| گپ زدن به زبان عربي.. | |
|
+13MajidDiab poya عبدالمجید طاهر Anika s@ba mass0ood LiOn_kh mona Arakadrish adonis Jany الهام HeLena 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: گپ زدن به زبان عربي.. الجمعة فبراير 08, 2008 2:20 pm | |
| اهلين احبابي سلام دوستان من
كيفكن..؟! حال شما چطور است..?!
أنا أسفه كتير كتير مشان مقدرت اجي كم يوم . من واقعا متاسفم که نتونستم این چند روزه بیام.
أنا بشتاقتلكن كتير كتير من دلم خیلی خیلی برای شما تنگ شده بود. و كنت بتمنى بقدر اساعدكن على قدر الامكان و آرزو می کردم که بتونم تا اونجایی که میشه بهتون کمک کنم. مشان نبدي ندردش باللغة العربية من تاني. برای اینکه دوباره از نو گفتگو به زبان عربی رو شروع کنیم.
شو رائيكن..؟! نظر شما چیه..؟! | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الجمعة فبراير 08, 2008 2:38 pm | |
| سلام علیکم انا موافق انا کتیر کتیر مشتاق لکن انا لا بلد انا مشتاق یادگیری لغة عربی انا حسود نسبت به انت ممنون هلنا جون متاسفانه من یکی هیچی بلد نیستم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الجمعة فبراير 08, 2008 2:54 pm | |
| انا موافق کمان من هم موافقم الهام سرقت کلمه موافق منک الهام کلمه موافق را ازت دزدیم کنت ابحث عن ها الکلمه دنبال این کلمه میگشتم بدی اتعلم عربی میخوام عربی یاد بگیرم مشکور لک هلنا ممنون از تو هلنا انت کتیر حلوه تو خیلی خوبی | |
|
| |
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. السبت فبراير 09, 2008 3:15 am | |
| اهلین صحبی د اقتراح حلوه کتیر انا بنفسی اوافقکم و بسعی کی اساعدکم ع قدر امکان کمان مع السلامی | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. السبت فبراير 09, 2008 2:28 pm | |
| شکرا کتیر یا ادونیس خیلی ممنون آدونیس ........؟ اشتباهاتمون را اصلاح کنید سیساعدنا لمعرفه اکثر کمکمان میکند بیشتر یاد بگیریم مابعرف استعمل معرفه فی مکانه صحیح او لا | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 10, 2008 2:14 am | |
| اهلا یا صدیقیjany العزیز انت تتکلم العربیه حلوه و لکن هناک بعض الاخطا و کلامک عاوز شویه اصلاحات تو خیلی قشنگ عربی حرف می زنی اما یک کم اشتباه داری و کلامت نیاز به بعضی اصلاحات کوچک داره
سیساعدنا لمعرفه اکثر اشتباه است و صحیح آن این میشه: ساعدنا لنتعلم کتیر
مابعرف استعمل معرفه فی مکانه صحیح او لا اشتباه است و درستش اینه: ما بعرف هل استعملت کلمه معرفه فی مکانها الصحیح ام لا (نمی دونم کلمه معرفه را در جای درست استفاده کردم یا نه) | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 10, 2008 8:55 am | |
| شکرا یا ادونیس ممنون آدونیس احتاج لمساعدتک لاتعلم کتیر به کمکت برای یادگیری بیشتر احتیاج دارم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 10, 2008 9:46 am | |
| و عليكم !! اينجا هم الواتي ؟؟ هل جاوزني الحقكم هنا و اكلم معكم بهذه الغة الحلوة ؟ بهم حال ميديد (اجازه ميديد) منم اينجا بهتون ملحق بشم و با اين زبون قشنگ باهاتون حرف بزنم ؟انا بحس بفرح كثير ، بسبب هذا الامكان التي تعلم منكم ، هلنا و آدونيس العزيز ، تكلم بهذه الغة !! خيلي احساس شادي ميكنم از اينكه ميتونم از شما ، هلنا و آدونيس عزيز ، مكالمه كردن به اين زبون رو ياد بگيرم !!ارجو مساعدتكم !! يه دستي هم به ما برسونين | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 10, 2008 10:25 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الإثنين فبراير 11, 2008 4:24 am | |
| فدل یا سلمان بفرما سلمان هنا بیتنا الثالث جمیع اینجا خونه سوم همه ماست هل تذکر بیتنا الاولی و الثانی خونه اول و دوممون یادت میاد انا فرحان لان وجدت هذا المکان من خوشحال که انجا را پیدا کردم یا الهام لیس هناک شیء لتبکین علی الهام چزی نیست که به خاطرش گریه کنی لدینا الاصدقا الحمیم اللی یساعدونا لنتعلم کثیر دوستانی صمیمی داریم که کمکمان میکنند یاد بگیریم اعنی عزیزاتی هلنا و ارغوان و صدیقنا الحبیب ادونیس منظورم هلنا و ارغوان عزیزم و دوست خوبمان ادونیس هست نحن فی البدایه المشوار ما در ابتدای راه هستیم لا تبکی و تلحق بنا و بفرحنا کلامک الحلوه گریه نکن و به ما ملحق شو و ما را با کلام قشنگت شاد کن some body correct my mistakes یکی ایرادات من را اصلاح کنه انا آسف لتکلم انگلیزی فی هذا المکان متاسفم که در انجا انگلیسی صحبت کردم لا یوجد کلمه مناسب للغات" اصلاح" و "اشتباه" و ایضا" نیافتم" کلمه مناسب برای کلمات اصلاح و اشتباه و همینطور" نیافتم" پیدا نکردم | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: salam الخميس فبراير 14, 2008 11:12 am | |
| سلام انا کتیر کتیر سعیده انّو معکم و خاصة بها الفروم ،و کتییییییییییییییر مبسوطه انّو اکتب (first message)??? هناک فی عید الحب من خیلی خیلی خوشحالم که تو جمع شما و مخصوصا تو این فروم هستم و خیلی خوشحالم که اولین پیغام رو اینجا در روز ولنتاین میذارم بتمنیکم التوفیق و الاستمراریة و التقدم انشاء الله برای همه شما ارزوی توفیق و تداوم و پیشرفت میکنم عید الحب سعیده ولنتاین مبارک | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الخميس فبراير 14, 2008 1:28 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الجمعة فبراير 15, 2008 6:12 am | |
| صباحکم حب صبحتون عشق شکرا یا مونا لتتذکر هالیوم ممنون مونا که این روز را یاد آوری کردی انا سعیده لمعرفتک از آشنایی با تو خوشبختم عیدک سعید و عید کل الاعضا عید ت و عید همه اعضا مبارک اتمنا لکم حب الکبیر و الجمیل آرزوی عشق قشنگ و بزرگ براتون دارم و السلامه و خیر لعمرکم کله و سلامت و خیر برای همه عمرتون | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الثلاثاء فبراير 19, 2008 4:27 am | |
| صباحکن نور صبحتون به خیر وینکم یا اصدقایی کجایید دوستان اشتقتلکن کتیر دلم براتون خیلی تنگ شده | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الخميس فبراير 21, 2008 2:11 am | |
| صباح الخیر یا احبائی صباح مصحوب بالف حب و آلاف ورده و ملیون ابتسام و ملایین نجاح و میلیار فرحه و میلیارات صداقه سلام عزیزانم سلامی همراه با هزار عشق و هزاران گل سرخ و میلیون لبخند و میلیون ها موفقیت و میلیارد خوشحالی و میلیاردها صداقت و دوستی
اشلونکن یا اصدقائی و اخبارکن ایه ؟ دوستان حالتون چطوره و چی خبر ؟ ارجو لکن السعاده و النجاح فی حیاتکن با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما تحیاتی صدیقکن ادونیس دوست شما آدونیس | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الخميس فبراير 21, 2008 4:13 am | |
| صباحک ورد یا ادونیس اشتقلک کتیر یا صدیقی دلم برات تنگ شده بود انا بخیر و فرحان لعودتک الینا من خوبم و شاد از برگشتت نزد مان لدینا صدیقه جدیده اسمها مونا دوست جدیدی داریم که اسمش موناست اتمنا ان لن تترکنا من جدید امید وارم دوباره ترکمون نکن | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 24, 2008 2:58 pm | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| |
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 24, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 24, 2008 4:26 pm | |
| - Jany نوشته است:
- فدل یا سلمان
بفرما سلمان هنا بیتنا الثالث جمیع اینجا خونه سوم همه ماست هل تذکر بیتنا الاولی و الثانی خونه اول و دوممون یادت میاد انا فرحان لان وجدت هذا المکان من خوشحال که انجا را پیدا کردم یا الهام لیس هناک شیء لتبکین علی الهام چزی نیست که به خاطرش گریه کنی لدینا الاصدقا الحمیم اللی یساعدونا لنتعلم کثیر دوستانی صمیمی داریم که کمکمان میکنند یاد بگیریم اعنی عزیزاتی هلنا و ارغوان و صدیقنا الحبیب ادونیس منظورم هلنا و ارغوان عزیزم و دوست خوبمان ادونیس هست نحن فی البدایه المشوار ما در ابتدای راه هستیم لا تبکی و تلحق بنا و بفرحنا کلامک الحلوه گریه نکن و به ما ملحق شو و ما را با کلام قشنگت شاد کن some body correct my mistakes یکی ایرادات من را اصلاح کنه انا آسف لتکلم انگلیزی فی هذا المکان متاسفم که در انجا انگلیسی صحبت کردم لا یوجد کلمه مناسب للغات" اصلاح" و "اشتباه" و ایضا" نیافتم" کلمه مناسب برای کلمات اصلاح و اشتباه و همینطور" نیافتم" پیدا نکردم واااااو مرجان جان واقعا زیبا نوشتی خانومی.
فقط یه چند تا اشکال کوچیک هست عزیزم که اگه اجازه بدی بگم .
البته فدل کلمه ی درستیه خانومی, ولیکن دیکته اش اشتباهه . تفضل به معنای بفرمایید هست عزیزم .
هنا بیتنا الثالث جمیع .. اممم....راستش این جمله کمی من رو به شک می اندازه , جمیع یعنی همه . اگه بخواهیم این جمله رو ترجمه کنیم, ااینگونه میشه : اینجا خونه ی سوم همه .. یعنی جای یک فعل خالیه !! خود من هم درست مطمئن نیستم که چه جوری میشه این جمله رو نوشت .
میشه اینطوری بگیم : هنا بیتنا الثالث الذی بیجمعنا کلنا اینجا خانه ی سوم ماست که تمام ما را در کنار یکدیگر جمع کرده است
عزیزم باز هم اون اشتباه کوچیک جزئی , انا فرحانه
لدینا الاصدقاء الحمیم عزیزم حمیم مفرد هست و چون در ادامه ی اصدقاء که جمع هست میاد , باید به صورت جمع نوشته بشه ,یعنی الاصدقاء الحمیمون.
لاتبکی عزیزم یعنی ای پسر یا ای مرد گریه نکن . لاتبکین یعنی دختر گریه نکن و از اونجایی که روی صحبت شما با الهام جان بود , پس تمام این افعال باید به صورت مونث گفته بشه . الحقی امم... راستش باید اعتراف کنم که من از وجود این کلمه و فعل در زبان عربی مطلع نیستم , چون تا اونجایی که من اطلاع دارم, این جمله به همون صورتی ترجمه میشه که برای اراک جان گفتم.
فرحینا بکلامک الحلو . ما را با حرفهای زیبایت شاد کن
انا بدی حدا بیصحح اخطائی یعنی من خواهان این هستم که شخصی اشتباهات من رو تصحیح کنه.
باز هم ممنون مرجان جان . | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 24, 2008 4:43 pm | |
| | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأحد فبراير 24, 2008 6:20 pm | |
| - HeLena نوشته است:
- mona نوشته است:
سلام انا کتیر کتیر سعیده انّو معکم و خاصة بها الفروم ،و کتییییییییییییییر مبسوطه انّو اکتب (first message)??? هناک فی عید الحب من خیلی خیلی خوشحالم که تو جمع شما و مخصوصا تو این فروم هستم و خیلی خوشحالم که اولین پیغام رو اینجا در روز ولنتاین میذارم
بتمنیکم التوفیق و الاستمراریة و التقدم انشاء الله برای همه شما ارزوی توفیق و تداوم و پیشرفت میکنم عید الحب سعیده
ولنتاین مبارک
مرسي كتير مونا مشان عم بتعبري عن مشاعرك بطريقة جميلة خیلی ممنون مونا از اینکه اینگونه و به این زیبایی احساسات خودت رو بیان کردی
انا بدي كمان بباركلك العيد الحب و بتمنى ايامك بتكون وردية . من هم عید ولنتاین رو بهت تبریک می گم و امیدوارم که تمام روزهات رنگ صورتی داشته باشه .
انا كمان مبسوطة مشان بشوفك هون من نیز خوشحالم که تو رو در اینجا می بینم.
بالنسبة للسؤال اللي في بالك در مورد اون سوالی که فکرت رو مشغول کرده بود بتقدري بترجمي هيك : اول رسالة می تونی اینگونه ترجمه کنی ... اول رساله
طيب انا هيك عم بقول بس انا مابعرف ان شو بتقصدي بالضبط!! البته من اینجوری میگم ولیکن من در واقعا نمی دونم که منظور اصلی شما چیه ..!!
شكرا لمشاركتك عزيزتي مونا. هاي اصدقائي عزيزاتي سلام دوستان عزيزم شو اخبارکن؟کيفکن؟ چه خبر؟حالتون چه طوره؟ اول شي انا بدي بتشکرکي يا هلنا حبيبة قلبي ،لردکي جميل هلنا، عزيز دلم،اول از همه من ميخوام به خاطر پاسخ زيبایت ازت تشکر کتم احساسکی رائعة جدا" احساست واقعا" زيباست يا حبيبتي انا اکتيييييييير مبسوطه ان انتي بتصححي اخطائي عزيزم من خيلي خوشحال ميشم که اشتباهاتم را اصلاح کني انا عندي الف الف سوال في بالي و بتمنيکي انتي لا تتعبي منِي من هزار هزار سوال در ذهنم دارم و اميدوارم که از من خسته نشي اول سوال 1- لو الي مونث و مذکر توأما"، ایّ لون فعل واجب ان باستخدم؟(انا فکّرت اکتير اکتير لبترجم الجملة الفوق ) اگر مونث و مذکر را با هم داشتیم چه نوع فعلي را بايد به کار ببريم؟(من یه عالمه فکر کردم تا جمله بالا رو ترجمه کنم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الثلاثاء فبراير 26, 2008 1:10 am | |
| اعطيتني لذتا مبسوطا يا مرجان حال اساسي دادي مرجان بتمني لكي الفرح في كل شئوناتك واست آرزوس خوشحالي ميكنم توي همه ي كارات نحن ملازمونكي هلنا چاكرتيم هلنا شرررررررررق ... ميزنم پشت دستم و قاه قاه خنده ام ميره به آسمون دمكي حار دمت گرم شكرا هلنا رجعتي الينا و كلمتي معنا بهذا المرتبة من الجمال ، مرة تانية ممنون هلنا ، دوباره پيشمون اومدي و باهامون به اين زيبايي صحبت كرديصححتي اخطائنا و فرحتي قلوبنا اشتباهاتمون رو اصلاح كردي و دلمون رو شاد كرديكوني استوارة يا شابة برقرار باشي جوون | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الثلاثاء فبراير 26, 2008 2:02 am | |
| صباح الخیر و بالف قبله و آلاف محبه و ملایین ورده صبح بخیر صبحی با هزار بوسه و هزاران محبت و ملیون ها گل سرخ اشلون صحتکم یا احبایی دوستان چطورید ارجو ان تکونوا بالسلامه و العافیه امیدوارم خوب و سلامت باشید مع اطیب تمنیاتی لکم بالتوفیق با آرزوی موفقیت | |
|
| |
| عنوان: رد: گپ زدن به زبان عربي.. الأربعاء فبراير 27, 2008 3:46 pm | |
| مساءک نور یا ادونیسبعد از ظهرت به خیر انا بخیر من خوبم شکرا لحضورک الخیرممنون از حضور خیرت بهدیک هذه الورده این گل را بهت هدیه میدم اتمنا ان تعجبکامیدوارم دوست داشته باشی لدی هذه فقطفقط همین را دارم مع صداقتی با دوستی مرجان - adonis نوشته است:
- صباح الخیر و بالف قبله و آلاف محبه و ملایین ورده
صبح بخیر صبحی با هزار بوسه و هزاران محبت و ملیون ها گل سرخ اشلون صحتکم یا احبایی دوستان چطورید ارجو ان تکونوا بالسلامه و العافیه امیدوارم خوب و سلامت باشید مع اطیب تمنیاتی لکم بالتوفیق با آرزوی موفقیت | |
|
| |
| گپ زدن به زبان عربي.. | |
|