| سلمان گلم تولدت مبارک | |
|
+13nAvId Arakadrish amin amir بهاره Jany دلارام leila MILAD الهام MajidDiab Saghar magnoon diab 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: سلمان گلم تولدت مبارک الأحد مارس 29, 2009 10:51 am | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأحد مارس 29, 2009 12:51 pm | |
| آقاسلمان گل تولدت مبارک این شعرهم یه هدیه ی نا قابل من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست* کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند* آرام گل بگو گل بشنو* هرکسی میخواهد وارد خانه پر مهرو صفامان گردد* شرط وارد گشتن شستو شوی دلهاست* شرط آن داشتن یک دل بی رنگ وریاست* بر در خانه گلی میکوبم تا بدانند همه خانه دوستی ما اینجاست* تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست. بهارتولدت گل بارون | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأحد مارس 29, 2009 2:18 pm | |
| تولدت مبارک سلمان جان ان شاالله 120 ساله شی شاید الان یه بهونه داشته باشی تا دوباره یه اینجا سر بزنی و ما رو از دیدارت خوشحال کنی من که منتظرت هستم | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأحد مارس 29, 2009 6:29 pm | |
| سلمان جان منم تبریک میگم.....
امیدوارم همیشه سالم و موفق باشی.... | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الإثنين مارس 30, 2009 1:27 am | |
| سلمان جان تولدت مبارک..... انشاءالله که 122222132110000544 ساله بشی .... برات آرزوی سلامتی ، موفقیت و سربلندی دارم ..... | |
|
| |
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الإثنين مارس 30, 2009 4:58 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الإثنين مارس 30, 2009 5:36 am | |
| سارق اعظم تولدت مبارک! این خونه رو اینجوری ساختم واست که همرنگ دشت و بیابون بهاری باشه و هم بتونی توش مخفی بشی، هم از طراوت و عطر گلهاش سرمست گردی البته این سرمستی با اون سرمستی آب شنگولی و اون چیــــــــــــــززززز!!!!ها که من رو بهش منصوب کرده بودی فرق داره داااااششششش امیدوارم سربازی با خوبی و خوشی تموم بشه و امسال سال خوبی باشه برات هر قدر که مقدره زندگی کنی، ولی با عزت، با آرامش قلبی، با شادی، با سلامتی، و توی هر دو دنیا دستت پر و سرت بلند باشه | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الإثنين مارس 30, 2009 3:08 pm | |
| نه خیر من پامو از این چار چوب اونورتر نمیذارم همین جا دم در کادوم رو میدم و میرم.نمیام چون نمیخوام تولدش با دیدن مجازات کننده ش خراب بشه. ولی یه وقت فکر نکنید چون من نیستم و خواستم مجازاتش کنم حق دارید دست بهش بزنید.فعلا مصونیت داره..چون روزای تولدشه... به غیر از این چون چشم و چراغ سارقین فرومه و ده شبانه روزه که کلهم به مناسبت نعمتی که خداوندبر شون کامل کرده روزه شکر گرفته اند ، خوب نیست یک تنه با این جماعت مشتاق در بیفتیم که اشتیاق و محبت کارای زیادی میکنه...شاید زدند و ما رو مجازات کردند که چرا نگاه چپ به مرادشون کردیم. و اما کادوی من... شبیه هیچ کادوی دیگه ای نیست ولی پارسال توی تولدش گفته بود میخواد..به فکرش بودم ولی نداشتم...امیدوارم با یه سال تاخیر قبول کنه... عکسهای شیرکوه یزد.. ااینم یه عکس از شهرستان تفت که برای رسیدن به شیرکوه باید ازش گذشت . باشد مقبول جناب سارق اعظم بیفتد...ان شاءالله | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
amir مشتاق
تعداد پستها : 596 Location : یه جا از زمین خدا Registration date : 2008-06-10
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الإثنين مارس 30, 2009 6:13 pm | |
