| بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ | |
|
+26h@sti نانسي -عجرم MILAD nancy_is_the_best s@ba Assal NALOnline ليلا Yasaman Arghavan Arakadrish shahramlover SaSaN meysam-r leon HeLena آرمان amin-ajram sam nAvId الهام alistarwaker دلارام amin MajidDiab adonis 30 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 1:13 pm | |
| سلام دوستان من قصد دارم یک آمار گیری انجام بدم بهترین خواننده زن عرب چه کسیه؟ البته در زمینه های مختلف : زیبایی صدا محبوبیت مضمون ترانه ها جذابیت متانت و... به نظر من بهترین خواننده زن عرب با توجه به معیارهای مذکو ر نوال زغبیه و در رتبه دوم نانسی عجرم و رتبه سوم پاسکال رتبه چهارم میریام فارس و رتبه پنجم الیسا . البته تن صدا و دلنشینی لحن اصاله نصری تکه و حریف نداره . نظر شما چیه؟ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 1:44 pm | |
| به علت بر داشت غلط و ناراحتی دوستهای عزیز طرفدار نانسی محتوای پست پاک شد
مجید دیاب
اين مطلب آخرين بار توسط در الخميس فبراير 07, 2008 9:39 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 2:28 pm | |
| کاملا واضح و مبرهنه که نوال تو همه زمینه ها اوله با لیست شما موافقم مجید جان البته اینجوری نوال الزغبی عزیز و به قول رضای عزیز سلطان زن خواننده های عرب پاسکال اصاله نانسی عجرم نی نی کوچولوی عالم موسیقی مایا نصری الیسا البته چند تا دیگه هم هستن که صداشونو دوست دارم | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 3:12 pm | |
| رتبه بندی من اینه: نوال خانوم الیسا خانوم اصاله خانوم نانسی خانوم | |
|
| |
alistarwaker رهگذر
تعداد پستها : 32 Registration date : 2007-12-06
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 3:42 pm | |
| اول نانسی بعد سیرین عبدالنور بعد نوال بعدم میریام فارس | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 7:56 pm | |
| اول نــــــــــــوال دوم اصاله سوم الیسا چهارم دیناحایک | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء يناير 02, 2008 8:37 pm | |
| اول : نانسی عجرم دوم : نوال الزغبی سوم : الیسا چهارم : اصاله نصری ============== خداییش ، بچه ها سعی نکنین کسی رو مورد تحقیر قرار بدین ... هر چیزی جای خودش ... | |
|
| |
sam رهگذر
تعداد پستها : 26 Location : شیراز Registration date : 2008-01-25
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ السبت فبراير 02, 2008 10:57 am | |
| خوبه حالا تو نظر سنجی نوبت به ما رسید. من خودم یکی از طرفدار های نوال هستم اما یک نکته رو نمیتونیم ازش صرفنظر کنیم اون هم ام کلثوم خواننده مصری که نامش همیشه بعنوان مشاهیر موسیقی توی تاریخ ثبت میشه. و نوال هم بر گرفته از رهنمود های ام کلثوم خوانندگی میکنه و توی مردان هم میتونم به محمد عبدالوهاب موسیقی دان و خواننده شهیر مصری اشاره کنم. اما رسیدیم به جای قشنگ مساله: 1-نوال جورج الزغبی به عنوان ققنوس موسیقی جدید که همه خصلت ها رو درون خودش جا داده. 2-اصاله نصری 3- نانسی نی نی کوچولوی موسیقی که بیشتر به اسباب بازی شبیه تا خواننده البته طرفدارش هم نیستم | |
|
| |
amin-ajram رهگذر
تعداد پستها : 8 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الثلاثاء فبراير 05, 2008 5:25 am | |
| اول نانسي دوم اليسا بقيه برن جلو بوق بزنن | |
|
| |
amin-ajram رهگذر
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الثلاثاء فبراير 05, 2008 5:31 am | |
| نانسي با اينکه خيلي جوان هست ولي بار ها بهترين خواننده شده کم مونده نوال بياد جلو نانسي بهترينه اخرين بار باشه که به نانسي توهين ميکنين وگرنه کلاهمون ميره تو هم | |
|
| |
آرمان رهگذر
تعداد پستها : 5 Registration date : 2008-02-05
| عنوان: !! لطفا درست صحبت كنيد !! الثلاثاء فبراير 05, 2008 2:17 pm | |
| آقاي مجيددياب عزيز اصلا با اين طرز صحبت كردنت حال نكردم...فكر كنم شما هم با من در اين مورد كه توهين كردن كار ناشايسته اي است موافق باشيد. به نظر شما بهتر نيست كه با احترام گذاشتن به نظرات ديگران نظرات خدمون را اعلام كنيم!!؟؟ ....واقعا متاسفم.... به نظر من: اول : نانسي دوم : نانسي سوم : نانسي .... | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الثلاثاء فبراير 05, 2008 8:00 pm | |
| مجید جان ... من هم از اول همینو گفتم دیگه برادر من ... | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الثلاثاء فبراير 05, 2008 8:16 pm | |
| خواهش می کنم بچه ها ...
هر کدوم از دوستای ما می تونن نظر خودشون رو همراه با چاشنی طنز و شوخی بیان کنن.
مطمئنا همه ی ما اونقدر به خواننده ی مورد علاقه ی خودمون ایمان داریم , که با وجود کمی خنده و شوخی , باز هم بهش وفادار باقی بمونیم.
آرمان جان قبل از هر چیز ورود شما رو به این فاروم خوش آمد می گم.
در مورد صحبتی هم که دوستان در مورد خواننده ی محبوب شما کردن , مطمئنا خدای نکرده, قصد جسارت یا توهین و مسخره کردن رو نداشتند.
تمام دوستانی که اینجا دور هم جمع شدند , در همه حال, خواهان فراهم کردن محیطی گرم و دوست داشتنی هستند , تا بتونیم بعد از خستگی کار و یا درس, اندکی در اینجا احساس آرامش کنیم.
اگرچه این سایت برای ترجمه کردن و خوانندگان عربی درست شده , ولیکن اینها بهانه های بیش نیست, و دلیل اصلی, تنها ساختن یک کلبه ی کوچیک برای دور هم شدن تمام بچه ها و دوستان هست.
پس فکر کنم که دوستی ما خیلی خیلی بالاتر از اونی باشه , که بخواهیم از یک شوخی کوچیک یا یک لحظه شادی ناراحت و دلگیر بشیم.
ممنون از همه ی شما دوستان نازنین من. | |
|
| |
leon رهگذر
تعداد پستها : 1 Location : خيلي دور، خيلي نزديك! Registration date : 2008-02-06
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 9:05 am | |
| | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 9:28 am | |
| آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا بگذار فكركنم اهان جان لنون ...عجب ترانه اي اون ديروزش نه عليرضا افتخاري... گل من ... نه مختاباد شبانگاهانش... نه عصار... نه بابا تو هم ميثم حالت خوب نيستابهترين خواننده زن گفتن؟آهان ابرو... نه معزز بهتره ... نه بابا اينا كه مثل اره برقي ميمونن ... حميرا صداش همچين مردونه است... امان از دست تو ميثم اول تاپيك رو درست بخون بعد شروع به در فشاني كن ...آهان منظور زن خوبه ،گرفتم ... مامانم ...عمه معصومه ... سايه خانم همسايه بالايي مون... در گوشي (بچه ها خدايي اينم معلم شما دارين خودش...) | |
|
| |
amin-ajram رهگذر
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 11:19 am | |
| هلنا خانم يعني اين توهين به نانسي نيست که بهش ميگين: ني ني کوچولو
اتفاقا نانسي با همين سن کم فعلا گرانقيمت ترين خواننده زن عربه | |
