هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

 

 آشپزخونه فروم

اذهب الى الأسفل 
+24
Saghar
danial
yasamiin
meysam-r
maryashena
Anika
HeLena
Jany
بهاره
magnoon diab
h@sti
s@ba
Assal
may
ليلا
Yasaman
arashrayan
mass0ood
amin
Arakadrish
الهام
nAvId
دلارام
MajidDiab
28 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 33, 34, 35  الصفحة التالية
نويسندهپيام
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 03, 2010 4:36 am

Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
منم كيك بستني .. bounce bounce bounce
فکر کنم یه سال و نیمی میشه که درست نکردم.من دوست دارم

جات خالي ديروز با فريبا و هدي يكي از دوستانم رفتيم يه كافه قنادي و كيك بستني خورديم ... چه حالي داد،‌ خيلي خوشمزه بود geek
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 03, 2010 7:02 am

مرجان جان ماهم میخواهیم
لطفادست به کارشوآبجی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:56 am

خورش مرغ و باميه آشپزخونه فروم - صفحة 34 Bbb05594d101
روغن را در ظرف مورد نظر ريخته و پيازهاي خرد شده را در آن سرخ كنيد. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه كرده و ادويه مخلوط، نمك و فلفل را به آن زده و




خورش مرغ و بامیه

آشپزخونه فروم - صفحة 34 6bf850b91e

مواد لازم:

پیاز ریز شده: 2 عدد

مرغ: 8 قطعه

آب: 8 لیوان

عصاره مرغ: 2 عدد

بامیه: نیم كیلو

رب گوجه فرنگی:3 قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط: یك قاشق غذاخوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

نمك و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه: روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه كرده و ادویه مخلوط، نمك و فلفل را به آن زده و اجازه دهید تا مرغ و پیاز به آرامی و همراه هم سرخ شوند. بعد از این مرحله آب و عصاره مرغ را با هم مخلوط كرده و درون ظرف بریزید و بگذارید تا مرغ بخوبی بپزد. بعد از اطمینان از پخت كامل مرغ سایر مواد را به آن اضافه كنید و اجازه دهید تا خورش به مدت یك ساعت روی حرارت ملایم جا بیفتد.

توجه داشته باشید بامیه هایی را كه انتخاب می كنید، ریز باشند چون بامیه های درشت مواد لزجی از خود ترشح می كنند كه ممكن است اعضای خانواده آن را نپسندند، همچنین بهتر است از خرد كردن بامیه ها هم پرهیز شود.

ماهی شكم پر

آشپزخونه فروم - صفحة 34 9a7a27968b

مواد لازم: ماهی: 2 عدد

پیاز: 3 عدد بزرگ

گوجه فرنگی: یك عدد

لیموترش: 4 عدد

پودر لیموعمانی: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف پیمانه

زنجبیل تازه كوبیده: یك قاشق چایخوری

نمك، فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم

سیر رنده شده: 5 حبه

گشنیز و جعفری ریزشده: یك پیمانه.

طرز تهیه: گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل كوبیده شده مخلوط كنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خرد كرده و به مواد اضافه كنید. آب 2 عدد لیمو را همراه پودر لیموعمانی و نمك، فلفل و ادویه به مواد اضافه كرده و با روغن زیتون مخلوط كنید.

مواد كه آماده شد، شكم ماهی ها را كه قبلا تمیز كرده و شسته اید باز كرده و از مواد پر كنید. سپس 2 عدد لیموی باقیمانده را از وسط برش داده و روی مواد داخل شكم ماهی بگذارید.

حالا ظرف مخصوص فر را چرب كرده، ماهی ها را در ظرف بگذارید و روی آن روغن زیتون بریزید. اگر از مواد میانی چیزی مانده بود روی سطح ماهی ها بریزید و روی سطح آن را بپوشانید.

سپس یك عدد پیاز و گوجه فرنگی را درشت حلقه كنید و روی سطح ماهی ها و كنار آن در ظرف بچینید. می توانید روی پیازها و گوجه فرنگی كمی روغن زیتون بریزید.

ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یك ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم ساعت 250 درجه سانتی گراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا ماهی ها خوب برشته شوند.
منبع : سایت سیمرغ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:56 am

خواص ناگفته اي از فلفل دلمه اي آشپزخونه فروم - صفحة 34 47083b110d01
اين فايده فلفل دلمه اي بسيار مهم است ، فلفل دلمه اي حاوي موادي مانند اسيد فوليك و ...




این متخصص تغذیه اضافه كرد : فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیك است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می كند.

مریم مرادف افزود: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و A است كه آنتی اكسیدان هایی قوی هستند و بر روی رادیكال های آزاد كه روی سلول ها اثر تخریبی دارند، تاثیر می گذارند و فلفل دلمه ای رنگی تر (زرد و قرمز) حاوی بتاكاروتن بیشتری است.

وی گفت: فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشم ها كمك می كند و مصرف منظم این ویتامین تا حد زیادی از بروز شب كوری و آب مروارید پیشگیری می كند.

وی اضافه كرد: به غیر از ویتامین A لوتئین و گزانتئن موجود در فلفل دلمه ای نیز در كاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند كه در فلفل دلمه ای به مقدار زیاد وجود دارد.

