| آشپزخونه فروم | |
|
+24Saghar danial yasamiin meysam-r maryashena Anika HeLena Jany بهاره magnoon diab h@sti s@ba Assal may ليلا Yasaman arashrayan mass0ood amin Arakadrish الهام nAvId دلارام MajidDiab 28 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الخميس أغسطس 19, 2010 1:10 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت أغسطس 21, 2010 10:37 am | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت أغسطس 21, 2010 2:01 pm | |
| خوشمزه است!!! | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الإثنين أغسطس 23, 2010 8:31 am | |
| مرغ تنوري با سس مخصوص براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد. برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید. زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر ماست كم چرب: 150 گرم سیر: 2 حبه، كوبیده شود. زیره سبز: یك قاشق چای خوری زردچوبه: یك چهارم قاشق چای خوری رنگ خوراكی قرمز: دو قطره سینه مرغ: 4 عدد برای سس نعنا: نعنای كاملا خرد شده: یك قاشق غذاخوری سیر خرد شده: یك حبه كوچك خیار كوچك: یك عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود. ماست كم چرب: 150 گرم آب یك لیمو ترش تازه نمك و فلفل به اندازه لازم روغن: مقداری طرز تهیه: • درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. • سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آن ها را برگردانید. • برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آن ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید. • سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. • مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید. • مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید. | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الإثنين أغسطس 23, 2010 8:42 am | |
| ماهي برگر با نان تست شرط خوشمزه بودن اين برگر، تازه بودن ماهي آن است. شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است. مواد لازم برای 4 نفر: پیاز خرد شده یک پیمانه ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه نمک: یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود. سس فلفل تند: یک قاشق چای خوری سفیده یک تخم مرغ بزرگ اسپری روغن نان تست: 8 برش طرز تهیه: • در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید. • در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم مرغ خوب با هم مخلوط کنید. • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی ها باشید ] • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی متر درآورید. • تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید. • با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که خوب سرخ شوند سرخ کنید. • ماهی های برگر شده داغ را درون نان های تست قرار داده و میل کنید. | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الثلاثاء أغسطس 24, 2010 4:36 am | |
| طرز تهيه 3 نوع افطاري ساده و خوشمزه نشاسته را در 4 پيمانه آب سرد حل ميكنيم و آن را از صافي ميگذرانيم. سپس آرد برنج را در شير حل، آن را هم از صافي رد ميكنيم حلوای شیر مواد لازم: آرد برنج نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر 1 لیتر شكر 2 پیمانه نشاسته 1 پیمانه آب 4 پیمانه طرز تهیه: نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می كنیم و آن را از صافی می گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می كنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد). سپس شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می كنیم و در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه می دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می كنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی ها در ماه مبارك رمضان درست می كنند. كاچی مواد لازم: آرد گندم یك پیمانه كره 100 گرم شكر 2 پیمانه گلاب یك چهارم پیمانه زعفران ساییده شده به میزان دلخواه آب 3 پیمانه طرز تهیه: ابتدا آب و شكر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شكر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه كنید تا مخلوط آب و شكر قوام پیدا كند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و كشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه كنید تا عطر آن از بین نرود. بعد از این مرحله كره را در یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از این كه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا كرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.برای این كه از كافی بودن میزان سرخ شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یك قاشق چایخوری كمی از آرد سرخ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ شدن آرد است.پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه كنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یك ربع به طول می انجامد.در این مرحله باید كاچی را دم كنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش كن قرار داده و روی در آن دم كنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه كاچی دم بكشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو كنید. غلظت كاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. سوپ قارچ با سبزیجات مواد لازم: سیب زمینی یك عدد هویج یك عدد جعفری و كرفس خرد شده یك پیمانه پیاز 2 عدد قارچ خرد شده 2 پیمانه بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرك شده یك پیمانه پودر جوانه گندم 2 قاشق سوپخوری كدو 2 عدد شیر یك پیمانه طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد كرده، كمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه كنید. در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه كنید تا آب نیندازد. سپس كرفس، هویج و كدوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه كنید و در آخر سیب زمینی های ریز شده را نیز به مواد قبلی اضافه كنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید. وقتی آب به جوش آمد گندم یا جوی پرك شده را نیز به مواد اضافه كنید. اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد كه سوپ دارای غلظت شود. وقتی سوپ خوب غلیظ شد یك لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه كنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز رنگ باقی بماند. در مرحله آخر نمك، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه كنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید. اگر غلظت سوپ كافی نبود در آخرین مراحل می توانید به آن كمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه كنید. این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا می كند، اما اگر می خواهید سوپ سبكی داشته باشید از پنیر صرفنظر كنید. | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت أغسطس 28, 2010 9:44 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الأربعاء سبتمبر 01, 2010 7:32 am | |
| | |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الثلاثاء فبراير 28, 2012 5:27 pm | |
| گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الثلاثاء فبراير 28, 2012 5:32 pm | |
| - janyMarjan نوشته است:
- گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه آشپزخونه حاضره فقط پول آب و برق فروم رو نداديم قطعش كردن ! گاز هم قطعه ! | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الأربعاء فبراير 29, 2012 4:19 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الأربعاء فبراير 29, 2012 6:14 pm | |
| | |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الخميس مارس 01, 2012 10:53 am | |
| چلو کباب وقتی خود سرباز برگشت میدیم مش سلمان جلوی پاش گوسفند بکشه از همون گوسفند چلو کباب میپزیم میخوریم .فعلا آش رشته!! بپر چیزایی که لازم داری رو بنویس رو یه تیکه کاغذ بده دست داداش امین و داداش رضا برن از حاجی سبزی فروش سر کوچه بخرن بیان | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الخميس مارس 01, 2012 9:13 pm | |
| چشم عزیزم امر شما اطاعت میشه همون آش بپزیم بخوریم از این نوید بعیده چلوکباب به ما برسه | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الجمعة مارس 02, 2012 9:38 am | |
| سبزی..!!!پسرا این لیست رو بگیرین دونه به دونه قلمهاش رو بخرین و بیارین | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت مارس 03, 2012 1:06 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت مارس 03, 2012 1:13 pm | |
| پسرا موقع کار کردن که میشه جیم میشن اصلا بیاید خودمون سه تا آش درست کنیم، فقط به اندازه خودمون، هیچی حتی یه دونه نخود هم به اونا ندیم راستی چند شب پیشا داشتم پست های آشپزخونه رو میخوندم کلی واسم تجدید خاطره شد، یه عالمه اتفاقای خوب بد، و یه عالمه احساسات مختلف که اینجا تجربه کرده بودم بعد به ذهنم رسید ازتون بخوام اگه یه روز همین جوری رفتین پست های قدیمی یه تاپیکی رو بخونید و یه پستی به نظرتون قشنگ یا خاطره آمیز اومد، یه نقل قول از اون پست بزنید بیاد رو، ما هم بخونیم واسمون تجدید خاطره بشه | |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم السبت مارس 10, 2012 10:52 am | |
| به به چه آشی !!! دستت دخترا درد نکنه...خودمون میخوریم و به هیشکی هم نمیدیم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الأحد مارس 11, 2012 4:49 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آشپزخونه فروم الإثنين مارس 12, 2012 5:52 am | |
| من دلم کاچی کم شیرینی میخواد | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
| آشپزخونه فروم | |
|