش دنيا تانية حياتي معاكمن زندگی دیگری ندارم وزندگی من با تو است. لینک فرمت ام پی تری http://www.mawaly.com/file/download/30105.html لینک فرمت ریل پلیر http://pages.6arab.com/singers-ar/north/amal-7ejazy/index-ar.shtml
اين مطلب آخرين بار توسط Arghavan در السبت مايو 03, 2008 1:05 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الجمعة أبريل 25, 2008 4:29 pm | |
| دستت درد نکنه ارغوان جون... زحمت کشیدی.... الان باید دانلودش کنم و گوش بدم.. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الجمعة أبريل 25, 2008 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الأحد أبريل 27, 2008 11:15 am | |
| دستت درد نکنه ارغوان جون من چند روز پیش میخواستم بیام و درخواست ترجمه ش رو بدم.. من خیلی آهنگش رو دوست دارم و عاشق اون پسر تپل خوشگل توی کلیپش هستم... امروز دیدم شبکه جرس..مصاحبه مطبوعاتی با امل رو نشون میداد قسمتهایی از آهنگ کیف القمر را هم پخش کرد اون هم خیلی قشنگه... فکر کنم آلبوم امسالش خیلی بهتر از سال قبلش باشه... از ترجمه قشنگت هم خیلی خیلی ممنونم... | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الأحد أبريل 27, 2008 12:00 pm | |
| - Jany نوشته است:
- دستت درد نکنه ارغوان جون
من چند روز پیش میخواستم بیام و درخواست ترجمه ش رو بدم.. من خیلی آهنگش رو دوست دارم و عاشق اون پسر تپل خوشگل توی کلیپش هستم... امروز دیدم شبکه جرس..مصاحبه مطبوعاتی با امل رو نشون میداد قسمتهایی از آهنگ کیف القمر را هم پخش کرد اون هم خیلی قشنگه... فکر کنم آلبوم امسالش خیلی بهتر از سال قبلش باشه... از ترجمه قشنگت هم خیلی خیلی ممنونم... خواهش می کنم عزیزم.من این آهنگو کلیپشو که دیدم خیلی ازش خوشم اومد چون خیلی با احساس می خونه.بعد رفتم دانلودش کردم .ولی کیف قمر هنوز گوش نکردم .ولی حتما دانلودش می کنم. | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي السبت مايو 03, 2008 1:10 pm | |
| ترانه ی کیف القمر رو گوش دادم .اونم خوبه ولی یا احلی ما فی ایام بهترین آهنگشه. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي السبت مايو 10, 2008 8:59 am | |
| یه ترانه هست به اسم نفسی تفهمنی من اون رو بیشتر از همه دوست دارم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الثلاثاء مايو 13, 2008 7:20 am | |
| الان تبلیغ کامل آلبوم رو شبکه روتانا نشون میده..همون یا احلی مافی الایام از همه قشنگتره..ولی من از کف القمر هم خوشم اومده - Arghavan نوشته است:
- ترانه ی کیف القمر رو گوش دادم .اونم خوبه ولی یا احلی ما فی ایام بهترین آهنگشه.
| |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الثلاثاء مايو 13, 2008 7:47 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- یه ترانه هست به اسم نفسی تفهمنی
من اون رو بیشتر از همه دوست دارم من هم همینطور ممنون ارغوان جان | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: يا احلي ما في ايام- امل حجازي الخميس مايو 15, 2008 2:34 pm | |
| خواهش می کنم .بالا خره هرکس یه سلیقه ای داره و با توجه به ترانه و احساس خودش از یه ترانه ی خاصی خوشش میاد | |
|
| |
| يا احلي ما في ايام- امل حجازي | |
|