| تولد دوباره عربی رایان | |
|
+9Amr Diab REZA*HAMAKI magnoon diab بهاره دلارام MajidDiab yasamiin Jany REZA RAYAN 13 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
REZA RAYAN Admin
تعداد پستها : 121 Age : 40 Location : Iran Registration date : 2007-11-27
| عنوان: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 1:01 pm | |
| سلام به همه ی دوستان خوبم بلاخره بعد از سه سال زمان دوری من از شما دوستان خوبم به پایان رسید و من دوباره به خونه ی خودم و پیش شما دوستان خوبم برگشتم . از همه شما دوستان می خوام که من رو تنها نگذارید تا به کمک تک تک شما بتونیم عربی رایان رو دوباره سرپا کنیم به امید خدا . همه تون رو دوست دارم . قربون همه ی شما رضا رایان راستی اینجا رو فراموش نکنید : http://www.arabirayan2.blogfa.com | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 2:07 pm | |
| به خونه خوش اومدی رضا جان واقعا که توی این مدت جای شما و هلنای عزیز خیلی خالی بود وقتی این پست رو دیدم دوبار به ارسال کننده ش نگاه کردم... باورم نمیشد...!! خیلی خوشحالم.. ما هستیم..من اول از طرف خودم و بعد تموم بچه هایی که سعی کردند چراغ خونه رو روشن نگه دارند میگم. و اما دوست دارم به شما و همه دوستانم تبریک بگم هم برگشتنت رو و هم بر پایی خونه ای که خالی از هر رنگ و ریاست و تا حالا پای افراد نادرست به حریمش باز نشده.بدون شک بنیاد خونه و اهلش درست بودند که پابرجا و سالم در برابر همه طوفانها باقی مونده.
| |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 2:30 pm | |
| سلام رضا عزیز اینجا که خونه خودتونه ما مهمونیم خیلی خوشحالم که این حرفو شنیدم ازتون.... ایشالله که باز دوباره بچه ها دور هم جمع بشن | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 2:41 pm | |
| مرسی دوستان خوبم
از اینکه این همه به من لطف دارید خیلی خیلی ممنونم
یکی از دلایلی که من برگشتم و حتما حتما سعی خواهم کرد که عربی رایان رو دوباره زنده و پابرجا نگهدارم همین شمایی هستید که اینجا رو با حضور گرمتون روشن و گرم نگه داشتید .
باور کنید که رفتن و هجرت کردن همیشه بد نیست اما مهم برگشتن هست و مهم ترش خوب برگشتن و دست پر برگشتن هست .
در این 3 سال من تغییرات زیادی کردم از هر نظری که فکرش رو کنید و همه ی اینا خواست خداوند بلند مرتبه بود که به من عنایت کرد . و بزرگترین نعمت خداوند هم همین شما دوستان باوفای من هستید که همیشه و همه جا من رو یاری کردید . | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 4:29 pm | |
| سلام دوست عزيز به شخصه بسيار بسيار خوشحال شدم که دوباره مي بينمت ان شاالله حضور مداومت رو توي فروم شاهد باشيم و اين دلگرمي باشه واسه همه بچه ها به اميد اينکه جمعمون هميشه گرم و صميمي باقي بمونه جاي هلنا هم خاليه
| |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الأربعاء أغسطس 04, 2010 4:47 pm | |
| بـــــــه سلام از دلارام به آقا رضا رایان خوش برگشتی رضا جان، به خونه خودت و هممون هر چی میخوام بگم رو می بینم مرجان جون گفته، الحق هم که حق گفته، ناز تنفسش جای همه بروبچه هایی که یه روزی روزگاری کنارمون بودن و حالا نیستن، خالی انشالله همه برگردن، و خدا خودش محافظ و یاور این خونه و اهلش باشه | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 4:51 am | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 5:57 am | |
| - REZA RAYAN نوشته است:
- ممنونم از همه منتظر دیدن شما در عربی رایان هم هستم :
http://www.arabirayan2.blogfa.com/
آقا من دیروز بهش سر زدم... کاری از دست ما بر بیاد در خدمتیم...هم اینجا و هم اونجا... | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 7:06 am | |
| بازم ممنونم بچه ها
من بدنبال مترجم عربی هستم تا بتونیم درخواست های که برامون می یاد رو ترجمه کنه .
البته متن عربی ترانه ها رو من می تونم تهیه کنم و به مترجم بدم اما فعلا به مترجم و یا مترجم های بصورت گروهی احتیاج داریم .
از دوستان اینجا هم خواهش می کنم هر کدوم که علاقه دارن در این کار به من کمک کنند اعلام آمادگی کنند تا بتونیم یه گروه تشکیل بدیم .
مرسی از همه | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 7:39 am | |
- بازم ممنونم بچه ها
من بدنبال مترجم عربي هستم تا بتونيم درخواست هاي که برامون مي ياد رو ترجمه کنه .
البته متن عربي ترانه ها رو من مي تونم تهيه کنم و به مترجم بدم اما فعلا به مترجم و يا مترجم هاي بصورت گروهي احتياج داريم .
از دوستان اينجا هم خواهش مي کنم هر کدوم که علاقه دارن در اين کار به من کمک کنند اعلام آمادگي کنند تا بتونيم يه گروه تشکيل بديم .
