هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

 

 آشپزخونه فروم

اذهب الى الأسفل 
+24
Saghar
danial
yasamiin
meysam-r
maryashena
Anika
HeLena
Jany
بهاره
magnoon diab
h@sti
s@ba
Assal
may
ليلا
Yasaman
arashrayan
mass0ood
amin
Arakadrish
الهام
nAvId
دلارام
MajidDiab
28 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 19 ... 33, 34, 35
نويسندهپيام
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالخميس أغسطس 19, 2010 1:10 pm

flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت أغسطس 21, 2010 10:37 am

به به .. چه غذاهايي
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany


تعداد پستها : 2939
Location : قلب شما
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت أغسطس 21, 2010 2:01 pm

آشپزخونه فروم - صفحة 35 206خوشمزه است!!!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأحد أغسطس 22, 2010 10:02 am

Jany نوشته است:
آشپزخونه فروم - صفحة 35 206خوشمزه است!!!

روزی خوره تو روز روشن
نکنه تو هم می خوای مثل علی کریمی اخراج بشی
خجالت بکش روزه خور جزای کارت کمتر از مرگ نیست affraid
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالإثنين أغسطس 23, 2010 8:31 am

مرغ تنوري با سس مخصوص آشپزخونه فروم - صفحة 35 680174eed101
براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.




برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

ماست كم چرب: 150 گرم

سیر: 2 حبه، كوبیده شود.

زیره سبز: یك قاشق چای خوری

زردچوبه: یك چهارم قاشق چای خوری

رنگ خوراكی قرمز: دو قطره

سینه مرغ: 4 عدد

برای سس نعنا:

نعنای كاملا خرد شده: یك قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: یك حبه كوچك

خیار كوچك: یك عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود.

ماست كم چرب: 150 گرم

آب یك لیمو ترش تازه

نمك و فلفل به اندازه لازم

روغن: مقداری

طرز تهیه:

• درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

• سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آن ها را برگردانید.

• برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آن ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.

• سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.

• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید.

• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالإثنين أغسطس 23, 2010 8:42 am

ماهي برگر با نان تست آشپزخونه فروم - صفحة 35 8083a7248201
شرط خوشمزه بودن اين برگر، تازه بودن ماهي آن است.




شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.

مواد لازم برای 4 نفر:

پیاز خرد شده یک پیمانه

ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.

سس فلفل تند: یک قاشق چای خوری

سفیده یک تخم مرغ بزرگ

اسپری روغن

نان تست: 8 برش

طرز تهیه:

• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.

• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم مرغ خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی ها باشید ]

• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی متر درآورید.

• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.

• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که خوب سرخ شوند سرخ کنید.

• ماهی های برگر شده داغ را درون نان های تست قرار داده و میل کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar


تعداد پستها : 6513
Location : یه جایی میون مردم خاکی
Registration date : 2008-12-24

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 24, 2010 4:36 am

طرز تهيه 3 نوع افطاري ساده و خوشمزه آشپزخونه فروم - صفحة 35 325b2eb08901
نشاسته را در 4 پيمانه آب سرد حل مي‌كنيم و آن را از صافي مي‌گذرانيم. سپس آرد برنج را در شير حل، آن را هم از صافي رد مي‌كنيم




حلوای شیر

مواد لازم:

آرد برنج نصف پیمانه

گلاب نصف پیمانه

شیر 1 لیتر

شكر 2 پیمانه

نشاسته 1 پیمانه

آب 4 پیمانه

طرز تهیه: نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می كنیم و آن را از صافی می گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می كنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد). سپس شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می كنیم و در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه می دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می كنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی ها در ماه مبارك رمضان درست می كنند.

