| تماشا خونه | |
|
+5Saghar yasamiin دلارام magnoon diab MILAD 9 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: تماشا خونه الخميس يناير 21, 2010 8:09 pm | |
| سلام به همه
تو این تاپیک می خوام فیلمایی رو که می بینیم به هم معرفی کنیم تا بقیه هم بتونن اون فیلم ها رو ببینن ...
من چون خودم فیلم قشنگ زیاد می بینم ، اینجا براتون میگم و یه خلاصه ای هم ازشون می نویسم ....
البته من بیشتر سعی می کنم که ویژگی های فیلم رو باز گو کنم ....
شما هم اگه فیلمی دیدید که قشنگ بود ، حتما اینجا بنویسید ....
مطمئن هستم که خوشتون میاد ...
--------------------------------------------- فیلم های معرفی شده در تاپیک ، سال ساخت ، امتیاز آن ها در سایت معتبر IMDB و بازیگر نقش اول ....
نمرات از 10 می باشند ... -------------------------------------- صفحه 1
Step Up *** 2006 *** 5.0 *** Channing Tatum
She's the Man *** 2006 *** 6.5 *** Amand Bynes
Twenty One (21) *** 2008 *** 6.8 *** Jim Sturgess
Forrest Gump *** 1994 *** 8.4 *** Tom Hanks
صفحه 2
Saw 3 *** 2006 *6.3 *** Tobin Bell
Revolutionary Road *** 2008 *** 7.6 *** Leonardo DiCaprio
Twilaight *** 2008 *** 5.8 *** Kristen Stewart
New Moon *** 2009 *** 4.6 *** Kristen Stewart
Whiteout *** 2009 *** 5.3 *** Kate Beckinsale
Stan Helsing *** 2009 *** 3.6 *** Steve Howey
The Thaw *** 2009 ***5.4 *** Val Kilmer
Daybreakers *** 2009 *** 7.1 *** Harriet Minto-Day
Avatar *** 2009 *** 8.6 *** Sam Wothington
Crash *** 2004 *** 8.0 *** Karina Arroyave
صفحه 3
The Final Destination *** 2009 *** 5.0 *** Bobby Campo
Death Race *** 2008 *** 6.6 *** Jason Statham
Iron Man *** 2008 *** 8.0 *** Robert Downey Jr
Extraordinary Measures *** 2010 *** 6.4 *** Brendan Fraser
Tooth Fairy *** 2010 *** 4.0 *** Dwayne Johnson (The Rock)
صفحه 4 .........
صفحه 5
Step Up 2 The Streets *** 2008 *** 5.5 *** Briana Evigan
اين مطلب آخرين بار توسط MILAD در الأربعاء يناير 27, 2010 6:46 pm ، و در مجموع 12 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الخميس يناير 21, 2010 8:11 pm | |
| اولین فیلمی که می خوام معرفی کنم اینه : STEP UP این فیلم فوق العادس موسیقی روز آمریکا ، رقص های بسیار زیبا که اگه کسی حتی از رقص هم بدش بیاد مجذوب این فیلم میشه ، داستانی رومانتیک و جالب... موضوعش در کل رقص در مدارس و خیابان های آمریکاست و یه جورایی رقص رسمی رو با غیر رسمی مقایسه و در آخر ترکیب می کنه ... از ویژگی های دیگش میشه به هیجان بالاش اشاره کرد که باعث میشه چشمت رو از فیلم برنداری .... حتما پیشنهاد می کنم ببینیدش .... هم به درده پسرا می خوره و هم دخترا .... در ضمن فیلم خانوادگیه و خیلی مشکلی از این بابت نداره ، اما خب هر چی نباشه فیام آمریکاییه ... امیدوارم خوشتون بیاد ... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 4:11 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 4:18 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 6:54 am | |
| ممنون میلاد جان، تاپیک جالبیه من که خیلی دیدن فیلم های خوب رو دوست دارم این فیلمه که معرفی کردی هم سعی می کنم پیدا کنم و ببینم خودمم می خوام یکی دو تا فیلم معرفی کنم، ولی سر فرصت میام که حسابی با آب و تاب بگم که مشتاق بشید ببینید لطفا تاپیک رو ادامه بدیم، مجموعه جالبی میشه | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 9:04 am | |
