| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|
+25Ali amir Naghme Saghar maryashena S H I R I N magnoon diab Jany HeLena دلارام yasamiin Assal s@ba h@sti بهاره may ليلا amin Anika SaSaN nAvId الهام Yasaman MajidDiab Arakadrish 29 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين فبراير 11, 2008 10:28 pm | |
| موافقم لیلا جون منم میام سر فرصت می نویسم چقدر جای نوید خالیه کی میای نوید؟ | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء فبراير 12, 2008 7:59 am | |
| - ليلا نوشته است:
- یه پیشنهاد
چطوره دوستان تشریف بیارید و یه بیوگرافی از خودتون ارائه بدین
بفرمایید اسمتون چیه؟ چندسالتونه؟ مدرک تحصیلیتون؟ چه رشته ای؟ چندمین فرزند هستید؟ علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی.... مجرد یا متاهل؟ شهر ی که در آن سکونت دارید؟
و هرچی آخرش دوست داشتید بفرمایید من یه بنده ی خدام............ ولی با این حال به احترام لیلا جون چشم........ | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء فبراير 12, 2008 6:34 pm | |
| به سلامت آقا نوید خوش بگذره........فقط قبل از رفتنتون یه سوال .........(چون گفته بودین نپرسین و منم دیر رسیدم.........اما خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره........)چرا شما خداحافظی کردین بعد به صورت کاملا جینگولی برگشتین؟؟؟؟ آره لیلا منم 3 پایم ........ خوب این گوی اینم میدون کی حاظره اول شروع کنه؟.............. | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء فبراير 12, 2008 6:45 pm | |
| برای اثبات حسن نیت اول خودم شروع میکنم من لیلا هستم 23 سال سنمه .. متولد سی ام بهمن سال هزارو سیصدو شصت و سه ( چندروز دیگه تولدمه )) من فوق دیپلم نرم افزار دارم ... بقیشو بعلت مشغله ی زیاد و پسرم ترک گفتم دومین فرزند هستم از رنگها به آبی آسمانی .. از میوه به موز و سیب زرد ... از ماشین پرادو .... از گوشی هم فقط N95 متاهل هستم اصالتآ تبریزی هستم و متولد و ساکن قم در آخر هم یه پسمل جیگل دارم به اسم علی ... همتونم میدوستم | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 6:01 am | |
| - دلارام نوشته است:
- موافقم لیلا جون
منم میام سر فرصت می نویسم
چقدر جای نوید خالیه کی میای نوید؟ موافقم... خیلی جاش خالیه... کاشکی زودی بیاد... | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 6:14 am | |
| اسمتون چیه؟ اسم اصلیم زهراست..عمو بزرگم برام انتخاب کردن...عسلم اسمیه که مامانم از وقتی دخمل بوده دوست داشته که رو دخملش بذاره... چندسالتونه؟ متولد 20 دی 67....میشه 19 سال و خورده ای... مدرک تحصیلیتون؟ دانشجو چه رشته ای؟ مترجمی زبان انگلیسی چندمین فرزند هستید؟ اولی.. فقط یه داداش کومچولو دارم..13 سالشه... علاقه هاتون... رنگ ... سفید...آبی... غذا ... ماکارووووونی میوه .. همه چی....گوجه سبز...خیار...خربزه...و... ماشین ... کمری...هامر...انواع BMW گوشی.... سری N Nokia رو کلا دوست دارم... مجرد یا متاهل؟ مجرد شهر ی که در آن سکونت دارید؟ من هم خودم هم مامان و بابام تهران به دنیا اومدیم....تهرانم زندگی می کنم...ولی اصالتا خانواده ی بابام اردبیلین...خانواده ی مامانم تبریزی... من ترک طباطبایی ام... ....................................................................................... همه تونو خیلی خیلی دوست دارم... جای خواهر و برادر بزرگی که هیچ وقت نداشتم و برام پر کردین... واقعا ممنونتونم... | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 8:17 am | |
| نوید جون داداشی کتاب یادت نره هاااااااا چهار پنج تا واسه من کافی...من خیلی قانعم...میدونین که بابا بسه پاشو بیا دیگه هر چی کتاب بود خرید رفت | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 8:28 am | |