كاچی

مواد لازم:

آرد گندم یك پیمانه

كره 100 گرم

شكر 2 پیمانه

گلاب یك چهارم پیمانه

زعفران ساییده شده به میزان دلخواه

آب 3 پیمانه

طرز تهیه: ابتدا آب و شكر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شكر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه كنید تا مخلوط آب و شكر قوام پیدا كند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و كشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه كنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله كره را در یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از این كه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا كرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.برای این كه از كافی بودن میزان سرخ شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یك قاشق چایخوری كمی از آرد سرخ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ شدن آرد است.پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه كنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یك ربع به طول می انجامد.در این مرحله باید كاچی را دم كنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش كن قرار داده و روی در آن دم كنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه كاچی دم بكشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو كنید. غلظت كاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

سوپ قارچ با سبزیجات

مواد لازم:

سیب زمینی یك عدد

هویج یك عدد

جعفری و كرفس خرد شده یك پیمانه

پیاز 2 عدد

قارچ خرد شده 2 پیمانه

بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرك شده یك پیمانه

پودر جوانه گندم 2 قاشق سوپخوری

كدو 2 عدد

شیر یك پیمانه

طرز تهیه:

پیازها را نگینی خرد كرده، كمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه كنید. در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه كنید تا آب نیندازد. سپس كرفس، هویج و كدوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه كنید و در آخر سیب زمینی های ریز شده را نیز به مواد قبلی اضافه كنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید. وقتی آب به جوش آمد گندم یا جوی پرك شده را نیز به مواد اضافه كنید.

اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد كه سوپ دارای غلظت شود. وقتی سوپ خوب غلیظ شد یك لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه كنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز رنگ باقی بماند. در مرحله آخر نمك، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه كنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید. اگر غلظت سوپ كافی نبود در آخرین مراحل می توانید به آن كمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه كنید. این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا می كند، اما اگر می خواهید سوپ سبكی داشته باشید از پنیر صرفنظر كنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت أغسطس 28, 2010 9:44 am

flower flower flower flower flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 01, 2010 7:32 am

چه شود!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
janyMarjan
میزبان
میزبان
janyMarjan


تعداد پستها : 203
Location : Votre couer
Registration date : 2012-02-15

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 28, 2012 5:27 pm

گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI


تعداد پستها : 1898
Age : 33
Location : Qom
Registration date : 2009-09-26

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 28, 2012 5:32 pm

janyMarjan نوشته است:
گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه

آشپزخونه حاضره فقط
پول آب و برق فروم رو نداديم قطعش كردن ! lol! گاز هم قطعه ! scratch lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام


تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 28, 2012 5:39 pm

janyMarjan نوشته است:
گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه

کدبانوی فروم پیر شده حال نداره آش بپزه lol!
سرباز فروم بیاد پشت پای خودش چلوکباب بده هم ثوابش بیشتره هم دردسرش کمتره هم دل بنده های شکموی خدا شاد میشه Twisted Evil lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
janyMarjan
میزبان
میزبان
janyMarjan


تعداد پستها : 203
Location : Votre couer
Registration date : 2012-02-15

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأربعاء فبراير 29, 2012 4:19 pm

دلارام نوشته است:
janyMarjan نوشته است:
گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه

کدبانوی فروم پیر شده حال نداره آش بپزه lol!
سرباز فروم بیاد پشت پای خودش چلوکباب بده هم ثوابش بیشتره هم دردسرش کمتره هم دل بنده های شکموی خدا شاد میشه Twisted Evil lol!
خواهر هنوز اول راهی .کجا پیر شدی.هنوز برات خواب و خیال دیدم Suspect Suspect Suspect
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام


تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأربعاء فبراير 29, 2012 6:14 pm

janyMarjan نوشته است:
دلارام نوشته است:
janyMarjan نوشته است:
گروه پسرا بیان اشپزخونه رو اماده کننداونم خیلی زود
کدبانوی فروم دلارام میخواد بیاد برامون آش پشت پای داداش نوید رو بپزه

کدبانوی فروم پیر شده حال نداره آش بپزه lol!
سرباز فروم بیاد پشت پای خودش چلوکباب بده هم ثوابش بیشتره هم دردسرش کمتره هم دل بنده های شکموی خدا شاد میشه Twisted Evil lol!
خواهر هنوز اول راهی .کجا پیر شدی.هنوز برات خواب و خیال دیدم Suspect Suspect Suspect


pale
چه خواب و خیالی دیدی خواهر؟
بذار چلوکبابه رو بخوریم، بعدش میریم سراغ تعبیر خواب شما lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
janyMarjan
میزبان
میزبان
janyMarjan


