| بچه ها ..... | |
|
+21leila ليلا h@sti Yasaman Arakadrish aligeneral Jany Arghavan hobbelma7boob amin MajidDiab s@ba meysam-r adonis دلارام magnoon diab nAvId Wahid Anika الهام HeLena 25 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: بچه ها ..... الأحد يناير 27, 2008 10:44 pm | |
| سلام بچه ها....
دلم براي همتون تنگ شده بود. اصلا نمي دونم چي بايد بگم , شايد اشک هايي که همچون رودي در حال جاري شدن هستن , تا به اقيانوس مهر و محبت شما بپيوندند, بهترين حرفي باشه که مي تونم بهتون بگم.
ميدونم يه ذره دير اومدم.
خوب..
يه ذره نه ....وليکن اميدوارم که اين کوتاهيي من رو ببخشيد , که يکباره و بدون خبر , از قافله ي عشق و محبت جا موندم ,و با هزار زحمت و به کمک رضاي عزيزم, تونستم که دوباره خودم رو به شماها برسونم .
دلم براي همه چيز و همه کس در حال تپيدنه ....
دوستتون دارم. | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 2:27 am | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 2:55 am | |
| | |
|
| |
Wahid رهگذر
تعداد پستها : 21 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 4:01 am | |
| هنوز هم با قلم آبي رنگت نوشته هاي زيبا و پر از احساس خودت را بر روي كاغذ مينويسي و ما رو شيفته قلم زيبايت ميكني. روزها، هفته ها و ماه ها چشم باانتظارت بوديم اكنون كه بازگشتي چشمانان پر از اشك شوق شده است زيرا تو را بسيار دوست ميداريم و ميدانستيم كه بازخواهي گشت هلنا جان ورود شما رو به جمع دوستان تبريك عرض ميكنم و خيلي خوش آمديد. نميگيد دلمون هزار راه رفت. نميگيد دلمون براتون تنگ شده بود و هر روز چشم براه شما بوديم. من خودم هم بتازگي به قافله رسيدم ولي وقتي آمدم شما رو نديدم و قصد رفتن داشتم اما تصميم گرفتم تا زماني كه شما تشريف بياريد فروم را با كمك تمامي دوستان عزيز زيبا و مهيا كنيم تا به بهترين و زيباترين شكل ممكن از شما و رضاي عزيز استقبال كنيم هلنا اگر ما امروز بارديگر دور هم جمع و خانه اي داريم كه در آن مشغول فعاليت هستيم با تلاش كسي است كه كمتر او را مييينيم و اين شخص همان رضاي عزيز هست لازم ميدانم از رضا جان براي جمع كردن دوستان تشكر و قدرداني كنم هلنا جان بازهم خيلي خوش آمديد و متشكريم. زيباترين جمله دنيا تقديم شما هلنا خانم "دوستت دارم"
اين مطلب آخرين بار توسط در الإثنين يناير 28, 2008 8:21 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 5:27 am | |
| اِ ؟ وای خدا ... سلام هلنا جان ... حالت خوبه ؟ سلامتی ؟ دارم به قول لیلا جان که ذوق مرگ میشم ... وقتی دیدم جدیدترین کاربر ثبت نام شده : Helena نمیدونی چقدر ذوق کردم ... خوش اومدی ... خوش اومدی ... خوش اومدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 7:37 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 8:27 am | |
| هلنااااااااااااااااااااااااااااااااااا باورم نمی شه که بالاخره اومدی خیلی خوشحالم، خیلییییییییییییییییی راستش رو بخوای امروز یه امتحان سخت داشتم که به تمام معنا خراب کردم اما وقتی اومدم روی سایت و دیدم نوشته جدیدترین کاربر ثبت شده: Helena برق از سرم پرید گفتم یعنی این هلنای خودمونه؟ اینقده خوشحال شدم که امتحانم یادم رفت خیلی خوب کاری کردی گل من که بالاخره اومدی جات حسابی خالی بوداااااا واااااااااااااای از امروز به بعد می ترکونیم بازم ... خوش اومدی هلنای عزیزم | |
|
| |
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 8:29 am | |
| چی عجب خانم خانما هلنای عزیز نمی دونی چقدر از اومدنت خوشحالم معلوم هست کجایی؟من و بقیه بچه ها کلی نگرانت شدیم راستی از رضا جان چی خبر | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:13 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:19 am | |
| | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:21 am | |
| سلام هلنا خانم... منو نمي شناسين مطمئنن ...تازه واردم يعني يه ماهي هست در خدمت بچه ها هستم...اما من دورادور مي شناسمتون ...از اومدنتون خوشحالم... | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:31 am | |
| - Wahid نوشته است:
- هنوز هم با قلم آبي رنگت نوشته هاي زيبا و پر از احساس خودت را بر روي كاغذ مينويسي
و ما رو شيفته قلم زيبايت ميكني. روزها، هفته ها و ماه ها چشم باانتظارت بوديم اكنون كه بازگشتي چشمانان پر از اشك شوق شده است زيرا تو را بسيار دوست ميداريم و ميدانستيم كه بازخواهي گشت
هلنا جان ورود شما رو به جمع دوستان تبريك عرض ميكنم و خيلي خوش آمديد. نميگيد دلمون هزار راه رفت. نميگيد دلمون براتون تنگ شده بود و هر روز چشم براه شما بوديم.
من خودم هم بتازگي به قافله رسيدم ولي وقتي آمدم شما رو نديدم و قصد رفتن داشتم اما تصميم گرفتم تا زماني كه شما تشريف بياريد فروم را با كمك تمامي دوستان عزيز زيبا و مهيا كنيم تا به بهترين و زيباترين شكل ممكن از شما و رضاي عزيز استقبال كنيم
هلنا اگر ما امروز بارديگر دور هم جمع و خانه اي داريم كه در آن مشغول فعاليت هستيم با تلاش كسي است كه كمتر او را مييينيم و اين شخص همان رضاي عزيز هست لازم ميدانم از رضا جان براي جمع كردن دوستان تشكر و قدرداني كنم
هلنا جان بازهم خيلي خوش آمديد و متشكريم. زيباترين جمله دنيا تقديم شما هلنا خانم "دوستت دارم" ممنون وحید عزیز...
خوندن متن زیبات , من رو بی اختیار به یاد گذشته ها برد . گذشته ی نه چندان دوری که , اگرچه چند صباحی بیشتر نبود , ولیکن همچون شمعی , در اعماق قلب من در حال سوختن و نور افشانی هست , و هیچ پروانه ای از خاطرات آینده , قادر نیست که با قرار گرفتن بروی این شمع , باعث خاموش شدن اون بشه.
ممنون به خاطر تمام کارهایی که در این مدت و در غیاب من انجام دادید. مطمئن هستم که هیچ بهونه ای قادر نیست که این کوتاهی من رو توجیه کنه , پس ترجیح می دم که تمام بهونه ها رو همچون کاغذ مچاله شده ای در کنج خلوت خودم قرار بدم .
نمی دونم اگه رضای عزیزم و شما و دیگر دوستان نبودند, چه اتفاقی ممکن بود برای وبلاگ و فاروم بیفته. شما همچون ستونی که باعث نگاه داشتن خیمه میشه, خیمه ی محبت ما رو پابرجا نگاه داشتید , و اجازه ندادید که هیچ صاعقه و طوفانی باعث فرو ریختن اون بشه . شما با حرفهای گرم و استقبال دلنشینتون , و رضای عزیزم که طی این مدت , لحظه ای هم من رو تنها نذاشت , و مدام نجوای زیبایی و مهربونی رو در گوشم زمزمه می کرد.
امیدوارم که بتونم با ورق زدن دفتر زندگیم , و باز کردن یک صفحه ی قشنگ دیگه در کنار شما , تمام زحمات شما رو جبران کنم. | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:34 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:40 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:44 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| |
| |
HeLena Admin
| |
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 9:56 am | |
| اون امتحان و صد تا امتحان دیگه فدای سر هر دومون خانومی اصلا فدای سر فروم و همه بچه های با معرفتش نگهش می داریم عزیز دلم از همیشه گرمتر و صمیمی تر و دوست داشتنی تر | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| |
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 10:08 am | |
| سلام هلنا خانوم
خوش اومدید و خوشحالم از اومدنتون
امیدوارم در کنار هم لحطات خوبی رو داشته باشیم | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 11:14 am | |
| وای هلنای عزیز ... کاش بدونی من هم چه شور و شوقی دارم ... چینی ؟ نه بابا ... تو همه مدلهار فتم غیر چینی ... سخته به خدااااااااا ... خدا پدر روسی رو بیامرزه ... حالا بعدا بیشتر در موردش حرف میزنیم ... خودت رو بچسب فعلا ... باز هم میگم ... خــــــــــــــــــوشششششششششش اووووووووووومــــــــــــــــــــــــدی ... | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 12:29 pm | |
| سلام هلنا جان خیلی خیلی خوشحال شدم از اومدنت اینجا همه دلشون واست یه ذره شده بود البته من قرار بود یه ماهی نیام ولی وقتی خبر دار شدم که اومدی خیلی خوشحال شدم و اومدم بیام خوش اومد بگم ولی خبر خوش اینکه یه یه ماهی نیستم می تونی تو XO ما رو اندکی سوسک کنی امیدوارم مشغله های رضای عزیز هم به زودی تموم شه و یه عید عالی کنار هم مثل عید پارسال داشته باشیم
اين مطلب آخرين بار توسط در الإثنين يناير 28, 2008 1:03 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 12:52 pm | |
| به به دارم درست مبینم هلنا اومده گفتم فروم زیباتر شده هلنا جان خیلی خوش اودی به فروم خودت صفا آوردی خانوم دلم خیلی واست تنگ شده بود جدا فروم بدون شما صفایی نداشت هر چند دیر اومدی و دل ما رو سوزوندی ولی حالا که اومدی یه دنیا خوشحالمون کردی اگه بگم تو بیشتر تایپیکا به یادت می افتادم باورت میشه تو خیلیشاش هم ازت یاد کردم این گلا تقدیم به هلنای از گل بهتر اینم یه شعر از سهراب سپهری تقدیم به شما که می دونم خیلی دوستش داری مرداب اتاقم كدر شده بود و من زمزمه خون را در رگهايم مي شنيدم . زندگي ام در تاريكي ژرفي مي گذشت . اين تاريكي، طرح وجودم را روشن مي كرد . *** در باز شد و او با فانوسش به درون وزيد . زيبايي رها شده اي بود . و من ديده براهش بودم: رؤياي بي شكل زندگي ام بود . عطري در چشمم زمزمه كرد . رگ هايم از تپش افتاد . همه رشته هايي كه مرا به من نشان مي داد در شعله فانوسش سوخت: زمان در من نمي گذشت . شور برهنه اي بودم . *** او فانوسش را به فضا آويخت . مرا در روشن ها مي جست . تاروپود اتاقم را پيمود و به من راه نيافت نسيمي شعله فانوس را نوشيد وزشي مي گذشت و من در طرحي جا مي گرفتم . در تاريكي ژرف اتاقم پيدا مي شدم پيدا، براي كه ؟ اوديگر نبود . آيا با روح تاريك اتاق آميخت ؟ عطري در گرمي رگهايم جابجا مي شد حس كردم با هستي گمشده اش مرا مي نگرد و من چه بيهوده مكان را مي كاوم آني گم شده بود .
اين مطلب آخرين بار توسط در الإثنين يناير 28, 2008 1:07 pm ، و در مجموع 5 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
hobbelma7boob میزبان
تعداد پستها : 166 Age : 34 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 12:53 pm | |
| سلام هلنا خانم. من رو بگو که اینفدر دیر برای خوش آمد گویی اومدم(البته ببخشیدا!اینجا خودتون صاحبخونه اید ،ولی آخه چه صاحبخونه ای که مهمون دعوت میکنه و میره ) خلاصه نمیدونم چجوری بگم که چقدر جاتون خالی بود. راستی کاظم ساهر هم سلام میرسونه.اوم میگه آخه چرا اینقدر دیر اومدین. منم اینجا تنها شده بودم ،آخه کاظم ساهری هیچکس نبود،حتی داداشم(آحه اونم یه چند روزیه که اومده بینمون). تازه فوروم شد مثل قبل.البته به شرظ اینکه دوباره غیبت نکنیا! منم دیگه سعی میکن مثل قبل فعّال باشم. این به یاد فوروم قبلی و وبلاگ و مخصوصا آقا رضا که خیلی دوسش داشت: مَاشي بشارِع.. هَادي.. خَالي من البشر بس أنا وَحدي.. والمظَلَّة.. والمَطَر بحضني الحَقيبة.. والدَّفاتِر.. والصُّوَر الشَّمس غَابَت.. ورِيح تِلعَب بالشَّجَر.. وفجأة أسمَع صوت خُطوة.. تجري.. تجري باتِّجاهي والتَفَتّ.. وشِفِت حلوة ثَارَت انتبَاهي.. قَالت بكُل أَدَب.. تِسمح أحتِمي تحت المظلَّة؟ واحتِمَت.. جَنبي ياعيني..بكُل بَراءة تحسها طِفلَة وابتِدَت قصَّة جَمِيلة.. صُدفة حلوَة.. وهيَ أحلَى ألف بُوسة يا مَطَر.. يا مَظَلة.. ويا قَدَر | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: بچه ها ..... الإثنين يناير 28, 2008 2:22 pm | |
| وای بچه ها ببینین کی او مده !!!!!!!!!!!!!!!!! سلام هلنا خانم خیلی خوش اومدید .خیلی دلمون براتون تنگ شده بود .واقعا خیلی خوشحالمون کردین. با حضور شما فروم یه صفای دیگه داره . | |
|
| |
| بچه ها ..... | |
|