| سلمان جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه سلامت و سرافراز باشی | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الثلاثاء مارس 31, 2009 4:59 pm | |
| سلمان عزیز تولدت مبارک خیلی دوستت دارم داداشی و برات بهترین آرزو ها رو دارم البته با این دل پاکی داری حتما آینده خوبی هم انتظارتو می کشه انشالا عمر طولانی و با آبرو داشته باشی | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الثلاثاء مارس 31, 2009 7:18 pm | |
| صابخونه تصدق منش و بزرگی و افتادگیت ولی بدنیست با یه لیوان مطلب دلچسب و خنک خستگی رو از تن مهمونات بدر کنی ما منتظریم بازم تولدت مبارک | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 8:23 am | |
| سـارق ار بـاده ي بــي حـد بخورد نوشش باد ______ غــــم داروغــه و شـلاق فــراموشش باد آنـكه يك قافـله ، تــنگ سـحر از دستش رفت ______ لاجــرم جُــل خـري كــهنه در آغوشش باد پيـــــر مــا گــفت خــــطا بــر نـظر دزد نـــرفت ______ آفــرين بــر نــوك پيــكان شـــكم دوزش باد شــاه دزدان ســخن قـافـــله ها مـي شــنود ______ هر چه گفتار به گيتي ست،در ِ گوشش باد گـر چه از پـشت سبيل دو سرش هيچ نگفت ______ جــان فــداي نـوك شمــشير طـلاكوبش باد هرچه دزدي شود از خرد و كلان كار هموست ______ خــون مــردم به قــدح گر بخورد نوشش باد فـكر يـاران و عـزيزان هــمه در خــاطر اوست ______ هديه ي « خلعتِ دزدي» به بر و دوشش باد هـر چه محــبوبه و مــرجان ، بـه دزدي بــبرند ______ خـمس آن پيشـكش قصـر پر از موشش باد آن شنـيدم كه دلارام نـدارد به سراقت نظري ______ هرچه دزد است همه در بر و در پيشش باد ســاغر و ليـــلي و مـــيلاد نــه دزدنـــد ولـي ______ ز مجيــد ، ار كـــه بــدزدنـد ، فراموشش باد خواهرم حامي مـا باد در اين كار نـكو (الهام) ______ جــامه اي از زر و يـاقــوت ، بـدن پوشش باد نـه امين اسـت و اميـر آن كه بــه غارت نبـرد ______ آن غــمي را كــه بهــاره بــه دلِ ريشش باد ... هـلنا گر چـه بـه رنـدي ز هــمه پيــش گرفت ______ گـــرز و شمشير بـر آن قـلب بــلورينش باد | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 1:44 pm | |
| داداش گلم خیلی ازت ممنونم من واقعا شیفته این شعر زیبات شدم دست گلت درد نکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 4:27 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 5:24 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الأربعاء أبريل 01, 2009 5:49 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- سـارق ار بـاده ي بــي حـد بخورد نوشش باد ______ غــــم داروغــه و شـلاق فــراموشش باد
آنـكه يك قافـله ، تــنگ سـحر از دستش رفت ______ لاجــرم جُــل خـري كــهنه در آغوشش باد پيـــــر مــا گــفت خــــطا بــر نـظر دزد نـــرفت ______ آفــرين بــر نــوك پيــكان شـــكم دوزش باد شــاه دزدان ســخن قـافـــله ها مـي شــنود ______ هر چه گفتار به گيتي ست،در ِ گوشش باد گـر چه از پـشت سبيل دو سرش هيچ نگفت ______ جــان فــداي نـوك شمــشير طـلاكوبش باد هرچه دزدي شود از خرد و كلان كار هموست ______ خــون مــردم به قــدح گر بخورد نوشش باد فـكر يـاران و عـزيزان هــمه در خــاطر اوست ______ هديه ي « خلعتِ دزدي» به بر و دوشش باد هـر چه محــبوبه و مــرجان ، بـه دزدي بــبرند ______ خـمس آن پيشـكش قصـر پر از موشش باد آن شنـيدم كه دلارام نـدارد به سراقت نظري ______ هرچه دزد است همه در بر و در پيشش باد ســاغر و ليـــلي و مـــيلاد نــه دزدنـــد ولـي ______ ز مجيــد ، ار كـــه بــدزدنـد ، فراموشش باد خواهرم حامي مـا باد در اين كار نـكو (الهام) ______ جــامه اي از زر و يـاقــوت ، بـدن پوشش باد نـه امين اسـت و اميـر آن كه بــه غارت نبـرد ______ آن غــمي را كــه بهــاره بــه دلِ ريشش باد ... هـلنا گر چـه بـه رنـدي ز هــمه پيــش گرفت ______ گـــرز و شمشير بـر آن قـلب بــلورينش باد دمت گرم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الخميس أبريل 02, 2009 5:54 pm | |