| مرسی میلاد خیلی تاپیک خوبی زدی.... من عاشق فیلمم...... دائما تو مغازه سرم تو کارتون dvd یاست..... ولی بعد یه مدت دیگه آدم معتاد میشه بهش.....هر شب دیگه باید فیلم ببینه..... این فیلمی که معرفی کردی رو حتما پیدا میکنم که ببینم چون عکس روش برام خیلی آشناست... بعدشم این بازیگر پسررو میشناسم تو فیلم she is the man بازی میکنه..... خیلی خوشگله..... حالا به اسمه فیلمشو گفتم پس معرفیشم میکنم.... she in the manخیلی خیلی فیلمه قشنگیه من تا حالا فکنم 17-18 دفعه دیدمش.....خنده داره.....موضوع خیلی جالبیم داره کاملا خانوادگیه.... از اون فیلماست که حتما باید دید...... محصول 2006 آمریکاست..... دربازه یه دختره هم سن و سال خودمونه که عاشق فوتباله و برای بازی تو تیم ...............کلی ماجرای خنده دار داره..... اینم همون پسر خوشتیپست که هم تو این فیلم هم تو فیلمی که میلاد گفت بازی میکنه.... | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 9:13 am | |
| یه فیلم دیگه هم معرفی بکنم که خیلی خوبه... 21ماجرای فیلم جالبه درباره یه پسر شاگرد اول مدرست که میخواد برای رشته پزشکی بره دانشگاه هاروارد ولی پولش کافی نیست... مخ ریاضیه پسره و ......بقیه ماجراهای جالبی که باید حتما خودتون ببینین.... 21 اسم یه بازی تو کازینوهاست که این پسره چون ریاضی و آمارش خوب بوده خیلی راحت میتونه همه بازیارو ببره و آخرشو نمیگم چون خیلی جالبه خودتون ببینین حتما..... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 10:48 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 7:07 pm | |
| منم فیلم she is the man رو دیدم، فیلم جالبیه فیلمی که من می خوام معرفی کنم، اسمش هست "فارست گامپ" داستان زندگی یه مرده که ضریب هوشی پایینی داره، و قصه از زبان خودش تعریف میشه با اینکه فارست گامپ دچار معلولیت هست، ولی توی زندگیش یه عالمه ماجرا هست و اون در عین ساده دلی و پاکی، ماجراهایی داره که توی زندگی خیلی آدمهای سالم اتفاق نمی افته اینقدر این قصه شیرین و گیراست و اینقدر شخصیت فارست بی شیله پیله و پاکه که مطمئنم عاشقش می شید بازی فوق العاده تام هنکس این فیلم رو تبدیل به یه اثر جاودان کرده پیشنهاد می کنم حتما ببینیدش اینقدر این فیلم رو دوست دارم که حاضرم هر کدوم از دوستان خواستنش براشون پست کنم تا ببیننش، هر کی خواست بی تعارف بگه | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الجمعة يناير 22, 2010 9:09 pm | |
| خیلی خوشحالم که این تاپیک مورد توجهتون قرار گرفته .... من قول میدم که در آینده یکی از بهترین تاپیک های این فروم میشه .... اما در مورد فیلم ها ، 21 رو دارم اما تا حالا تنبلی کردم و ندیدم ، ولی حالا که بهناز جان پیشنهاد داد حتما می بینمش ... she is the man رو هم باید برم بگیرم ، ندیدمش ... اما forrest gump ، تو سایت imdb ، امتیاز 8.4 از 10 داره و این طوری که به نظر میاد از برترین فیلم های جهانه ... imdb همین طوری امتیاز نمیده .... حتما باید دید ... | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 6:42 am | |
