| EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek | |
|
+5Anika Arakadrish MajidDiab Ali meysam 9 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
meysam میهمان
تعداد پستها : 95 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 6:42 am | |
| سلام عيدتون مبارك اينم از ترجمه ترانه تك تك از ابراهيم... تقدم به همه بچه هاي گل اين فروم با يه دنيا آرزوي خوب... ِاوت ِاوت بله بلهحركت حركت سنسيز گچن گونلر(ebru) (روزهايي كه بدون تو گذشت)تك تك تك تك آقاردو باخ ساچلاروم تك تك ببين تك تك موهام سفيد شده تك تك تك تك دامدو گز ياشلاروم تك تك اشكها روي گونه ام تك تك سرازير شده تك تك تك تك بيراخدولار بني تك تك تك منو رها كردند تك و تنهاتك تك آقاردو باخ ساچلاروم تك تك ببين تك تك موهام سفيد شده تك تك تك تك دامدويور گز ياشلاروم تك تك اشكام روي گونه ام تك تك سرازير شده تك تك تك تك بيراخدولار بني تك تك تك منو رها كردند تك و تنهابيرد ياروم حسرتي اورگيم اولدو اك حسرت بودن يارم رو تو دلم كاشتن شو بيتميميور دردلريم تك باشومايوم من تك موندم تك وتنها كسي نيست دردلهايم را گوش بدهتك تك اوچدو گورون قوشلاروم تك تك ببينين تك تك پرنده هام پريدند تك تك تك تك ترك ادي بتوم دوستلاروم تك تك تك تك ترك كردند منو تمام دوستانمتك تك بيراخدولار بني تك منو رها كردند تك و تنهاتك تك چلدوم دوست قاپوسونو تك تك در خونه تمام دوستانم رو زدم تك تك تك تك تانودوم هاموسونو تك تك تك تك اونارو شناختم تك تك تك تك بيراخدولار بني تك تك تك منو رها كردند تك و تنهابيرد ياروم حسرتي اورگيم اولدو اك حسرت بودن يارم رو تو دلم كاشتن شو بيتميميور دردلريم تك باشومايوم من تك موندم تك وتنها كسي نيست دردلهايم را گوش بدهبيراخدولار بني تك منو رها كردند تك و تنهاEbru بني هارا بيراخدو تك Ebruمنو كجا رها كرد و رفت [img] [/img] | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 2:31 pm | |
| | |
|
| |
Ali میزبان
تعداد پستها : 293 Age : 37 Location : Tabriz Registration date : 2007-12-06
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 7:34 pm | |
| با ترک ها مشکلی ندارم من خودم ترکم
اما با ابراهیم مشکل دارم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 7:40 pm | |
| اقا در به در دنبال لینک این آهنگم جوون من اگه داری اپلودش کن ترجمه این آهنگ در خواست من بود دمت گرم ای ول | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 7:55 pm | |
| چاكر داش ميثم اول بگو اين آواتارت عكس كيه !! از ديروز تا حالا مخم رو كار گرفتم ... يوووف !! هيچي يادم نيومد... خيلي آشناس ها بابا يه عمر رفتيم نماز جمه هوار كشيديم: مرگ بر آمريكا ... مرگ بر انگليس ... مرگ بر ضد ولايت فقيه ... مرگ بر منافقين و صدام... مرگ بر اسرائيل حالا بيايم از آهنگاي صدام تعريف كنيم ؟؟ عــــمرا ... دور ما رو خيط بكش ... ما با اعتقاداتمون حال ميكنيم داداش . ما رو بيخيال شو قربونت شوخي كردم بابا ولي خيلي شبيه ها !! در كل من كه با تركي حال نميكنم (كسي به دومادمون نگه ها ) مـــا مخلصيم | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الجمعة ديسمبر 21, 2007 11:00 pm | |
| سلام آخيش يكي ما رو هم تحويل گرفت داشتم افسردگي حاد شبه مزمن ميگرفتم...اسكيزو فرنيم اود ميكرد و دوشخصيته ميشدم...اگه معتاد ميشدم گردن شما بود چشم مجيد خان من شو رو هم دارم اگه بتونم حتما برات آپ لود ميكنم آقاي اراك جان و علي آقا ممنون از اينكه صادقانه نظرتون رو گفتين... | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 11:22 am | |
| سلام منم ترکی دوست ندارم با اینکه درصدی ترک هستیم ولی اصلا نه موسیقیشون و نه بعضی سنت هاشو نو دوست ندارم.روی هم رفته از ترکها و همدانی ها من یکی که زیاد دل خوشی ندارم. البته خوباشون نظیر جنابعالی ،خیلی خوبند بیش از حد . راستی این ابراهیم تاتلیس رو من همیشه از شباهتش به صدام میگفتم!!! ازش خوشم نمیاد !البته یکی دو تا آهنگ قشنگ ازش شنیدم ولی اتفاقی. امیدوارم اینجا به شما دوست عزیز خوش بگذره. | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 1:06 pm | |
| داش سلمان ... آواتار میثم جان همون مهسون هست دیگه ... همونی که الهام جان زحمتش رو کشید و عکساش رو گذاشت .. ممنونم میثم جان ... | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 1:21 pm | |
| | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 1:23 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- داش سلمان ...