|
| |
SaSaN میهمان
تعداد پستها : 78 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
shahramlover رهگذر
تعداد پستها : 2 Registration date : 2008-02-06
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 4:31 pm | |
| اول نانسی
دوم نانسی
سوم نانسی
اصلا بذارید راحتتون کنم، نانسی در موسیقی عرب حرف اول و آخر رو میزنه. همین نی نی کوچولوی موسیقی به جایی رسیده که خواننده های دیگه از جمله نوال باید حالا حالا ها تلاش کنند تا شاید به جایگاه نانسی برسند(که البته هیچ وقت هم نخواهند رسید) دنیای موسیقی عرب هیچ وقت ستاره ای همچون نانسی رو ندیده، نمی بینه و نخواهد دید. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 5:42 pm | |
| اصلا خوبن براي خودشونه ... بدن واسه خودشونه ... چه معني ميده از سر و كول هم برين بالا ؟؟ هلنا مگه نگفت : همش بهونه است واسه با هم بودن ؟؟ قدر اين لحظه ها رو بدونين ... جاي من كه رسيدين و دلتون برا ثانيه به ثانيه اش تنگ ميشد ... معني حرفام رو ميفهمين ديگه كسي بدجنسي نكه ها زت همگي زياد | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 6:09 pm | |
| - shahramlover نوشته است:
- اول نانسی
دوم نانسی
سوم نانسی
اصلا بذارید راحتتون کنم، نانسی در موسیقی عرب حرف اول و آخر رو میزنه. همین نی نی کوچولوی موسیقی به جایی رسیده که خواننده های دیگه از جمله نوال باید حالا حالا ها تلاش کنند تا شاید به جایگاه نانسی برسند(که البته هیچ وقت هم نخواهند رسید) دنیای موسیقی عرب هیچ وقت ستاره ای همچون نانسی رو ندیده، نمی بینه و نخواهد دید. سلام دوستان من به دوستان تازه واردمون خوش آمد می گم.دوستان شما مثل اینکه زیاد با روحیه ی دوستان اینجا وارد نیستین.آقا مجید شوخ طبع هستن و در ضمن تو ی فروم یه جنگ فرومی کوچک هم بر پاست بین طرفداران نوال و نانسی که هی برای هم کری می خونن ولی خصومتی در کار نیست و همه چیز به شوخی برگرار میشه. در ضمن اگه به آوا تور آقا مجید دقت کرده باشین متوجه میشید که ایشون علاقه ی بسیاری به کودکان دارن .نمی دونم چرا شما از حرف ایشون برداشت منفی می کنین .می تونین اینطور برداشت کنین که نانسی مثل کودکان قیافه ی معصومی داره. حل؟؟؟؟؟؟؟؟ من خودم داخل هیچ جناح خاصی نیستم و هر ترانه ی زیبایی که از هر خواننده ای باشه دوست دارم . در ضمن اگه می شه دوستان خودشونو در قسمت آشنایی معرفی کنن | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| |
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| |
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 6:42 pm | |
| اوه اوه اوه با این اوصاف من پام برسه به فروم نانسی عجرم خونم حلاله اما نمی دونم این ناراحتی از کجا پیش اومد چون همه دوستانی که به من اعتراض کردن دوستای صمیمی من تو فروم نانسی هستن من اگه قصد توهین به نانسی رو داشتم که برادر من نمی اومدم تو وبلاگم بنر فرومش رو بگذارم یا براش اون نامه رو ترجمه کنم و منظور من از نی نی کوچولو نه توهین بلکه فقط یه شوخی بود ولی خوب دیگه حزب نوال اینجا اکثریت قاطع رو داره اول نوال دوم نوال حالا که اینجوری کردید سوم اصاله | |
|
| |
| عنوان: رد: بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ الأربعاء فبراير 06, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
| بهترين خواننده زن عربي چه کسي است!؟ | |
|