| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|
+25Ali amir Naghme Saghar maryashena S H I R I N magnoon diab Jany HeLena دلارام yasamiin Assal s@ba h@sti بهاره may ليلا amin Anika SaSaN nAvId الهام Yasaman MajidDiab Arakadrish 29 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:02 pm | |
| - s@ba نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- خب ...
من اومدم بگم که برای یه مدتی غایبم ...
دلم برای همه تون تنگ میشه ...
راستش دارم میرم تهران ... برای خیلی ها هم دارم میام تهران ...
میخوام برم و یه سری کتاب بخرم ...
نمیدونم چقدر میمونم ... شاید یه هفته ، شاید هم بیشتر ...
ولی چیزی که هست اینه که ...
از همین الان دلم براتون یه ذره شده ...
خدا حافظ ... خدا حافظ ... خدا حافظ ...
ایشاالله خوش بگذره.........
با این که تهران هیچ زیبایی نداره در برابر شهراهای دیگه (منظور همون فیل و فنجون).......
ببخشید اینقدر صریح میگم ........
به برو بچ تهرانی بر نخوره......... ممنونم صبا جان ... خوش که ... گفتم هم گذشت و هم نگذشت ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| |
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:35 pm | |
| بفرمایید اسمتون چیه؟نوید (نوید تنها ... نه ، نوید خالی ... نوید خالی ... نه تنها خالی خالی ، بلکه خالی تنها ... حالا کی یادشه اینو ؟ ) چندسالتونه؟خدا بخواد ، 19 سال ... یعنی 116 روز دیگه میشم 20 ساله ... مدرک تحصیلیتون؟والا الان مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی رشته کامپیوتر و گرایش نرم افزار در ترم 4 هستم ... (حالا بگین دو تا FH-12 بیاد این رو ببره ... ) چه رشته ای؟وااااااا ... من که همین الان گفتم کامپیوتر ... چندمین فرزند هستید؟والا چهارمی ... یا به عبارتی ... آخریش ... الان هم 6 ساله که خونه تنهام ... علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی....علاقه ها ... رنگ : آبی غذا : بیشترش ماکارونی ... البته ، انواع شیرینی اگه غذا محسوب میشه ... مجرد یا متاهل؟والا متاهل بودیم ... سه طلاقه شدیم و ... دیگه دیگه ... الان هم در عالم مجردات به سر میبریم ... (عالم مجردات = عالم ارواح) شهر ی که در آن سکونت دارید؟بهشهر - مازندران و هرچی آخرش دوست داشتید بفرماییدمن دوست که خیلی زیاد دارم ... میتونین همه خودتون رو حساب کنین ... خیلی خیلی خیلی دوستتون دارم .. همه رو ... | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:38 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:41 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- نه دلارام جان اونجا من غریبه ام
تکم اونا می ریزند سرم اونوقت اونا منو نصیحت می کنند
کی میخواد داش مجید ما رو نصیحت کنه ؟ ها ؟ کی بوده ؟ بگو بیاد جلو بیبینم ... داش مجید ... تو آدرس بده ، من خودم برات عکسش رو میارم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 5:43 pm | |
| خلاصه اینکه من اومدم... یعنی ... حاضر ... | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 6:51 pm | |
| به به آقا نوید ................ خو ش گذشت ....................... به نظر من تهران فقط دوده ............. اما من این دود بزرگ رو دوست دارم ................. به هرحال خوش اومدین .......... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت فبراير 16, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد فبراير 24, 2008 9:14 am | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد فبراير 24, 2008 2:26 pm | |
| | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد فبراير 24, 2008 2:42 pm | |
| من هم خوشم اومد اظهار وجود کنم..!!
بفرمایید اسمتون چیه؟ هلنا هستم , خوشحال هستم.
چندسالتونه؟ اممم ... 22 سال و خورده ای
مدرک تحصیلیتون؟ اسمش به فارسی نمی دونم چی میشه , ولیکن دارم یه چیزی بین معماری و مهندسی راه و ساختمان می خونم . یعنی از هر دو رشته رو می خونیم. البته فکر کنم که بخوام این رشتمو عوض کنم ..!!
چه رشته ای؟ چیزه .. آشپزی..