| بفرمایید اسمتون چیه؟ کوچیک شما یاسمن ملقب به ممول چندسالتونه؟ با اجازتون (امروز من) بیست سال و چهار ماه و بیست و سه روزه شدم...متولد سی شهریور سال شصت و شش مدرک تحصیلیتون؟ چه رشته ای؟ دکترای زبان و ادبیات انگلیسی...قراره بگیرم ترم چهارم رشته ی زبان و ادبیات انگلیسی رو تازه شروع کردم چندمین فرزند هستید؟ سومین...یکی مونده به آخر علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی.... عاشق موسیقی، نقاشی، خرید کردن، رقصیدن و کلی چیزای دیگه رنگ های آبی، قرمز، سفید و سیاه غذا اول فسنجون (منتها شیرین نباشه هااا اخه شنیدم بعضیا شیرینش میکنن...اصلا غذای شیرین دوست ندارم...معده م تحملش نمی کنه و چیز میشه دیگه) بعد بادمجون (البته بدون همراهی کدو و بامیه...از این دوتا خیلی بدم میاد) از ماکرونی هم خیلی خوشم میاد از غذاهای آبکی بدم میاد و تا حالا لب به هیچ آشی نزدم جز یه چند بار آش رشته اونم خیلی خیلی کم چون مجبور بودم یا تو رودروایسی گیر کرده بودم...و آش آبغوره که شیرازی ها تو سیزده بدر معمولا می پزن...اونم چند سالی یه بار خیلی کم واسه همرنگ شدن با جماعت...) میوه عاشق آناناس، کیوی، موز و انگو ها هستم به ویژه انگور سیاه از هندونه و نارنگی هم خوشم میاد کلا میشه گفت باقی میوه ها رو می خورم به جز نارگیل که از همه ی فراورده هاش هم بدم میاد چه خودش چه پودرش و چه هر چیزی که طعم یا بوی نارگیل بده ماشین از ماشین های بزرگ و شاسی بلند خوشم میاد...ولی کلا خیلی از رانندگی خوشم نمیاد گوشی نمی دونم والا...گوشی که خوب باشه دیگه... از متورولا خوشم میاد اما ازش راضی نبودم...آنتن دهیش خوب نبود اما از نوکیا راضیم...آخه خونه ما هم که ماشالا لانه جاسوسیه انگار...هیج جاش آنتن نمی ده! مجرد یا متاهل؟ در شرف ازدواج (در مرحله ی نومزدنگی هستم) شهر ی که در آن سکونت دارید؟ بندر بوشهر...تشریف بیارین...قدمتون بر چشم همسایمون شوخی کردم...قدم همتون رو چشمای خودم و هرچی آخرش دوست داشتید بفرمایید اهم..{گلو رو صاف کردم} من فقط در حضور وکیلم صحبت میکنم اشتباه شد ببخشید حرف اول و اخرم اینه خیلی گلید خیلی دوستون دارم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 9:27 am | |
| بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بینندگان محترمی که تا این وقت شب پای گیرنده وقت خودشون رو جهت مشاهده این برنامه تلف کردند چیز ببخشید یعنی منت گذاشتند و این برنامه رو مشاهده کردند و عرض تشکر و خسته نباشید فراوان به جهت برگزاری راهپیمایی پر شور 22 بهمن که بار دیگر مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی و اسرائیل جنایتکار زدند خوب بریم سر اصل مطلب آقا دوماد ان شاالله چی کاره اند ؟؟ اااا یاسمن چرا کانال رو عوض می کنی داشتم حرف می زدمااااا بفرمایید اسمتون چیه؟بنده مجید هستم ملقب به مجید دیاب چندسالتونه؟هییییی جوونی کجایی که یادت به خیر بنده 23 رو پر کردم و همین ماه پا به سن شریف 24 سالگی گذاشتم مدرک تحصیلیتون؟تابستون امسال لیسانس مهندشی شیمی با گرایش طراحی فرآیندهای صنایع نفت ( اوه تریلی بیار اسم رو بار بزن ) گرفتم و در حال حاضر امید دار در قبولی کارشناسی ارشد این رشته در یکی از گرایشهای طراحی فرآیند یا جداسازی می باشم ان شالله ضمنا خدا بخواد مهندسی فرآوری و انتقال گاز نیز شرکت نموده ام چه رشته ای؟بنده همون طور که گفتم در رشته واقعا مظلوم مهندسی شیمی درس خوندم مظلوم به علت اینکه همه اون رو با رشته شیمی ( محض و کاربردی ) اشتباه می گیرند و گاها می گند شیمیستی که می خواد کلاس بگذاره چندمین فرزند هستید؟بنده فرزند چهارم و آخر می باشم به روایتی ته تاقار علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی....
رنگ های آبی و سرمه ای و کلا رنگهای سنگین غذا جوجه کباب ( کم اشتها هم هستم ببخشید ) میوه هندوانه اونم از نوع آرژانتینی ماشین زانتیا و تویوتا کمری ضمنا ار ماشین های شاسی بلند متنفر می باشم ( حالا تو رو خدا بیا دوست داشته باش کی بهت میده ) مجرد یا متاهل؟خوشبختانه و به حول و قوه الهی در دوران طلایی تجرد به سر می برم شهر ی که در آن سکونت دارید؟شهر تهران در آخر اگر صحبتی با بینندگان عزیز دارید بفرمائید اول صورتم رو شطرنجی کن آقایون خانوما جونها به خدا اعتیاد آخر عاقبت نداره بابا دور رفیق نا باباب رو خیط بگیرید
اووووووه ببخشید این واسه یه تاپیک دیگه بود نه حرف خاصی نیست از شما و دست اندر کاران محترمتون برای ساخت چنین برنامه پر محتوایی برای جوونها تشکر و قدردانی می کنم | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 9:29 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 3:14 pm | |
| بفرمایید اسمتون چیه؟کوچیک شما دلارام چندسالتونه؟من متولد هفت مهر سال شصت و پنجم، یعنی می شه 21 سال و 4 ماه و 14 روزم مدرک تحصیلیتون؟آخرین مدرک تحصیلیم که دیپلمه، ولی اگه خدا قبول کنه ترم 6 هستم چه رشته ای؟مهندسی صنایع با گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم. این که مجید گفت در مورد رشته منم وجود داره، هر وقت یکی ازم می پرسه چی می خونی و می گم صنایع، لب و لوچش رو کج می کنه و می گه صنایع غذایی؟ آآآآی حرصم در میاد، آآآی حرصم در میاد... چندمین فرزند هستید؟اولی، یه داداش دارم که فروردین که بیاد 19 سالش می شه و بسیار بسیار زیاد من رو اذیت می کنه اما خیلی دوسش دارم علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی....تقریبا همه چیز دوست دارم، اما اینارو بیشتر: رنگ سیاه، قرمه سبزی، انار، از پرشیا به خاطر چشمای خوشگلش خیلی خوشم میاد ولی در کل چون عشق رانندگی ام همه ماشین های از پراید به بالا رو دوست دارم ، گوشی خودم همیشه سامسونگ بوده چون خیلی شیک و زیباست و من کاملا ازش راضیم، دوست دارم گوشی فورا نره سر اصل مطلب، یعنی یا کشویی باشه یا تاشو ، از گوشی های سری N نوکیا هم خیلی خوشم میاد مجرد یا متاهل؟مجرد شهر ی که در آن سکونت دارید؟تهران و هرچی آخرش دوست داشتید بفرماییدچیزای زیادی هست که دوست دارم، هر چی که خدا دوست داشته باشه حتما دوست داشتنیه. اما بذارید در مورد اینجا بگم. اینجا رو دوست دارم چون احساس آرامش بهم می ده، در کنار شما بودن برای من یه نعمت بزرگه و از خدا به خاطرش ممنونم و امیدوارم که با شما بودن رو از من نگیره. دعا می کنم همیشه شاد و سلامت و همینجوری که الان هستید دوست داشتنی باشید | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء فبراير 13, 2008 7:07 pm | |
| سلام به همگی منم اسمم (البته اصلیش ) مصی (یعنی اکثرا اینجوری صدام می کنن)یا همون معصومه...... خوب دیگه جونم براتون بگه .... متولد 27تیر 67 بیدم یعنی دارای 19 سال سن وآب وبرق و تلفن وگاز و ..... خوب ساکن تهران ... ترم پیش مدیریت مالی می خوندم اما به لطف خدا یه جیم درست ودرمون ازریاضی زدیم والان دارم تربیت بدنی میخونم و خدا رو شکر خیلی راضیم .......... اوم خوب ........ماشینم که ماشینای شاسی بلند رو دوست دارم +کمری و...... عاشق رنگ مشکی و صورتیم ...... میوه ی مورد علاقمم آلبالو و گیلاس و هندونه وهلو ............. همه نوغذایی رو هم دوست دارم و میخورم به جز یتیمچه و بامیه وریواس و اسفناج ........ عاشق کتاب خوندن (خوصوصن رمانهای تاریخی و علمی و طنز و آخر از همه عاشقونم )وموسیقی و سینما وورزشم و هنر ....... بچه ی یکی مونده به آخرم ....... مجرد ......... دیگه سلامتی همه ی دوستان ......... همه گیتونم از ته ته اعماقم دوست دارم ........ | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس فبراير 14, 2008 1:03 pm | |
| 21 سال و 4 ماه و 14 روزم و چند ساعت ؟ بعدش دلارام جان من نمی دونستم صنایع غذاییی می خونی پس رشته ات هم به من نزدیکه برج تقطیر خواستی بیا پیش من لیلا منو می شناسه کارم حرف نداره در ضمن در مورد داداش هم گوشش رو بگیر بیار تو فروم من خودم نصیحتش کنم | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس فبراير 14, 2008 2:42 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس فبراير 14, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس فبراير 14, 2008 7:44 pm | |
| مجید یالا بیا خودتو معرفی کن والا میفرستم در خونتون دست بسته بیارنت اینجا | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة فبراير 15, 2008 4:42 pm | |
| ای بابا نوید هنوز نیومده؟؟؟؟ چقدر کتاب می خوای بخری؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة فبراير 15, 2008 4:43 pm | |
| بچه ها من از فردا کلاسام شروع میشه واسه همین باز هم کمتر می تونم بیام پیشتون دلم براتون تنگ میشه برام دعا کنین که این ترمم رو خوب بگذرونم دوستون دارم | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 9:07 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 9:08 am | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 4:15 pm | |
| - ليلا نوشته است:
- به سلامت نوید جان ..تهران بهت خوش بگذره
ممنونم ازت لیلا جان ... خوش ؟ گذشت و نگذشت ... خودتون تحلیلش کنین دیگه ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:00 pm | |
| - Assal نوشته است:
- ایشالا که بهت خوش بگذره نوید جان...
زودی ام برگردی پیش ما...
ان شاء الله ... ان شاء الله ... حالا کی هست ؟ | |
|
| |
| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|