| تماشا خونه | |
|
+5Saghar yasamiin دلارام magnoon diab MILAD 9 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 4:26 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 4:26 pm | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 4:48 pm | |
| فیلم Crash (تصادف) توانست یکی از بهترین جایزه های هفتاد و هشتمین دوره اسکار یعنی عنوان بهترین فیلم را به خود تخصیص دهد، این در حالی بود که پیشتر انتظارمی رفت که فیلم Brokeback Mountain (کوه بروکبک) برنده این جایزه شود. Crash ساخته پاول هگیس (Paul Haggis) محصول سال 2004 است که مجموعه اتفاق هایی در 36 ساعت پر هرج و مرج در لوس آنجلس را نمایش می دهد. این فیلم نمایش دهنده تضادها و تنشهای میان اقوام و فرهنگ های مختلف ساکن لس آنجلس از سیاه و سفید گرفته تا آمریکایی و آسیایی (از جمله یک خانواده ایرانی) و ... را به نمایش می گذارد. Crash در حالی برنده این جایزه شد که تنها با بودجه ای معادل 6.5 میلیون دلار خارج از استودیوهای هالیوود ساخته شده بود و توانسته بود در سال 2004 از طرف شرکت توزیع کننده Lionsgate در فستیوال فیلم 2004 شرکت کند و مقام اول را کسب کند. پاول هگیس پیش از این گفته بود که : "این خوشحال کننده است که پس از مدتها یک فیلم ساده و کم هزینه بتواند بعنوان کاندید اسکار انتخاب شود." Crash توانست جوایزه بهترین فیلم نامه غیر اقتباسی و بهترین تدوین را نیز به خود اختصاص دهد. | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 4:50 pm | |
| من crash رو حدودا 2000000 بار دیدم ! | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 5:00 pm | |
| دوستای گلم منم پیشنهادمیکنم فیلم آواتار را حتما ببنید محبوبه جان از حسن سلیقت ممنون ولی من توضیحات اضافه ای واسه بقیه آوردم ....................................................... فیلم ٣بعدی «آواتار» که هماکنون دومین فیلم پرفروش تاریخ سینما محسوب میشود، همچنان در حال نزدیکشدن به رکورد جاودانه دیگر ساخته «جیمز کامرون»، یعنی«تایتانیک» است.این فیلم در تعطیلات آخر هفته از مجموع ١٤ هزار و ٨٣٩ سالن سینما در ١١١ کشور جهان، فروش ١٤٣ میلیون دلاری را بهدست آورد تا مجموع فروش جهانیاش خارج از آمریکای شمالی به ٩٠٦ میلیون دلار برسد. با احتساب ٤٢٩ میلیون دلار فروش «آواتار» در آمریکا و کانادا، جدیدترین فیلم «جیمز کامرون» اکنون مرز فروش ٣٣١/١ میلیارد دلار را پشت سر گذاشته است.به گزارش خبرگزاری رویترز، این فیلم بیشترین میزان فروش هفتگی خود را در چین بهدست آورد؛ بهطوری که با ٢/٤٠ میلیون دلار رکورد فروش آغازین یک فیلم در سینماهای این کشور را شکست.فرانسه نیز اولین کشوری نام گرفت که فروش «آواتار» در آن از ١٠٠ میلیون فراتر رفته است. آلمان، روسیه، انگلیس، اسپانیا و استرالیا نیز بیشترین استقبال را طی چهار هفته گذشته از «آواتار» داشتهاند این فیلم که اخیرا بهترین فیلم سال ٢٠٠٩ از نگاه انجمن منتقدین فیلم نیویورک نام گرفته است، یکی از نامزدهای جایزه اسکار بهترین جلوههای ویژه بهشمار میرود که ازنگاه انجمن فیلم آمریکا، یکی از مهمترین رویدادهای هنری و سینمایی معرفی شده است.آواتار: فیلمی که نباید از دست بدهیدچند روزی است که فیلم جدید جیمز کامرون به نام Avatar اکران شده است. فیلمی که اگر آن را ببینید تمام تصورات شما را از جلوه های ویژه و تکنولوژی متحول خواهد کرد و در واقع درب جدیدی در صنعت سینما محسوب می شود. اگر به نظرتان فیلم Dark Knight خوب بوده یا اینکه Transformers را فیلمی پر از جزئیات و هیجان می دانید، باید بدانید که آواتار این فیلم ها را به راحتی تا می زند و درون جیب اش قرار می دهد! فیلم در زمان آینده اتفاق می افتد و در مورد یک نظامی معلول است که به سیاره ای به نام پاندورا می رود تا در آنجا ماموریت ای غیرعادی را انجام بدهد... طرح فیلم از سال ۱۹۷۷ یعنی حدود ۳۳ سال پیش توسط جیمز کامرون ریخته شده. وقتی که وی برای بار اول در مورد طرح اش با تیم فنی صحبت کرده، به وی گفته شده بود که امکان ساخت چنین فیلمی با تکنولوژی فعلی وجود ندارد. و او مجبور شد تا بعد از ساخت فیلم تایتانیک ( اثر مشهور دیگر این کارگردان ) صبر کند. این بار کامرون وقت بیشتری برای تکنولوژی مورد نیاز گذاشت. فیلم جدید به دوربین های پیشرفته ی HD ای نیاز داشت که امکان تصویر برداری به صورت دو بعدی و سه بعدی را داشته باشند و افراد هنگام تماشای یک فیلم طولانی سه ساعته دچار سردرد نشوند. کامرون مطلع شد که شرکت سونی چنین دوربینی را ساخته است اما مشکل در این بود که این دوربین ۲۰۴ کیلوگرم وزن داشت و عملا برای پروژه آواتار قابل استفاده نبود. برای همین در سال ۲۰۰۰ جیمز کامرون به ژاپن سفر کرد و با سونی به توافق رسید تا دوربین هایی مخصوص این فیلم ساخته شود. سونی این کار را با تکه تکه کردن دوربین به قطعات مختلف و جدا کردن پردازشگرهای بزرگ آن انجام داد به این گونه وزن آنها را به ۲۰ کیلوگرم کاهش داد تا آواتار ساخته شود. این نخستین فیلم سینمایی کامرون بعد از تایتانیک در سال ۹۷ است و گفته می شود که این کارگردان بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار برای ساخت آن هزینه کرده است. چیزی که آن را پر هزینه ترین فیلم تاریخ سینما کرده است. من نسخه سه بعدی این فیلم را در سینما دیدم و به نظرم این فیلم (نسخه سه بعدی) با تمام فیلم هایی که تا به حال دیده ام متفاوت است و تجربه جدیدی از سینما را به شما هدیه می کند. مجله Wired در مطلب معرفی مراحل ساخت این فیلم از ان به عنوان اختراع دوباره فیلم سازی یاد کرده است. اگر می خواهید آخر تکنولوژی سینما را ببیند آواتار را از دست ندهید. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 5:19 pm | |
| من خیلی دوست دارم آواتار رو ببینم | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الأحد يناير 24, 2010 5:22 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:43 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:49 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:57 am | |
| نگاهی به فیلم Iron Man خلاصه داستان:در سفری به افغانستان برای معرفی محصول جدید صنایع استارك به نام موشك جریكو، كاروان نظامی همراه تونی استارك مورد حمله قرار گرفته و تونی زخمی میشود. تروریستها بدن نیمه جان وی را به مخفی گاه خود برده و در آنجا تونی توسط اسیر دیگری به نام دكتر ینسن مورد مداوا قرار میگیرد، اما باید باطری بزرگی را برای جلوگیری از رسیدن تركشها به قلباش با خود به این طرف و آن طرف بكشد. تروریستها از تونی میخواهند تا برایشان موشكهای جریكو بسازد، اما تونی به همراه دكتر ینسن به موازات این كار زرهی بسیار مقاوم و مكانیكی تولید میكند و موفق به فرار از چنگ تروریستها میشود. در بازگشت به آمریكا، تونی رآكتور كوچكی برای بدن خود ساخته و سپس اعلام میكند از این پس صنایع استارك در زمینه اسلحهسازی فعالیت نخواهد كرد، اما اوبادیا استن شریك وی از این تصمیم راضی نیست. تونی نیز در آزمایشگاه مجهز خود دست به كار تكمیل زره ابداعی خود میشود. هدف او حفاظت از مردم و تامین صلح است، و به زودی شهرتی فراگیر در میان مردم با عنوان Iron Man پیدا میكند. ولی همزمان با اعلام هویت واقعی مرد آهنی خبر میرسد كه تروریستها با سلاحهای ساخت صنایع استارك و به ویژه موشك جریكو مجهز شده اند. تونی خیلی زود كشف میكند كه استن به هر دو طرف جنگ، یعنی ارتش آمریكا و تروریستها اسلحه میفروشد. مجهز شدن تروریستها به موشك جریكو سبب میشود تا تونی مجهز به زره آهنین تازه- كه قدرت پرواز نیز به آن اضافه شده- به افغانستان بازگردد. تونی در بازگشت به آمریكا دستیارش پپر پاتز را برای یافتن مدارك ارسال اسلحه به تروریستها به دفتر استن میفرستد. استن كه مخفیانه سرگرم كار روی زرهی مشابه است، بعد از اطلاع یافتن از ماجرا تصمیم به نبرد با تونی و نابودی او میگیرد... *** Robert Downey J.R در نمایی از فیلم Iron Man جاناتان كولیا فوریو متولد 1966 نیویورك است. در 1988 تحصیل در كالج كوئینز را نیمه تمام گذاشت و به شیكاگو رفت تا كمدین شود. در تئاترهای بداهه تجربه اندوخت و در 1993 اولین نقش كوچك خود را در فیلم رودی به دست آورد. سال بعد وارد تلویزیون شد و سپس به لس آنجلس مهاجرت كرد. در آنجا موفق شد تا به عنوان بازیگر-فیلمنامه نویس با فیلم Swingers شهرتی به هم بزند. در فیلمهای سینمایی و تلویزیونی متعددی ظاهر شد و تهیه كنندگی را نیز آزمود. در سال 2003 اولین فیلم بلند سینمایی خود را به نام الف ساخت. فیلم با موفقیت تجاری روبرو شد و راه برای تامین سرمایه فیلم گران قیمت زاتورا باز كرد. Iron Man سومین فیلم بلند فوریو است و با توجه به سه فیلمی كه تاكنون ساخته میتوان او را كارگردانی مناسب برای فیلمهای خانوادگی و نوجوان پسند ارزیابی كرد. چیزی كه خود نیز به آن میبالد. با این اوصاف بدیهی است كه میتواند بهترین گزینه برای تولید اولین فیلمی باشد كه استودیوی مارول نقش صاحب اثر و سرمایه گذار آن را بازی میكند. فیلمی با بودجهای 186 میلیون دلاری كه فوریو خود آن را نوعی فیلم مستقل جاسوسی-مهیج كه گویا رابرت آلتمن آن را با تاثیراتی از سوپرمن، داستانهای تام كلنسی، فیلمهای جیمز باند و پلیس آهنین و بتمن بازمیگردد كارگردانی كرده باشد. توصیف خوبی است و نباید فراموش كرد كه آلتمن نیز فیلمی چون پاپای [همان ملوان زبل خودمان!] را در كارنامه دارد. با این تفاوت كه Iron Man به گفته خالقانش بر اساس شخصیتی واقعی چونهاوارد هیوز ساخته شده كه عاشق هوانوردی، فیلمسازی، اختراع و ... بود. بنا به اقتضای روز داستان كمی تغییر یافته و به روز شده است. در قصه اصلی استارك در جنگ ویتنام زخمی میشد و سپس در جنگ خلیج فارس شركت میكرد، اما در فیلم محل وقوع داستان به افغانستان تغییر یافته است. البته این موضوع سبب نشده تا فیلم حال و هوایی واقعگرایانه پیدا كند. Iron Man شاید مهم ترین و مورد پسندترین قصه مصور مارول نباشد، اما به دلیل داشتن مابه ازای بیرونی [هاوارد هیوز] با الگوهای قهرمانی در قرن بیستم بیشتر همخوانی دارد. طبیعی است چنین ابرقهرمانی باید خیلی زودتر از اینها روی پرده سینما ظاهر میشد. او بر خلاف اسپایدرمن/مرد عنكبوتی توسط یك حیوان گزیده نمی شود، یا مانند سوپرمن مادرزاد دارای نیروهای خارق العاده نیست. بلكه او مردی متعلق به زمانه ماست كه تنها توانایی اش ساختن و ابداع ابزار است. یك مغز متفكر كه سرانجام به قدرت تخریبی اختراعات خود پی میبرد [كسی مثل آلفرد نوبل]، یعنی زمانی كه روی خود حضرت شان امتحان میشود، اما راه حل نهایی آن قدرها هم مسالمت آمیز نیست و ته رنگی از تصور آمریكاییهای امروز برای دست یافتن به صلح دارد: استفاده از زور یعنی جنگ برای صلح. به همین خاطر قهرمان ما هم بعد از اعلام توقف خط تولید موشكهای جریكو [به خاطر اینكه سربازان آمریكایی هم با سلاحهای ساخت كارخانه خود او لت و پار میشوند!] چاره ای نمی بیند تا زره خارق العاده خود را تولید كند و به جنگ تروریستها و حامیان آنها [صاحبان كارخانجات اسلحه سازی] برود! رابرت داونی جونیور كه برای رسیدن به قالب فیزیكی نقش بسیار تلاش كرده، در ترسیم چهره پر تناقض این قهرمان كمی تا قسمتی بداخلاق و اصولاً یك بچه بد موفق است. میماند حضور كم رنگ پالترو، كه مدتی است حضور كمرنگی دارد، در نقشی كوچك و بدون چالش كه انتظارات را بر باد میدهد. بریجز نیز در نقش آدم بد قصه با سری طاس و انگیزههایی پذیرفتنی خوش درخشیده است. میماند حضور دو ایرانی-رامین جوادی و شاون توب- در دو نقش پر اهمیت كه میتواند انگیزه قوی برای تماشای فیلم از سوی ایرانیها باشد. كارگردان فیلم اعلام كرده كه Iron Man اولین فیلم از یك سه گانه است و قرار است كه قسمت دوم آن در سال 2010 اكران شود. ولی تا آن زمان سه سال باید صبر كنید. پس دم را غنیمت شمرده و به تماشای همین یكی بروید! | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:58 am | |
| فیلم اقدامات فوق العاده ، داستان زندگی جان ( برندن فریزر) مردی موفق در کار و تجارت، با همسری زیبا و سه فرزند که زندگی خوبی را سپری می کند،تا اینکه متوجه می شود دو فرزند کوچکترش مبتلا به یک بیماری خاص و کشنده هستند و تمامی پزشکان از درمان آندو ابراز ناتوانی می کنند، جان برای نجات زندگی کودکانش دست به هر تلاشی می زند ، او کارش را رها می کند و با دانشمندی باهوش که زیاد پایبند اصول نیست بنام دکتر رابرت استانهیل ( هریسون فورد) ارتباط برقرار می کند و این دو مرد با هم دست به اقداماتی فوق العاده در زمان کمی که دارند می زنند تا زندگی بچه ها را نجات دهند. ژانر :درام ، هیجان انگیز کارگردان: Tom Vaughanنویسندگان: Robert Nelson Jacobs ، Geeta Anandتاریخ اکران : 22 ژانویه 2010 پیش پرده در youtubeبازیگران: Brendan Fraser ، Harrison Ford ، Keri Russell | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 8:00 am | |
| بازیگر بد رفتار بازی هاکی درک تامپسون(دوین جانسون) که هیچگاه در بازیهای خود بازی جوانمردانه را رعایت نمی کند ، هنگامیکه در یکی از بازی ها دندان بازیکن تیم رقیب را می شکند و پس از آن نیز در جواب دخترش می گوید که پری دندان وجود ندارد ، از سرزمین پریان ندا می رسد که او بایدبرای جریمه،1هفته بعنوان یک پری دندان خدمت کند وتمام وسایل یک پری واقعی از جمله بال و عصا در اختیارش قرار می گیرد و ... ژانر : کمدی ، فانتزی کارگردان: Michael Lembeckنویسندگان: Lowell Ganzتاریخ اکران : 22 ژانویه 2010 پیش پرده در youtubeبازیگران: Dwayne Johnson ، Julie Andrews ، Destiny Whitlock | |
|
| |
| |
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:15 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:19 pm | |
| من تازه تونستم twilight , the moon the thaw و whiteout رو پیدا کنم .... هیچ کدومشون رو هم وقت نکردم ببینم .... ------------------- من Final Destination 4 و Death Race رو دیدم .... خیلی قشنگن .... اما هیچ وقت سری فیلم های اره رو ندیدم ... نمی دونم چرا تا اسمشو می شنوم فکر می کنم که یکی می افته دنبال مردم و دست و پاشونو قطع می کنه ....
اين مطلب آخرين بار توسط MILAD در الإثنين يناير 25, 2010 7:32 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:24 pm | |
| ركورد آواتار پس از «تايتانيك» ثبت شد.«آواتار» قبل از تعطيلات آخر هفته آمريكاي شمالي، فروش خود را در اين قاره از مرز 500 ميليون دلار رد كرد. فروش كلي فيلم در روز 5 شنبه به فيلم فانتزي و علمي -تخيلي «جيمز كامرون» در پنجمين هفته نمايش خود به اين رقم بالاي فروش دست پيدا كرد. تحليلگران اقتصادي سينما ميگويند «آواتار» در تعطيلات آخر هفته،بيش از 533 ميليون دلار فروش خواهد كرد. با چنين رقم فروشي، اين فيلم ميتواند «شواليه تاريكي» را از مقام دومين فيلم پرفروش كل تاريخ سينماي آمريكا به رديف سوم براند. پنجمين قسمت مجموعه فيلم «بتمن» تابستان 2008 با فروشي 533 ميليون دلاري، پس از «تايتانيك» تبديل به دومين فيلم پرفروش تاريخ سينماي آمريكا شد. «تايتانيك» با فروش600 ميليون دلاري، از سال 1997 تا به حال در صدر جدول فروش گيشه نمايش سينماهاي آمريكاي شمالي قرار داشته است. اما تحليلگران اقتصادي سينما ميگويند «آواتار» تا حدود سه هفته ديگر، اين فيلم را از صدرنشيني به زير ميكشد. «تايتانيك» هم توسط كامرون كارگرداني شده است. «آواتار» را كمپاني «فوكس قرن بيستم» تهيه كرده و در 3285 سالن سينماي آمريكاي شمالي روي پرده است. ادامه استقبال تماشاگران از فيلم در هفتههاي اخير، باعث شد كه كمپاني فوكس تعداد سينماهاي نمايش دهنده آن را كم نكند. اين فيلم هفته قبل براي پنجمين هفته متوالي صدرنشين جدول گيشه نمايش سينماهاي آمريكاي شمالي شد. رقم فروش فيلم طي اين چهار هفته بيشتر از تمام فيلمهاي جديدي بوده كه به روي پرده سينماها رفته است. «آواتار» هفته قبل در شرايطي 41 ميليون دلار در گيشه نمايش آمريكاي شمالي فروش كرد، كه فيلم جديد «كتاب الي» افتتاحيهاي 31 ميليون دلاري داشت. «آواتار» در سطح بينالمللي هم بيش از يك ميليارد دلار فروش كرده است. 111 كشور جهان اين فيلم را نمايش ميدهند. كار تازه جيمز كامرون در سينماهاي آيمكسي هم دست به يك ركورد شكني زده است و فروش كلي اين فيلم در سينماهاي آيمكس سراسر جهان،از مرز100 ميليون دلار گذشته است. 70 ميليون دلار اين فروش اختصاص به آمريكاي شمالي دارد. | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 7:27 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- میلاد جان خیلی کاره خوبی کردی برای امتیار دادن به فیلما.....
[url=[/img][/url] خواهش می کنم .... فکر های دیگری نیز در سر داریم .... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الإثنين يناير 25, 2010 8:06 pm | |
| من یه خواهشی از دوستان دارم ، اون هم اینه که تا حد امکان فیلم هایی رو بذارید که خودتون دیدید . نه صرفا فیلم های روز و جدید یا فیلم هایی که به یه ژانر خاصی مربوط میشه ... و این که من بیشتر دلم می خواد حرفای خودتون رو در مورد فیلمی که معرفی می کنید بنویسید ... مثل خاطره هایی که ازش دارید ، یا حسی که با دیدن اون فیلم بهتون دست داده و نکات جالبش .... مسائل فنی فیلم ها رو میشه از سایت های دیگه هم پیدا کرد .... که اون هم با من ..... مختصری می نویسم ... اگر هم دو سه خطی در مورد داستان نوشتید ، خوبه .... | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الثلاثاء يناير 26, 2010 5:44 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الثلاثاء يناير 26, 2010 5:50 am | |
| - MILAD نوشته است:
- من یه خواهشی از دوستان دارم ،
اون هم اینه که تا حد امکان فیلم هایی رو بذارید که خودتون دیدید . نه صرفا فیلم های روز و جدید یا فیلم هایی که به یه ژانر خاصی مربوط میشه ...
و این که من بیشتر دلم می خواد حرفای خودتون رو در مورد فیلمی که معرفی می کنید بنویسید ... مثل خاطره هایی که ازش دارید ، یا حسی که با دیدن اون فیلم بهتون دست داده و نکات جالبش ....
مسائل فنی فیلم ها رو میشه از سایت های دیگه هم پیدا کرد .... که اون هم با من ..... مختصری می نویسم ...
اگر هم دو سه خطی در مورد داستان نوشتید ، خوبه ....
میلادجان من همه ی این فیلمایی که گذاشتما دیدم فقط به جای اینکه از خلاصه ی روی جلدسی دی کپی کنم از سایت کمک میگیرم(صرفه جویی در وقت) ومطمئنا در موردفیلمی که ندیدم صحبت نمیکنم به شخصه متاسفم اگه هدفتا درزدن این تاپیک براورده نکردم سعی میکنم به زبان خودم بنویسم از طرف خودم عذر میخوام ضمنا از پیشنهادتم ممنون چون من معتقدم ما اینجادنبال پست زدن نیستسم یا اینکه به دیگران بگیم به فلان و بهمانیم و حضورپیدامیکنیم تا یه محفل گرم داشته باشیم و 100% هم باید به عقاید و خواسته های زننده ی پست احترام بذاریم بازم ممنون میلاد جان | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الثلاثاء يناير 26, 2010 8:19 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الثلاثاء يناير 26, 2010 8:22 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تماشا خونه الثلاثاء يناير 26, 2010 8:23 am | |
| | |
|
| |
| تماشا خونه | |
|