| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 11:02 am | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 12:01 pm | |
| مجید جان بهتره خودت اولین نفر باشی | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 3:57 pm | |
| داداشی بهتره خودت اولین نفر باشی تا جمعه شب دیگه بشین روی این صندلی و جلز ولز کن تا برسی به باشگاه هزار تایی ها اولین سوال: این واژه ها را توصیف کن: مجید دیاب صندلی داغ زمستان غدیر دوستان کریسمس جـــــــــــــــــدایی | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 4:26 pm | |
| باشه بابا تسلیم خودم می شینم تا من باشم چاه بهر کسی نکنم مجید دیاب : خوشبخت صندلی داغ : لذت بخش زمستان : فصل من غدیر : ولایت دوستان : دوستشون دارم کریسمس : مری جدایی : سخت اما مصلحت | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:02 pm | |
| سلام آقا اينا رو هم بي زحمت جواب بده: 1-بهترين كادويي كه تا حالا گرفتي؟(از كي و چي بوده) 2- اگه بدترين آدم از نظرخودت رو ببيني يه روزي چيكار ميكني؟ 3- اگه يه بار ديگه دنيا بياي باز همين رويه رو در پيش ميگيري؟ 4- اگه اشتباهي بكني چه طور برخورد مي كني؟ همين ها رو بگو...تا بعد | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:20 pm | |
| - meysam-r نوشته است:
- سلام آقا اينا رو هم بي زحمت جواب بده:
1-بهترين كادويي كه تا حالا گرفتي؟(از كي و چي بوده) 2- اگه بدترين آدم از نظرخودت رو ببيني يه روزي چيكار ميكني؟ 3- اگه يه بار ديگه دنيا بياي باز همين رويه رو در پيش ميگيري؟ 4- اگه اشتباهي بكني چه طور برخورد مي كني؟ همين ها رو بگو...تا بعد میثم جان نمی خواستم سوال اولت رو جواب بدم ولی خوب خاطره بدی رو برام تداعی میکنه بهترین کادویی که گرفتم یه گردن بند نقره بود خیلی برام باارزش بود از طرف اون نامزدم بد ترین آدم تو زندگی ام رو چند روز پیش بخشیدم هیچ کاریش ندارم فقط دیگه نمی خوام چشمم توجشمش بیافته به دون شک همین راه رو ادامه می دم از راهی که رفتم احساس رضایت می کنم و فکر کنم خوشبخت بشم من کلا آدمی هستم که کم اشتباه می کنم ولی سعی می کنم ازش درس بگیرم تا دیگه تکرار نکنم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:24 pm | |
| ممنون از اينكه روي صندلي داغ طاقت آووردي ...يه سوال كادوت رو داري هنوز ؟ اگه دوست داري جواب بده...اگه نه بگو نمي توني؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:29 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:38 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 5:49 pm | |
| | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 7:24 pm | |
| شماره کفشت چنده؟ چقدر برای یه عشق مایه میذاری؟ نماز میخونی؟ یه ادکلن خوشبو بگو ..البته با قیمتش با این فاروم چطور آشنا شدی و از کی عضو شدی؟ یکی رو که هیچ وقت حالا به هردلیلی از خاطرت نمیره نام ببر (( دلیلشم بگو)) منطقی هستی یا احساساتی؟ وزنت چقده ... قدت چقده؟ .. چند سالته؟ ... تو باشگاه بیشتر دوست داری با کی رفاقتتو بیشتر کنی؟ فی البداهه یه جمله بگو تاپیک مورد علاقت ؟ محل تولد؟ رشته ی تحصیلی؟ ترانه ی مورد علاقت چیه؟ اسم گوشی .. و ماشینت؟ البته اگه داری دوس داری کادو چی بگیری؟ تا حالا کتک خوردی؟ از چه غذایی بدت میاد؟ بزرگترین آرزوت چیه؟ مامان یا بابا؟ دوس داری بعداز خودت کی روی صندلی بشینه؟ نظرت راجع به....: آراک امین نوید الهام من میثم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 7:48 pm | |
| خوبه....شرمنده اگه ناراحتت كردم...گاهي اوقات ميشه با چند تا سوال متوجه شد كه هركس چند مرده حلاجه...شب خوش | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت ديسمبر 29, 2007 9:30 pm | |