چندمین فرزند هستید؟ دومی و آخری .. یه برادر بزرگتر دارم که 33 سالشه .
علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی....
از دوچرخه سواری, ترجمه کردن, کتاب خوندن, راه رفتن اذیت کردن و کلا تمام چیزهایی که تنهایی انجام میدم خوشم میاد. رنگ... همه ی رنگ ها رو دوست دارم .
غذا... پیتزا .جوجه کباب( یک آه حسرت) نون سنگک, نون لواش, بربری البته می دونم اینا جزو غذا حساب نمیشن ولیکن دلم خیلی براشون تنگ شده. شاورمه ..!! امم ... راستش تا اونجایی که یادمه یه همچین غذایی تو ایران نبود ,البته دوستم تو ایران میگه که تازگی ها اومده . یه دستگاهه که روبه روی آتیش می ذارن و می چرخه و گوشت رو کم کم آب می کنه. البته یه غذای ترکیه . بحث خیلی آشپزولانه شد.. خوب از اونجایی که من کاری غیر از خوردن ندارم و همیشه تو رستوران ها تلپم , برای همین اگه یه کتاب صد من هم در مورد غذاهای دوست داشتنی خودم بنویسم کمه ..
میوه .. میوه دوست ندارم. ماشین .. هر چی که چهار تا چرخ داشته باشه و منو تا اونجایی که می خوام برسونه .. گوشی هر چیزی که بشه باهاش اس ام اس نوشت و حرف زد..!! ولیکن بی شوخی بیشتر از سیمنس و سونی اریکسون خوشم میاد. این ال جی شوکولاتی هم که قبلا اومده بود قشنگ بود .
مجرد یا متاهل؟ مجاهل راستش ترجیح میدم تا همیشه مجرد بمونم.
شهر ی که در آن سکونت دارید؟ خوب اسم شهره من یه کم سخته ... اینجوری نوشته میشه Birkerjod و اینجوری خونده میشه بیکه غوذ .
و هرچی آخرش دوست داشتید بفرمایید وجود شما در کنار من یکی از بزرگترین خوشبختی هایی بود که در این دنیای غریب نصیب من شد, قبلا تنها ,سهراب سپهری بود که باعث تسلای دل تنهای من در این دنیا بود, ولیکن زمانی که با شما آشنا شدم, فهمیدم که هنوز میشه با وجود هزاران فرسنگ فاصله, دلها رو به یکدیگر نزدیک ساخت.
ممنون لیلا جان بابت طرح این موضوع زیبا. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء فبراير 26, 2008 2:41 pm | |
| - HeLena نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- بفرمایید اسمتون چیه؟
نوید (نوید تنها ... نه ، نوید خالی ... نوید خالی ... نه تنها خالی خالی ، بلکه خالی تنها ... حالا کی یادشه اینو ؟ )
چیزه....امم...
این گاوه نبود تو همسران..!! دختره که بدبخت بود اومده بود پیش کمال اینا بعد کمال داشت بهش یه گاو نشون میداد خال خالی بود..!! آره ، آره دقیقا ... همون گاوه ... میگه اسمش چیه ؟ دختره میگه خال خالی ... خال خالی خالی ، نه تنها خال خالی خالی ، بلکه خال خالی خالی تنها ... بعد هم موقع شام ، کله پاچه داشتن و اون کمال هم کله درسته گاو رو با دیگ میاره روی سفره و اون دختره هم ... ولی عجب فیلمی بود هاااااااا ... خوب یادت مونده هلنا جان ... برای اسم شهرتون ... باز هم دانمارکی ... واقعا اینا بعضی حرفاشون اضافه ست ... کلا "r" همیشه اضافه ست ... من اومدم دو زار بخونم ، موندم توش ... بیخیالش شدم ... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء فبراير 26, 2008 7:10 pm | |
| - HeLena نوشته است:
- من هم خوشم اومد اظهار وجود کنم..!!
بفرمایید اسمتون چیه؟ هلنا هستم , خوشحال هستم.
چندسالتونه؟ اممم ... 22 سال و خورده ای
مدرک تحصیلیتون؟ اسمش به فارسی نمی دونم چی میشه , ولیکن دارم یه چیزی بین معماری و مهندسی راه و ساختمان می خونم . یعنی از هر دو رشته رو می خونیم. البته فکر کنم که بخوام این رشتمو عوض کنم ..!!