وی گفت: اسید فولیك (فولات) كه یكی از ویتامین های گروه B است كه باعث كاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود. افزایش بیش از حد این ماده می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سكته قلبی شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد : فلفل دلمه ای حاوی اسید فولیك است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می كند.

مراداف افزود: فیبر موجود در فلفل دلمه ای نیز می تواند كلسترول خون را كه كاهش دهد و حمله های قلبی و سكته را كاهش می دهد.

این متخصص تغذیه گفت: فلفل دلمه ای را می توان به صورت خام در سالاد خرد كرد و بلافاصله بعد از خرد كردن فلفل دلمه ای آن را مصرف كرد، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد كردن)، از بین می رود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:57 am

جز ويتامين آ،چه ويتامينهاي براي ديد بهتر مهم اند؟ آشپزخونه فروم - صفحة 34 04fc95c18501
ويتامين‌ها به‌دليل دارا بودن آنتي‌اكسيدان‌ها مي‌توانند بدن و بخصوص چشم ها را سالم نگه دارند و ...




مثلا نشان داده شده که ویتامین های A, C وE می توانند نقش مهمی را در سلامت چشم ایفا کنند. دلایل متعدد حاکی از آن است که خوردنی های تازه مانند، میوه و سبزیجات و ماهی ها دارای ترکیباتی هستند که در سلامت چشم مؤثر خواهند بود.ویتامین Aبیشتر مادرها به فرزندان خود گفته اند هویج دارای ویتامین A و در سلامت چشم مفید است. به توصیه متخصصان آمریکایی خوردن یک هویج در روز می تواند نیاز روزانه بدن از ویتامین A را تأمین کند. این ویتامین می تواند در پیشگیری از بیماری های مرتبط با نابینایی تأثیر گذار باشد.کمبود ویتامین A با گزورفتالمی دیده می شود که به صورت خشکی چشم، زخم قرنیه ای و ورم پلک دیده می شود. این اختلال در نهایت منجر به نابینایی می شود. این ویتامین می تواند در پیشگیری از تشکیل آب مروارید و نابینایی ناشی از تباهی لکه زرد چشم در افراد مسن نقش مهمی داشته باشد.

اگر این نوع از تغذیه نظر شما را تأمین نکرد می توانید از مکمل های موجود برای سلامت چشم بهره بگیرید؛ اما زیاده روی در مصرف ویتامین A گرفته شده از مکمل ها سلامت چشم را به خطر می اندازد و در زمان بارداری می تواند منجر به نقص عضو شود پس ضروری است قبل از مصرف داروی مکمل حتما برچسب روی آن را مطالعه کنید. بررسی ها نشان داده است بسیاری از غذاهای به رنگ زرد، نارنجی، قرمز حاوی بتاکاروتن است که بدن انسان آن را به ویتامین A تبدیل می کند. در کنار هویج میوه های دیگری مثل طالبی، انبه، سبزیجات، کدو حلوایی و فلفل قرمز منبع فوق العاده ای از بتاکاروتن است. ویتامین A را همچنین می توان در اسفناج و دیگر سبزیجات پربرگ، سیب زمینی شیرین، ماهی، مرغ و جگر یافت.

ویتامین Cویتامین C یک عنصر کلیدی از مکمل های سلامت چشم است که سوپرهیرو نامیده می شود و به پیشگیری از بسیاری مشکلات بینایی مربوط به سن مانند آب مروارید کمک می کند. این بیماری از یک تجمع پروتئینی ناشی می شود که منجر به سایه ای در بینایی می شود. ویتامین C ممکن است در به تاخیر انداختن تباهی لکه های زرد چشم که درمان ندارد، کمک کند.

بررسی های انجام شده نشان داده است ویتامین C زمان تشکیل آب مروارید را 10 سال در افراد به تاخیر می اندازد؛ چرا که این بیماری بیشتر در افراد مسن دیده می شود و اعمال جراحی مرتبط در سنین 65 یا 70 انجام می گیرد؛ بنابراین این تاخیر در فرد، نزدیک به 10 سال است و در این مدت آب مروارید در فرد گسترش نخواهد یافت.

ویتامین Cرا می توان در تمامی مرکبات، توت فرنگی، طالبی، گریپ فروت، تمشک، گوجه، آلو، کیوی، سبزیجات پربرگ، اسفناج، فلفل (قرمزوسبز) و کلم جست وجو کرد. در حقیقت سبزیجات و میوه ها منبع فوق العاده ای از ویتامینC هستند. البته این ویتامین را می توان در بعضی از منابع حیوانی پیدا کرد اما در اثر پخت و پز ویتامین C از بین می رود. به گفته متخصصان آمریکایی سهم روزانه به این ویتامین در مردان و زنان 60 میلی گرم است.

بدن انسان نمی تواند ترکیبی از ویتامین ها را در مدت طولانی در خود حفظ کند، چراکه در از بین رفتن فرایند جذب ویتامین C مشکلاتی چون کارخانه استعمال دخانیات و آلودگی هوا و دیابت و مسائل دیگر بی تأثیر نیست، پس بهتر است با خوردن سبزیجات و میوه های تازه حداکثر منفعت را به دست آوریم.ویتامین Eویتامین E برای بهتر شدن سلامت چشم به پیشگیری از تشکیل آب مروارید و از بین رفتن لکه های زرد چشم کمک می کند. به گفته متخصصان نیاز روزانه بدن به ویتامین E در مردان 10 میلی گرم است درحالی که زنان به روزانه 8 میلی گرم نیاز دارند. این ویتامین در آجیل و گیاهان خوردنی مانند باقلا و لوبیا و میوه هایی چون انبه دیده می شود. اگر این میزان در ورودی غذای افراد نباشد می توان از مکمل های سلامت چشم بهره برد.