| ای بابا ... داش مجید ... نداشتیم ها ... بیخیال بابا ... میثم جان ... شما هم اینقدر این تراکتور رو گاز نده ... بدبخت خفه شد ... یه خورده بگیر دنده عقب ، بعد برو جلویی .. فرمون رو هم یه خورده بگیر به سمت راست .. ! نکن همچین ... ============== خب مجید جان ... از اونجایی که داش رضا گفته هواش رو داشته باشم ، من سوال رضا رو میپرسم ازت ... اگه یه روزی توی خیابون پولی پیدا کنی ، چکار میکنی ؟ ایول به خودم و داش رضا ... ایول ... فقط جاش یه خورده خالیه ... بقیه سوالات رو هم لیلا جان زحمتش رو کشید ... !!! الان اینجا میشه دایرة المعارف مجید شناسی ... !!! | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 4:31 am | |
| شماره کفشت چنده؟ شماره کفشم 42چقدر برای یه عشق مایه میذاری؟ اگه بفهمم یکی لایق باشه تا آخرش باهاش هستم اینو رو حرف نمی گم تو عمل هم اثبات کردمنماز میخونی؟ اگه خدا قبول کنه
یه ادکلن خوشبو بگو ..البته با قیمتش من زیاد تو این جور مسائل نیستم ببینم مارکش چیه و از اینا الان هم مارک ادکلن خود رو نمی دونم تو این جور کارا خواهرم رو می فرستم جلو با این فاروم چطور آشنا شدی و از کی عضو شدی؟ از خیلی قبل وبلاگ رضا رو دنبال می کردم فکر کنم از بهمن یا اسفند سال قبل بود که اومدم تو این فروم یکی رو که هیچ وقت حالا به هردلیلی از خاطرت نمیره نام ببر (( دلیلشم بگو)) پدرم رو هیچ وقت یادم نمیره خوب دلیلش هم معلومه چون پدرمه منطقی هستی یا احساساتی؟ احساساتی هستم ولی دارم یاد می گیرم چطوری منطقی هم باشم وزنت چقده ... قدت چقده؟ .. چند سالته؟ ... وزنم 65 قدم 188 و چند روز دیگه 23 تموم میشه
تو باشگاه بیشتر دوست داری با کی رفاقتتو بیشتر کنی؟ با همه فرد خاصی نیست همه رو دوست دارم خیلی زیاد فی البداهه یه جمله بگو دلم می خواد پرواز کنم تاپیک مورد علاقت ؟ صندلی داغ محل تولد؟ تهران
رشته ی تحصیلی؟ مهندسی شیمی گرایش نفت ترانه ی مورد علاقت چیه؟ وحشتینی از عمرو دیاباسم گوشی .. و ماشینت؟ البته اگه داری سونی اریکسون دبلیو 550 ماشین ندارم ولی 206 رو خیلی دوست دارم دوس داری کادو چی بگیری؟ ا صلا مهم نیست چی باشه ولی کادو گرفتن رو خیلی دوست دارم تا حالا کتک خوردی؟ ن ه من زیاد اهل دعوا کردن نیستم اخرین باری ک دعوا کردم طرفم لت و پار شد اونم فکر کنم 10 سالم بود از چه غذایی بدت میاد؟ لوبیا پلو و هر چیزی که توش گوجه فرنگی یا بادمجون مخلوط شده باشه و نشه جدا کرد بزرگترین آرزوت چیه؟ سارا و تیا به دنیا بیان مامان یا بابا؟ طبیعتا مامان بابا که عمرشو داد به شما اونی که زنده است باید چسبید دوس داری بعداز خودت کی روی صندلی بشینه؟ دلارام نظرت راجع به....: آراک قلدر محله با یه دل به وسعت اقیانوس آرام امین دشمن درجه یک خر ها نوید صاف عین آینه الهام دل نازک ، آبجی کوچولوی مجید من مبصر کلاس میثم فهمیده ، اقا معلم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 4:37 am | |
| | |
|
| |
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 7:07 am | |
| خب آقا مجید همه سوالارو بچه ها پرسیدن حالا بقیه اطلاعاتو خودت با زبون خوش اعتراف کن وگرنه کار به خشونت میکشه!!! بعدشم دیگه خودت میدونی برج تقطیرو جزء به جزءجداشودنو اینا و..... | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 7:39 am | |
| سلام مجید جان چند تا سوال دارم جواب بدی ممنون میشم چه رنگی رو دوست داری؟ کینه ای هستی؟ دوست داری به کجای دنیا سفر کنی؟ کدوم شخصیت معروف رو دوست داری از نزدیک ببینی؟خوب معلومه عمرو دیاب از چی میترسی؟ بچه بودی شیطون بودی؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 8:27 am | |
| چاكر داش مجيد ... بابا حالا كه ميخواستي جاي داغ بشيني ، ميومدي ، اون ديگ مسي گنده هه رو ميذاشتيم روي ديگدون ، كنده مينداختيم زيرش و آتيش بپا ميكرديم فراوون داغ داغ ... ميشستي توش ... نخود ، پياز ، رب و ادويه ي هندستون !! خوب آبگوشتي ميشد . البته يه كم دنبه لازم بود ... با قد 188 و فقط 65 كيلو وزن نبايد گوشت و بار بدرد بخوري داشته باشي منم سوالم رو بپرسم ؟؟ چيزه ... تو بلدي باروت درست كني ؟؟ اين ، واسه شوخي اما جدي : تو اول نيست بودي و هست شدي ؟؟ يا هست بودي و هست شدي ؟؟ سوالم كاملا جدي بود ... !! | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 11:17 am | |