| سلامي اگه بگم يعني حضوري دوباره رو شروع كرده ام ، درصورتي كه در حضور هميشگي من خللي نيفتاده و در سفر و حضر ، هفته اي نبوده كه به فروم سر نزنم و يحتمل اگه نامه اي رسيده بود ، بي جواب بذارم . پس قيد سلام گفتن و شصت و چن تا ثوابش رو ميزنم و از اونجايي كه قبلا مقدمه ي منظوم بيمزه ام رو تقديم كرده ام ، ميرم سر اصل مطلب :
روز به روز نوشتن برام سخت تر ميشه و كلمه ها گريز پا تر . چرا كه قدرت اين اعتقادم رو به فزونيه كه : در خطاب به دوست و براي دوست جز به بهترين صورت نبايد مطلبي فرمود (!!) و چون در اين مورد كاملا بي بضاعتم ، لاجرم چشم به لبهاي مهربون و دل به گفته هاي آينه گونتون ميدم و كماكان به حضور خاموش خودم ادامه ميدم .
چقدر با خودم كلنجار رفتم كه محبت بچه ها رو چطور جبران كنم و جواب لطفشون رو چه جور بدم كه واضحه اين تلاش راه به جايي نبرده و زنبور ما جز فرفيون ، گلي را شهد نمكيده !
از لطفتون نهايت تشكر رو دارم و هديه ها و محبت هاتون رو به سرقت ميبرم ! لبخند | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الخميس أبريل 02, 2009 6:08 pm | |
- سـارق ار بـاده ي بــي حـد بخورد نوشش باد ______ غــــم داروغــه و شـلاق فــراموشش باد
آنـكه يك قافـله ، تــنگ سـحر از دستش رفت ______ لاجــرم جُــل خـري كــهنه در آغوشش باد پيـــــر مــا گــفت خــــطا بــر نـظر دزد نـــرفت ______ آفــرين بــر نــوك پيــكان شـــكم دوزش باد شــاه دزدان ســخن قـافـــله ها مـي شــنود ______ هر چه گفتار به گيتي ست،در ِ گوشش باد گـر چه از پـشت سبيل دو سرش هيچ نگفت ______ جــان فــداي نـوك شمــشير طـلاكوبش باد هرچه دزدي شود از خرد و كلان كار هموست ______ خــون مــردم به قــدح گر بخورد نوشش باد فـكر يـاران و عـزيزان هــمه در خــاطر اوست ______ هديه ي « خلعتِ دزدي» به بر و دوشش باد هـر چه محــبوبه و مــرجان ، بـه دزدي بــبرند ______ خـمس آن پيشـكش قصـر پر از موشش باد آن شنـيدم كه دلارام نـدارد به سراقت نظري ______ هرچه دزد است همه در بر و در پيشش باد ســاغر و ليـــلي و مـــيلاد نــه دزدنـــد ولـي ______ ز مجيــد ، ار كـــه بــدزدنـد ، فراموشش باد خواهرم حامي مـا باد در اين كار نـكو (الهام) ______ جــامه اي از زر و يـاقــوت ، بـدن پوشش باد نـه امين اسـت و اميـر آن كه بــه غارت نبـرد ______ آن غــمي را كــه بهــاره بــه دلِ ريشش باد ... هـلنا گر چـه بـه رنـدي ز هــمه پيــش گرفت ______ گـــرز و شمشير بـر آن قـلب بــلورينش باد ایولا ...... ترکوندی ..... دل و جیگرم حال اومد لوتی ... | |
|
| |
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الجمعة أبريل 03, 2009 2:14 pm | |
- سلامي اگه بگم يعني حضوري دوباره رو شروع كرده ام ، درصورتي كه در حضور هميشگي من خللي
نيفتاده و در سفر و حضر ، هفته اي نبوده كه به فروم سر نزنم و يحتمل اگه نامه اي رسيده بود ، بي جواب بذارم . پس قيد سلام گفتن و شصت و چن تا ثوابش رو ميزنم و از اونجايي كه قبلا مقدمه ي منظوم بيمزه ام رو تقديم كرده ام ، ميرم سر اصل مطلب :
روز به روز نوشتن برام سخت تر ميشه و كلمه ها گريز پا تر . چرا كه قدرت اين اعتقادم رو به فزونيه كه : در خطاب به دوست و براي دوست جز به بهترين صورت نبايد مطلبي فرمود (!!) و چون در اين مورد كاملا بي بضاعتم ، لاجرم چشم به لبهاي مهربون و دل به گفته هاي آينه گونتون ميدم و كماكان به حضور خاموش خودم ادامه ميدم .