تحقیقات نشان داده است که بیوفلاونوئیدها دارای فعالیتی به مهمی آنتی اکسیدان ها هستند که به جذب بهتر ویتامینC کمک می کنند. اینها ترکیباتی هستند که به میوه ها رنگ می دهند. لوتیئن و زاگزانتین و 2 آنتی اکسیدان دیگر در میوه و سبزیجات به طور طبیعی دیده می شوند که به سلامتی چشم کمک می کنند. برای بینایی بهتر، مصرف غذاهای غنی شده از مواد معدنی و اسیدهای چرب ضروری و مهم است و موارد فوق می تواند بینایی را در وضعیت خوبی قراردهد به شرط آنکه مصرف میوه های روزانه و سبزیجات دوچندان شود و اگر این نوع از غذاها در فرد کافی نباشد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 11:02 am

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany


تعداد پستها : 2939
Location : قلب شما
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 2:13 pm

بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ایجوری Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکنی..؟؟ Suspect Suspect
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab


تعداد پستها : 6314
Age : 39
Location : تهران / تبریز
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 4:47 pm

Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ايجوري Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکني..؟؟ Suspect Suspect

مرسي غيرت Laughing Laughing Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.a-d-w.blogfa.com
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany


تعداد پستها : 2939
Location : قلب شما
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 05, 2010 5:51 am

MajidDiab نوشته است:
Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ايجوري Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکني..؟؟ Suspect Suspect

مرسي غيرت Laughing Laughing Laughing
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 05, 2010 8:17 am

Jany نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ايجوري Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکني..؟؟ Suspect Suspect

مرسي غيرت Laughing Laughing Laughing
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


چشام اينجور بيده study
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 05, 2010 10:31 am

flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
arashrayan
میزبان
میزبان
arashrayan


تعداد پستها : 175
Age : 36
Location : Iran
Registration date : 2007-12-07

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 11:59 am

محبوبه گل نذار.کیک بستنی چی شد lol! lol!

فکر کنم یه ویروس افتاده تو بچه ها چشم همه داره Shocked میشه مثل چشم من. lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.arashrayan.blogfa.com
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 12:22 pm

arashrayan نوشته است:
محبوبه گل نذار.کیک بستنی چی شد lol! lol!

فکر کنم یه ویروس افتاده تو بچه ها چشم همه داره Shocked میشه مثل چشم من. lol!

یه سر به تاپیک تولدت بزن جیگر
اونجا واسه ت گذاشتم lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany


تعداد پستها : 2939
Location : قلب شما
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 3:22 pm

بهاره نوشته است:
Jany نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ايجوري Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکني..؟؟ Suspect Suspect

مرسي غيرت Laughing Laughing Laughing
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


چشام اينجور بيده study
قبوله Cool Cool Cool Cool
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأحد أغسطس 08, 2010 9:22 am

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Suspect آشپزخونه فروم - صفحة 34 Suspect آشپزخونه فروم - صفحة 34 Suspect
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأحد أغسطس 08, 2010 12:34 pm

Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
Jany نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
Jany نوشته است:
بهاره نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_eek

چرا ايجوري Shocked Shocked Shocked به عروس ما نگاه وکني..؟؟ Suspect Suspect

مرسي غيرت Laughing Laughing Laughing
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


چشام اينجور بيده study
قبوله Cool Cool Cool Cool

کی جرات کرده به آبجی من بگه چشماش اینجوریه Shocked
کی این حرف رو زده ساغر Evil or Very Mad
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 18, 2010 10:06 pm

8 توصیه سحری + 8 توصیه افطاری آشپزخونه فروم - صفحة 34 70fdf39b0701
توصـیـه‌هـای سـحـری و توصـیـه‌هـای افـطـاری



توصـیـه هـای سـحـری
1.وعده سحری، معادل ناهاری است كه در روزهای عادی می خوردید؛ یعنی انواع غذاهای برنجی را می توانید در این وعده بگنجانید.

2.می توانید 10 تا 12 قاشق غذاخوری برنج پخته (البته كمی چرب شده با روغن زیتون یا روغن كانولا) را همراه انواع خورش های سنتی در این وعده میل كنید.
3.خوردن سالاد در این وعده، بخشی از آب مورد نیاز بدنتان را تامین خواهد كرد و البته بهتر است که چاشنی آن، آبلیموی تازه یا سركه بالزامیك و روغن زیتون باشد.
4.اگر جزو آنهایی هستید كه در این وعده اشتهای كمی دارند، بهتر است حجم مختصری از غذاهای پركالری و البته مغذی را برای این وعده انتخاب كنید؛ مانند حلیمی كه با كمی كره و دارچین طعم دار شده است.
5.خوردن مخلوط میوه های فصل با لبنیاتی مانند شیر و ماست یکی از گزینه های مناسب برای شروع این وعده است تا اشتهایتان برای خوردن سحری بیشتر شود.
6.مصرف نوشابه های گازدار و غذاهای شور و پرادویه ای مانند انواع فست فودها را در این وعده به کلی فراموش کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.
7.بهترین نوشیدنی برای جلوگیری از تشنگی در طول روز های روزه داری، آب است که البته می توانید آن را با كمی آبلیموی تازه طعم دار كنید.
8.از مصرف سیر، پیاز و حتی سبزی خوردن در این وعده بپرهیزید تا بوی دهانتان برای اطرافیان، آزاردهنده نباشد.

توصـیـه هـای افـطـاری

1.وعده افطار، معادل همان وعده صبحانه ای است که در روزهای عادی می خوردید؛ پس بهتر است به حضور تمام گروه های غذایی در این وعده غذایی تان توجه كنید.
2.روزه تان را می توانید با یك استكان شیر گرم یا چای كمرنگ و 2 عدد خرما یا یك قاشق غذاخوری عسل (طبیعی) باز كنید.
3.می توانید چند برش نان سنگك را همراه با 45 گرم پنیر و چند برش گوجه فرنگی و خیار و یك عدد گردو در این وعده میل كنید و البته می توانید پنیرتان را از قبل با گردو یا سایر مغزها و سبزیجات معطر مخلوط كرده و طعم دار كنید.
4.انواع سوپ های سبك مانند سوپ شیر نیز انتخاب مناسبی برای وعده افطاری هستند؛ البته در خوردن آنها زیاده روی نكنید تا حجم معده تان پر نشود و اشتهایتان برای خوردن سایر غذاها از میان نرود.
5.اگر احساس سنگینی یا دل درد كردید، كمی صبر كنید و سپس كاسه ای ماست كه با كمی جوانه گندم و پودرمغزها (مانند مغز پسته، بادام و كنجد) مخلوط کرده اید، میل كنید. حتی مخلوط ماست و انواع میوه های فصل هم انتخاب مناسبی برای این وعده هستند.
6.برای شام بهتر است از منابع پروتئینی استفاده كنید؛ البته از انواع كم چرب. به طور مثال، تكه ای ماهی یا سینه مرغ كبابی همراه با انواع سبزیجات بخارپزشده مانند هویج، لوبیاسبز، نخودفرنگی و ذرت.
7.حتما بین افطار تا شام 2 تا 3 واحد میوه میل كنید تا در پایان این ماه دچار كمبود انواع ویتامین ها نشوید.
8.در وعده افطار، زیاد چای نخورید؛ زیرا این نوشیدنی مدر است و ممکن است شما را به كم آبی مبتلا كند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 18, 2010 10:09 pm

اين ميوه ها را بخوريد و اشتهايتان كم شود! آشپزخونه فروم - صفحة 34 885a0600f201
آيا مي دانيد بعضي از ميوه ها هستند كه جلوي اشتهاي شما را مي گيرند؟ و اجازه نمي دهند كه زياد غذا بخوريد و ...




یك متخصص تغذیه گفت: افراط در مصرف میوه های شیرین موجب چاقی و اضافه وزن می شود، جلوی اشتها را می گیرد و مانع صرف غذای اصلی می شود.

برلیان بزرگمهر افزود: مصرف نكردن سحری عواقب ناگواری برای افراد روزه دار می تواند داشته باشد و از آنجا كه شخص روزه دار بعد از سحر روزی فعال، پرتحرك در پیش دارد و نیاز به تغذیه كامل و متنوع دارد باید غذای اصلی خود را در وعده سحری به طور كامل مصرف كند تا نیازهای غذایی اش تأمین شود.

وی گفت: یكی از اختلالاتی كه در ماه رمضان برای روزه دار اتفاق می افتد یبوست است و كمبود مصرف آب در وعده سحر و افطار می تواند موجب یبوست شود.

این متخصص تغذیه افزود: مصرف مواد غذایی حاوی مقدار زیاد آب مانند میوه ها و سبزی ها می تواند از بروز تشنگی در ساعات روزه داری جلوگیری كند. همچنین مصرف آب و مایعات كم نمك و بدون شكر در ماه رمضان در فاصله افطار تا سحر می تواند از تشنگی پیشگیری كند.

بزرگمهر گفت: میوه ها با وجود اینكه بسیار مفید هستند ولی افراط در مصرف آنها به خصوص میوه های شیرین موجب چاقی و افزایش وزن می شود و جلوی اشتها را گرفته و مانع مصرف غذای اصلی می شود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 18, 2010 10:09 pm

روزه = تسريع نوسازي‌ بافت‌هاي بدن آشپزخونه فروم - صفحة 34 8cdf6b105d01
يك متخصص تغذيه گفت: ماه رمضان فرصت مناسبي براي بازسازي و نوسازي بافت‌هاي بدن فراهم مي‌شود ، يعني روزه به عنوان يك عامل تسهيل كننده و تسريع كننده اين بازسازي عمل مي‌كند.




مسعود كیمیاگر افزود: ماه مبارك رمضان فرصت مناسبی برای بازسازی و نوسازی بافت های بدن فراهم می شود.

وی گفت: آنچه كه در علم تغذیه و فیزیولوژی به عنوان تجزیه و بازسازی مجدد شناخته می شود در این ماه با سرعت بیشتری انجام می گیرد یعنی روزه به عنوان یك عامل تسهیل كننده و تسریع كننده این بازسازی عمل می كند.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: روزه باید همراه با خوردن سحری باشد تا در اواسط روز ضعف به انسان دست ندهد و استفاده از نان های سبوس دار، میوه و سبزی باعث می شود كه معده دیرتر تخلیه شده و در بین روز نیز مقدار مواد به ویژه مواد قندی از دستگاه گوارش جذب و احساس ضعف و گرسنگی در فرد ایجاد نشود.