مرسي از همه اگر دوست داشته باشي من کسي رو مي شناسم که بتونه اين کار رو بکنه مي تونم ازش سوال کنم راستي مگه ديگه هلنا نمياد ؟ | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 7:51 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- REZA RAYAN نوشته است:
- بازم ممنونم بچه ها
من بدنبال مترجم عربي هستم تا بتونيم درخواست هاي که برامون مي ياد رو ترجمه کنه .
البته متن عربي ترانه ها رو من مي تونم تهيه کنم و به مترجم بدم اما فعلا به مترجم و يا مترجم هاي بصورت گروهي احتياج داريم .
از دوستان اينجا هم خواهش مي کنم هر کدوم که علاقه دارن در اين کار به من کمک کنند اعلام آمادگي کنند تا بتونيم يه گروه تشکيل بديم .
مرسي از همه اگر دوست داشته باشي من کسي رو مي شناسم که بتونه اين کار رو بکنه مي تونم ازش سوال کنم راستي مگه ديگه هلنا نمياد ؟ lممنون می شم که این کار رو انجام بدی مجید جان اگه چند نفر هم باشه خیلی بهتر هست چون تشکیل یک تیم داده می شه . در مورد سوال دوم متاسفانه فعلا نه ولی امیدوارم که اگه راه اندازی دوباره عربی رایان رو ببینه شاید مثل ما به خاطرهای دوبارش برگرده و بیاد اینجا یکی از دلیل های مهم راه اندازی اینجا هم برای من همین هست که هلنا جان با دیدن این شور و شوق به جمع ما برگرده . پس از همه دوستان که می تونن الان برای رسیدن به این هدف کمک کنند می خوام که منت سر ما بگذارند و بهمون کمک کنند . دست همه دوستان رو هم پیشاپیش به گرمی می فشارم و افتخار می کنم که دوستان خوبی مثل شما دارم | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 7:53 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 8:16 am | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 10:29 am | |
| | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 12:07 pm | |
| ممنونم از محبتتون عزیزان من در وبلاگ عربی رایان در مورد برنامه های که می خوام اونجا پیاده کنم نوشتم لطفا با خوندنش وبیان نظراتتون من رو در بهتر اجرا کردن اونها یاری کنید درضمن اگه چیزهای دیگه هم به ذهنتون می رسه یا خواستید در قسمتی فعالیت کنید حتما به من بگید تا بتونیم عربی رایان را هرچه پربارتر از گذشته کنیم به امید خداوند . http://arabirayan2.blogfa.com | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| |
| |
Amr Diab میزبان
تعداد پستها : 188 Registration date : 2009-07-18
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 1:03 pm | |
| اقا تبریک میگم....خیلی خوشحالم کردی | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 1:34 pm | |
| سلام و درود من به شما دوستان خوبم
خیلی خیلی خوشحالم که شماها رو اینجا می بینم
بابا حماقی عمرو دیاب ماشاالله طرفدارای مصری اینجا رو پرکردینا
| |
|
| |
فـريبا میهمان
تعداد پستها : 62 Registration date : 2010-03-08
| |
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 1:44 pm | |
| مرسی دوستان اگه صاحب خونه ای باشه اون همه ی دوستانی هستن که اینجا رو گرم نگه داشتن . راستی گفته بودم که تغییرات زیادی کردم فکر کنم یکیش رو از آواتار جدیدم بتونید حدس بزنید | |
|
| |
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 1:56 pm | |
| | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 2:02 pm | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 2:13 pm | |
- رراستی بچه های که به فیس بوک دسترسی دارن می تونن من رو از این آدرس اد کنند من اکثر روز به اونجا سر می زنم .
خوشحال می شم یه جمع فیس بوکی هم داشته باشیم .
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000009936158
چقدر خوب میشه اگه تو فیس بوک یه جمع کوچولو برا خودمون راه بندازیم. | |
|
| |
REZA RAYAN Admin
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 2:17 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- REZA RAYAN نوشته است:
- رراستی بچه های که به فیس بوک دسترسی دارن می تونن من رو از این آدرس اد کنند من اکثر روز به اونجا سر می زنم .
چقدر خوب میشه اگه تو فیس بوک یه جمع کوچولو برا خودمون راه بندازیم. yasamiin جان من صفحه اش رو هم ساختم و اگه خواستید همین جا آدرسش رو می گذارم که دوستانی که دوست دارن به جمع ما بپیوندند | |
|
| |
Amr Diab میزبان
تعداد پستها : 188 Registration date : 2009-07-18
| عنوان: رد: تولد دوباره عربی رایان الخميس أغسطس 05, 2010 2:23 pm | |
- yasamiin نوشته است:
- REZA RAYAN نوشته است:
چقدر خوب میشه اگه تو فیس بوک یه جمع کوچولو برا خودمون راه بندازیم. yasamiin جان من صفحه اش رو هم ساختم و اگه خواستید همین جا آدرسش رو می گذارم که دوستانی که دوست دارن به جمع ما بپیوندند اقا خیلی عالیه ولی من یک مشکلی دارم و اونم اینکه هربار که میرم میگه یک یوزر وپسورد بساز یعنی در واقع اکانت قبلی رو ذخیره نمیکنه | |
|
| |
| تولد دوباره عربی رایان | |
|