آواتار میثم جان همون مهسون هست دیگه ... همونی که الهام جان زحمتش رو کشید و عکساش رو گذاشت ..
ممنونم میثم جان ... سلام نويد جان...اين آقا ميثم اينجا رو با نماز جمعه اشتباه گرفته هرچي دلش خواسته شعار داده... براي همه تون آرزوي شادي هميشگي دارم | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 1:35 pm | |
| میثم جان ممنون منم نمی دونم چرا از ابراهیم خوشم نمی یاد ولی خیلی آهنگ ترکی هست که دوست دارم معنیشو بدونم زحمتشو می کشی؟؟ | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 3:24 pm | |
| | |
|
| |
hobbelma7boob میزبان
تعداد پستها : 166 Age : 34 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 3:35 pm | |
| راستشو بخواین من درباره ی ابراهیم حرف زیاد شنیدم و عمده ترینش این بوده که میگن خیلی فساد اخلاقی داره. ولی من به شخصه ثگه این مسئله واقعی نباشه خیلی دوستش دارم. حتی یه آهنگ هم برای حضرت علی ( ع ) خونده. بدشم خواننده ی مورد علاقش هم جورج وسوفه . | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 3:37 pm | |
| | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 3:39 pm | |
| - hobbelma7boob نوشته است:
- راستشو بخواین من درباره ی ابراهیم حرف زیاد شنیدم و عمده ترینش این بوده که میگن خیلی فساد اخلاقی داره.
ولی من به شخصه ثگه این مسئله واقعی نباشه خیلی دوستش دارم. حتی یه آهنگ هم برای حضرت علی ( ع ) خونده. بدشم خواننده ی مورد علاقش هم جورج وسوفه . سلام دوست خوبم من علاقه ای به ابراهیم ندارم این مجید خانتون خواست منم براش ترجمه کردم...معنی شعرش قشنگه..بگذریم از کاراش هرکسی رو تو قبر خودش میگذارن... خیلی ممنون از حضورتون...اگه ترانه ای مد نظرتون درخدمتم...شب خوش | |
|
| |
| |
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek السبت ديسمبر 22, 2007 4:25 pm | |
| داغون اون مرامت شدم بابا ... خيلي باحالي ... ناز نفست پهلوون ...لنگت رو وردار از روي خاك ... پشتمون رو به خاك ماليدي به مولا در واقع حقيقت اينه كه توي زبون و فرهنگي ... هم آفرينش هاي هنري كامل ميشه پيدا كرد ... هم لوطي قابل مثل همين داش ميثم خونواده دومادمون تركن ... عجب آدم هاي باحالي ... خداييش از ما كه خيلي با معرفت ترن ... ميگن خوش به حال پسري كه بين تركها دوماد بشه خب بايد اعتراف كنم ... از چند تا از آهنگهاي گونل و سيبل (فاميلش يادم نيست ) و چند تا كه اسمشون يادم نمياد خوشم اومده البته اين جريان مال قبل از اينه كه بيام طرف آهنگهاي عربي مثلا دنيا دنياي گونل ... دومادمون يه چيزايي گفت از معنيش... توي مايه هاي اينكه دنيا بيوفاست و آدمهاش زودي نفله ميشن ترجمه و متنش رو بذاري ممنون ميشم | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 3:41 am | |
| میثم خان من چند بار مطلب نوشتم ولی متاسفانه نمیدونم چرا نمی یو مد و و همش پرید منم حوصله نداشتم دوباره بنویسم راستش تایپ فارسیم کنده! اصلا قصد بی احترامی به هیچ قوم و نژادی رو نداشتم به خصوص ملت با غیرت ترک رو ترکها قشر وسیعی هستند و همه جوره دارن (همه جور آدم تو همه ی اقوام و نژاد ها وجود دارن) به هر حال من شخصا از ارومیه و یا مرند ماکو و... فقط خوبی دیدم ولی روی هم رفته مثل بقیه ی مردم ترکها سنت هاشون دست و پا گیره !حالا با یک مقدار افراط اونا بیشتر پابندن؛ موافقید؟ ترکای ترکیه که قضیه شون فرق می کنه و من یکی قبولشون ندارم (1 ماه هم از نزدیک دیدم و اختلاف طبقا تیشون تو سال 71 زیاد بود و ...) از اینکه فرهنگ رو در نداشتن حجاب و اعمال سبک می بینند زیاد جالب نیستند و می خوان خودشو نو بچسبوو نن به اروپا !!! ترکای آدربایجان (باکو) به نظر من خیلی با فرهنگ و ملت خوبی هم هستند... ببینید بحث قوم و نژاد رو من اصلا قبول نداشتم و هر کسی صحبتی در این زمینه می کرد باهاش مخالفت می کردم تا اینکه با بر خورد بیشتر دیدم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!! به هر حال به آن لیست اراک رو هم اضافه کنید که خیلی ... بگذریمو ترکارو بعضی شهرا شو نو نظیر ارومیه و مرند و تبریز ... را حذف کنید ببخشید اگه سوء تفاهم شده من فارسی عربی نویسیم کنده و منظورمو می خوام همیشه با خلاصه نویسی برسونم که اینم غیر ممکنه. به هر حال مطۀنم که شما از بهترین ها هستید(آقا آراکادیش راست میگن) و با پیوستن شما به این جمع ،افتخار می کنیم من یک ترانه از نامیک رو خیلییییییییییییییی دوست دارم حتما می دانید منظورم کدومه؟! موضوع غم انگیزی داره ولی واقعا قشنگه.اگه ترجمه ی اونو بگید ممنون می شم.(تا حدودی متوجه میشم آذری رو نه ترکیه ای) موفق باشید | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 12:11 pm | |
| سلام دوستاي خوبم بگذارين اينجا ليست سفارش ها رو بنويسم 1- آپلود آهنگ تك تك از ابراهيم( آقا مجيد) ... 2-دنيا دنياي گونل (دادش سلمان با معرفتم)... 3- آهنگ از ناميك آنيكا خانم ... 4- آهنگ اونوتوروم از ebru(الهام خانم گل) .... نبود علي آقا امين و نويد گلم، حب المحبوب جان شما هاهم امر بفرماييد . . . . . خوبه فروم عربيه و هيچ كس هم تركي بلد نيست و تركي دوست نداره... اگه دوست داشتين فكر كنم بايد يه تور تركيه و باكو بايد راه مينداختم... خيلي خوشحالم...يكي يكي دارم انجام ميدم... بازم از همه شما ممنونم واسه همراهيتون | |
|
| |
Ali میزبان
تعداد پستها : 293 Age : 37 Location : Tabriz Registration date : 2007-12-06
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 1:28 pm | |
| | |
|
| |
hobbelma7boob میزبان
تعداد پستها : 166 Age : 34 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 2:11 pm | |
| سلام اگه آهنگ ماوی ماوی ابراهیم رو زحمتشو بکشین خیلی خیلی ممنون میشم. خیلی آهنگ دیگه از ابراهیم دوست دارم ولی متاسفانه اسماشونو ندارم .یعنی توی کامپیوترم شماره ترک نوشته شده نه اسم آهنگ. | |
|
| |
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 2:26 pm | |
| | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 4:23 pm | |
| | |
|
| |
meysam میهمان
| عنوان: رد: EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek الأحد ديسمبر 23, 2007 4:24 pm | |
| - hobbelma7boob نوشته است:
- سلام
اگه آهنگ ماوی ماوی ابراهیم رو زحمتشو بکشین خیلی خیلی ممنون میشم. خیلی آهنگ دیگه از ابراهیم دوست دارم ولی متاسفانه اسماشونو ندارم .یعنی توی کامپیوترم شماره ترک نوشته شده نه اسم آهنگ. سلام چشم ميذارم تو ليست آهنگ ها...شب خوش | |
|
| |
| EBRAHIM TATLISES & EBRU tek tek | |
|