چه رشته ای؟ چیزه .. آشپزی..
چندمین فرزند هستید؟ دومی و آخری .. یه برادر بزرگتر دارم که 33 سالشه .
علاقه هاتون...رنگ ... غذا ... میوه .. ماشین ... گوشی....
از دوچرخه سواری, ترجمه کردن, کتاب خوندن, راه رفتن اذیت کردن و کلا تمام چیزهایی که تنهایی انجام میدم خوشم میاد. رنگ... همه ی رنگ ها رو دوست دارم .
غذا... پیتزا .جوجه کباب( یک آه حسرت) نون سنگک, نون لواش, بربری البته می دونم اینا جزو غذا حساب نمیشن ولیکن دلم خیلی براشون تنگ شده. شاورمه ..!! امم ... راستش تا اونجایی که یادمه یه همچین غذایی تو ایران نبود ,البته دوستم تو ایران میگه که تازگی ها اومده . یه دستگاهه که روبه روی آتیش می ذارن و می چرخه و گوشت رو کم کم آب می کنه. البته یه غذای ترکیه . بحث خیلی آشپزولانه شد.. خوب از اونجایی که من کاری غیر از خوردن ندارم و همیشه تو رستوران ها تلپم , برای همین اگه یه کتاب صد من هم در مورد غذاهای دوست داشتنی خودم بنویسم کمه ..
میوه .. میوه دوست ندارم. ماشین .. هر چی که چهار تا چرخ داشته باشه و منو تا اونجایی که می خوام برسونه .. گوشی هر چیزی که بشه باهاش اس ام اس نوشت و حرف زد..!! ولیکن بی شوخی بیشتر از سیمنس و سونی اریکسون خوشم میاد. این ال جی شوکولاتی هم که قبلا اومده بود قشنگ بود .
مجرد یا متاهل؟ مجاهل راستش ترجیح میدم تا همیشه مجرد بمونم.
شهر ی که در آن سکونت دارید؟ خوب اسم شهره من یه کم سخته ... اینجوری نوشته میشه Birkerjod و اینجوری خونده میشه بیکه غوذ .
و هرچی آخرش دوست داشتید بفرمایید وجود شما در کنار من یکی از بزرگترین خوشبختی هایی بود که در این دنیای غریب نصیب من شد, قبلا تنها ,سهراب سپهری بود که باعث تسلای دل تنهای من در این دنیا بود, ولیکن زمانی که با شما آشنا شدم, فهمیدم که هنوز میشه با وجود هزاران فرسنگ فاصله, دلها رو به یکدیگر نزدیک ساخت.
ممنون لیلا جان بابت طرح این موضوع زیبا. مرسی هلنا جون خیلی عالی بود.. | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد مارس 02, 2008 1:47 pm | |
| خوب شرمنده اگر دیر معرفی کردم خودمو............. من صبام صبای خالی........ چرا بعضی اوقات بهم صبا شنگول منگول .............. من دختر آخریم(ولی به جون اودم لوس نیستم)........... من 17 سالمه........ متولد 16 آذر(ماه برگهای پاییزی ).... داشتین تحویل گرفتنو........ رنگ مورد علاقم صورتی،فسفری و عاشق رنگ مشکی......... مشکی رنگ عشقه........ غذای مورد علاقم .......... همه چیزو دوست دارم به جز ماهی و یتیم چه......... گوشی مورد علاقم....... همه ی مدلهای گوشی نوکیا رو دوست دارم........ و همچنی مدل 8_x ساجم.......... ماشین مورد علاقم ........ کمری و مگان هم بد نیست......... شهر تهران زندگی می کنم.............. رشته ی دوم انسانی می خونم.......... فقط برای وکالت اومدم توی این رشته و با امید کار کردن توش ........... روزی که وکالت بخونم و توی رشتم کار کنم فکر نمی کنم دیگه چیزی از این دنیا بخوام........ تابلو مجردم این دیگه عین چراغ قرمز می مونه........ و در آخر همتونو دوست دارم (مثل قلب پایینی قلبم برای تک تکتون می تپه)........... و دوست دارم همتونو شاد ببینم.......... | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد مارس 02, 2008 7:46 pm | |
| - s@ba نوشته است:
- خوب شرمنده اگر دیر معرفی کردم خودمو.............
