| كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الجمعة يناير 11, 2008 6:01 am | |
| سلام دوستان من یک سوال دارم و اون اینه که من هر چی پیام خصوصی برای رضا و هلنای عزیز می فرستم اصلا جوابی دریافت نمی کنم. به رضا ایمیل هم زدم اما جواب نمی ده؟ من تو همه بخشهای سایت گشتم اما خبری ازشون نیست؟خدا کنه اتفاقی براشون نیفتاده باشه شما می دونین کجا هستند؟ یا چطور میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد؟ چون من کار مهمی باهاشون دارم خلاصه اگه کسی نشونی یا ایمیلی داره ممنون میشم به من هم بده؟ شکرا اصدقائی ارجو لکم النجاح فی شتی مجالات حیاتکم | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الجمعة يناير 11, 2008 1:57 pm | |
| سلام من آخرین بار فقط تو مسنجر یاهو وقتی پرسیدم چرا خبری ازتون نیست؟ گفتند که فقط مشغله هامون زیاده ،همین.حدودا شاید 2 هفته پیش . (یا کمی بیشتر) به هر حال امید واریم که زود تر بیان. ما منتظریم هلنا جون وآقا رضا! راستی شما به عربی- مصری مسلط هستید؟ | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الجمعة يناير 11, 2008 4:07 pm | |
| ممنونم از اطلاعاتتون در مورد عربی مصری تسلط نسبی دارم چون من فقط یک بار به مصر رفتم اون هم برای چند روز اما حدودا 7 سال سوریه و لبنان و اردن (برای تحصیل)بودم و به لهجه سوری و لبنانی کاملا مسلطم اما مصری رو نسبتا مسلطم یعنی متوجه میشم اما موقع حرف زدن فصیح و سوری و لبنانی رو با مصری قاطی می کنم . | |
|
| |
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الجمعة يناير 11, 2008 4:58 pm | |
| خواهش می کنم. اگر مایل باشید من بهشون پیغام بدم که با شما ارتباط برقرار کنند(البته اگه الان پیغامای منو ببینن!راستی حتما شما هم با روش من باهاشون ارتباط داشتید نه؟) به هر حال من یک پیغام کوتاه می دم بهشون . خیلی برام جالبه که شما مصر رو هم رفتید. حتما کایرو؟ آخه تا چند وقت پیش به هیچ وجه به ایرانیان (مقیم ایران یا دوبی و چند جای دیگه)ویزا نمی دادند که البته چقدر از اینجا و آنجا باهاشون صحبت کردیم ولی دیگه پیگیرنشدیم چون دیگه وقت نشد و کارای دیگه پیش اومدو حالا خوشبختانه این مشکل توسط دولتها رفع شد. | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ السبت يناير 12, 2008 1:56 am | |
| ممنون میشم اگه به رضا و هلنای عزیز بگی که به پیام من جواب بدن من برای مصر از ایران ویزا نگرفتم. قضیه مربوط میشه به زمانی که لبنان بودم . از سفارت مصر تو لبنان ویزا گرفتم البته فقط برای چند روز .فکر کنم الان از ایران هم ویزا میدن. درسته من چند روز قاهره و چند روز هم اسکندریه بودم. البته دو روز هم اسیوط بودم | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ السبت يناير 12, 2008 2:59 am | |
| من نمی دونم الان از ایران ویزای مصر و می دن یا نه ولی پارسال از کنیا به دختر عموم ندادن!!! دختر عموم کارمند سازمان ملله.
مرمان مصری آدمای مهربون و شوخ طبعی هستند. همینطور کارمندای حافظ منافعشون.ولی سیاست دست مردم نیست. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ السبت يناير 12, 2008 3:16 pm | |
| بله من دقیقا بعد از پست قبلیم پیغامی دقیقا مثل همین که شما گفتید به اونها دادم امیدوارم پاسخ بدن و اینبار اگه جوابی نیاد باید نگران شیم امیدوارم هر چه زودتر خبری ازشون برسه. | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الأحد يناير 13, 2008 2:34 pm | |
| خیلی ممنونم از زحمتتون درسته مردم مصر بسیار خونگرم و مهربونند من با وجود اینکه زیاد تو مصر نبودم اما هنوز با دوستهایی که در قاهره و اسیوط و اسکندریه پیدا کردم در ارتباطم و با هم چت می کنیم و ایمیل میزنیم یک سوال خصوصی دارم که اگه فضولی نباشه می پرسم شما چرا می خواین برین مصر ؟ | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الأحد يناير 13, 2008 5:49 pm | |
| متوجه نشدم مخاطب سوالتون من بودم ؟یا آنیکا خانم؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 1:15 am | |
| ظاهرا خبری نیست ازشون.نمی دونم دوستان دیگه اگر خبر دارند از هلنا جون و آقا رضا،لطفا به بقیه هم اطلاع بدهند.. آقای adonisمنم مثل ارغوان جون متوجه نشدم آیا منظورتون منم یا ایشان ولی من از طرف خودم میگم.البته چند علت داره.من از کودکی به اهرام ثلاثه علاقه داشتم و برایم جالب بود. و دوست دارم از نزدیک آنجا رو ببینم.همچنین به موسیقی و ترانه های آنجا هم خیلی علاقه مندم حتی قبل از اینکه لهجه ی مصریرو تشخیص بدهم، از ترانه های اونها واقعا لذت می بردم.و بعد ها متوجه شدم همه ی آن خواننده هایی که من آهنگاشونو دوست داشتم،مصری هستند.(این جریان مربوط می شه به چند سال قبل از اینکه تامر خواننده بشه) و اینکه مردم خوب و مهربونی داره.و فرهنگشونو هم نسبتا(البته نسبتا) خوب می بینم.و... | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 8:20 am | |
| فکر نمی کنم که کسی باشه که دلش نخواد اهرام مصر ببینه | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 9:19 am | |
| - Arghavan نوشته است:
- فکر نمی کنم که کسی باشه که دلش نخواد اهرام مصر ببینه
من دوست ندارم ببينم ... هر وقت ميبينم حالم گرفته ميشه ... بعد پن هزار سال هنوز كمردردم خوب نشده !! چه خر حمالي هايي كه نكرديم ... هي ي ي روزگار ... امضا : شاگرد حجار اون روزگار ! ... | |
|
| |
Arghavan میزبان
| |
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 11:37 am | |
| خیلی جالبه که دوستان اینقدر به رفتن به مصر علاقه مندند اما یک نکته مد نظرتون باشه و اون اینه که هزینه ها تو مصر نسبت به ایران بالاست در ثانی اگر رفتین مصر شهرهای بندری تونس و الجزایر رو فراموش نکنین . مخصوصا شهر عنابه در الجزایر البته بندر اسکندریه تو مصر هم جالبه . باور کنین خیلی قشنگ و دل انگیزه آدم رو یاد سواحل لاذقیه در سوریه و سواحل مدیترانه در لبنان می اندازه | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 11:39 am | |
| در مورد شهرهای زیبای لبنان هم حتما یک سر به بندر صور - ناقوره - عکا- حیفا- یافا- بزنین واقعا قشنگن مخصوصا در تابستان و هنگام غروب آفتاب | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 11:43 am | |
| البته فکر کنم یافا تو فلسطین باشه دقیقا یادم نیست اما بندر قشنگیه من دو روز در یافا بودم چون بیشتر اجازه نمی دادن اما همه شهرهای سوریه و لبنان و اردن را رفتم | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 12:23 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- Arghavan نوشته است:
- فکر نمی کنم که کسی باشه که دلش نخواد اهرام مصر ببینه
من دوست ندارم ببينم ... هر وقت ميبينم حالم گرفته ميشه ... بعد پن هزار سال هنوز كمردردم خوب نشده !!
چه خر حمالي هايي كه نكرديم ... هي ي ي روزگار ...
امضا : شاگرد حجار اون روزگار !
... ماشاا... هزار ماشاا... چه خوب موندی بعد پنج هزار سال من آرزومه که یه بارم که شده برم لبنان، خیلی آرزومه | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 2:26 pm | |
| - adonis نوشته است:
- خیلی جالبه که دوستان اینقدر به رفتن به مصر علاقه مندند
اما یک نکته مد نظرتون باشه و اون اینه که هزینه ها تو مصر نسبت به ایران بالاست در ثانی اگر رفتین مصر شهرهای بندری تونس و الجزایر رو فراموش نکنین . مخصوصا شهر عنابه در الجزایر البته بندر اسکندریه تو مصر هم جالبه . باور کنین خیلی قشنگ و دل انگیزه آدم رو یاد سواحل لاذقیه در سوریه و سواحل مدیترانه در لبنان می اندازه خیلی عجیبه که شما اینو می گید چون هیچ کدوم از هزینه ها قابل مقایسه با تهران نیست ونه خوراک ونه حمل و نقل عمومی ونه هزینه ی هتل ! تنها چیزی که زیاده هزینهی هواپیماست که پرواز مستقیم به مصر نداریم.البته با تور رفتن یه مسئله ی دیگس.که چند روز در سوریه میمونه و بعد از سوریه به مصر میره که البته خیلی گرون میشه. | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 2:38 pm | |
| من فکر نکنم مصر در ایران سفارت داشته باشه؟ ضمنا ایرانی های که توی پاسپورتشون ویزای لبنان باشه برای کشورهای اروپایی وامریکا خیلی سخت ویزا می دهند(به خاطر مسائل سیاسی وغیره) من خودم خیلی دوست دارم هم مصر وهم لبنان از نزدیک ببینم | |
|
| |
Arghavan میزبان
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 2:41 pm | |
| مریم جون مصر تو ایران سفارت نداره ولی حافظ منافع داره. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 7:40 pm | |
| در مورد سفارت ،بزودی سفارت در هر دو کشور ایجاد خواهد شد و تا کنون دفتر حفاظت منافع ایران یا مصر در دو کشور وجود داشته و دارد. به ایران میگفتی چرا نمی گذارند کسی بیاید می گفتند آنها نمی گذارند، به آنها می گفتی می گفتند ما مشکلی نداریم و اینها نمی گذارند!!(به هر حال ما صلح دادیم این دو راالبته با کمک آقای لاریجانی که از زحمات ایشان سپاسگزاریم ولی کمی دیر اقدام شد!) تور مصر هم 3.5 میلیون تومان، نفری جدیدا شروع به کار کرده.(9 روز که 2 روز در سوریه توقف دارد) از لحاظ قیمت تقریبا مانند ایران(تهران) است تا آنجا که من می دانم.شاید کمی تفاوت باشد ولی اندک است.هواپیما حدودا 1سال پیش نفری 500 هزار تومان بود که حتما الان گران تر شده.و...
اين مطلب آخرين بار توسط در الأربعاء يناير 16, 2008 5:59 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| |
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 9:32 pm | |
| بچه ها صحبتهاتون خیلی جالبه..
ولی از اون جالبتر موضوعه تایپیکه....به کجاها کشیده شد..
راستی منم خیلی دلم میخواد برم مصر...مصر وچین | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الثلاثاء يناير 15, 2008 10:07 pm | |
| ما چاكريم ... امري فرمايشي باشه درخدمتيم ... بيل و كلنگ زدني ... سنگ تراشيدني ... چكش پرت كردني ... كله شكستني و ... در رفتني ---------------------------------- اي بابا اين كه نشد هي مياين از مصر و سوريه و لبنان مبنان و اين ور اون ور تعريف ميكنين ... آدم كف ميكنه منم شرور سابقه دار و چاقو كش قديمي ... نميذارن پام رو از همين شهر نيم وجبي بيرون بذارم ... از شهر هاي قشنگ قشنگ حرف ميزنين خب دل آدم ميمونه ديگه ... اي ... زور بزنيم و هنر كنيم با اين بر و بچ چتر باز ... شااااايد بتونيم تا قندهار بريم ... چاهار تا نسناس شيرگي ببينيم و دو سير مواد اين ور اون ور كنيم و ... دست از پا درازتر ... عزم وطن كنيم ... ولي اين رسمش نيست ها ... منم ميام از سفر كابل و قندهارم ميگم ... همه تون كف بر بشيد و دل ضعفه بريد ها ... | |
|
| |
| عنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ الأربعاء يناير 16, 2008 5:48 am | |
| | |
|
| |
| كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ | |
|