| بله همین طوره میلاد جان من این فیلمهایی که تا حالا گفتین دیدم البته اکثرفیلمها را از شبکه های mbc2 و mbc auxو mbc persion و actinn didam و2تاشوهم از شبکه ی ایتالیا دیدم البته قبلا که voxکارتی نبود این فیلما رانشون میداد ازهمتون ممنونم که اینقدرپرانرژی و با صفایین فیلم زیاد دیدم: چگونه غرب تسخیر شد ، در بار انداز ، دزیره ، هاتاری ، ایستگاه زبرا ، پنج ورق سرنوشت ، تعقیب ، زنده باد زاپاتا پاپیون ، کاراگاه بولیت ، هفت دلاور ، دانه های شن ، آسمانخراش جهنمی ، شورش در کشتی بونتی دیمیتریوس و گلادیاتورها ، بیلیارد باز ، لوک خوش دست ، مردان حادثه جو ، نیش ، پرده پاره ، تابستان گرم و طولانی ، کرایمر علیه کرایمر ، بزرگ مرد کوچک بن هور ، خارطوم ، آفتاب سرخ ، مبارزگر ، روزی روزگاری در غرب ، زلزله دوازده مرد خبیث ، روز شغال ، گذرگاه تاریک ، کازابلانکا ، گنجهای صحرای مادره ، کنتس پا برهنه ، عبور از قلب شکسته ، تله مرگ
ده فرمان ، ال سید ، ریو براوو ، ریو لوبو ، شاهین مالت ، طلای مکنا ولی چیز خاصی الان به ذهنم نمیادکه بخوام توضیح بدم البته منم تواینا از آرشیوفیلمهای پدرم کش رفتم و دیدم ولی میتونم کپیشاواستون بفرستم(به قول تیزرتبلیغاتی وزارت ارشاد:لقمه ی حروم............ ) میلادجان بازم ممنونم گلم............... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 8:37 am | |
| - دلارام نوشته است:
- منم فیلم she is the man رو دیدم، فیلم جالبیه
فیلمی که من می خوام معرفی کنم، اسمش هست "فارست گامپ" داستان زندگی یه مرده که ضریب هوشی پایینی داره، و قصه از زبان خودش تعریف میشه با اینکه فارست گامپ دچار معلولیت هست، ولی توی زندگیش یه عالمه ماجرا هست و اون در عین ساده دلی و پاکی، ماجراهایی داره که توی زندگی خیلی آدمهای سالم اتفاق نمی افته اینقدر این قصه شیرین و گیراست و اینقدر شخصیت فارست بی شیله پیله و پاکه که مطمئنم عاشقش می شید بازی فوق العاده تام هنکس این فیلم رو تبدیل به یه اثر جاودان کرده پیشنهاد می کنم حتما ببینیدش اینقدر این فیلم رو دوست دارم که حاضرم هر کدوم از دوستان خواستنش براشون پست کنم تا ببیننش، هر کی خواست بی تعارف بگه
این فیلمو ندیدم ولی حتما میرم میگیرم.....مرسی عزیزم.... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 8:43 am | |
| خیلی خوبه این طوری میتونم دیگه فیلمایی که میخوامو راحتتر پیدا کنم.... آخه همیشه فیلمای انتخابی خود آدم از بین دی وی دیا خوب درنمیاد خیلی فیلمه قشنگ بلتم اسماشونو میزارم براتون... ولی چون فردا امتحان زبان تخصصی دارم....الان باید برم .....ولی بعدا برمیگردم......حتمااااااااااااااااا | |
|
| |
mass0ood میزبان
تعداد پستها : 142 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 10:58 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 1:47 pm | |
| | |
|
| |
mass0ood میزبان
تعداد پستها : 142 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 3:17 pm | |
| - دلارام نوشته است:
نه از این خبرا هم نیست، فقط همین یه دونه فیلم باشه حالا چون ما دوست قدیمی هستیم: از دلارام فقط همین فیلم و از ساغر هر فیلمی که بخوایم ساغر خودت گفتی بابات آرشیو فیلم داره | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 4:16 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 5:04 pm | |
| محبوبه.....این چیه؟ نمیگی روحیه لطیفمون خدشه دار میشه؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 5:11 pm | |
| میلاد جان خیلی کاره خوبی کردی برای امتیار دادن به فیلما..... یه فیلمه قشنگه دگیگه که معرفی کنم بهتون... revolutionary road (جاده انقلابی)خیلی فیلمه قشنگیه.درباره دغدغه های زندگی یه زنست... این فیلمو فقط یه بار دیدم.چون عمیقا برای شخصیت کیت وینسلت دلم سوخت... طبق معمول همیشه واقعا طبیعی بازی کرده و آدم اصلا فکر نمیکنه که فیلمه.... دیدنش خالی از لطف نیست من که پسندیدم فیلمشو..... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه السبت يناير 23, 2010 5:26 pm | |
| اگه فیلمای دنباله دار دوست داشته باشین.... یکی از فیلمایی که الان حسابی تو بورسه و سر و دست میشکنن براش... twilight (قسمت اول) new moon(قسمت دوم)و بقیه قسمتا و کتابا که تا سال دیگه میاد تو بازار اگه فیلمای vampire(خون آشامی)دوست دارین این از اونااااشه.... جریان فیلم درباره یه پسر خون آشامه( به اسمه ادوارد کالن(با بازی رابرت پاتینسون)که طی جریاناتی عاشق یه دختر انسان به اسمه بلا(با بازی کریستین استوارت)میشه.... با کلی جریانای دنباله دار که خیلی قشنگه...... الان یه 1 ماهی هست که فیلمه دوش اومده و حسابی دارن براش سرودست میشکونن.... من که حسابی یکی از طرفداراشمو برای اومدن فیلما و کتاباش روز شماری میکنم.... خیلی داستانه هیجان امگیزی داره.....پیشنهاد میکنم ببینینش و دنبال کنین فیلماشو | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 7:46 am | |
| فیلم Whiteout 2009 Mkv خلاصه داستان: یک افسر آمریکایی بنام کیت ، تنها کسی است که برای رفتن به آنتاریکا (منطقه ای در قطب جنوب) تعیین شده است . او باید به یک قتل رسیدگی کند در حالی که سه روز تا آغاز زمستان آنجا باقی مانده است . او در این راه با کارکنی از سازمان ملل متحد بنام گابریل مواجه میشه که او هم به همین قتل رسیدگی می کند . کیت باید موارد مشکوک را تعقیب و به قتل های بیشتری پی ببرد . در ابتدای داستان استکو مورد حمله قاتل قرار می گیرد و در توفان تا پای مرگ پیش می رود ولی ...
ژانر: جنایی, درام, هیجان انگیز, رازآلود, اکشن | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 7:48 am | |
| فیلم Stan Helsing 2009 Mkv خلاصه فیلم : از سری فیلمهای کمدی جالب و خنده دار . چهار نفر می خوان در شب هالووین برند مهمونی ولی اول باید یه بسته که رفیقشون از سر کار آورده رو بدند به مادر رئیس رفیقشون که توی یه شهر زندگی می کنه ، ولی وقتی وارد شهر می شند از دروازه اشتباهی می رند تو و با یه شهر مرده روبرو می شند که مورد حمله هیولاها هست این رفیقشون هم اسمش استن هالسینگه که همه با ون هالسینگ اشتباهش می گیرند ... نام فیلم: Stan Helsing ژانر : کمدی - ترسناک کارگردان: Bo Zenga بازیگران: Leslie Nielsen , Steve Howey , Diora Baird ,Kenan Thompson , Desi Lydic
| |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 7:49 am | |
| فیلم ترسناک The Thaw 2009 Mkv خلاصه داستان: گروهی برای سفر تحقیقاتی تاریخی به قطب شمال میروند که در این ماجرا کلاهک یخی قطبی فنا میشود و خطراتی وحشتناک این گروه را تحدید میکند... نام فیلم: The Escapist ژانر: ترسناک , علمی تخیلی , هیجان انگیز کارگردان: Mark A. Lewis بازیگران: Val Kilmer , Alexandra Staseson , Brad Dryborough , Greg Rogers
| |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 4:21 pm | |
| | |
|
| |
| تماشا خونه | |
|