چقدر با خودم كلنجار رفتم كه محبت بچه ها رو چطور جبران كنم و جواب لطفشون رو چه جور بدم كه واضحه اين تلاش راه به جايي نبرده و زنبور ما جز فرفيون ، گلي را شهد نمكيده !
از لطفتون نهايت تشكر رو دارم و هديه ها و محبت هاتون رو به سرقت ميبرم ! لبخند نوشتن برات سخت تر میشه قبول. زنبورت هم نمیدونم گل چی چی رو شهد میکنه بازم قبول. خدای نکرده دست و پات که مشکل نداره..بیا وسط یه بزن و بکوب حسابی به راه بنداز.. آقا امین و مجید هم یکی شون داوطلب آواز خوندن بشه...هرکدوم صلاح میدونن یالا شلوغ کنا کجاااااااااااااااااااان؟؟؟ بابا دلمون پوسید جمع بشید | |
|
| |
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الجمعة أبريل 03, 2009 4:56 pm | |
- سلامي اگه بگم يعني حضوري دوباره رو شروع كرده ام ، درصورتي كه در حضور هميشگي من خللي
نيفتاده و در سفر و حضر ، هفته اي نبوده كه به فروم سر نزنم و يحتمل اگه نامه اي رسيده بود ، بي جواب بذارم . پس قيد سلام گفتن و شصت و چن تا ثوابش رو ميزنم و از اونجايي كه قبلا مقدمه ي منظوم بيمزه ام رو تقديم كرده ام ، ميرم سر اصل مطلب :
از لطفتون نهايت تشكر رو دارم و هديه ها و محبت هاتون رو به سرقت ميبرم ! لبخند ممنون خوش قلم کلی حال دادی ما که بی بضاعتیم و سواتی نداریم ولی دمت گرم سلمان گل | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک الجمعة أبريل 03, 2009 5:12 pm | |
| داداشی ... تولدت مبارک ... هدایا باشه سر وقتش! از اون پایینا ... سلام | |
|
| |
danial میهمان
تعداد پستها : 50 Registration date : 2008-11-22
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک السبت أبريل 04, 2009 4:49 am | |
| با این گوشه گیریا و دلتنگیها متولد بهاری؟ ببخشید جسارت می کنم اما به ظاهر با هم جور در نمیان... تولدت مبارک سال نو مبارک خدمت به خیر و سلامت | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: سلمان گلم تولدت مبارک السبت أبريل 04, 2009 6:47 am | |
از لطفتون نهايت تشكر رو دارم و هديه ها و محبت هاتون رو به سرقت ميبرم ! لبخند (لطفا با لهجه آذری بخونین) سلام گزلیم تمام سوز لری یرین و گوز اوست قبولوق واروم اما قدیمنن دیلر دوست منی بلسین بیر پوک قوزونان ... کاش بیلیدیم او طوفانی دریا دا نه لر گچیر ... ایشا الله خدمتی ساقلوقونان قوتارای و قشه قشه گونلری تجربه الیی ... چوخ ساق اول مهربان قارداش باقوشلا گج گلدیم
اين مطلب آخرين بار توسط meysam-r در السبت أبريل 04, 2009 11:51 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| سلمان گلم تولدت مبارک | |
|