تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل السبت يوليو 11, 2009 7:50 am
nAvId نوشته است:
MILAD نوشته است:
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
دلارام نوشته است:
کلا لازمه شما آقایون توی زندگی هوای هم رو داشته باشید چون از پس یه دختر هم بر نمیاید، چه برسه به سازمان مجازات کنندگان غایبین فروم که کلا از دختر خانوم ها تشکیل شده مرجان جون چون شما امر کردی، آقا داداشت از لیست مجازات شونده ها میاد بیرون ولی واسه نوید و میثم و امین و سلمان.... نوچ، هیچ راهی نمی بینم جز رفتن به خونه بخت در ضمن نوید خان باید مخاطب این جمله رو هم مشخص کنه: ملت برن به فکر خودشون باشن که از این پیرزن ها هم نمیدن بهشون ... ایضا در ضمن نوید جان، "وائل" معانی زیادی داره که یکیش "مسبب امر خیر" می باشد حرفی داری داداش؟
از نایب رییس سازمان از همکاری صمیمانه در جهت رفع اتهام از خان داداش معصومم کمال تشکر را دارم مجازات سایرین همچنان پا بر جا ست.
در ضمن آقا نوید لطفا جهت ارائه پاره ای توضیحات در خصوص جملات چندین پهلوی خود که بوی وابستگی به غرب را میدهد در جلسه نیمه علنی امروز چهارشنبه حضور بهم برسانید.همراه داشتن شیرینی عقد کنان ، کارت دعوت مراسم عروسی و نیز اصل شناسنامه خودتان و بانو مکرمه همسرتان در حالیکه صفحه مربوط به ازدواج آن را به رو گرفته اید، الزامی است. در غیر این صورت حسابتان با کرام الکاتبین است
اِ ...
آقا غیابی حکم صادر میکنین ؟
یه احضاریه ای، چیزی ...
خب من تازه دیدم که در مورد 4شنبه گفتی شما جناب قاضی ...
اگه امکانش هست جلسه رو بندازین واسه جمعه، ها ؟
باور بفرماید بنده پروژه باید تحویل میدادم به شرکت، نرسیدم ...
الانم ساعت 5:53 صبح روز جمعه ست که کارم همین یه ساعت پیش تموم شد تقریبا ...
حالا کی میخوام بخوابم و کی میخوام بلند بشم برم تحویل بدم، الله اعلم ...
اولندش که وقتی قاضی وقت دادگاه تعیین می کنه ، متهم عوضش نمی کنه .... ما به عنوان حاضرین در دادگاه و شهود ، بیکار نیستیم که هر روز پاشیم بیایم دادگاه ...
دومندش ، شما که ساعت 5:53 صبح جمعه بیداری ، زنگ نزن رو گوشی مردم ... مردم خوابیدن ...
خب من که دستور ندادم زمانش عوض بشه، گفتم اگه ممکنه ...
در ضمن، میتونم زنگ بزنم بیدار کنم مردم رو، شما هم میتونی این کارو بکن ...
مثل اینکه تو تصمیم گرفتی هر روز ساعت 5:45 صبح زنگ بزنی و منو از خواب بندازی ... آره ؟؟؟!!!
فقط دمت گرم تو که داری زنگ میزنی ، ساعت 4:15 زنگ بزن که من واسه نماز صبح بیدار شم ... دمت جییییییییییییییز ...
اما بعدا تو دادگاه محبوبه و مرجان حسابتو می رسم ... بر ضدت شهادت میدم ...
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل السبت يوليو 11, 2009 4:55 pm
Jany نوشته است:
فعلا تو راهخرو دادگاه منتظر بمون تا بیایم سراغت
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الأحد يوليو 12, 2009 5:13 am
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
راهخرو همون جائیه که من هر رزو دارم می رم و میام تا دلت بخواد قاتل و دزد و جانی هم توش هست
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الأحد يوليو 12, 2009 9:58 am
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
وقتی به اشد مجازات محکوم شدی میفهمی که نباید از دبیرکل سازمان مجازات کنندگان ملل غلط املایی بگیری. میلااااااااااااااااد محبووووووووووووبه دلارااااااااااااااااااااام دست و پاشو ببندین چند روز توی سیاهچال زندونیش کنین روزی یه مرتبه هم بیشتر بهش غذا ندین از من غلط املایی میگیری؟؟
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الأحد يوليو 12, 2009 2:53 pm
Jany نوشته است:
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
وقتی به اشد مجازات محکوم شدی میفهمی که نباید از دبیرکل سازمان مجازات کنندگان ملل غلط املایی بگیری. میلااااااااااااااااد محبووووووووووووبه دلارااااااااااااااااااااام دست و پاشو ببندین چند روز توی سیاهچال زندونیش کنین روزی یه مرتبه هم بیشتر بهش غذا ندین از من غلط املایی میگیری؟؟
اشکال شرعی داره بگو میلاد بندازدش توی سیاهچال، من خودم دست و پاش رو در جهت مخالف قطع می کنم بدون دخالت دست بیست و چهار تا تیر به بدنش شلیک می کنم یه جوری که نمیره اینو از پریزن بریک یاد گرفتم
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الأحد يوليو 12, 2009 3:56 pm
دلارام نوشته است:
Jany نوشته است:
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
اشکال شرعی داره بگو میلاد بندازدش توی سیاهچال، من خودم دست و پاش رو در جهت مخالف قطع می کنم بدون دخالت دست بیست و چهار تا تیر به بدنش شلیک می کنم یه جوری که نمیره اینو از پریزن بریک یاد گرفتم
دلارام جان در جهت موافق هم قطع کنی زیاد فرقی نمی کنه ها .... نتیجش همون میشه ...
من بستمش ... می خواید جفت پا برم تو صورتش
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الأحد يوليو 12, 2009 5:34 pm
MILAD نوشته است:
دلارام نوشته است:
Jany نوشته است:
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
دلارام جان در جهت موافق هم قطع کنی زیاد فرقی نمی کنه ها .... نتیجش همون میشه ...
تو صورت من ؟
برو، ملالی نی ...
فقط بپا زمین نخوری ...
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الإثنين يوليو 13, 2009 5:29 am
Jany نوشته است:
nAvId نوشته است:
Jany نوشته است:
آقا اجازه ...
نه، چیز ...
یعنی، خانم اجازه ...
راهخرو کجاست حالا ؟
چشم من برای زندانی کردن نوید حاضرم
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: "بدي ياک" يا "قولک غلط" از وائل الإثنين يوليو 13, 2009 6:57 am
nAvId نوشته است:
MILAD نوشته است:
[spect:
تو صورت من ؟
برو، ملالی نی ...
فقط بپا زمین نخوری ...
به مامور من توهین میکنی؟؟؟؟ گروهان به صف...!!!!!! (از اون صداهایی که نمیدونم چیه ولی گروهان تفنگشون رو به سمت محکوم میگیرند) جوخه اعدام اماده!!!!! آماده!!!! . . . . . . . . . . . . . . بابا یکی بیاد وساطتت،آخه آدم که به خاطر یه غلط املایی داداش کوچیکش رو نمیکشه.