كیمیایی افزود: بهترین ماده غذایی برای بازكردن روزه خرما است كه همراه با چای و سپس یك ماده رقیق مثل سوپ یا شیر گرم مصرف شود. استفاده از آش های سفت چندان مناسب نیست اما به عنوان غذا پس از بازكردن روزه می تواند مناسب
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:19 am

دستور تهيه يك پيش غذاي كره اي معروف با پنير توفو آشپزخونه فروم - صفحة 34 0bb232306401
در تهيه اين غذا از پنير توفوي جوشيده شده ، كيم چي و كمي گوشت استفاده مي شود . پنير توفو مي تواند در كنار كيم چي به عنوان مزه غذا استفاده شود.




توفوکیم چی یکی از غذاهای اشتها آور و یا به نوعی پیش غذا درکشور کره محسوب می شود. (غذایی که اغلب به عنوان مزه در کنار نوشیدنی سرو می شود). در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشت استفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود.

توضیحات: پنیر توفو یک پنیر مخصوص است که از لوبیای سویا تهیه میشود . این پنیر بافتی نرم و ابریشمی دارد و بسیار خوشمزه است ومحبوب کره ای ها است و در بسیاری از غذاهای از آن استفاده میکنند

شاید این دستورالعمل ، روشی که در رستوران ها تهیه می شود ، متفاوت باشد؛ معمولا کیم چی در مرکز بشقاب و قطعه های پنیر توفو در کنار آن قرار می گیرد. اما در بعضی دستورالعمل ها کیم چی روی پنیر توفو را گرفته و مقداری گوشت وسویا روی آن ریخته می شود. برای گوشت این غذا می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. کسانی که گیاهخوار هستند می توانند از قسمت گوشت آن صرف نظر کنند. در نهایت می توانید غذا را با حلقه های پیاز تزیین کنید.

مواد لازم :

1 بسته توفو

1 و 2/1 فنجان کیم چی آماده

250 گرم گوشت گوساله

1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

1 پیاز خرد شده و حلقه شده

2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

نمک و فلفل

دستورالعمل:

1- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن ریخته تا بجوشد.

2- نمک را داخل پنیرتوفو جوشیده ریخته تا 5-7 دقیقه روی گاز بماند.

3- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اشافه کرده و مقداری آنها را بهم تفت دید.

4- نمک و فلفل را اضافه کنید.

5- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.

6- در این مرحله کیم چی ، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت 4-5 دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیفزایید.

7- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.

8- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:22 am

برگر سيب زميني و عدس؛ غذاي 25 دقيقه‌اي آشپزخونه فروم - صفحة 34 8866debda801
وقتي مايه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌هاي هم‌زده قراردهيد، سپس با آرد سوخاري آغشته كرده و سرخ كنيد.




وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن ها را درون تخم مرغ های هم زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

مواد لازم برای 12 عدد

عدس: یک پیمانه

سیب زمینی متوسط: 2 عدد، خرد شود.

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

پیاز: یک عدد، کاملا ریز شود.

سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.

پودر زیره: یک قاشق چای خوری

پنیر فتا: 2/1 پیمانه، خرد شود.

گوجه فرنگی خرد شده: 2/1 پیمانه

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 2 عدد، هم زده شود.

آرد سوخاری: یک پیمانه

ماست: 2/1 پیمانه

طرز تهیه:

درون قابلمه ای 2 پیمانه آب بریزید و عدس و سیب زمینی ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید. نصف قاشق روغن را درون تابه ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت 3 دقیقه درون آن تفت دهید. سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و 30 ثانیه آن ها را تفت دهید. پنیر فتا و عدس و سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید. مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن ها اضافه کنید. دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت 12 پاته درآورید. هر کدام از پاته ها را ابتدا درون تخم مرغ های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید. پاته ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند. مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت 4- 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغن های اضافی جذب دستمال شوند. برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:22 am

دستور تهيه پنكيك خانگي بسيار راحت و خوشمزه! آشپزخونه فروم - صفحة 34 8176774fbb01
تهيه اين پنكيك‌ سالم خانگي، بسيار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و كره از جمله مواد اصلي آن مي‌باشد.




تهیه این پنكیك سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم مرغ و كره از جمله مواد اصلی آن می باشد.

زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

آرد: 5/1 پیمانه

بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری

شكر: یك قاشق غذاخوری

نمك: نصف قاشق چای خوری

شیر: یك و نیم پیمانه

تخم مرغ: یك عدد

كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه:

• شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

• تخم مرغ، كره وشیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.

• در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.

• یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه ای رنگ شود حرارت دهید.

• همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.

• تعداد پنكیك تهیه شده 4 عدد می باشد.

توجه:برای دیدن تصاویر مراحل درست کردن پنکیک اینجا را کلیک کنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:23 am

طرز تهيه يك پيش غذاي سالم و خوشمزه با سس پستو آشپزخونه فروم - صفحة 34 D3e7a1ad8401
آووكادو و گوجه فرنگي پرشده با پستو ، طرز تهيه اين پيش غذا كاملا ساده و بسيار خوشمزه است.




طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستوتهیه شده برای سه نفرزمان تهیه: 40 دقیقه زمان انتظار برای درست شدن آن: 30 دقیقهطرز تهیه اینپیش غذاکاملا ساده و بسیار خوشمزه است.

آشپزخونه فروم - صفحة 34 QuickEasyPartyFoods

مواد لازم:گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه)یک دوم پیمانه آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخمقدار کمی پنیر خامه ای1 قاشق چای خوری آب لیموریحان خرد شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:1- یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود.

2- برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنيري كه با شير خامه دار تهيه شود)، پستو و آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید.

3- گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید.

سس پستو

این سس با انواع پستو (رشته ها) و یا برای مزه داركردن مرغ یا ماهی مصرف می شود .

مواد لازم

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Pesto-sauce

برگ ریحان تازه : ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم سیر ریزشده : ۲ حبه بادام ریز خرد شده : ۷۵ گرم روغن زیتون : 3 قاشق غذا خورینمک و فلفل : مقداریطرز تهیه

ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ كنید ، سپس سیر ریز شده و پنیر پارمزان را به آن افزوده و درمخلوط كن بریزید . بعد نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام زمینی و روغن زیتون را اضافه كرده و به آرامی مخلوط كنید تا سس ، نرم و یكنواخت شود .

ارزش های غذایی موجود در آن:•18 کالری•میزان چربی کلی: 1گرم•چربی اشباع شده: 1گرم•2 میلی گرم کلسترول•16 میلی گرم سدیم•1 گرم کربوهیدرات•1 گرم شیرینی•ویتامین سی•کلسیم•آهن
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:23 am

ته چين يك غذاي اعياني در سفره‌هاي ايراني ! آشپزخونه فروم - صفحة 34 Ff7437300e01
در ميان غذاهاي سنتي، ته‌چين از آن غذاهايي است كه در مهماني‌ها زياد طبخ و تهيه مي‌شود. اين غذاي قالبي و زعفراني دو بخش اصلي دارد؛




خوبی های ته چین ته ندارددر میان غذاهای سنتی، ته چین از آن غذاهایی است كه در مهمانی ها زیاد طبخ و تهیه می شود. این غذای قالبی و زعفرانی دو بخش اصلی دارد؛ قسمت اولش برنجی است كه با تخم مرغ و ماست مخلوط شده و كاملاً زعفرانی می شود و قسمت دیگرش معمولا گوشتی بوده و شامل تكه های مرغ، ماهی یا گوشت راسته است. این غذا ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و به تمام گروه های سنی توصیه می شود. در «دستور غذا»ی این هفته می خواهیم ته چین مرغ را كه پرطرفدارترین نوع ته چین است، بررسی می كنیم.

مواد لازم:برنج : 2 لیوان - 480 كیلوكالریتخم مرغ:2 عدد-200 كیلوكالریماست چكیده:2 قاشق غذاخوری -50 كیلوكالریزعفران و نمك:به میزان دلخواه-صفر

سینه مرغ:250 گرم -440 كیلوكالریپیاز متوسط:1 عدد -25 كیلوكالری

هویج حلقه حلقه شده:1 لیوان -25 كیلوكالری

سبزی خرد شده:2 لیوان -50 كیلوكالری

زرشک خشک: نصف لیوان -صفر

روغن مایع:5 قاشق غذاخوری -450 كیلوكالری

زردچوبه، فلفل و نمك:به میزان دلخواه -صفر

طرز تهیه ابتدا برنج را آبكش كنید و آن را زنده تر بردارید. سپس آن را در ظرفی با ماست، تخم مرغ، زعفران آب كرده و نمك مخلوط كنید. برای تهیه لایه داخلی نیز مرغ را به تكه های كوچكی تقسیم کنید و در 3 قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید.

سپس به آن، نصف لیوان آب بیفزایید و بقیه مواد (اعم از سبزی های خرد شده شامل كرفس، جعفری، مرزه و ترخان و هویج و ادویه های یاد شده) را اضافه كنید و بگذارید كنار هم بپزند.

در پایان، تابه تفلونی را كه دیواره های بلندی دارد، با 2 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و نصف برنج را در آن بریزید. آن گاه مخلوط مرغ را كه سرد شده، به آن بیفزایید و روی آنها را با زرشك بپوشانید و سپس لایه بعدی برنج را اضافه كنید و بگذارید با حرارت ملایم كاملاً بپزد. بعد از 30 دقیقه ته چین شما آماده خواهد بود.

این غذا تقریبا 1700 كیلوكالری انرژی دارد و در صورت تقسیم آن بین 4 نفر، به هر نفر بیش از 400 كیلوكالری انرژی خواهد رسید. از این رو، به شما توصیه می كنیم آن را ترجیحا در وعده ناهار میل كنید.