تعداد پستها : 203
Location : Votre couer
Registration date : 2012-02-15

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالخميس مارس 01, 2012 10:53 am

چلو کباب وقتی خود سرباز برگشت میدیم مش سلمان جلوی پاش گوسفند
بکشه از همون گوسفند چلو کباب میپزیم میخوریم .فعلا آش رشته!!
بپر چیزایی که لازم داری رو بنویس رو یه تیکه کاغذ بده دست داداش امین و داداش رضا
برن از حاجی سبزی فروش سر کوچه بخرن بیان
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام


تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالخميس مارس 01, 2012 9:13 pm

چشم عزیزم امر شما اطاعت میشه
همون آش بپزیم بخوریم از این نوید بعیده چلوکباب به ما برسه lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالجمعة مارس 02, 2012 4:47 am

هوووووووووووووووورا آش lol!
من دست به خوردنم ملسه .. قول میدم کمکتون کنم bounce
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
janyMarjan
میزبان
میزبان
janyMarjan


تعداد پستها : 203
Location : Votre couer
Registration date : 2012-02-15

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالجمعة مارس 02, 2012 9:38 am

سبزی..!!!پسرا این لیست رو بگیرین دونه به دونه قلمهاش رو بخرین و بیارین
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت مارس 03, 2012 1:06 pm

فکر کنم تا این پسرا این لیست رو تهیه کنن و دخترا بخوان این آشو بار بذارن .. نوید از سربازی برگشته باشه!! Laughing Laughing Laughing
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام


تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت مارس 03, 2012 1:13 pm

پسرا موقع کار کردن که میشه جیم میشن Evil or Very Mad
اصلا بیاید خودمون سه تا آش درست کنیم، فقط به اندازه خودمون، هیچی حتی یه دونه نخود هم به اونا ندیم Twisted Evil
راستی چند شب پیشا داشتم پست های آشپزخونه رو میخوندم
کلی واسم تجدید خاطره شد، یه عالمه اتفاقای خوب بد، و یه عالمه احساسات مختلف که اینجا تجربه کرده بودم
بعد به ذهنم رسید ازتون بخوام اگه یه روز همین جوری رفتین پست های قدیمی یه تاپیکی رو بخونید و یه پستی به نظرتون قشنگ یا خاطره آمیز اومد،
یه نقل قول از اون پست بزنید بیاد رو، ما هم بخونیم واسمون تجدید خاطره بشه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
janyMarjan
میزبان
میزبان
janyMarjan


تعداد پستها : 203
Location : Votre couer
Registration date : 2012-02-15

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالسبت مارس 10, 2012 10:52 am

به به چه آشی !!! دستت دخترا درد نکنه...خودمون میخوریم و به هیشکی هم نمیدیم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأحد مارس 11, 2012 11:54 am

من کیمچی می خوام
کی بلده درست کنه Embarassed
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره


تعداد پستها : 7588
Location : قم
Registration date : 2007-12-25

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالأحد مارس 11, 2012 4:49 pm

منم لودل چینی میخوام!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام


تعداد پستها : 4639
Location : تهران
Registration date : 2007-12-02

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالإثنين مارس 12, 2012 5:52 am

من دلم کاچی کم شیرینی میخواد drunken
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab


تعداد پستها : 7074
Age : 659
Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...!
Registration date : 2007-12-05

آشپزخونه فروم - صفحة 35 Empty
پستعنوان: رد: آشپزخونه فروم   آشپزخونه فروم - صفحة 35 Icon_minitimeالإثنين مارس 12, 2012 12:12 pm

من باز هوس کیمچی کردم با نودل چینی lol! lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آشپزخونه فروم
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 35 از 35رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 19 ... 33, 34, 35
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: قسمت خانه و خانواده :: قسمت آشپزی و آشپزخانه-
پرش به: