| .: پاتوق :. | |
|
+13nAvId فـريبا mass0ood Yasaman بهاره MajidDiab yasamiin magnoon diab MILAD Saghar Jany REZA*HAMAKI دلارام 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الأربعاء يناير 27, 2010 3:32 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الأربعاء يناير 27, 2010 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الخميس يناير 28, 2010 8:29 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الخميس يناير 28, 2010 8:33 am | |
| رفقا میخواستم یه سوال بپرسم واونم اینکه چرا ماایرانیها بخصوص ما زنا عادت داریم همش ازهمدیگه گله گذاری کنیم چراسطح توقعمونا پایین نمیاریم؟ چراسعی نمیکنیم گلایه هامونا محدودکنیم؟.... البته بلانسبت خانوماو دخملای با صفای این فروم بعضی وقتا آدم ازدست این مردم و کاراشون و منطق زیرصفرشون عاصی میشه | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الخميس يناير 28, 2010 1:34 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الخميس يناير 28, 2010 1:35 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الخميس يناير 28, 2010 1:55 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- رفقا میخواستم یه سوال بپرسم
واونم اینکه چرا ماایرانیها بخصوص ما زنا عادت داریم همش ازهمدیگه گله گذاری کنیم چراسطح توقعمونا پایین نمیاریم؟ چراسعی نمیکنیم گلایه هامونا محدودکنیم؟.... البته بلانسبت خانوماو دخملای با صفای این فروم بعضی وقتا آدم ازدست این مردم و کاراشون و منطق زیرصفرشون عاصی میشه به موضوع جالبی اشاره کردی خوب متاسفانه الان زمونه طوری شده مرد وزن باید پا به پای هم کار کنن تا بتونن خرج زندگی شون رو بدن وقتی مرد خسته از سرکار میاد خونه دلش می خواد همسرش با رو باز به استقبالش بره غذاش حاضر باشه چایی هم همینطور خونه ش تمیز باشه دلش می خواد زنش بهش بگه خسته نباشی و خلاصه هزاران هزار مسله دیگه وقتی مرد اینا می خواد خوب مسلما زن هم می خواد زنم می خواد مردش بهش این حرفا رو بزنه بهش بگه خانمی یا خانم خسته نباشی اما اکثر مردا متاسفانه با این مسله کنار نیومدن زنم خوب ناراحت مشه به خودش میگه من علاوه بر کار خونه بیرون هم کار می کنم بچه ها هم تر وخشک می کنم خوب باید به منم بگه خسته نباشم اون دلش می خواد من آسایشش رو فراهم کنم اونم باید آسایش منو فراهم کنه یک دلایلش اینه متاسفانه بعضی از زنا ما(البته امیدوارم از این حرفم کدورتی پیش نیاد) جنبه ی کار بیرون از خونه رو ندارن. درسته اونا دارن زحمت می کشن اما وقتی شوهرشون بهشون اعتراض میکنه کار بیرون از خونه شونبه رخ مرد میکشه یا ااستقلال مالی داره به رخ شوهرش میکشه خوب از قدیم ایام میگم مرده و غرورش. خواسته یا ناخواسته مرد غروش خرد میشه خودش بی غیرت می دونه زنش بیرون از خونه کار میکنه وقتی هم کوتاه بیاد انوقت زن پروتر میشه
از بابت گلایه هم مهمتیم دلیل به نظر من چشم هم چشمیه مثلا اگه ببینه یه دوستش این سرویس رو داره به شوهرش گیر میده منم می خواد حتی بهتر اینو می خواد اما زن به خودش اجازه نمی ده فکر کنه شوهرش از کجا باید پول این سرویس رو فراهم کنه. ما یه پرونده داشتیم زن از شوهرش خونه فلان ماشین گرون و زندگی لوکس نمی خواد شوهر بیچاره ش کارمند بود وقتی به زنش اعتراض میکنه که ندارم زن بهش میگه برو کلیه ت رو بفروش با پولش واسه ی من این وسایل و بخر مهمتریم دلیلش به نظر من اینه که باید سطح توقعاتون رو پائین بیاریم اگه ان کار رو بکنیم زندگی مون بهشت میشه اما نه طوریکه آقایون هم پرو بشن همه چیز به اندازش | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الجمعة يناير 29, 2010 10:43 am | |
| من متوجه نشدم منظور گلی جان گلایه کردن زن از شوهرشه یا کلا همه مردم از هم در حالت کلی، گلی جان خودت توی سوالت، جواب رو هم گفتی، اونم اینه که ما خیلی وقتها منطقی فکر نمی کنیم خیلی وقتها یادمون میره که خودمون رو در شرایط و موقعیت آدمهای دیگه قرار بدیم و بعدش راجع بهشون قضاوت کنیم برای خود من هم پیش اومده که از دست کسی ناراحت بشم، ولی وقتی خودم رو در شرایط اون آدم تصور کردم، دیدم منم ممکن بوده همچین رفتاری از خودم بروز بدم بعضی وقتها هم پیش اومده که دیگری از من ناراحت شده و من انتظار داشتم اون آدم شرایط من رو درک کنه ولی اون اینکار رو نکرده خب اگه بگیم همیشه باید همه جوانب رو در نظر بگیریم، یه کم شبیه شعاره، چون ما که انسان کامل نیستیم ولی یکی از راههای برطرف شدن این گلایه ها همینه که یاد بگیریم موضوع رو از دید دیگران نگاه کنیم | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الجمعة يناير 29, 2010 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الجمعة يناير 29, 2010 5:20 pm | |
| مرسی دلارام جون از این تاپیک. و ممنون از همه ی بچه ها با نظرهای جالبی که دادین | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 3:16 pm | |
| آیروبیک حرام است!!! هست؟؟؟ واقعا؟؟این دیگه از اون حرفاست ولی امروز توی باشگاه شنیدم.. به خاطر خدا!!! مسخره نیست برای اینکه روی حسودی خودشون سرپوش بذارن حکم شرعی میدن؟؟ اینجا پاتوقه دیگه..دلم خواست بیام و مطرحش کنم ولی این سئوالی نیست که من میخوام بپرسم یا بهتره بگم موضوعی نیست که بخوام در موردش بحث کنیم.. | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 3:37 pm | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 4:56 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:26 pm | |
| - Jany نوشته است:
- آیروبیک حرام است!!! هست؟؟؟ واقعا؟؟
این دیگه از اون حرفاست ولی امروز توی باشگاه شنیدم.. به خاطر خدا!!! مسخره نیست برای اینکه روی حسودی خودشون سرپوش بذارن حکم شرعی میدن؟؟
اینجا پاتوقه دیگه..دلم خواست بیام و مطرحش کنم ولی این سئوالی نیست که من میخوام بپرسم یا بهتره بگم موضوعی نیست که بخوام در موردش بحث کنیم.. مرجان جون واقعاچشمام داشت ازحدقه میزدبیرون وقتی پستتا خوندم باید درجواب این حرف طرف خنده ای میکردی که از 100تافحش هم بدترباشه من شدیداموافقم غیرازحسادت نمیتونه چیزدیگه ای باشه چه جوره که تو مملکت ماهمین خودمردم یه چیویه روز حرام میکنن یه روزحلال من اصلا حرف این شخصی که گفته راقبول ندارم ولی یه بار درموردرقصیدن ازعموم که دکترای الهیات هست پرسیدم خیلی زیبا جواب داد عموم گفت که: اولا که تکلیف مردم عام باکسایی که مراتب اجتهادوگذروندن سبکتره نه اینکه هرکارمیخوان انجام بدن ولی خوب چون ازخیلی چیزا خبرندارن و مراتبشا نمیدونن وظیفه ی کمتری رودوششونه دوما چیزهایی که تعرفه ی خاص خودشوداره نبایدبدعت گذاری بشه و موردهجوم افکارافت زده ی افراطی قرار بگیره ورقص زنان هم تاجایی که گوش حرام درموردش چیزی نفهمه ایرادی نداره یعنی مثلا یه خانوم تومحفلی به شیوه ای غلیظ نرقصه که وقتی بقیه ی زنان مجلس اون و رقصیدنشابازگومیکنن باعث تداعی افکاری درذهن نامحرم شوند. حالا بذار منم یه چی بگم که خیلی جالب و نفرت انگیزه تویه فروشگاه بودم یه خانومه داشت به یکی دیگه میگفت: دیدن شبکه ی فارسی 1 را حرام کردن........ اینم ورژن جدیدشه والا آدم شاخ درمیاره الان تمرکزم بهم ریخت بعدابیشتردرموردش حرف میزنیم واقعاتاسف برانگیزه
اين مطلب آخرين بار توسط Saghar در الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:28 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:27 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:29 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:30 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:36 pm | |
| من نمي دونم اين كارخونه بيك چه پدر كشتگي با جوانان ما داره يه زماني بود با اون خودكارهاي بنجلش راه علم و دانش رو دشوار كرده بود امروز كه جوانان ما قله هاي علم و ترقي را طي كردند محصول جديد وارد كرده به اسم آئرو كه من البته كاربردش رو نمي دونم ولي حتم دارم باز اين استكبار جهاني و استعمار پير نقشه اي دارند آقا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــرام است | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:40 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:52 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- من نمي دونم اين كارخونه بيك چه پدر كشتگي با جوانان ما داره
يه زماني بود با اون خودكارهاي بنجلش راه علم و دانش رو دشوار كرده بود امروز كه جوانان ما قله هاي علم و ترقي را طي كردند محصول جديد وارد كرده به اسم آئرو كه من البته كاربردش رو نمي دونم ولي حتم دارم باز اين استكبار جهاني و استعمار پير نقشه اي دارند آقا حـــــــــــــــــــــــــــــــــــرام است وای مجید مردم ازخنده خیلی باحالی منم باآقارضاموافقم تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الثلاثاء فبراير 02, 2010 7:16 pm | |
| امروزه گفتن تكبير از اوجب واجبات است | |
|
| |
| عنوان: رد: .: پاتوق :. الأربعاء فبراير 03, 2010 6:20 am | |
| از اوجب واجبات و مستحب ترین مستحبات اینه که من یادم بمونه یه روزی به وقتش حال یه نفری رو که امروز حالم رو گرفته بگیرم اون یه کاری کرده که من ضد حال بشم و من یه کاری میکنم که اشکش در بیاد حسابش رو می رسم، حالش رو جا میارم همه روشهای مجازات محبوبه رو روش پیاده می کنم خب حالا که حرصم خالی شد و عصبانیتم فروکش کرد، دیگه کاری به کارش ندارم فقط خدا بهش رحم کنه کارش گیر من نیفته.... نه،... امیدوارم کارش گیر من بیفته، بدجور هم گیر بیفته | |
|
| |
| .: پاتوق :. | |
|