هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟

+3
Arghavan
Anika
adonis
7 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2
نويسندهپيام
adonis
میزبان
میزبان
adonis

تعداد پستها : 111
Registration date : 2008-01-02

كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟   كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ - صفحة 2 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 8:45 am

در مورد گرونی من نگفتم که سوریه گرونه نه بر عکس از ایران مخارجش کمتره
اما مصر و لبنان از ایران گرون تره منظور من از ایران شهر خودمه یعنی مشهد در مورد تهران نمی دونم چون تو تهران زیاد نبودم
در مورد سفارت مصر فعلا تعطیله و فقط حافط منافع داره و ویزا هم از ایران صادر نمیشه باید از سوریه یا لبنان یا اردن بگیری در مورد دبی من خبر ندارم
از اردن زمینی میشه بری مصر فکر از لبنان هم دریایی بشه چون من از اردن رفتم
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

تعداد پستها : 1395
Registration date : 2007-12-03

پستعنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟   كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ - صفحة 2 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 9:15 am

adonis نوشته است:
در مورد گرونی من نگفتم که سوریه گرونه نه بر عکس از ایران مخارجش کمتره
اما مصر و لبنان از ایران گرون تره منظور من از ایران شهر خودمه یعنی مشهد در مورد تهران نمی دونم چون تو تهران زیاد نبودم
در مورد سفارت مصر فعلا تعطیله و فقط حافط منافع داره و ویزا هم از ایران صادر نمیشه باید از سوریه یا لبنان یا اردن بگیری در مورد دبی من خبر ندارم
از اردن زمینی میشه بری مصر فکر از لبنان هم دریایی بشه چون من از اردن رفتم

بله همینطوره یعنی نسبت مشهد شاید گران تر باشه ولی نسبت به تهران میانگینش برابره.من خیلی از کالا ها رو تک تک
با اینجا مقایسه کردم.مثلا قیمت گوشت تقریبا یکی بود ولی آپارتمان ازرانتر از اینجا و...که بطور متوسط یکی بودند.
البته اطلاعات شما حتما کامل تر از ما می باشد من در مورد لبنان یا سوریه هیچ گونه اطلاعات دقیقی ندارم حتما همینطور
که شما فرمودید، باید باشه .در مورد ویزا فقط فکر کنم با توجه به تور جدیدی که برقراره حتما ویزای توریستی از ایران بدهند.
و البته با بهتر شدن روابط دو کشور ،چیز بعیدی به نظر نمی رسه.در گذشته به اشخاصی که برای مسابقات قرآن و یا سینما
و نظیر آن و یا به محققانی که از مراکز فرهنگی خاصی معرفی می شدند (می شوند)ویزا می دادند ولی توریستی به هیچ وجه.
farao flower flower
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

تعداد پستها : 1395
Registration date : 2007-12-03

پستعنوان: رد: كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟   كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟ - صفحة 2 Icon_minitimeالأربعاء يناير 23, 2008 11:21 am

بالاخره با هلنا خانم و آقا رضا ارتباط برقرار کردید؟

كي از هلنا و رضاي عزيز خبر داره؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 2 از 2رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2
 مواضيع مماثلة
-