تخم مرغ؛ منبع ویتامین A و D

آشپزخونه فروم - صفحة 34 IMAGE633980343008372500

این ماده غذایی به داشتن پروتئین با كیفیت شهرت دارد، می دانید چرا؟ برای اینكه تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را دارا بوده و برای دریافت آنها نیازی به خوردن تخم مرغ با هیچ ماده غذایی دیگری نیست. علاوه بر اینها، تخم مرغ منبع ویتامین A و D است. می دانید كه این دو ماده مغذی در تقویت سیستم دفاعی بدن بسیار كمك كننده بوده از این رو خوردن منابع غذایی شان در این روزهای پربیماری توصیه می شود، به خصوص در میان جوامع ما كه كمبودشان حداقل در یكی از اعضای خانواده وجود دارد. یادتان باشد كه ویتامین B12 نیز به میزان قابل ملاحظه ای در تخم مرغ وجود دارد، پس اگر كمتر گوشت می خورید، بهتر است آن را در برنامه غذایی تان بگنجانید.

با هویج سیستم ایمنی تان را تقویت کنید

آشپزخونه فروم - صفحة 34 IMAGE633980343003372500

این سبزی پرویتامین، منبع بتاكاروتن یعنی پیش ساز ویتامین A است و با پخته شدن قابل جذب تر می شود. این روزها خوردن منابع غذایی این ماده مغذی بیش از پیش توصیه می شود زیرا در تولید آنتی بادی توسط گلبول های سفید خون و فعالیت سلول های T دخالت دارد. به علاوه در انتقال آهن و تولید گلبول های قرمز خون دخیل بوده به این دلیل مصرف منابع غذایی آن برای كسانی كه سیستم دفاعی ضعیفی دارند، توصیه می شود، بنابراین گنجاندن این سبزی در ته چین می تواند راهی مناسب برای تقویت سیستم ایمنی باشد.

سینه مرغ؛ منبع ویتامین B3

آشپزخونه فروم - صفحة 34 IMAGE633980343013372500

سینه مرغ منبع ویتامین B3 است. می دانید این ویتامین در بدن چه وظایفی را به عهده دارد؟ بررسی ها نشان داده اند كه B3 فعالیت های آنتی اكسیدانی داشته و به تنظیم قند خون و تولید انرژی كمك می كند و كمبودش موجب بی اشتهایی شده، نفخ به بار می آورد و نهایتاً مشكلات عصبی و گوارشی حتمی خواهند بود. علاوه بر این ویتامین، سینه مرغ مملو از ماده معدنی به نام كروم است كه تأمین نیاز روزانه اش به تقویت فعالیت انسولین، تنظیم چربی خون و بهبود تحمل گلوكز كمك بسیار می كند.

همراه این غذابهترین نوشیدنی برای این غذا، دوغ كفیر است زیرا تكمیل كننده ماست موجود در این غذا بوده و ارزش وعده غذایی تان را بالا می برد. در كنارش خوردن یك بشقاب سالاد سبزیجات تازه نیز بد نیست. به این ترتیب، تمام گروه های غذایی را در یك وعده میل می کنید و این درست همان چیزی است كه بارها و بارها به آن اشاره کرده ایم.

کمخونی دارید؟این غذا دارای آهن فراوانی است و به همین دلیل به شما توصیه می كنیم علاوه بر تكه های مرغ، تكه های گوشت قرمز مثل گوشت گوسفند را نیز در ته چین تان بریزید تا منابع آهن چند برابر شود و به همراه آن، آب پرتقال و یا گوجه فرنگی تازه میل كنید تا جذب آهن تان بیشتر شود.

اضافه وزن دارید؟از آنجا كه برای تهیه این غذا می توان از حداقل روغن استفاده كرد، این غذا گزینه مناسبی برای كسانی است كه می خواهند وزن شان را كم كنند؛ البته به شرطی که ماست تان از نوع كم چرب باشد و مرغ تان را هم آب پز كنید. در ضمن، برای مصرف هر چه كمتر روغن، بهتر است ته چین تان را در فر بپزید.

توصیه دکترعلی صالحیاگر باردارید زیاد زرشک نخوریدزرشك جزو گیاهان دارویی با ارزش است كه ریشه اش بیش از میوه اش مصارف درمانی دارد. طبق آخرین دستاوردهای علمی، مهم ترین خواصی كه درباره زرشك گزارش شده، چنین برشمرده می شود كه این گیاه ضدآلرژی، ضدسرطان، ضد تشنج، تهوع و التهاب، ضد خارش، تب و اسپاسم و برطرف كننده كمبود ویتامین C ، ضد اشتها و مسهل است. بنابراین مصرف متعادل آن در برنامه غذایی هفتگی توصیه می شود.

زرشك گونه های متفاوتی دارد ولی اصلی ترین نوع آن، زرشك قرمز است كه اكنون در بازار موجود بوده و یكی از نقاط اصلی پرورش آن استان خراسان است كه از نظر رنگ، طعم و خواص در جهان شهرت بسیار دارد. با وجود همه اینها برخی زرشك ها نیز سمی بوده و خوراكی نیستند ولی برخی گونه های وحشی و خودرو كه در حاشیه جاده ها و باغات می رویند، قابل مصرف هستند.

بهترین روش مصرف آن نیز تازه خوردن اش است زیرا مملو از ویتامین C بوده و اگر خشك شود و یا حرارت ببیند، مقادیر قابل ملاحظه ای از آن از میان خواهد رفت. در ضمن، برای نگهداری آن نیز اگر در محیط بدون نور، حرارت و رطوبت قرار داده شود می توان آن را 4 تا 5 سال استفاده كرد. زرشك را می توان تازه نیز به مصرف رساند یا حتی فریز كرد ولی زمانی كه آب گیری می شود باید آن را سریع خورد زیرا قابل نگهداری حتی در فریزر نیز نخواهد بود، در حالی كه زرشك خشك شده را سال ها در فریزر می توان نگه داشت.