من صبام صبای خالی........ چرا بعضی اوقات بهم صبا شنگول منگول ..............
من دختر آخریم(ولی به جون اودم لوس نیستم)...........
من 17 سالمه........ متولد 16 آذر(ماه برگهای پاییزی ).... داشتین تحویل گرفتنو........
رنگ مورد علاقم صورتی،فسفری و عاشق رنگ مشکی......... مشکی رنگ عشقه........
غذای مورد علاقم .......... همه چیزو دوست دارم به جز ماهی و یتیم چه.........
گوشی مورد علاقم....... همه ی مدلهای گوشی نوکیا رو دوست دارم........ و همچنی مدل 8_x ساجم..........
ماشین مورد علاقم ........ کمری و مگان هم بد نیست.........
شهر تهران زندگی می کنم..............
رشته ی دوم انسانی می خونم.......... فقط برای وکالت اومدم توی این رشته و با امید کار کردن توش ........... روزی که وکالت بخونم و توی رشتم کار کنم فکر نمی کنم دیگه چیزی از این دنیا بخوام........
تابلو مجردم این دیگه عین چراغ قرمز می مونه........
و در آخر همتونو دوست دارم (مثل قلب پایینی قلبم برای تک تکتون می تپه)........... و دوست دارم همتونو شاد ببینم..........
اوااااااااا ... دایی !!! من هم به جون اودش قسم میخورم لوس نیست ... بچه م ! اهل جنگه ... مگه نمیبینین همش دنبال تانک و تفنگه ؟ !!! شاعر هم شدیم ... چرا قلبت توی دستته ؟ نمیگی دستت کثیفه ... قلبت کثیف میشه ؟ میکروب میگیره هاااااا ... ببین ... من یه کارواش خوب سراغ دارم ... بیا تا دیر نشده ، ببریم قلبت رو توی کارواش همچین یه شستشویی بدیم که تمیز بشه ... از سفیدی برق بزنه ... تازه دایی ... چراغ قرمز ، تنها چراغیه که هیچ وقت تابلو نیست ... !!! چرا که همه ازش رد میشن و اصلا نمیبیننش ... حالا میگم یه خورده توقعت رو ببر بالا ... جایی که خراب نمیشه ... کمری هم شد ماشین ؟ دیدی برای دلارام یه آئودی گرفتم ؟ مدل R-Zero ... البته ، دو تا گرفتم ... یکی سفید ، یکی هم نوک مدادی ... چی میخوای برات بگیرم دایی ؟ فعلا این F400 رو داشته باش ... زیر پات باشه ، تا بعد ... آرزوی ما هم شادی شماست صبا جان ... موفق باشی ... | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين مارس 10, 2008 9:07 am | |
| دایی بلیم اون مکانیکی آقا عبدالله که یه سال یه بار هم اونجا رو نمیشوره....... آخه اونجا خیلی تمیزه........... دستم توی اون آبه که روغن سیاه داره می کنم و می شورم..............خوبه.........؟ لاستی دایی قان قان بازی.......... آخجون ماچین........... | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين مارس 10, 2008 1:15 pm | |
| من حاضرم اینجا کجا بید؟ من چیکاره بیدم؟ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين مارس 10, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين مارس 10, 2008 8:45 pm | |
| امین زیر درخت بید چیکار میکنی | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء مارس 11, 2008 6:21 am | |
| | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء مارس 11, 2008 11:51 am | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء مارس 11, 2008 5:55 pm | |
| بچه ها عمو مجيدم مريض شده.... دعا كنين زود خوب بشه ...باشه... فكر كنم تا حالا 2...3 تا پنادر خورده باشه | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء مارس 11, 2008 7:14 pm | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء مارس 11, 2008 7:43 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- بچه ها عمو مجيدم مريض شده....
دعا كنين زود خوب بشه ...باشه...
فكر كنم تا حالا 2...3 تا پنادر خورده باشه یه روزه نیومده ها.... اما خیلی دلمون براش تنگ شده جاش خیلی خالیه.. | |
|
| |
| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|