| مجیدجون من خیلی چاکرتم ... سوالات بعدی ... اهل کتاب و کتابخونی هستی ؟ چه کتابی ؟ برنامه تلویزیونی ... شبکه 1 ، 2 ، 3 و 4 ... هر کدوم جداگانه ... کدومش رو بیشتر ؟ میوه ؟ (هندونه ) دو تا سوال میخواستم بپرسم که میدونم خوشت نمیاد ... پس بیخیال ! و اما بعدی : دوست داشتی الان کجا بودی ؟ برای زندگی کردن ... دوست داری جای فیگو بودی الان ؟ دورترین خاطره از دوران کودکی ... قدیمی ترین تبلیغاتی رو که از تلویزیون دیدی و یادته ... فیلم ؟ سینما ؟ رادیو ؟ جدیدا مسافرتی که نرفتی ... دلت میخواد کجا بری برای یه هفته ؟ از چه چیزی میترسی و میخوای که ترست بریزه ؟ نظرت راجع به این چیزا چیه ؟ کنکور (مخصوصا ارشد) ... دوست کباب ترس ... علی دایی دوران بچگی ساده (منظورم خصوصیت افراده) با این کلمات یه جمله بگو ... شلغم ، مو قشنگ ، دیوار (یا همون دیفال) ، زرشک ! | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 11:54 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 11:59 am | |
| چه رنگی رو دوست داری؟ رنگهای روشن رو دوست دارم ابی رو هم خیلی دوست دارم ولی اصلا استقلالی نیستم کینه ای هستی؟ به هیچ وجه از هیچ کس کینه تو دلم ندارم از هیچ کس ولی بعضی مواقع نمی تونم یه اتفاقاتی رو از یادم ببرم ولی با این حال نه کینه ندارم دوست داری به کجای دنیا سفر کنی؟ جاهای مختلفی هست مثلا مکه یا برای تفریح ایتالیا کدوم شخصیت معروف رو دوست داری از نزدیک ببینی؟خوب معلومه عمرو دیاب کاکا رو اضافه کن از چی میترسی؟ جز خدا از هیچ کس نمی ترسم این یه ژست نیست یه واقعیته بچه بودی شیطون بودی؟ شیطون بودم خیلی هم شر بودم پدر یه ملت رو در می اوردم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 12:01 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 12:15 pm | |
| مجیدجون من خیلی چاکرتم ... خیلی مخلصیم آقا شما اقایی اهل کتاب و کتابخونی هستی ؟ نه زیاد فقط کتابهای رشته خودم رو می خونم چه کتابی ؟ chemical engineering design برنامه تلویزیونی ... شبکه 1 ، 2 ، 3 و 4 ... هر کدوم جداگانه ... کدومش رو بیشتر ؟ بیشتر 3 می بینم و 5 که استانیه کلا تو فاز تلوزیون نیستم فقط سریال مدار صفر درجه رو خیلی دوست داشتم میوه ؟ (هندونه ) به علاوه نارنگی دو تا سوال میخواستم بپرسم که میدونم خوشت نمیاد ... پس بیخیال ! و اما بعدی : دوست داشتی الان کجا بودی ؟ برای زندگی کردن ... ایران خودمون دوست داری جای فیگو بودی الان ؟ نه مطمئنم فیگو هم دوستای خوبی مثل شما نداره مجید دیاب رو ترجیح میدم دورترین خاطره از دوران کودکی ... بعدا جواب میدم الان یادم نیست قدیمی ترین تبلیغاتی رو که از تلویزیون دیدی و یادته ... عجب سوال سختی ایران رادیاتور بود عمو یادگار نمیری تو غار فیلم ؟ ایرانی اخراجی ها و مارمولک خارجی وکیل مدافع شیطان سینما ؟ زیاد اهلش نیستم رادیو ؟ برنامه هاش به مراتب بهتر از تلوزیونه جدیدا مسافرتی که نرفتی ... دلت میخواد کجا بری برای یه هفته ؟ شمال یا ابیانه از چه چیزی میترسی و میخوای که ترست بریزه ؟ اون بالا گفتم از خدا ولی جدا چیزی نیست که منو بترسونه شاید نهایتا شکه بشم ولی نمی ترسم نظرت راجع به این چیزا چیه ؟ کنکور (مخصوصا ارشد) ... سر کاری دوست اول انتخاب دوست بعدا پیمودن راه کباب جوجه ش حال میده ترس ... نشناختن علی دایی اسطوره به نظر من کسی که خیلی ها چشم دیدنش رو ندارن دوران بچگی سادگی ساده (منظورم خصوصیت افراده) هم خوب هم بد با این کلمات یه جمله بگو ... شلغم ، مو قشنگ ، دیوار (یا همون دیفال) ، زرشک نوید جان سرما خوردگی شلغم بخور دیروز یه پسر مو قشنگ به سربازی اعزام شد داش مشتی ها به دیوار ، دیفال می گویند دلارام امشب زرشک پلو بپز | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد ديسمبر 30, 2007 12:57 pm | |
| چند تا سوال دیگه....
از بین اینا کدومش بدتره دروغگو چاپلوس بی تفاوت مغرور خسیس بد قول
از بین بچه های فروم نظرات کدومشون برات جالبتره؟
این مثل رو قبول داری:ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست
بزرگترین آرزوت چیه؟ | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|