ایرانی ها این میوه را در تهیه غذا (به خصوص در تهیه زرشك پلو و ته چین) استفاده می كنند اما حد مجاز مصرف روزانه اش برای هر نفر 5 گرم یا یك قاشق غذاخوری پر است كه بهتر است به هفته ای 1 تا 2 بار محدود شود زیرا مصرف بیش از حدش عوارضی مانند تهوع، خارش و افت فشارخون را به دنبال دارد. توجه داشته باشید كه مصرف افراطی زرشك به خانم های باردار و شیرده به علت اینكه محرك رحم است، توصیه نمی شود و حتی افرادی كه سابقه سنگ كلیه و یا صفرا دارند نباید از این میوه به هر شكل اش استفاده كنند زیرا تشدید كننده مشكل شان خواهد بود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 34 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 34 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 7:24 am

دستور پخت سنتي رولت تخم مرغ آشپزخونه فروم - صفحة 34 Dee7e9f93201
اين دستور رولت تخم مرغ بسيار ساده است و غذايي بسيار خوشمزه است. اين غذا آسيايي است.




این دستور رولت تخم مرغ بسیار ساده است و غذایی بسیار خوشمزه است. این غذا آسیایی است. با اینکه نمی دانیم که کدام کشور آسیایی این غذا را اختراع کرده ولی این کشور ترکیب لذیذ و جدیدی را اختراع کرده. این ترکیب خمیری بسیار محبوب است پس نگران این نباشد که از ادویه های جنوب غربی استفاده کنید.

انواع رولت های تخم مرغرولت تخم مرغ چینی: ایت رولت تخم مرغ سنتی ازخمیری متشکل از سبزی خرد شده و گوشت ( یا میگو) در آرد و بعد آن را در تخم مرغ می زنند. شما می توانید از هر سبزی ای استفاده کنید، سبزی ای که به طور سنتی استفاده می شود کلم، هویج، لوبیا، جوانه، آب شاه بلوط و پیاز است. قبل از خوردن ان را سرخ کنید.

رولت فنری:طریقه پخت مانند قبلی است فقط نازک تر است. از برنج درست می شود. مواد استفاده شده در آن بستگی به کشور اصلی دارد ( ژاپن ، چین، تایلند یا ویتنام) بنابر این شما ترکیبات مختلفی از گوشت و سبزی و ادویه ها را خواهید دید.

رولت تخم مرغی همانگ: این رولت های تخم مرغ از مخلوط گوشت خوک، کلم ، نودل ، پیاز و سویا، ماهی و سس صدف درست می شود.

رولت تخم مرغ فیلیپینی: در فیلیپین رولت های تخم مرغ با گوشت گاو ، خوک، هویج، پیاز و نودل درست می شود و بعد در آرد زده می شود و سرخ می شود. و اصولا با سس شیرین و ترش سرو می شود.

رولت تخم مرغ مکزیکی: تخم مرغ و آرد در این نوع رولت نیز استفاده می شود اما با لوبیا، پنیر، گوشت و فلفل پر می شود و بعد مانند رولت سنتی چینی سرخ می شود.

رولت تخم مرغ تکس مکس (tex mex): خیلی از رستوران ها در جنوب غربی ایالات متحده رولت تخم مرغی تکس مکس که با لوبیا سیاه، ذرت، جوجه،اسفناج، فلفل و پنیر درست شده و در آرد و تخم مرغ می زنند و سرخ می کنند، می خورند. معمولا این رولت ها با سالاد سرو می شوند.

طریقه پخت سنتی رولت تخم مرغمواد مورد نیاز برای رویه آن2 عدد تخم مرغ½ پیمانه آرد½ قاشق چایخوری نمک½ پیمانه آب

تخم مرغ را آنقدر بزنید تا زرده آن با سفیده کاملا مخلوط شود. نمک را به آن اضافه کنید. آرد را کم کم به آن اضافه کنید. از هم زن برای مخلوط کردن آنها استفاده کنید آنقدر هم زنید تا مخلوط یکدست شود. آب را کم کم به آن اضافه کنید. ماهیتابه را بگذاری گرم شود و ¼ کره را به ان اضافه کنید.

چگونگی پخت مواد درون رولت1 پیمانه کلم خرد شده1 پیمانه هویج خرد شده¼ پیمانه ییاز سبز و خرد شده100 گرم میگو تکه شده1 پیمانه گوشت

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری ودر سیر¼ پیمانه سس سویا¼ قاشق چایخوری شکر

گوشت رابا سس سویا ، شکر، پودر سیر و فلفل سیاه می پزید. از کفگیر برای برداشتن و تکه تکه کردن گوشت استفاده کنید. کلم، پیاز . هویج را اضافه می کنیم و آنها را با روغن سرخ می کنیم تا سبزی ها پخته شوند ولی ترد بمانند. میگو را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید و از روی گاز بردارید. قبل از پیچیدن بگذارید سرد شوند. مواد را پس از سرد شدن درون رویه رولت ریخته و بعد از زدن سفیده تخم مرغ به آن سرخ می کنیم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آشپزخونه فروم
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 34 از 35رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 33, 34, 35  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: قسمت خانه و خانواده :: قسمت آشپزی و آشپزخانه-
پرش به: